31/03/2011 18:58
 רבקה Posts: 8411
|
יולי אין כמוך המשיכי כך ואת בדרך הנכונה כל הכבוד לך על השליטה ערב טוב יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 16:52
 יולי Posts: 754
|
שלום לבנות הפורום היקרות, גם היום אני עם התפריט . ממשיכה לתרגל לאכול לאט. שותה גם תה צמחים ועוד מעט מיים, אכלתי ממש נחמד לפי התפריט. בצהריים כוס אורז בסמטי ורבע עוף ומרק ירקות. נחמד וטעים. האמת היא שאני לא רעבה ואני ממש שמחה מלחזור לתפקד במסגרת כמו שצריך. האמת שלא האמנתי שזה יקרה לי כבר חשבתי שהתקלקלתי, אבל מסתבר שממש לא. פשוט חוזרת לעצמי. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 14:52
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקירתי הידד על קילו וחצי ירידה, כל הכבוד. איזה יופי של שליטה, יותר טוב מזה לא יכול להיות. בטוח בשקילה הבאה תהיה ירידה נוספת זה סוד ההצלחה שליטה והתמדה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:58
 אשירה Posts: 4292
|
יולי יקרה, ממש כתבת לנו כמעט את כל התורה על רגל אחת, את עושה הכל נכון והתוצאות יגיעו,
בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 08:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי זה נשמע שאת עושה הכל כמו שצריך אז אין צורך להילחץ מהשקילה. את תעברי אותה בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 05:21
 dany Posts: 19819
|
יולי מתוקה איזה כייף לחזור למסלול ולמסגרת....... זה אפילו יותר כייף מלרדת במשקל, זה נותן הרגשה של ניצחון ושליטה. תענוג!!!!!!!! המשיכי כך יקירה ואני בטוחה שהבונוס הנהדר של ירידה אכן גם השבוע יופיע. חיבוק חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 23:48
|
תודה רבה על העידוד אני שמחה לחזור לתלם מחדש יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 23:38
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יולי יקרה יופי תמשיכי כך אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 23:25
|
שלום לבנות הפורום.
סתם ככה מתחשק לי לעדכן אתכן. אז ככה, היום ממש עקבתי לפי תפריט. והקפדתי על כמויות. שתיתי 2 נס וגם תה צמחים ומיים (נגמלתי משתיית דיאט, אגב) הכוונה למינרליים כמובן. ירדתי מכמויות אדירות של מסטיקים ללא סוכר ל2 מסטיקים ללא סוכר ביום, ויש ימים גם בלי מסטיק בכלל. ואני מרגישה פשוט טוב עם עצמי. אני כבר לא אוכלת צהריים מול הטלוויזיה ומלמדת את עצמי ללעוס לאט כך שאחרי הארוחה אני גם שבעה ורגועה. בערב גם מקפידה על כמויות ולא מגזימה גם בחלבונים (הכל קלוריות, בסופו של דבר) העיקרון- אני מסתכלת בתפריטים ועוקבת ואוכלת לפי הכמות של התפריט. האמת היא שיש מספיק אוכל בתפריט כדי לא להרגיש רעבים במיוחד אם אוכלים לאט ושותים מספיק. אז, פשוט רציתי לעדכן שהיום ואתמול וגם יום שני אחרי השקילה שהייתה נהדרת (קילו וחצי פחות) אני פשוט חדורצ מוטיבציה להצליח ופשוט אוכלת טעים ובריא ונהנית מכל רגע. אני נמנעת מלחשוב על השקילה הבאה כי אני פשוט עושה מה שצריך ואני מאמינה שיהיה בסדר. וגם חשוב לי לא להכניס את עצמי ללחץ סתם. בהצלחה לכל הנשקלים השבוע יולי edited by יולי on 3/30/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|