31/03/2011 15:38
 רבקה Posts: 8411
|
ליאורי הייאוש לא מוביל לשום מקום ובטח לא לירידה במשקל חשיבה חיובית ואנרגיות חיוביות יעשו את העבודה נאמנה כמובן עם עזרה רבה מצידך בית הספר של מירי שלנו הוא לכל החיים בטוח אם תנסי עוד ועוד זה יצליח קדימה להרים ראש וליישם בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 11:20
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ליאור יקרה, לא להתייאש!!!!!! היאוש רק מדרדר אותנו למטה תמשיכי ותלכי נגד הרצונות לאכול ותראי שזה ישתלם בסוף... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 10:07
 dany Posts: 19819
|
שאפתניתי את עוד יכולה להיות מופתעת לטובה.. נשיבוקים שאפתנית כתב:
פרייליך בוקר טוב, אני כל כך מבינה לליבך כי הבוקר קמתי בתחושה וידיעה שהגוף בוגד בי, אני לא אראה ירידה מחר וזה בטוח. השבוע שמרתי כרגיל אבל משום מה הבטן שלי תקועה כבר 4 ימים ובסוף השבוע יש גם ביקור חודשי אז בטוח שאני אראה גם עליה במשקל. אז גם אני לא אופטימית לגבי השקילה למרות שמאוד רציתי לראות עוד ירידה לפני פסח אבל אני רוצה לחזק את ידיך (וגם את עצמי) זה התהליך, אין ברירה ויש שבועות טובים יותר ויש שבועות טובים פחות אבל לנו אסור לוותר אנחנו חייבות להמשיך בדרך שלנו ובסוף ננצח את הגוף. אל ייאוש!!! פרייליך כתב: היי אני כבר ממש מיואשת כי כל שבוע יש לי תנודות במשקל. אני מנסה ולא מצליחה. שיהיה לכם שבוע של ירדות טובות ומוצלחות. ערב טוב. ליאור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:37
 אשירה Posts: 4292
|
ליאור חמודה,
ישנן תקופות שלא קל לנו, אל תרימי ידיים ואל תוותרי, ובטח לא להתייאש,
המסגרת עוזרת ותומכת, ויגיעו גם התוצאות, כמובן עם השקעה שלנו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 09:14
 שמנה בגוף רזה Posts: 29
|
הי ליאור, מכירה את התחושה. לפעמים כשזה קורה לי אני משתדלת להשתחרר כמה ימים ממחשבות על הדיאטה, לא להתעסק בזה.... זה לא אומר לאכול כל מה שרוצים, אבל פשוט במחשבה להרפות קצת ואחר כך באה ירידה, לא יודעת איך להסביר את זה. שלומית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 08:43
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד ליאור היקרה, לכולנו יש ימים ושבועות קשים. החכמה היא לא להישבר, וגם אם השבוע עלית - לא נורא!! כולה ק"ג אחד או שניים... אני משוכנעת שתרדי אותם!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 08:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
פרייליך בוקר טוב, אני כל כך מבינה לליבך כי הבוקר קמתי בתחושה וידיעה שהגוף בוגד בי, אני לא אראה ירידה מחר וזה בטוח. השבוע שמרתי כרגיל אבל משום מה הבטן שלי תקועה כבר 4 ימים ובסוף השבוע יש גם ביקור חודשי אז בטוח שאני אראה גם עליה במשקל. אז גם אני לא אופטימית לגבי השקילה למרות שמאוד רציתי לראות עוד ירידה לפני פסח אבל אני רוצה לחזק את ידיך (וגם את עצמי) זה התהליך, אין ברירה ויש שבועות טובים יותר ויש שבועות טובים פחות אבל לנו אסור לוותר אנחנו חייבות להמשיך בדרך שלנו ובסוף ננצח את הגוף. אל ייאוש!!! פרייליך כתב:
