הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משנה מקום משנה מזל ותודה למירי המדהימה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/03/2011 07:52

דרך המלך
דרך המלך
יולי יקרה,,
כל הכבוד על הווידוי , על הירידה, על הכתיבה ממש כל הכבוד!!
העיקר שנהנת בסוף השבוע ואת בשליטה וכמו שכתבו קודמותיי הגוף זוכר ולא שוכח לכן שמרי השבוע כפול ומכופל
יום נפלא
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/03/2011 07:52

דרך המלך
דרך המלך
יולי יקרה,,
כל הכבוד על הווידוי , על הירידה, על הכתיבה ממש כל הכבוד!!
העיקר שנהנת בסוף השבוע ואת בשליטה וכמו שכתבו קודמותיי הגוף זוכר ולא שוכח לכן שמרי השבוע כפול ומכופל
יום נפלא
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 22:44

חיה'לה
חיה'לה
יולי היקרה,
כל הכבוד על הווידוי ועל ההשקעה בכתיבה.
אותי דווקא מעניין מאוד לקרוא, ומכל דבר אני גם לומדת על עצמי.
איזה כיף לך שאת בשליטה כעת... מאחלת לך שכך יימשך.
שלך, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 17:38

רבקה
רבקה
יולי איזה כייף להיות בשליטה
וגם ירידה נהדר הא ?
את כבר חזרת לעצמך וההצלחה מחכה מעבר לפינה
מאוד חשוב להיות במודעות לשבוע של אכילה ובעקבותיה ירידה
ומיד שבוע אחר כך להיות זהירים מאוד כי הגוף זוכר הכל ותמיד
בהצלחה ובשליטה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 13:56

אקורדיאון
אקורדיאון
כמה חשוב להיות קשובים לגוף ומה שמדליק משהו להפסיקו ולשנות.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 12:26

dany
dany
מצוין תמשיכי לדווח אם זה עוזר לך!!!!!!!

יולי כתב:
שלום לבנות הפורום
אכן, גם מהיום בבוקר אני שומרת. אכלתי לארוחת בוקר 2 פרוסות לחםם קל ומעט צפתית 5%, ויותר מאוחר 2 פר' לחם קל עם מעט גבינה לבנה. היום לא אוכל יותר לחם קל כי אני מקפידה על לא יותר מ4 פרוסות. שתיתי גם קפה וגם תה צמחים. אני לא מרגישה רעבה בינתיים בכלל. כי אני אכלתי מאוד מסודר ולא בכמות מוגזמת. האמת היא שלחם בבוקר פשוט משביע אותי ומאוד ממלא עד הצהריים המאוחרות בסביבות אחת וחצי שתיים כך שזה מתאים לי אישית. למדתי גם שאת החטיף היומי אני אוכלת רק אחרי הצהריים או אחרי ארוחת צהריים וזה חטיף עד 100 קלוריות. שהייתי אוכלת את החטיף היומי בבוקר זה היה פותח לי תיאבון לכל היום...ואז היה לי מאוד קשה להתמודד . אחרי שהעברתי אותו לאחה"צ (במסגרת 600 קלוריות פחמימה) אני כבר לא מרגישה רעב מציק כזה, כנראה זה קשור למשהו באינסולין שאכילת חטיף על הבוקר פשוט מקפיצה את הרעב.
אני שמחה לעדכן אתכן ככה בשוטף זה מאוד עוזר
תודה על התמיכה
יולי
edited by יולי on 3/29/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 12:15

יולי
יולי
שלום לבנות הפורום
אכן, גם מהיום בבוקר אני שומרת. אכלתי לארוחת בוקר 2 פרוסות לחםם קל ומעט צפתית 5%, ויותר מאוחר 2 פר' לחם קל עם מעט גבינה לבנה. היום לא אוכל יותר לחם קל כי אני מקפידה על לא יותר מ4 פרוסות. שתיתי גם קפה וגם תה צמחים. אני לא מרגישה רעבה בינתיים בכלל. כי אני אכלתי מאוד מסודר ולא בכמות מוגזמת. האמת היא שלחם בבוקר פשוט משביע אותי ומאוד ממלא עד הצהריים המאוחרות בסביבות אחת וחצי שתיים כך שזה מתאים לי אישית. למדתי גם שאת החטיף היומי אני אוכלת רק אחרי הצהריים או אחרי ארוחת צהריים וזה חטיף עד 100 קלוריות. שהייתי אוכלת את החטיף היומי בבוקר זה היה פותח לי תיאבון לכל היום...ואז היה לי מאוד קשה להתמודד . אחרי שהעברתי אותו לאחה"צ (במסגרת 600 קלוריות פחמימה) אני כבר לא מרגישה רעב מציק כזה, כנראה זה קשור למשהו באינסולין שאכילת חטיף על הבוקר פשוט מקפיצה את הרעב.
אני שמחה לעדכן אתכן ככה בשוטף זה מאוד עוזר
תודה על התמיכה
יולי
edited by יולי on 3/29/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 05:19

