01/04/2011 14:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבת שלום בלונדה. ההרגשה מוכרת את חייבת להיות חזקה ולדבר לעצמך. מצאי עיסוק או כמו שדני כתבה תהיי עם מישהו, לא להיות לבד. בהצלחה ושבת שלום. שאפתנית. בלונדה.... כתב:
תודה בנות יקרות ולך מירי, כמו שמירי אומרת המחמאות עושות משהו וכשכולם מסתכלים עלייך נסגר הלוע... ממשיכה לפי ההוראות של מירי ולומר לכם את האמת אני מרגישה מאתמול בערב קצת קושי... ידעתי שזה יבוא פתאום אני פותחת וסוגרת מקרר ומתחילה שוב לדבר עם עצמי ולומר למה להרוס אבל יש לי הרגשה שזה יעבור בינתיים הכל בשליטה . סופ"ש נעים ומלא שמש ומלא מלא חגיגותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:40
 dany Posts: 19819
|
כל כך מבינה על מה את מדברת....... תשתי המון מים........ תצאי מהמטבח, תשתפי מישהו בקושי שישגיח עליך......... נשיקות ושבת שלום זוכרת את תיאור החוצה עם החצאית............תחשבי על זה כל הזמן!!!!!!!!!! בלונדה.... כתב:
תודה בנות יקרות ולך מירי, כמו שמירי אומרת המחמאות עושות משהו וכשכולם מסתכלים עלייך נסגר הלוע... ממשיכה לפי ההוראות של מירי ולומר לכם את האמת אני מרגישה מאתמול בערב קצת קושי... ידעתי שזה יבוא פתאום אני פותחת וסוגרת מקרר ומתחילה שוב לדבר עם עצמי ולומר למה להרוס אבל יש לי הרגשה שזה יעבור בינתיים הכל בשליטה . סופ"ש נעים ומלא שמש ומלא מלא חגיגותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:13
 בלונדה.... Posts: 3603
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 19:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה היפה אין כמו שליטה.... והמחמאות מגיעות לך בהחלט. והכי חשוב שאת מאושרת..... אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 16:32
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה והנה לך ההוכחה ש - אין כמוך - את בטח עדיין נסערת מליל אמש ושיהיו רק לילות כאלו נהדרת שכמותך אוהבת אותך ומחבקת עם מלא געגועים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 16:07
 tutit Posts: 2431
|
שמחה בשבילך בלונדה יקרה על העברת ערב כיפי שכזה,במיוחד שקיבלת מחמאות והגשת מעולה וכל הכבוד ששמרת למרות הפיתויים שיש באירועים..... מחוננת אמיתית... ושיהיה לך המון הצלחה גם בהמשך נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 15:17
 אשירה Posts: 4292
|
איזה כיף!!!
המחמאות, הריקודים, השמחה וההתרגשות,
ובראש ובראשונה ההרגשה הטובה שלך שהתלוותה לכל,
כל הכבוד!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 14:26
 טרי Posts: 168
|
יואו לפי נתיאור נשמע שהתלבשת מהממם והרגשת טוב עם עצמך כל הכבוד שלמחרת חזרת ליוגורט גאה בך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 13:02
 dany Posts: 19819
|
את גדולה גדולה גדולה............ אין עליך, כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 11:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד בלונדה. מיצית את הערב עד תומו. רקדת, נהנית, עזרת לחתן כלה וכמובן שקיבלת הרבה מחמאות אז מי צריך יותר מזה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 11:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כואבות כואבות כואבות. טוב אז ככה אתמול ביקשתי מסבתא שלי שתבוא לשמור על הנסיכה הקטנה כי גם ההורים שלי היו מוזמנים לחתונה , אז השכבתי אותה מוקדם מהרגיל והתחלתי להתארגן. לבשתי חצאית שחורה צמודה צמודה גבוהה(מגיעה עד מתחת לחזה ) ובתוך החצאית חולצת תחרה מהממת זה היה נראה כמו שמלה בגלל שהחצאית גבוהה עם נעלי עקב שחורות גבוהות והתגובה הראשונה של סבתא שלי היתה וואווו איזו רזה!!! אז ככה התחלתי את הערב , הגענו לאולם ואז שמתי לב שלא מפסיקים להסתכל עליי ולהחמיא לי וזה היה כל כך כיף את כל החלק של הקבלת פנים "פספסתי" מבחינת אוכל מכיוון שאני הייתי אחראית מצד החתן מבחינת הסידורי ישיבה אז היה איזה בלבול בשולחנות וכשכולם בילו בבליסה אני התרוצצתי עם מנהל הארוע אז חלק א' עבר בהצלחה! חלב ב' - ריקודים ריקודים ריקודים וכשהרגשתי שאני נופלת מהרגליים החלפתי לנעל שטוחה. חלק ג' - מנה ראשונה "פיספסתי" כי הייתי עסוקה בכל מיני בקשות של הכלה. חלק ד'- ריקודים ריקודים ריקודים... חלק ה' - מנה עיקרית כפי שאמרתי לכם חיכיתי לסטייק אנטריקוט הזה מהצהריים אז אכלתי סטייק בלבד בלי שום תוספת ליד . חלק ו'- שוב ריקודים ריקודים ריקודים עד 2:30 לפנות בוקר. חייבת להגיד לכם שבחלק ו' תוך כדי ריקוד אכלתי פיתת ביס עם כפית חומוס. בקיצור עד שחזרנו היה 4:00 ועד שהלכנו לישון עוד איזה חצי שעה וב7:00 כבר קמתי לנסיכה שלי. היום שוב חזרה לשיגרה ב10:00 כבר אכלתי יוגורט עם תפוח וקוואקר . אני מרגישה שבאמת הייתי גדולה עם האוכל אתמול גם כשאכלתי את הפיתת ביס לא היו לי ייסורי מצפון באמת הייתי רעבה ועם כל המחמאות שקיבלתי אתמול זה עשה לי כל כך חשק להמשך.... עוברים שלעון קיץ לא לשכוח איזה כיף האור חוזר אלינו.... המשך יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|