01/04/2011 17:19
 dany Posts: 19819
|
תודה חמודה וזהו גם עברנו כבר את השעה חמש כך שלא יכולות להיות גם כבר התלבטויות בנוגע לפחמימות .... איזה עול יורד!!!!!! שאפתנית כתב:
דניאלוש אני שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב. dany כתב: תודה השישי עושה רושם טוב!!!!!!!! רבקה כתב: דני'לה שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב שהשבת תעבור בקלות ובשמחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 14:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש אני שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב. dany כתב:
תודה השישי עושה רושם טוב!!!!!!!! רבקה כתב: דני'לה שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב שהשבת תעבור בקלות ובשמחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 13:30
|
תודה השישי עושה רושם טוב!!!!!!!! רבקה כתב:
דני'לה שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב שהשבת תעבור בקלות ובשמחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 12:42
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב שהשבת תעבור בקלות ובשמחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 09:29
|
הגוש עבר יקירתי......... אחרי שהלעטתי אותו בכל מיני דברים....... אבוי אך לא אשקר!!!! רבקה כתב:
דנ י'לה כבר אחר הצהריים ומקווה שעצבייך קצת שכחו שמרי על עצמך מתוקה וחישבי על דברים טובים ומועילים אך כמה קל לתת עצות ח ח ח אולי יעזור עוד מעט הרצאה מעניינת ואז ה"גוש" יחליט לברוח ערב קל ונעים לך יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2011 09:29
|
לדאבוני יקירתי לקח אותי גם לקח , בשום אופן לא יכולתי להירגע עד שלא איך מירי אומרת ירדתי מדף מדף.......... ולקראת הפסח שאני מצמצמת דברים בבית ממש אין הרבה דברים אך מספיק בכדי לקלקל ובגדול!!!!!!!!!! זו הרי המומחיות שלנו!!!!!!!!!!!!!! וחבל!!!!! ובכלל לא ראיתי בכך איזו צורה של פגיעה ממש לא!!!!!!!! אני מאד רגישה לאנשים מאד מסויימים ורק הם יכולים להפעיל עלי טריגר איום ונורא, ואת היתר אני ממש מבינה ולא חושבת שרוצים להזיק לי. אשירה כתב:
dany כתב: עצבים עצבים אך הגוש יושב לו ככה שלא רוצה ללכת זה נקרא בנחת............... אשירה כתב: דני, מה זה גוש עצבים שיושב בנחת, או עצבים או נחת, אני מאחלת לך שהנחת תגבר ותנצח, דני אהובה, אני מתנצלת שהגבתי בהומור, זה לא היה לעניין, ומיד אחרי ששלחתי התחרטתי, אני הבנתי אותך לגמרי, אפשר לאמר על גוש כזה שהוא יותר תקוע מאשר יושב בנחת, לצערי המצב מאוד מוכר גם לי, משתדלת להתמודד עם התופעות, לא תמיד מצליחה, תשתדלי שזה לא ייקח אותך לאוכל, כל שאר אמצעי הרגעה עדיפים, נשיקות וחיבוק,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 16:30
|
סמדרי כתב:
אני אשטף אותכם בעוד בעיה קטנה שלי... אני דיסלקטית אז סליחה מראש על השגיאות . אבל משהוא מצחיק לאחר שקראתי ארבע פעמים את ההודעה הבנתי שזה בוקר טוב יקרות שלי ואני בהתחלה הבנתי בוקר טוב ירקות חחחחחחחחחחחחחחחחחח  ))))))))))))))))
סלחנ ו לך יקירה ואיך דני'לה כתבה לך ירקות זה מעולה ורצוי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 16:29
|
דנ י'לה כבר אחר הצהריים ומקווה שעצבייך קצת שכחו שמרי על עצמך מתוקה וחישבי על דברים טובים ומועילים אך כמה קל לתת עצות ח ח ח אולי יעזור עוד מעט הרצאה מעניינת ואז ה"גוש" יחליט לברוח ערב קל ונעים לך יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 15:10
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
עצבים עצבים אך הגוש יושב לו ככה שלא רוצה ללכת זה נקרא בנחת............... אשירה כתב: דני, מה זה גוש עצבים שיושב בנחת, או עצבים או נחת, אני מאחלת לך שהנחת תגבר ותנצח,
דני אהובה,
אני מתנצלת שהגבתי בהומור, זה לא היה לעניין, ומיד אחרי ששלחתי התחרטתי,