היי אני כבר ממש מיואשת כי כל שבוע יש לי תנודות במשקל. אני מנסה ולא מצליחה. שיהיה לכם שבוע של ירדות טובות ומוצלחות. ערב טוב. ליאור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2011 05:25
 dany Posts: 19819
|
פרייליך מתוקה המילה ייאוש לא נמצאת במילון שלנו............ כולנו חווים את המקום הזה של הנדנדה, של החוסר יציבות......... לכן אנחנו שמנמודים גם אם לפעמים בעור של אדם רזה......... אנחנו לא!!!!!!!! אז תמיד צריך להבין זה תהליך שלוקח ............ כל החיים!!!!!!!!!!! וייאוש יכול להביא אותנו רק לעליה ועוד ועוד עליה........ וזה אנחנו ממש לא רוצים. אז תאמיני בעצמך, תחיי עם תקוה, שמרי לפי התוכנית, עבדי עם תפריט ורישום.............. אני בטוחה שהתוצאה בוא תבוא. בהצלחה נשיבוקים פרייליך כתב:
היי אני כבר ממש מיואשת כי כל שבוע יש לי תנודות במשקל. אני מנסה ולא מצליחה. שיהיה לכם שבוע של ירדות טובות ומוצלחות. ערב טוב. ליאור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 23:15
 יולי Posts: 754
|
ליאור יקרה, כמו שכבר כתבו לך הבנות בפורום, אני מצטרפת לפעמים בתהליך של הרזייה ישנם גם תנודות במשקל. לפעמים יורדים, אבל גם לפעמים קורה שטעינו, לא הלכנו בדיוק לפי מה שכתוב בתפריטים וכו' כך שלפעמים גם קורה שעולים מעט. מה שחשוב הוא לא להתייאש ולהבין שלפעמים הדרך היא צעד קדימה, וקורה שיש גם צעד אחורה. זה נורמלי. מעבר לכך, אני כבר 6 שנים אצל מירי וירדתי כ 30 קילו . קרה בתקופה האחרונה שעליתי כמה קילו התוכם וזה בגלל שלא ממש שמרתי . לא ממש פעלתי לפי השיטה של בלי פחמימות מחמש והאמת שגם פשוט אכלתי יותר. ועכשיו אני מתחילה להחזיר חובות כי אני חוזרת לתפריטים ולשיטה של בלי פחמימות מחמש וגם מקפידה על כמויות. אני בטוחה לגמרי שברגע שתחזרי לשיטה ולתפריטים ולהקפיד על כמויות ועל שתייה מספיקה את פשוט תתחילי לראות ירידות בכיף והכי חשוב זה בלי לחץ פשוט תהני מהתהליך. בהצלחה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 23:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאור יקרה את נחשבת לתלמידה מצליחה אני לא מכירה הרבה בנות שלא מוותרות כמוך ולא נשברות. את ילדה חכמה ויפה ואת תצליחי, תמשיכי עם השיטה בלי להתייאש יהיה בסדר מבטיחה..... אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 21:40
 קרולין Posts: 6651
|
ליאור יקרה, מצטרפת לאפי המקסימה שלנו....
סבלנות, אופטימיות, נחישות, השקעה, התמדה הם רק חלק מהכלים להצלחה בתהליך...
בלי ייאוש ובלי לחץ....זה רק פוגע ומקבל בתהליך.....
תמשיכי להתמיד ולהשקיע בתהליך ותראי יופי של ת ו צ א ו ת.
בהצלחהההההה רבההההההההה
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 21:32
 EFF Posts: 6417
|
קודם כל...מוקדם מידי להתיאש - ובכלל היאוש לא תורם להצלחת התהליך...לצורך ההצלחה צריך לגייס את כל האופטימיות שבך ולעשות בדיוק את מה שמירי אומרת. האמירה של מירי "גם מים בסלע עושים חור" בהחלט מתאימה לכולנו. המשיכי ברוח אופטימית ובאמונה בעצמך ובטח במדריכה המופלאה שלך..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2011 19:35
 פרייליך Posts: 12
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|