02/05/2011 11:05
 רבקה Posts: 8411
|
ramiduani1 כתב:
גם אני פה!! לא נעלמתי..בסך הכל הייתי כמה ימים בחופש כי עשיתי ניתוח ! הרניה
רפואה שלמה ותרגישי טוב !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ramiduani1 כתב:
גם אני פה!! לא נעלמתי..בסך הכל הייתי כמה ימים בחופש כי עשיתי ניתוח ! הרניה החלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 16:12
|
חנה יקירה ברוך שובך הביתה לשיגרה נהנית , נוחי וחיזרי לפורום עם כוחות מחודשים !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה השבה והחלמה מהירה מהניתוח. ramiduani1 כתב:
גם אני פה!! לא נעלמתי..בסך הכל הייתי כמה ימים בחופש כי עשיתי ניתוח ! הרניה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 10:13
 ramiduani1 Posts: 2
|
גם אני פה!! לא נעלמתי..בסך הכל הייתי כמה ימים בחופש כי עשיתי ניתוח !הרניה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 09:12
 לביאה Posts: 402
|
ברוכה השבה אני מבינה לגמרי על מה את מדברת .... המשך הצלחה ושליטה כמו שכתבת בתחילת הפוסט
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 08:16
 נחושה Posts: 6982
|
ברוכה השבה לפורום, נהנית וחווית וכעת יש באמתכתך זכרונות יפים ו...תחמושת גדולה לסיפורים יפייפיים. בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 07:59
|
ברוכה השבה. תתגברי על הג'ט לג. תזכרי שאת במדינת ישראל וכאן באמת שהכל שונה (כמו שציינת) העיקר שחזרת עמוסת חוויות ונהנית!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:33
|
ברוכה השבה,אכן סין עולם אחר ומרתק,חזרת עם שק עמוס חוויות,החזירי לעצמך שעות שינה ומנוחה וחיזרי אלינו. שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:31
 dany Posts: 19819
|
ברוכה השבה חיוך יקרה שבת שלום וחיבוק חיוך מהלב כתב:
חברות/ים יקרים, שבתי מהניכר. טיול טבע בסין. המילים אינן יכולות לבטא את מה שחוויתי וראיתי ושמעתי וכו'.... טיילנו במקומות בהם אין אנשים מהמערב כלל, רק סינים ובעיקר באזורי המיעוטים של סין. חוויה מיוחדת תרבותית וכמובן הטבע במיטבו. אין סיבה לשום סיני לצאת לחו"ל אם יש להם כל כך הרבה שמורות ונופים מהממים. התחלנו בטיסה אל שדה תעופה השוכן גובה 3,500 מ'. ההרים שם מגיעים ל-7,500 מי, שם יש טיבטים אך יש עוד 56 סוגי מיעוטים בסין וחלק מהם חווינו וראינו. חיינו ביניהם. האוכל בסין, זה אופרה אחרת, קשה מאד לשמור שם על שפיות באוכל מכל מיני סיבות.אבל חזרתי בשלום ואני ממשיכה וחוזרת לעצמי גם במובן זה. עדיין יש ג'ט לג אחרי 27 שעות של טיסות ושדות תעופה ועוד ועוד.שתהיה לכולנו שבת טובה ושקטה רק בשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 20:58
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
חברות/ים יקרים, שבתי מהניכר. טיול טבע בסין. המילים אינן יכולות לבטא את מה שחוויתי וראיתי ושמעתי וכו'.... טיילנו במקומות בהם אין אנשים מהמערב כלל, רק סינים ובעיקר באזורי המיעוטים של סין. חוויה מיוחדת תרבותית וכמובן הטבע במיטבו. אין סיבה לשום סיני לצאת לחו"ל אם יש להם כל כך הרבה שמורות ונופים מהממים. התחלנו בטיסה אל שדה תעופה השוכן גובה 3,500 מ'. ההרים שם מגיעים ל-7,500 מי, שם יש טיבטים אך יש עוד 56 סוגי מיעוטים בסין וחלק מהם חווינו וראינו. חיינו ביניהם. האוכל בסין, זה אופרה אחרת, קשה מאד לשמור שם על שפיות באוכל מכל מיני סיבות.אבל חזרתי בשלום ואני ממשיכה וחוזרת לעצמי גם במובן זה. עדיין יש ג'ט לג אחרי 27 שעות של טיסות ושדות תעופה ועוד ועוד.שתהיה לכולנו שבת טובה ושקטה רק בשורות טובות
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 16:06
 אשירה Posts: 4292
|
סיבה טובה להשתדל יותר!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 15:14
|
תזכורת מאוד מאוד חשובה!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 15:09
|
אכן יקרות/ים, הקיץ בפתח למרות תעתועי החורף המסתיים ופשוט ביומיים האחרונים קר לי וחם לי לסרוגין במשך כל היממה. משהו הזוי ומטורף לחלוטין. איך אתם מתמודדים עם חילופי מזג האויר במשך כל יום??? אבל להתמודד עם האכילה אכן מוטל עלי כי באמת מדדתי כמה בגדים שתודה לאל גדולים עלי אבל כשהבדים יותר דקים וכו'... ההרגשה היא שהכל רואים, ואת הטיירים מסביב לבטן וכו' או אלה המציצים מאחור הכל רואים בבגדי הקיץ, וכמובן לא לשכוח כשחם בחוץ ומהביל, וכנראה יהיה לנו קיץ כזה לוהט ומהביל, במיוחד לח מאד,כששוקלים פחות יותר קל לסבול את הקיץ. הנה עוד גורם שצריך לדרבן אותי להמשיך הלאה. סופשבוע נפלא לכולנו