אני הבנתי אותך לגמרי, אפשר לאמר על גוש כזה שהוא יותר תקוע מאשר יושב בנחת,
לצערי המצב מאוד מוכר גם לי, משתדלת להתמודד עם התופעות, לא תמיד מצליחה,
תשתדלי שזה לא ייקח אותך לאוכל, כל שאר אמצעי הרגעה עדיפים,
נשיקות וחיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 12:56
|
סמדרי מתוקה גם ירקות זה בסדר גמור.............. סמדרי כתב:
אני אשטף אותכם בעוד בעיה קטנה שלי... אני דיסלקטית אז סליחה מראש על השגיאות . אבל משהוא מצחיק לאחר שקראתי ארבע פעמים את ההודעה הבנתי שזה בוקר טוב יקרות שלי ואני בהתחלה הבנתי בוקר טוב ירקות חחחחחחחחחחחחחחחחחח  ))))))))))))))))
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 12:55
|
עצבים עצבים אך הגוש יושב לו ככה שלא רוצה ללכת זה נקרא בנחת...............אשירה כתב:
דני, מה זה גוש עצבים שיושב בנחת, או עצבים או נחת, אני מאחלת לך שהנחת תגבר ותנצח,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 11:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב דנילההה סופ"ש חמים ונעים עם המון שליטה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:50
 סמדרי Posts: 3
|
אני אשטף אותכם בעוד בעיה קטנה שלי... אני דיסלקטית אז סליחה מראש על השגיאות . אבל משהוא מצחיק לאחר שקראתי ארבע פעמים את ההודעה הבנתי שזה בוקר טוב יקרות שלי ואני בהתחלה הבנתי בוקר טוב ירקות חחחחחחחחחחחחחחחחחח ))))))))))))))))
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:46
 סמדרי Posts: 3
|
אשירה כתב:
דני, מה זה גוש עצבים שיושב בנחת, או עצבים או נחת, אני מאחלת לך שהנחת תגבר ותנצח,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:07
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:03
|
אכן מחכה לנו סופ"ש קסום.............מחר קצת שרב אבל בשבת יהיה ממש אידיאלי לטייל. היום יש לי יום קשה.......... מכירים את הגוש בבטן......... עצבים, אז הוא יושב לי שם בנחת ולא רוצה ללכת......... ברחתי למחשב כדי שלא אוכל להתפתות לכלום................. מקווה לדווח לכן שהיום יעבור בשלום ובשלווה ......... אמן ואמן נשיבוקים לכולם חיה'לה כתב:
בס"ד דני היקרה והאהובה, ראשית, תודה לך על כל העידוד והפרגון תמיד - הגלוי והסמוי!! אוהבת אותך מאוד מאוד... אכן גם אני מחכה להרצאה של סוף השבוע, ואני בטוחה שאתחזק ממנה. האמת היא שביומיים האחרונים אני בסה"כ בשליטה - באוכל ובשאר תחומי החיים (יש קשר עז בין הדברים), וכיך לי להרגיש חזקה. בואי ננצל גם את מזג האוויר לצעדות הערב, ומחר את יום השישי הארוך לצעדה, ואני בטוחה שרק נתחזק!! וגם לכן, רייצ'יל ושאפתנית, שיהיה יום נפלא והרבה שמחה... אוהבת, חיה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:23
 EFF Posts: 6417
|
דני בוקר טוב לך ולכולם....חחח...באמת שמעתי הבוקר תוק תוק בדלת...זה היה סוף השבוע?? השבועות עפים לנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:04
|
דני יקירתי, בוקר טוב ויום טוב, מאחלת לך סוף שבוע קל ומהנה, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 08:46
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד דני היקרה והאהובה, ראשית, תודה לך על כל העידוד והפרגון תמיד - הגלוי והסמוי!! אוהבת אותך מאוד מאוד... אכן גם אני מחכה להרצאה של סוף השבוע, ואני בטוחה שאתחזק ממנה. האמת היא שביומיים האחרונים אני בסה"כ בשליטה - באוכל ובשאר תחומי החיים (יש קשר עז בין הדברים), וכיך לי להרגיש חזקה. בואי ננצל גם את מזג האוויר לצעדות הערב, ומחר את יום השישי הארוך לצעדה, ואני בטוחה שרק נתחזק!! וגם לכן, רייצ'יל ושאפתנית, שיהיה יום נפלא והרבה שמחה... אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 08:40
 רייצ'ל Posts: 1323
|
דני יקרה, מחכה לך הרצאה נפלאה עם המון תובנות שיהיה לך סוף שבוע נפלא רייצ'ל
|
|
0