05/04/2011 14:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: קרנושה כתב: אני בדיוק אתמול עשיתי מלא מדידות, יש הרבה דברים גדולים וזה כבר נראה כמו שק. יש הרבה דברים שעדיין צמודים-צריך להמשיך בשביל להכנס אליהם, ומה בינתיים? גם אתן מרגישות שאין לכן מה ללבוש כשהארון מפוצץ בגדים? אתמול רציתי לשים ג'ינס שאני כל כך אוהבת שקניתי אצל נעמה בצלאל לפני 3 שנים בערך. והוא שק ענק עליי, אז אני סופר שמחה אבל אין לי טעם גם להצר אותו כי הוא רחב גם ברגליים, בקיצור, אני צריכה להתחדש. זה שאני בדיאטה זה לא אומר שלא צריכה להתלבש יפה עד שאגיע ליעד שלו אני כל כך מייחלת..
טוב. היום אני הולכת לקנות לי ג'ינס חדש. השבוע כשהסתובבתי במחלקת המידות הגדולות בחנויות באמסטרדם ואלה היו פעם מידותי אמרתי ,לפחות ניתן היום להתלבש צעיר ויפה גם במידות כאלה ונזכרתי שתמיד תמיד גם בשיא משקלי הקפדתי הקפדה יתרה להיות במיטבי בנתונים הקיימים,חשוב מאוד מאוד לאורך כל התהליך לעשות כך. נכון מאד יקירה. אני לא מוותרת על המקום הזה..אם להיות מלאה או עגולה אז לכל הפחות מטופחת, נעימה ואסטטית. לצערי חברת הילדות שלי נראית במצב לא טוב. הייתי איתי פעם אצל מירי, היא שילשה את המימדים שלה, היא נעשתה ענקית ומאד לא נעים לי כבר במחיצתה..הקשר התנתק. היא שותה אלכוהול, מעשנת בלי הפסקה ואוכלת בלי אלוהים. אני היום לא מסוגלת יותר להסתכל על ההזנחה הגורפת הזו וזה מוציא אותי מדעתי. כשניסיתי שוב ושוב לנסות לדבר אליה ולהחזיר אותה למירי היא תקפה אותי אז הרפתי, הרפתי לגמרי.. עצוב אבל זו האמת. אכן מאוד חבל אבל אין בכח,עניין של החלטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:26
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תתחדשי ותהני מהמידה הקטנה החדשה!! קרנושה כתב: שאפתנית כתב: קרנושה חשוב מאוד להתחדש במלתחה, או מספר פריטים, במהלך ההרזיה. א. כי צריך - לא נעים להסתובב עם בגדים גדולים. ב. כי זה מחמיא ונותן מוטיבציה להמשיך בתהליך. ג. כי זכינו בזה ביושר - עבדנו קשה ויש גמול לעבודה הקשה. תהני ותתחדשי יקירתי!!! תודה מתוקה שלי! אכן התחדשתי בג'ינס חדש של חגית טסה, יקר אבל שווה כל שקל. גם ירדתי במידה אצלה..שזה כיף שאין מילים...
כל הכבודדדד.אכן יש ל דבים יפים יפים. רק להתחדש ולשאוב מוטיבציות.
תודה אהובה! ברוכה השבה..איך היה באמסטרדם?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:25
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: אני בדיוק אתמול עשיתי מלא מדידות, יש הרבה דברים גדולים וזה כבר נראה כמו שק. יש הרבה דברים שעדיין צמודים-צריך להמשיך בשביל להכנס אליהם, ומה בינתיים? גם אתן מרגישות שאין לכן מה ללבוש כשהארון מפוצץ בגדים? אתמול רציתי לשים ג'ינס שאני כל כך אוהבת שקניתי אצל נעמה בצלאל לפני 3 שנים בערך. והוא שק ענק עליי, אז אני סופר שמחה אבל אין לי טעם גם להצר אותו כי הוא רחב גם ברגליים, בקיצור, אני צריכה להתחדש. זה שאני בדיאטה זה לא אומר שלא צריכה להתלבש יפה עד שאגיע ליעד שלו אני כל כך מייחלת..