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 17:57
|
לקיחת אחריות................ ולהבין שזה כל בראש שלנו!!!!!!!!!!!!!!!! בנות עוד מעט פסח......... ולאחריו מהר מהר הקיץ. אז לא לשחרר ולא להרפות............ נוכיח לעצמנו ולכולם שנאה דורש נאה מקיים...........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 16:58
|
אמן ואמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 11:16
|
בוקר חדש, התחלה חדשה. מירי היקרה, הרצאתך היתה מצויינת אמש. בגרות ובשלות, צריך תמיד לעבוד על זה. בכלל מזה בגרות? לקיחת אחריות לדעתי. זו מהותה של הדיאטה והשמירה על המשקל. לקבל על עצמנו אחריות כל פעם מחדש. לדעת מה שנכנס לפה, יש לו מ ח י ר.יחד עם זאת, כולנו בני אדם ולעיתים.... הפיתוי גובר על האחריות. החל לו חודש ניסן, חודש של התחלות חדשות. הלואי שיהא לכולנו חודש נפלא בבריאות וירידה במשקל למרות החגים.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 22:06
|
חנה יקרה "לא נורא נתגבר עוד נגיע לחוף הזוהר " בסוף הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר כל הכבוד על השליטה ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 20:26
|
סיכמת יפה בסופו של עניין היה מוצלח. מאחלת לך שבוע נפלא וחודש ניסן מלא אור ושמחה. וכמובן הצלחה בשמירה.' חיוך מהלב כתב:
miribelkin כתב: חיוך מהלב יקרה יופי של שליטה ושיתוף, תמשיכי כך אוהבת מירי מירי היקרה תודה על תגובתך החמה.
בנות יקרות, המון תודה על הפירגון והעידוד. כמה טוב שיש לנו אתר כזה. היום החל שבוע חדש וגם חודש חדש בפתח. חודש ניסן. מאחלת לכולכם/ן ירידות משמעותיות דוקא בחודש הלא פשוט בשל החג המתקרב, ובעיקר שמירה על מצב רוח מצויין וידיעה פנימית שהכל אפשרי. אמש הייתי טובה לעצמי די שמרתי על המסגרת, והיום היום, למרות שחזרתי מהופעה בירושלים רק בצהריים המאוחרים, לא ויתרתי לעצמי. למרות העייפות יצאתי לצעדה כי מי יודע אם מחר אוכל בשל החורף שחוזר אלינו לכמה ימים. עתה כשהשעון קיץ חדר לחיינו, דברים קצת שונים וגם השעון הפנימי עובד קצת אחרת אבל מי כמונו יודע שכוח הרצון הוא בהחלט כוח רצוי רציני . רבקה רק עתה קראתי ברכותייך. כל מה שאת מאחלת לי אני מאחלת לך כפליים, והעיקר הכל בבריאות טובה וחיוכים כי כידוע כשאנו מחייכים אל העולם הוא מחייך אלינו בחזרה. היום כשהגעתי להופעתי בירושלים, (למי שלא יודע, אני מספרת סיפורים מקצועית זה שנים רבות), הסתבר לי שהרמקול שלי "מת" כיון שהסוללה שחשבתי שעובדת לא עבדה. ירדתי ועליתי בשתי מעליות הלוך ושוב כמה פעמים לחפש במכונית אולי הסוללה הטובה עדיין שם כי האמנתי שכך פני הדברים, וזה דבר שאינו קורה לי. מזל שהגעתי זמן רב לפני ההופעה. אז עליתי וירדתי אך ללא תוצאה. לבסוף נמצא פתרון. בינתיים הקהל גדל וגדל כי לכמה היו קשיי תחבורה להגיע בזמן, ולמזלי הטוב איש חביב ונעים סבר סידר לי מקרופון מקומי שהיה אפילו באיכות מצויינת וכל כך שמחתי כי כך שמעו כולם גם אלה שישבו בסוף האולם. כשעיני האנשים בקהל שמגיע להופעה שלי נוצצות, כשמחיאות הכפיים חוזרות וחוזרות ובמיוחד שאנשים ניגשים אלי בסוף ההופעה זו באמת הרגשה עילאית עבורי הרבה מעבר לשכר. אודה על האמת כשכך ירדתי ועליתי בשתי מעליות כל פעם בשל מיקום הבניין, די התיאשתי ואפילו חששתי שכושר הריכוז שלי לא יהיה במיטבו אבל תודה לאל הכל עבר נפלא באמת. שבוע מוצלח לכולנו והעיקר להסתכל על הכל בצורה חיובית. כך גם אמרתי לעצמי כל הזמן שאם כך נגזר ולא יהיה לי מקרופון אין מה לעשות אלא להתאמץ וזה לא כ"כ טוב לקול אבל לא נורא נתגבר !!! כך גם בנושא האוכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 19:49
|
חיוך מהלב תמשיכי לשמור על אופטימיות זה נפלא. אני שמחה שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר וחזרת הביתה עם סיפוק ענקי מהקהל. לספר סיפורים ולרתק אנשים זה לא דבר פשוט ואין להקל ראש בכך. כל הכבוד !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|