03/04/2011 12:19
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
היי דני יקירתי, תחילה, שבוע טוב ומבורך שיהיה לך. ריגשת אותי בדברייך, מסכימה ומתחברת לכל מילה. מזלללללללללללל גדול שאנחנו ביחד בתהליך...אחרת כולנו היינו יותר במשקל, ופחות במוטיבציה, בתמיכה בעידוד, בצמיחה, בלמידה, בשינויים...הקטנים והגדולים שעשינו , שעושים וב"ה שבדרך....... את ה מפרגנת התומכת המעודדת מס 1 כאן בפורום!!!! תודה לך על כל הנתינה וההשקעה בכולנו!!!! איתך לאורך כל הדרך..... נשיבוקים חמיםםםםםםםםםםםם אוהבת קרולין. 
נשיבוקים גם ממני, קרולין כתבה לך הכול שבוע מוצלח נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 10:02
 קרולין Posts: 6651
|
היי דני יקירתי, תחילה, שבוע טוב ומבורך שיהיה לך.
ריגשת אותי בדברייך, מסכימה ומתחברת לכל מילה. מזלללללללללללל גדול שאנחנו ביחד בתהליך...אחרת כולנו היינו יותר במשקל,
ופחות במוטיבציה, בתמיכה בעידוד, בצמיחה, בלמידה, בשינויים...הקטנים והגדולים שעשינו , שעושים וב"ה שבדרך.......
את ה מפרגנת התומכת המעודדת מס 1 כאן בפורום!!!! תודה לך על כל הנתינה וההשקעה בכולנו!!!!
איתך לאורך כל הדרך.....
נשיבוקים חמיםםםםםםםםםםםם
אוהבת
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 07:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מאחלת אמן ואמן. אני מקווה שהשבוע יהיה יותר קל ואצליח להשיג את המטרה שהצבתי עד פסח ואם לא לפחות להיות מאוד קרובה. אני מקווה שהגוף ימשיך להיות נחמד אלי ולתהליך שאנחנו עוברים יחד. dany כתב:
שבת שלום יקירה ומקווה שיעבור על שתינו שבוע קל יותר. נשיבוקים שבת שלום שאפתנית כתב: היי דניאלוש היקרה. קראתי את דבריך ובאמת 4 ק"ג להעלות בשנה זה מחוננות כי בדרך כלל אצלנו 4 ק"ג זה בשבוע שבועיים גג עולה בלי שמירה. אני מבינה לליבך שזה מבאס ובטח שהיית רוצה לראות ירידה אבל אם נסתכל על חצי כוס מלאה הנזק הוא זעום בהחלט וניתן לטפל בו במהרה. המאבקים לא קלים וכשיש אכילה רגשית זה מקשה יותר. גם לי לא הלך השבוע (כפי שניבאתי) הקיבה והמחזור לא הקלו על חיי אבל זה בסדר. יש עוד שבוע ואני אוכיח לגוף שלי שאני קובעת ואני מנצחת. בהצלחה יקירתי, אנחנו ממשיכות ביחד ומשיגות תוצאות ביחד!!! נשיבוקים, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 17:18
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום יקירה ומקווה שיעבור על שתינו שבוע קל יותר. נשיבוקים שבת שלום שאפתנית כתב:
היי דניאלוש היקרה. קראתי את דבריך ובאמת 4 ק"ג להעלות בשנה זה מחוננות כי בדרך כלל אצלנו 4 ק"ג זה בשבוע שבועיים גג עולה בלי שמירה. אני מבינה לליבך שזה מבאס ובטח שהיית רוצה לראות ירידה אבל אם נסתכל על חצי כוס מלאה הנזק הוא זעום בהחלט וניתן לטפל בו במהרה. המאבקים לא קלים וכשיש אכילה רגשית זה מקשה יותר. גם לי לא הלך השבוע (כפי שניבאתי) הקיבה והמחזור לא הקלו על חיי אבל זה בסדר. יש עוד שבוע ואני אוכיח לגוף שלי שאני קובעת ואני מנצחת. בהצלחה יקירתי, אנחנו ממשיכות ביחד ומשיגות תוצאות ביחד!!! נשיבוקים, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 14:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי דניאלוש היקרה. קראתי את דבריך ובאמת 4 ק"ג להעלות בשנה זה מחוננות כי בדרך כלל אצלנו 4 ק"ג זה בשבוע שבועיים גג עולה בלי שמירה. אני מבינה לליבך שזה מבאס ובטח שהיית רוצה לראות ירידה אבל אם נסתכל על חצי כוס מלאה הנזק הוא זעום בהחלט וניתן לטפל בו במהרה. המאבקים לא קלים וכשיש אכילה רגשית זה מקשה יותר. גם לי לא הלך השבוע (כפי שניבאתי) הקיבה והמחזור לא הקלו על חיי אבל זה בסדר. יש עוד שבוע ואני אוכיח לגוף שלי שאני קובעת ואני מנצחת. בהצלחה יקירתי, אנחנו ממשיכות ביחד ומשיגות תוצאות ביחד!!! נשיבוקים, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:36