טוב. היום אני הולכת לקנות לי ג'ינס חדש. השבוע כשהסתובבתי במחלקת המידות הגדולות בחנויות באמסטרדם ואלה היו פעם מידותי אמרתי ,לפחות ניתן היום להתלבש צעיר ויפה גם במידות כאלה ונזכרתי שתמיד תמיד גם בשיא משקלי הקפדתי הקפדה יתרה להיות במיטבי בנתונים הקיימים,חשוב מאוד מאוד לאורך כל התהליך לעשות כך.
נכון מאד יקירה. אני לא מוותרת על המקום הזה..אם להיות מלאה או עגולה אז לכל הפחות מטופחת, נעימה ואסטטית. לצערי חברת הילדות שלי נראית במצב לא טוב. הייתי איתי פעם אצל מירי, היא שילשה את המימדים שלה, היא נעשתה ענקית ומאד לא נעים לי כבר במחיצתה..הקשר התנתק. היא שותה אלכוהול, מעשנת בלי הפסקה ואוכלת בלי אלוהים. אני היום לא מסוגלת יותר להסתכל על ההזנחה הגורפת הזו וזה מוציא אותי מדעתי. כשניסיתי שוב ושוב לנסות לדבר אליה ולהחזיר אותה למירי היא תקפה אותי אז הרפתי, הרפתי לגמרי.. עצוב אבל זו האמת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 09:33
|
קרנושה כתב:
אני בדיוק אתמול עשיתי מלא מדידות, יש הרבה דברים גדולים וזה כבר נראה כמו שק. יש הרבה דברים שעדיין צמודים-צריך להמשיך בשביל להכנס אליהם, ומה בינתיים? גם אתן מרגישות שאין לכן מה ללבוש כשהארון מפוצץ בגדים? אתמול רציתי לשים ג'ינס שאני כל כך אוהבת שקניתי אצל נעמה בצלאל לפני 3 שנים בערך. והוא שק ענק עליי, אז אני סופר שמחה אבל אין לי טעם גם להצר אותו כי הוא רחב גם ברגליים, בקיצור, אני צריכה להתחדש. זה שאני בדיאטה זה לא אומר שלא צריכה להתלבש יפה עד שאגיע ליעד שלו אני כל כך מייחלת..
טוב. היום אני הולכת לקנות לי ג'ינס חדש. השבוע כשהסתובבתי במחלקת המידות הגדולות בחנויות באמסטרדם ואלה היו פעם מידותי אמרתי ,לפחות ניתן היום להתלבש צעיר ויפה גם במידות כאלה ונזכרתי שתמיד תמיד גם בשיא משקלי הקפדתי הקפדה יתרה להיות במיטבי בנתונים הקיימים,חשוב מאוד מאוד לאורך כל התהליך לעשות כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 09:29
|
שאפתנית כתב:
תתחדשי ותהני מהמידה הקטנה החדשה!! קרנושה כתב: שאפתנית כתב: קרנושה חשוב מאוד להתחדש במלתחה, או מספר פריטים, במהלך ההרזיה. א. כי צריך - לא נעים להסתובב עם בגדים גדולים. ב. כי זה מחמיא ונותן מוטיבציה להמשיך בתהליך. ג. כי זכינו בזה ביושר - עבדנו קשה ויש גמול לעבודה הקשה. תהני ותתחדשי יקירתי!!! תודה מתוקה שלי! אכן התחדשתי בג'ינס חדש של חגית טסה, יקר אבל שווה כל שקל. גם ירדתי במידה אצלה..שזה כיף שאין מילים...