dany
dany
הנה עבר לו ערב וכבר בוקר.......... ומקווה שאת ממשיכה להנות מהחזרה לתהליךsmile
חיבוקי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 04:58

אקורדיאון
אקורדיאון
יולי עדכני אותנו בשוטף ,בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/03/2011 00:52

אשירה
אשירה
יולי יקרה,
ראשית כבר ירדת שלושים קילו והוכחת לעצמך שאת יכולה,
הייתה לך קצת התרופפות, אנחנו בכל זאת רק בני אדם,
את במודעות ואני מאמינה שבעזרת מירי והמסגרת את תחזרי לתלם,

בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 23:49

יולי
יולי
תודה לכל המגיבות
אני ממש שמחתי לקרוא את כל התגובות. וזה ממש כיף שיש כזה פורום תומך.
תודה מיוחדת כמובן למירי שלא נותנת לי ליפול גם אם נדמה לי שקשה לי (או סתם עייפות החומר אצלי) תודה גם כי תמיד מירי מחדירה בי מוטיבציה להמשיך ולהילחם ולא לוותר לעצמי. וכמובן, אני מאושרת על הירידה השבוע. בערב אכלתי היום ממש סלט ירקות ביצה קשה וקצת גבינה לבנה ונס קפה. התחלתי להיזכר בללעוס לאט ואפילו לעסתי לאט ו...פלא, לא הייתי רעבה, וזו ארוחה יפה ו..אפילו לפי תפריט.
תודה רבה,
ובהצלחה לכל הנשקלות השבוע,
יולי
edited by יולי on 3/28/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 21:50

קרולין
קרולין
יולי יקרה,
העיקר שאת מרוצה! משנה מקום משנה מזל...הכל בסדר...ירדת קילו חצי זה אושר גדול!

וכן מירי שלנו מ ד ה י מ ה האחת והיחידה, בכל יום ובכל שעה.....כולנו זכינו בה.

שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך....

לילה טוב

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 21:25

miribelkin
miribelkin
Administrator
יולי יקרה היה ברור לי שבשלב כל שהוא תעצרי את העליה ותתחילי לרדת.
אני גאה בך ובוטחת בך, ואכן לפעמים משנה מקום משנה מזל.
ראיתי שכבר התחברת בקלות גם בקבוצת הבוקר ואני שמחה מאד.
בהצלחה יקירתי היפה לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 17:42

dany
dany
יולי יקרה אני מכירה טוב מאד את הרגשת העייפות שנופלת עלינו ולפתע רוצים לזרוק הכל לפח...............
אין ברירה .
לא רוצה לעלות שוב את כל ה-30 שירדת...... אז לנשום עמוק, לא לרחם על עצמך כי את חיה נכון וטוב.
ירדת השבוע נהדר , ואם את חושבת שזה לא כל כך מגיע לך אז השבוע לשמור בשבע עיניים בכדי לא לקבל בשבוע הבא איזה מכה לא נעימה.
מאחלת לך המון הצלחה ושמירה נהדרת וטובה .
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 15:49

אקורדיאון
אקורדיאון
ראשית יישר כח על הירידה המכובדת וכנראה בכל זאת ולמרות הכל לא אכלת כפי יכולתך ואני יודעת שלכולנו יש יכולת
וזאת בגלל היותך במסגרת.

יחד עם זאת קחי בחשבון שהגוף זוכר ולכן שמרי היטב השבוע .

בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 14:35

שאפתנית
שאפתנית
היי יולי,
נשמע שנהנית מאוד בסוף השבוע וגם לזה אנחנו זקוקים. אני שמחה שהופתעת לטובה בשקילה וזה נותן לך את הכוחות להמשיך ולהתמיד בשמירה. קילו וחצי פחות בשבוע אחד זה מטורף!!! בראבו!!!
לפעמים באמת צריך לשנות מקום בשביל להתרענן ולפתוח דף חדש וטוב שעשית זאת. אני שמחה בשמחתך ומאחלת לך שמירה קלה ונעימה. המסגרת תשמור עליך ותעזור לך להתמודד. כמה טוב שיש את מירי!!!
המשך יום טוב, שאפתנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 14:29

יולי
יולי
שלום לכל באי ובאות הפורום

התלבטתי אם לשתף בכל הפרטים הקטנים והלא כ"כ חשובים, אז הנה לפניכם הסיפור שלי כפי שהיה כך היה.
אני שייכת בעיקרון לחוג בפ"ת. ובמשך 3-4 שנים ירדתי אצל מירי רצוף לאט ובטוח 30 קילו. שמרתי עוד שנתיים. (זה יוצא 5 שנים רצוף) ובשנה האחרונה התחלתי להתעייף מעצמי. פתאום שחררתי את הרסן, התחשק לי "לאכול". האמת היא מכל מיני סיבות אישיות ורגשיות כאלו ואחרות . אבל הכל תירוצים. בינינו- למי מאיתנו (וכולנו בני אדם) אין סיבות אישיות רגשיות כדי לאכול? הרי לכל אחד יש את השק שלו. אפילו אם הכל נראה ורוד נהדר ומקסים בחיים. פשוט, לרוב, אנחנו היינו רוצים להצטייר (וגם אני בתוכנו) שהכל בסדר (גם אם זה לא נכון) וזה לא כדי להיות צבועים, חלילה, אלא זה כדי שנוכל להמשיך, וגם על אוטומט כי החיים חזקים מהכל וחייבים להימשך. בכל אופן, לא איבדתי אף אחד השנה, חלילה, ובסך הכל- החיים האישיים והעבודה ברוך השם בסדר, אבל יש עניינים אישיים שמציקים (למי אין?), באופן כללי, אבל- הרוב דיי בסדר, אם מנסים לחשוב על זה, ואפשר גם להסתכל על החצי כוס המלאה וחוצמיזה מותר לדמיין עתיד מדהים (ולא רק בעיניין הדיאטה והמשקל) פשוט להשתמש בדמיון מודרך. ככב עשיתי היום שנסעתי לי בחזרה לפ"ת מחוג מופת בר"ג. הלכתי לשקילה היום בלב כבד ומלא חששות. הייתי עם בעלי בצימר בשישבת ואכלתי בשביל שניים (למרות שאני רק אחת ולא בהריון) , פתאום אכלתי מרמלדה וחלביצה (מז זה צריך להיות??) וגם אכלתי במסעדה מדהימה בקצרין (נקראת מסעדת הבאוהאוס של תבשילי בירה או משהו במרכז בקצרין, ) וגם אכלתי לחם הבית עם סלטים (אבל לא לבד עם בעלי) וגם תבשיל קדירה שהיה טעים מאוד מאוד. היינו מפוצצים ונסענון לראות את הגמר של האח הגדול אצל חמותי המקסימה, תוך כדי צפייה וסידורי גבות ושאר ירקות (אני נורא אוהבת לסדר גבות וכל מיני שאר קוסמטיקה וירקות לכל מי שמסכים ושייך לחברתי הקרובה והאהובה, יש לי תחביב קוסמטי, של לקים, גבות וכל מיני, זה נחמד לי) ותוך כדי כך שצפינו בהתרגשות עם תה צמחים, חמותי שאלה אם נרצה לאכול , לא היינו רעבים אז לא אכלנו. ראינו את הגמר והתרגשנו מהזכייה של ג'קי, ובדרך אמרתי לבעלי שאולי נעצור לסלט בארומה, אבל היה נורא מאוחר וכל היום בלסנו ובעלי אמר שחבל ואם אני באמת רעבה כי הוא לא וחשבתי ואמרתי לא שלא ממש אז פסחנו על ארוחת ערב, חזרנו הבייתה שתינו נס קפה עם מעט חלב, והתארגנו לישון, אני