|
תודה מתוקה וגם לך שבת של אור ושמחה בלונדה.... כתב:
דנילה יקרה, מקווה שאת מרגישה יותר טוב, לצערנו האכילה שלנו נובעת אך ורק ממצבי רוח(אצלי לפחות). כולנו נלחמות בשביל זה אנחנו פה וכמו שרבקוש אמרה לך 4 קילו בשנה שאנחנו פה בשניה שלא ניהיה פה זה יכול להגיע ל20 קילו בשנה... שתיהיה לך שבת נהדרת עם המון שמש ואנרגיות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:36
|
תודה מתוקה זה שאני אומרת כי יכולת יש ב"ה. אז באמת רק 4 זה גם לטובה........ אך באמת רוצה לשנס מתניים ולהיתפטר מהם........... מציקים לי!!!!!!!!! רבקה כתב:
דני'לה יקירתי 4 קילו בשנה ? אל תשכחי שגם בשבוע אפשר לעלות 4 קילו אז בכל זאת המסגרת הנהדרת שלנו שומרת עלייך ואני בטוחה שאת עושה את הכל לצעוד בדרך בטוחה
שמחה לקרוא שמצב הרוח משתפר וכמו שתמיד אנחנו אומרות הכל בסוף מסתדר ו אכילתנו הרגשית משאירה לנו אותות ומופתים שמצב הרוח ימשיך גם בשבת ושתהיה שבת מוארת ומלאת אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:35
|
זו השיחה שהיתה לי עם בעלי וכבר הסכמנו שאישה בגילה אין מצב שנצליח לשנות כך שאת מי שעדיין ניתן להציל זה אותי....... אקרא את הספר אולי יתן לי איזה טיפ או שניים איך בולמים סערת רגשות מיותרת לחלוטין........ תודה יקירה אשירה כתב:
זה אחד הדברים המתסכלים ביותר, ישנם אנשים, ובמיוחד אם זה אלה שקרובים אלינו, שמשחררים את חרצובות לשונם כאילו אין מחר, אחרי שניה הם שוכחים מזה ואילו אנחנו מתנהלים עם זה לאורך זמן עד שפורקים זאת בצורה זו או אחרת, לרוב זה אוכל או כדור הרגעה ואז אנחנו יוצאים ניזוקים כפל כיפליים. לצערי אני חווה דברים דומים. אני ממליצה לך לקרוא את הספר "אדם רגיש מאוד" של ד"ר איליין ארון, יצא לאחרונה בעברית, לא שהוא יכול לשנות אותנו או את קרובינו, אבל יש בו קצת נחמה. אוהבת, אשירה. dany כתב: תודה על התגובה החמה חמה............ אכן זה לא מה שמגדיר אותנו, לעיתים צריך תזכורת!!!!!!! אחפש נדמה לי שלא ראיתי התנצלות..........למה התנצלות על הגוש של העצבים???????? שטויות!!!!!!! וחבל שלא הצלחתי לנתק את עצמי מאכילה רגשית שידעתי שהיא כזו ובכל זאת לא יכולתי לנתק............ הכאב היה כל כך עמוק שרק בולמוס היה יכול לסתום אותו........ ובסוף שדיברתי בערב עם מי שגרמה לי לכך............(אמא שלי) היא בכלל היתה ממש במצב רוח טוב וכאילו לא קרה כלום......... ורק אני ה..........דבילית עושה מכל זבוב פיל. אז באמת חבל שתקעתי כי זה נשאר עלי........ ושוב אחרי ימים כל כך טובים .......... צריך הכל מחדש!!!!!!!!!!!!!! שוב תודה על כך שאתן כאן כי אחרת באמת הייתי...........פילה. נשיקות ושבת שלום אשירה כתב: דני יקרה, מגיע גם מגיע לך המון פירגון והמון אהבה, הנותן מקבל, ואת נותנת פה את כל כולך, עוזרת ותומכת בכולם,
אשרינו שמצאנו את הנישה הזאת, אי של שפיות, טוב לב, תמיכה ופירגון, וגם אם לא הולך כל כך טוב בדיאטה, המשקל זה לא מה שמגדיר אותנו - מילים שלך אלי, ואני מחזירה לך אותן בריבית דריבית,
אוהבת מאוד,