כל הכבודדדד.אכן יש ל דבים יפים יפים. רק להתחדש ולשאוב מוטיבציות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 13:56
 dany Posts: 19819
|
יופי של תפילה נראה לי שהיא תתקבל רבקה כתב:
dany כתב: כולי תקווה שאפתנית כתב: דניאלוש גם אם ירד גשם ביום רביעי ונדחה את המפגש לא נורא, כי אנחנו ניפגש וזה מה שחשוב. שבוע לכאן או לכאן זה קטן עלינו. נחכה ונראה איך מתקדם מזג האוויר מחר ואז נדע יותר טוב, אולי נופתע. אני אפילו משאירה את השקילה ושמיעת ההרצאה ליום המפגש אז אנא עשה שיהיה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 13:56
|
תודה ממוש קרנושה כתב:
dany כתב: כולי תקווה שאפתנית כתב: דניאלוש גם אם ירד גשם ביום רביעי ונדחה את המפגש לא נורא, כי אנחנו ניפגש וזה מה שחשוב. שבוע לכאן או לכאן זה קטן עלינו. נחכה ונראה איך מתקדם מזג האוויר מחר ואז נדע יותר טוב, אולי נופתע. יקירה, המזג אוויר שלך בפנים הוא הכי חשוב. כשאת מסתובבת עם שמש בלב או גשם זו בחירה שלך..ואתן תפגשנה אני בטוחה מתי שזה באמת צריך לקרות. ותקני לך משהו חדש תפנקי את עצמך זה תמיד כיף!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 12:34
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כולי תקווה שאפתנית כתב: דניאלוש גם אם ירד גשם ביום רביעי ונדחה את המפגש לא נורא, כי אנחנו ניפגש וזה מה שחשוב. שבוע לכאן או לכאן זה קטן עלינו. נחכה ונראה איך מתקדם מזג האוויר מחר ואז נדע יותר טוב, אולי נופתע.
אני אפילו משאירה את השקילה ושמיעת ההרצאה ליום המפגש אז אנא עשה שיהיה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 09:29
|
dany כתב:
כולי תקווה שאפתנית כתב: דניאלוש גם אם ירד גשם ביום רביעי ונדחה את המפגש לא נורא, כי אנחנו ניפגש וזה מה שחשוב. שבוע לכאן או לכאן זה קטן עלינו. נחכה ונראה איך מתקדם מזג האוויר מחר ואז נדע יותר טוב, אולי נופתע.
יקירה, המזג אוויר שלך בפנים הוא הכי חשוב. כשאת מסתובבת עם שמש בלב או גשם זו בחירה שלך..ואתן תפגשנה אני בטוחה מתי שזה באמת צריך לקרות. ותקני לך משהו חדש תפנקי את עצמך זה תמיד כיף!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 09:02
|
כולי תקווה
שאפתנית כתב:
דניאלוש גם אם ירד גשם ביום רביעי ונדחה את המפגש לא נורא, כי אנחנו ניפגש וזה מה שחשוב. שבוע לכאן או לכאן זה קטן עלינו. נחכה ונראה איך מתקדם מזג האוויר מחר ואז נדע יותר טוב, אולי נופתע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 09:01
|
חחחחחחחחחחחחחחח
אשירה כתב:
אומרים שברביעי תהיה התבהרות, נחכה ונראה, מקסימום תהיה לנו הזדמנות להוריד עוד כמה גרמים עד המפגש 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 07:46
 אשירה Posts: 4292
|
אומרים שברביעי תהיה התבהרות, נחכה ונראה, מקסימום תהיה לנו הזדמנות להוריד עוד כמה גרמים עד המפגש
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 07:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש גם אם ירד גשם ביום רביעי ונדחה את המפגש לא נורא, כי אנחנו ניפגש וזה מה שחשוב. שבוע לכאן או לכאן זה קטן עלינו. נחכה ונראה איך מתקדם מזג האוויר מחר ואז נדע יותר טוב, אולי נופתע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 20:28
|
אני מאד מקווה שביום רביעי יהיה נאה בכדי שאוכל להגיע למפגש הזה שאנחנו כבר מתכננות הרבה זמן......... שאם לא כן הכל ידחה לאחר פסח וחבל לי אני כבר ממש במתח לקראת הפגישה. מישהו מדבר עם ריבונו שלא יקלקל לנו את המפגש????????? פליזזזזזזזזזזזזז שאפתנית כתב:
האמת היא שהוא צריך להגיע כבר הלילה ועד יום רביעי אלוהים גדול, נראה מה יהיה מזג האוויר אז. dany כתב: סיפרו שבא חורף אז אמרתי לאחר מכן......... בינתיים אין שום סימן...... מקווה שהוא לא מתכוון להתאחר ולהגיע במלוא עוזו ביום רביעי כי זה ישבש לי את כל התכניות לתל אביב................. שאפתנית כתב: את חייבת להתחדש. האביב הגיע וצריך לקנות משהו אביבי וחדש. צריך לדאוג למצב רוח מרומם ובגד חדש בהחלט עושה את זה. dany כתב: אני שמחה יקירותי שלמרות שעליתי כמה קילוגרמים כפי שכבר כתבתי לכן בגילוי לב......... עדיין הכל עולה עלי משנה שעברה. זה לא אומר שלא צריך להתחדש..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 19:53
|
האמת היא שהוא צריך להגיע כבר הלילה ועד יום רביעי אלוהים גדול, נראה מה יהיה מזג האוויר אז. dany כתב:
סיפרו שבא חורף אז אמרתי לאחר מכן......... בינתיים אין שום סימן...... מקווה שהוא לא מתכוון להתאחר ולהגיע במלוא עוזו ביום רביעי כי זה ישבש לי את כל התכניות לתל אביב................. שאפתנית כתב: את חייבת להתחדש. האביב הגיע וצריך לקנות משהו אביבי וחדש. צריך לדאוג למצב רוח מרומם ובגד חדש בהחלט עושה את זה. dany כתב: אני שמחה יקירותי שלמרות שעליתי כמה קילוגרמים כפי שכבר כתבתי לכן בגילוי לב......... עדיין הכל עולה עלי משנה שעברה. זה לא אומר שלא צריך להתחדש..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה בהצלחה רבה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:03
|
סיפרו שבא חורף אז אמרתי לאחר מכן......... בינתיים אין שום סימן...... מקווה שהוא לא מתכוון להתאחר ולהגיע במלוא עוזו ביום רביעי כי זה ישבש לי את כל התכניות לתל אביב.................
שאפתנית כתב:
את חייבת להתחדש. האביב הגיע וצריך לקנות משהו אביבי וחדש. צריך לדאוג למצב רוח מרומם ובגד חדש בהחלט עושה את זה. dany כתב: אני שמחה יקירותי שלמרות שעליתי כמה קילוגרמים כפי שכבר כתבתי לכן בגילוי לב......... עדיין הכל עולה עלי משנה שעברה. זה לא אומר שלא צריך להתחדש..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 12:48
|
תתחדשי ותהני מהמידה הקטנה החדשה!! קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: קרנושה חשוב מאוד להתחדש במלתחה, או מספר פריטים, במהלך ההרזיה. א. כי צריך - לא נעים להסתובב עם בגדים גדולים. ב. כי זה מחמיא ונותן מוטיבציה להמשיך בתהליך. ג. כי זכינו בזה ביושר - עבדנו קשה ויש גמול לעבודה הקשה. תהני ותתחדשי יקירתי!!! תודה מתוקה שלי! אכן התחדשתי בג'ינס חדש של חגית טסה, יקר אבל שווה כל שקל. גם ירדתי במידה אצלה..שזה כיף שאין מילים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 12:48
|
את חייבת להתחדש. האביב הגיע וצריך לקנות משהו אביבי וחדש. צריך לדאוג למצב רוח מרומם ובגד חדש בהחלט עושה את זה. dany כתב:
אני שמחה יקירותי שלמרות שעליתי כמה קילוגרמים כפי שכבר כתבתי לכן בגילוי לב......... עדיין הכל עולה עלי משנה שעברה. זה לא אומר שלא צריך להתחדש..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 12:28
|
אני שמחה יקירותי שלמרות שעליתי כמה קילוגרמים כפי שכבר כתבתי לכן בגילוי לב......... עדיין הכל עולה עלי משנה שעברה. זה לא אומר שלא צריך להתחדש..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|