31/03/2011 19:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שלומית יקרה אין מה להוסיף החברה המחוננים שלי כבר כתבו הכל אני אוסיף, שלא חשוב מה קורה מוכרחים להתמיד, גם מים באבן עושים חור, סבלנות, יהיה בסדר מבטיחה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 17:12
 יולי Posts: 754
|
שלומית שלום, קודם כל ברכות לרגל נישואייך. חשוב שתהני מירח הדבש שלך כי זה חשוב ותורם לזוגיות החדשה. כדי לשבור הרגל ישן צריך 21 יום (כ 3 שבועות) ופשוט תחליטי שזהו מהיום אין יותר פחמימות מחמש ושאת אוכלת לפי הכמויות שמומלצות לך בהרזייה. ככה תראי ירידות מתונות במשקל ולאט לאט תוכלי להרגיש עם עצמך יותר בנוח. חשוב להנות מהתהליך ולהבין שזה שינוי הרגלים ואורח חיים לכל החיים. עצה מאוד חשובה היא פשוט לא להחזיק אוייבים בבית. כלומר- אם ישנם ממתקים מסויימים שגורמים לך להרגיש חלשה לידם פשוט ממש להשתדל ולבקש מבעלך לא להכניס אותם הביתה משום שזה מחבל בתהליך של ההרזייה. עדיף שלא תצטרכי לחשוב אם לאכול או לא לאכול ממתק מסויים (מה גם שממתקים אינם אוכל מזין ולא חייבים לאכול אותם). אם את ממש חייבת משהו מתוק אז עד חמש מותר לאכול חטיף יומי של עד 100 קלוריות (למשל: חלבה לייט באריזה אישית קטנה, או חטיף בר של 78 קלוריות או גלידה דיאט אישית של 50 קלוריות וכו') מה שחשוב זה שזה עד חמש וכלול בתוך ה600 קלוריות פחמימה היומיות שלך. ככה את גם נהנית ולא חורגת. חשוב גם שהחטיף אותו את בוחרת כחטיף יומי לא יהיה משהו שמגרה לך יותר מידי את התיאבון (אם למשל את מכורה לקרמבו קטן או במבה קטנה אל תבחרי בהם בתור חטיף יומי) . בהצלחה, עצם זה זה שהצטרפת לחוג כבר אומר שאת מוכנה נפשית לתהליך. מה שנותר הוא לעשות וזה גם יקרה את יכולה בהצלחה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 16:04
 רבקה Posts: 8411
|
שלומית מזל טוב ושאף פעם לא ייגמר הדבש. אך את הדבש האמיתי בואי והחליפי לאותו תחליף שמתאים לנו כדי להגיע למטרה. שלומית ברגע שמתחשק לך מתוק פנקי עצמך בתה צמחים ממותק בתחליף סוכר מסטיק, סוכריות ללא סוכר ואת הפחמימות לא הורדנו לך מותר לך עד שעה חמש (כמובן לא הפחמימות שאת חושבת) מה שעולה מהר יורד מהר - נסי ותיווכחי שיהיה לך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 12:41
 spunkil Posts: 111
|
שלומית, הגמילה היא גם בגוף, אבל גם בראש ברגע שתפסיקי לחשוב שהמתוקים האלה הם הדבר הכי מדהים שיש, יהיה לך יותר קל.
הרי מדובר בסה"כ בהרבה סוכר לבן, עם הרבה חמאה וביצים.. ככה בנויות רוב העוגות לא?
בכל אופן - לא נורא - וקורה
מקווה שבפעם הבאה יהיה יותר קל לעצור ולשים פלמוליב על העוגה ולשים אותה במקום שאליו היא שייכת
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 11:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלומית ברכות חמות לרגל נישואיך. היית באיטליה המדהימה וטעמת מהאוכל הטעים מדהים שלהם וזהו, זה נגמר. לא חשוב מה יראה המשקל את שוב נכנסת לתהליך ועושה כל מה שכתוב בתפריט בלי לסטות לצדדים. לאט לאט הכל יחזור למקומו בשלום וגם השליטה על הפחמימות והמתוקים. פשוט תעשי את התפריט והכל יהיה בסדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 11:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היי שלומית, קודם כל מזל טוב שתמיד תזכו לאושר... לאחר שאת נשקלת ואת מתחילה להקשיב למורה מירי בקשר למתוקים זה הולך להיות לא קל אבל את חייבת כח רצון. אני למשל מכורה לשוקולדים ועוגיות אני עם נס קפה אחד מסיימת חפיסת פתי בר ואני ממש רצינית בהתחלה יהיה לך לא קל אני ממש הרגשתי כמו רעידות וחוסר שקט בגוף הלכתי פתחתי ארונות וסגרתי ארונות וכל הזמן לדבר לעצמך שזה לא שווה ואת תצליחי בגדול. בהצלחה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:53
 טרי Posts: 168
|
היי שלומית, רשית כל אני מאחלת לך מזל טוב מה שעולה מהר יורד מהר!!!! תהיי חנונית ותעשי בדיוק לפי תפריט וכמובן בלי פחממות משעה 5 לגבי המתוק :תה צמחים ומסטיק בהצלחה ושוב פעם המון מזל טוב edited by טרי on 3/31/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:10
 dany Posts: 19819
|
שלומית יקרה קודם כל המון מזל טוב ירח דבש.......... איזה כייף!!!!!!!! פורקת את כל המתחים שהיו עד עכשיו. זהו סיימת!!!!!!!! ועכשיו חוזרת לתכנית......... לתפריט......... לרשום........... מים כי מתחיל להיות חם............ וכמובן כמובן בלי פחמימות מחמש........ מתוקים?????????? לא בבית ספרנו. פעם בשבוע הצ'ופר השבועי ודי. ירקות חלבונים והמון המון חשק לעשות דיאטה....בכייף.
חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:29
 אשירה Posts: 4292
|
ראשית מזל טוב!!!
ולא משנה כמה עלית, את במסגרת, את מחוברת למירי ולתכנית,
גם הפורום תורם את חלקו, ואני בטוחה שתצליחי להוריד את כל מה שעלה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:20
 שמנה בגוף רזה Posts: 29
|
אני זוכרת שמירי פעם אמרה בהרצאה שלשבור דפוס לוקח 21 יום. אתמול חזרתי מ- 10 ימים של ירח דבש מדהים בצפון איטליה ופשוט לא יכולתי לשלוט, מירי ישבה לי מצד אחד במח, הג'ינס ההולך ומתפוצץ מצד שני אבל אני המשכתי לאכול... והחלפתי לטייץ ולחצאית במקום להקשיב לג'ינס. זה טריק זול אבל זה עוזר למצפון. החלטתי שאני לוקחת על עצמי משימה, מהיום 21 ימי גמילה, בלי מתוקים ובלי פחממות מ-17:00, מבטיחה לעדכן כל יום. אגב עוד לא נשקלתי אז אני עוד לא יודעת מה גודל הנזק, אני מעריכה 2-3 ק"ג. אשמח לטיפים, עצות, חיזוקים, תמיכה....
שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|