(נ.ב. האם קראת את התנצלותי בפוסט שלך מאתמול?)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:03
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דנילה יקרה, מקווה שאת מרגישה יותר טוב, לצערנו האכילה שלנו נובעת אך ורק ממצבי רוח(אצלי לפחות). כולנו נלחמות בשביל זה אנחנו פה וכמו שרבקוש אמרה לך 4 קילו בשנה שאנחנו פה בשניה שלא ניהיה פה זה יכול להגיע ל20 קילו בשנה... שתיהיה לך שבת נהדרת עם המון שמש ואנרגיות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 12:57
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה יקירתי 4 קילו בשנה ? אל תשכחי שגם בשבוע אפשר לעלות 4 קילו אז בכל זאת המסגרת הנהדרת שלנו שומרת עלייך ואני בטוחה שאת עושה את הכל לצעוד בדרך בטוחה
שמחה לקרוא שמצב הרוח משתפר וכמו שתמיד אנחנו אומרות הכל בסוף מסתדר ו אכילתנו הרגשית משאירה לנו אותות ומופתים שמצב הרוח ימשיך גם בשבת ושתהיה שבת מוארת ומלאת אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 09:48
 אשירה Posts: 4292
|
זה אחד הדברים המתסכלים ביותר, ישנם אנשים, ובמיוחד אם זה אלה שקרובים אלינו, שמשחררים את חרצובות לשונם כאילו אין מחר, אחרי שניה הם שוכחים מזה ואילו אנחנו מתנהלים עם זה לאורך זמן עד שפורקים זאת בצורה זו או אחרת, לרוב זה אוכל או כדור הרגעה ואז אנחנו יוצאים ניזוקים כפל כיפליים. לצערי אני חווה דברים דומים. אני ממליצה לך לקרוא את הספר "אדם רגיש מאוד" של ד"ר איליין ארון, יצא לאחרונה בעברית, לא שהוא יכול לשנות אותנו או את קרובינו, אבל יש בו קצת נחמה.
אוהבת,
אשירה. dany כתב:
תודה על התגובה החמה חמה............ אכן זה לא מה שמגדיר אותנו, לעיתים צריך תזכורת!!!!!!! אחפש נדמה לי שלא ראיתי התנצלות..........למה התנצלות על הגוש של העצבים???????? שטויות!!!!!!! וחבל שלא הצלחתי לנתק את עצמי מאכילה רגשית שידעתי שהיא כזו ובכל זאת לא יכולתי לנתק............ הכאב היה כל כך עמוק שרק בולמוס היה יכול לסתום אותו........ ובסוף שדיברתי בערב עם מי שגרמה לי לכך............(אמא שלי) היא בכלל היתה ממש במצב רוח טוב וכאילו לא קרה כלום......... ורק אני ה..........דבילית עושה מכל זבוב פיל. אז באמת חבל שתקעתי כי זה נשאר עלי........ ושוב אחרי ימים כל כך טובים .......... צריך הכל מחדש!!!!!!!!!!!!!! שוב תודה על כך שאתן כאן כי אחרת באמת הייתי...........פילה. נשיקות ושבת שלום אשירה כתב: דני יקרה, מגיע גם מגיע לך המון פירגון והמון אהבה, הנותן מקבל, ואת נותנת פה את כל כולך, עוזרת ותומכת בכולם,
אשרינו שמצאנו את הנישה הזאת, אי של שפיות, טוב לב, תמיכה ופירגון, וגם אם לא הולך כל כך טוב בדיאטה, המשקל זה לא מה שמגדיר אותנו - מילים שלך אלי, ואני מחזירה לך אותן בריבית דריבית,
אוהבת מאוד,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 09:25
|
חיה יקירתי את כל כך צודקת שזו המסגרת שעושה לנו כל כך טוב ואסור לעזוב אותה גם אם לפעמים יש הרהורי כפירה. ובאמת מקווה לקראת הקיץ להיכנס לאיזו ישורת ולהגיע למשקל שאני אוהבת יותר........ נשיקות חיה'לה כתב:
דני היקרה,
לכולנו לא קל עם האוכל, אבל המסגרת היא זו ששומרת. אני לדוגמא ירדתי ק"ג לפני שבוע, וגם השבוע שמרתי יחסית, אך שוב עליתי ק"ג, וכל זה למה??? מפני שלפני שבועיים, בשבוע של פורים, אכלתי המון המון המון המון שטויות!!! ובקיצור, מזל שאנחנו במסגירת, ותומכות זו בזו... אל תתייאשי - הקיץ אני בטוחה שתרדי ובגדול!!! מגיע לך!!!
אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 09:24
|
תודה על התגובה החמה חמה............ אכן זה לא מה שמגדיר אותנו, לעיתים צריך תזכורת!!!!!!! אחפש נדמה לי שלא ראיתי התנצלות..........למה התנצלות על הגוש של העצבים???????? שטויות!!!!!!! וחבל שלא הצלחתי לנתק את עצמי מאכילה רגשית שידעתי שהיא כזו ובכל זאת לא יכולתי לנתק............ הכאב היה כל כך עמוק שרק בולמוס היה יכול לסתום אותו........ ובסוף שדיברתי בערב עם מי שגרמה לי לכך............(אמא שלי) היא בכלל היתה ממש במצב רוח טוב וכאילו לא קרה כלום......... ורק אני ה..........דבילית עושה מכל זבוב פיל. אז באמת חבל שתקעתי כי זה נשאר עלי........ ושוב אחרי ימים כל כך טובים .......... צריך הכל מחדש!!!!!!!!!!!!!! שוב תודה על כך שאתן כאן כי אחרת באמת הייתי...........פילה. נשיקות ושבת שלום אשירה כתב:
דני יקרה, מגיע גם מגיע לך המון פירגון והמון אהבה, הנותן מקבל, ואת נותנת פה את כל כולך, עוזרת ותומכת בכולם,
אוהבת מאוד,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 08:58
 חיה'לה Posts: 885
|
דני היקרה, לכולנו לא קל עם האוכל, אבל המסגרת היא זו ששומרת. אני לדוגמא ירדתי ק"ג לפני שבוע, וגם השבוע שמרתי יחסית, אך שוב עליתי ק"ג, וכל זה למה??? מפני שלפני שבועיים, בשבוע של פורים, אכלתי המון המון המון המון שטויות!!! ובקיצור, מזל שאנחנו במסגירת, ותומכות זו בזו... אל תתייאשי - הקיץ אני בטוחה שתרדי ובגדול!!! מגיע לך!!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 07:46
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, מגיע גם מגיע לך המון פירגון והמון אהבה, הנותן מקבל, ואת נותנת פה את כל כולך, עוזרת ותומכת בכולם, אשרינו שמצאנו את הנישה הזאת, אי של שפיות, טוב לב, תמיכה ופירגון, וגם אם לא הולך כל כך טוב בדיאטה, המשקל זה לא מה שמגדיר אותנו - מילים שלך אלי, ואני מחזירה לך אותן בריבית דריבית,
אוהבת מאוד,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 06:02
|
בדקתי עכשיו בנתונים שלי ואני רואה כי כבר כמעט שנה אני נלחמת הלוך ושוב עם הקילוגרמים........ שלי באמת כבר הייתי צריכה להיות צנומה ושדופה וממש שקופה....... אך אני לא!!!!!!!!!!!!! ובעצם לעומת לפני שנה אני עם 4 קילו יותר......... למה אני מספרת זאת?????? ובכן אני רוצה לומר כי לולא הייתי כאן אלו לא היו 4 יותר אלא לפחות 20 יותר............. אז אני מודה לאל על כך שאני כאן. עם כל המאבקים, האכזבות, התסכול, ולעיתים גם הנצחונות הקטנים. תודה למירי על כך שהיא לצידי מעודדת ומפרגנת למרות שלעיתים אני ממש מרגישה שלא מגיע לי שום פרגון, והיא לא מפסיקה לתמוך ולהיות פה בשבילי. ולכן ידידותי היקרות שנמצאות כאן יום יום בשבילי............תודה נשמות. אוהבת עד מאד שתיהיה לנו שבת רגועה שקטה ושנעבור אותה בשלום ובשפיות............... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|