התחלתי לבכות לו (עם דמעות) שאני פוחדת שבטוח עליתי במשקל ואני מדוכאת נורא ונמאס לי ואני רוצה לרזות ולשמור כמו פעם ואני לא יודעת מה קרה לי בזמן האחרון (עלייה של 7-8 קילו משיא הרזון אחרי ירידה של 30). דיברתי ביום ראשון עם מירי המקסימה בטלפון, היא ייעצה לי לשנות יום ושעה ופשוט להתחיל כמו מההתחלה (שינוי אווירה וחוג בבחינת משנה מקום משנה מזל) אוקיי, האמת היא שגם פחדתי נורא מהשקילה ביום ראשון (פחדתי לראות עוד עלייה) אז ביום ראשון עשיתי קיזוז פחמימות (כל היום 8 פרוסות לחם קל שהבוקר זה סנדדויץ עם עמק לייט ובצהריים 3 סנדווויצים עם פסטרמה או כתף ומעט מאוד ממרח סנדויץ' שזה כפית ממרח לכל סנדוויץ. הוספתי לזה צהריים מלפפון ועגבניה ובערב- סלט וחביתה שביקשתי מבעלי להכין כי לימדתי עד 11:15 בלילה- זו עונת הבגרויות בע"פ באנגלית ואני מורה פרטית אז היה לי יום מטורף. בערב כבר ראיתי כוכבים לכן פעם ראשונה בחיי ביקשתי מבעלי להכין ארוחת ערב עם הסבר לגהי כמה שמן לשים בסלט ובחביתה. הוא עשה ארוחה נראה לי יותר טעימה משלי והוא לא מבשל בבית, נראה לי כשרון כזה או שהייתי ממש רעבה, אם לא הייתי מבקשת ממנו להכין הייתי בטח טורפת כל מה שהייתי רואה במקרר. ואכלתי עוד אקטטיביה. וזהו. בבוקר שתיתי קפה, היה לי שיעור אנגלית וברחתי לשיעור של מירי, בעלי הקפיץ אותי לתחנת אוטובוס והתנדב להוריד את הכלבה שלנו, והגעתי לחוג חוששת, פוחדת, בטוחה שעליתי איזה 3 קילו, ו.........אמרתי למירי אכלתי ובטוח עליתי והתחלתי להתנצל ולבלבל במוח, ומירי ככה, במקצועיות אומרת, אוקיי יש הבדל בין שקילת בוקר וערב, אבל, יופי יולי, ירדת קילו וחצי! ואמרתי : "מה? " בקיצור, הרגשתי מוזר כי הייתה לי הרגשה וגם ידיעה שלא שמרתי מאוד ולא כמו בתפריט, אבל חלק המימים כן שמרתי לפי מקופל של ילדים ונוער ובסוף שבוע התפרעתי ואז בלי ארוחת ערב (לא הייתי רעבה) וקיזוז ביום ראשון. טוב, הרגלים בריאים זה עדיין לא, אני יודעת, אבל, לפחות ירדתי, מה שכן משמש אותי, וגם לפני שהגעתי, ולפני השיעור בישלתי ארוחת צהריים חזה עוף עם תפו"א קטנים גזר סלרי וזהו כדי שיהיה לי מה לאכול בצהריים ומה לשלוח לבעלי לצהריים לעבודה שלו. חזרתי באחת הבייתה (באוטובוס, אני לא נוהגת, פחדנית שכמותי....) ועשיתי מרק עגבניות עם מעט קישואים גזר שמיר וסלרי, טעים מאוד מאוד וכך עם תה צמחים, 4 תפו"א קטנים מאוד (כמו 2 בינוני), חזה עוף צלוי שהגיע לסיר התבשיל אח"כ ומרק עגבניות ולקינוח חטיף בר של 78 קלוריות אני מוכנה להמשך העבודה שלי שבעה ומאושרת. הסוד הוא בכמויות ואני מקוהה מייחלת ומתפללת לשמור על ההרגלים שאני רוצה מאוד לאמץ. (וזה יקרה)
בקיצור, משנה מקום משנה מזל
בהצלחה לכולם,
אני ממשיכה לעקוב אחר כמויות ואדווח בהמשך
יום טוב
יולי
חייבת תודה למירי המקסימה שמביאה אותי כל פעם מחדש למסלול וחזרה למסגרת מתוך המסגרת
edited by יולי on 3/28/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משנה מקום משנה מזל ותודה למירי המדהימה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!