הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא, לא נעלמתי ...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/04/2011 19:09

חיוך מהלב
חיוך מהלב
miribelkin כתב:
חיוך מהלב יקרה יופי של שליטה ושיתוף, תמשיכי כך אוהבת מירי

מירי היקרה תודה על תגובתך החמה.
בנות יקרות, המון תודה על הפירגון והעידוד.
כמה טוב שיש לנו אתר כזה. היום החל שבוע חדש וגם חודש חדש בפתח. חודש ניסן.
מאחלת לכולכם/ן ירידות משמעותיות דוקא בחודש הלא פשוט בשל החג המתקרב, ובעיקר שמירה על מצב רוח מצויין וידיעה פנימית שהכל אפשרי.
אמש הייתי טובה לעצמי די שמרתי על המסגרת, והיום היום, למרות שחזרתי מהופעה בירושלים רק בצהריים המאוחרים, לא ויתרתי לעצמי. למרות העייפות יצאתי לצעדה כי מי יודע אם מחר אוכל בשל החורף שחוזר אלינו לכמה ימים. עתה כשהשעון קיץ חדר לחיינו, דברים קצת שונים וגם השעון הפנימי עובד קצת אחרת אבל מי כמונו יודע שכוח הרצון הוא בהחלט כוח רצוי רציני .
רבקה רק עתה קראתי ברכותייך. כל מה שאת מאחלת לי אני מאחלת לך כפליים, והעיקר הכל בבריאות טובה וחיוכים כי כידוע כשאנו מחייכים אל העולם הוא מחייך אלינו בחזרה.
היום כשהגעתי להופעתי בירושלים, (למי שלא יודע, אני מספרת סיפורים מקצועית זה שנים רבות), הסתבר לי שהרמקול שלי "מת" כיון שהסוללה שחשבתי שעובדת לא עבדה. ירדתי ועליתי בשתי מעליות הלוך ושוב כמה פעמים לחפש במכונית אולי הסוללה הטובה עדיין שם כי האמנתי שכך פני הדברים, וזה דבר שאינו קורה לי. מזל שהגעתי זמן רב לפני ההופעה. אז עליתי וירדתי אך ללא תוצאה. לבסוף נמצא פתרון. בינתיים הקהל גדל וגדל כי לכמה היו קשיי תחבורה להגיע בזמן, ולמזלי הטוב איש חביב ונעים סבר סידר לי מקרופון מקומי שהיה אפילו באיכות מצויינת וכל כך שמחתי כי כך שמעו כולם גם אלה שישבו בסוף האולם. כשעיני האנשים בקהל שמגיע להופעה שלי נוצצות, כשמחיאות הכפיים חוזרות וחוזרות ובמיוחד שאנשים ניגשים אלי בסוף ההופעה זו באמת הרגשה עילאית עבורי הרבה מעבר לשכר. אודה על האמת כשכך ירדתי ועליתי בשתי מעליות כל פעם בשל מיקום הבניין, די התיאשתי ואפילו חששתי שכושר הריכוז שלי לא יהיה במיטבו אבל תודה לאל הכל עבר נפלא באמת.
שבוע מוצלח לכולנו והעיקר להסתכל על הכל בצורה חיובית. כך גם אמרתי לעצמי כל הזמן שאם כך נגזר ולא יהיה לי מקרופון אין מה לעשות אלא להתאמץ וזה לא כ"כ טוב לקול אבל לא נורא נתגבר !!! כך גם בנושא האוכל

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2011 12:38

קרולין
קרולין
חיוך מהלב יקרה,
בראבו על השליטה!

כיף שאת איתנו....

בהצלחה רבה בהמשך התהליךךךךךךךךךךךךךךך ושבת שלום ומבורך.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2011 12:34

רבקה
רבקה
חנה יקירתי
כל הכבוד על השליטה באוכל ולא הוא בך
מסתבר שאפשר גם כך עם הרבה כוח ורצון
מאחלת לך שגם השבת תעבור לה בשליטה
ושבוע הבא עם ירידה
שבת שלום עם המון מצב רוח
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2011 05:50

dany
dany
חנה יקרה
כך אנחנו עומדים יום יום בפני המשימה ויש ימים טובים יותר ויש ממש לאupset
אך קמים למחרת נחושים ומלאי מרץ ותקווה ..............להמשיך!!!!!!!!!!!
שבת שלום יקירה וכל טוב
ושנשמע תמיד בשורות טובות...אמן!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2011 23:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה יופי של שליטה ושיתוף, תמשיכי כך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2011 21:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות ויקרים, יום ג' האחרון היה מאד מרתק ומאד עמוס עבורי אך לא החמצתי את ההרצאה שלך מירי היקרה. היה לי חשוב לשמוע שוב על איך ומה את עושה כדי לעמוד במשימה החשובה. תמיד אפשר ללמוד ממך משהו. אני, משתדלת, לא כל כך מצליחה כל יום אבל מאד משתדלת, ומקווה שהיום למחרת יהיה יותר מושלם בשמירה על מה שצריך. סופשבוע מתקרב אבל לא אתן לו לקלקל לי בהחלט אלא רק להצליח. זו המשימה. כל יום מחדש.
היום מתחלף לו השעון ושעה אחת "נפסיד" בחיים, אך אותה נקבל בחזרה בסתו בע"ה. לא נורא כי בעצם השמש כבר זורחת מוקדם ואפשר לקום ולצאת לצעדה זה עושה את היום יותר מוצלח מכל בחינה שהיא.
היום הייתי בניחום אבלים, (גם זה צריך לעשות מידי פעם)... והיה שם שולחן עמוס בכל טוב, עוגיות תוצרת בית, עוגות תוצרת בית ומה לא. אני התבוננתי אך הסתפקתי בכוס מים, שיחה ערה וקולחת עם האבלה על מות אימה. אין כמו אמא. כולנו יודעים,.... ולבסוף הלכתי משם. לפחות בקטע הזה הייתי גאה בעצמי שלא נגעתי אפילו בפירור. גם הגעתי הביתה אחרי שאכלתי צהריים בדרך רק ירקות וחלבון, הקינוח עשיתי לעצמי ביתי. קצת גבינה עם סוקל וקצת שוקולית - אמרתי לעצמי שזה גלידה טעימה ואכלתי בתאבון רב.... נקווה לטוב למחר
סופשבוע נפלא לכולנו והעיקר בריאות ושמחה בלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא, לא נעלמתי ...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!