הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוויות מהסופ"ש וכמה מסקנות חשובות..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/03/2011 00:12

אשירה
אשירה
מיכל יקרה,
מזל טוב ליום הנישואין,
שתהיה לך לידה קלה ומוצלחת,
ובסוד, שאף אחד לא ישמע, מותר לך קצת לפנק את עצמך עכשיו (אני יודעת שזאת אמירה אפיקורסית במחוזותינו אבל זאת היא תחושתי).

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/03/2011 13:49

רבקה
רבקה
מיכלי וגיתי מזל טוב ליום נישואיכם
ואוטוטו אתם עומדים לקבל את מתנתכם
היקרה מכל
תשעה חודשים מיכלי התנהגת למופת ודוגמא
והצלחת במשימה
אז נותר לי לאחל לך שיהיה בקלות ובשעה טובה
את נראית נפלא ואני גאה בך על ההצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 23:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי יקרה לא יאומן איך כתבת בלי שתדעי את נושא ההרצאה.
את ממש גאון קטן, כותבת מדהים עם אופי חזק, לך ולגיתי היקר
כל הברכות הכי טובות בעולם....לידה קלה וחויה נעימה מאחלת לכם
באהבה גדולה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 23:16

tutit
tutit
כל הכבוד מיכלי יקרה על השליטה בחודש 9....
זה חודש מאוד קשה מבחינת שמירה,גם מרגישים לחץ שלפני הלידה,התאבון נפתח כי העובר גדל

ויש תחושה שבמילא אני ענקית אז יאלללה.......לחגוג.

שתהיה לך לידה קלה ומוצלחת

ותנוחי הרבה.....כי כשהוא יצא הוא יקבע מתי לתת לך לנוח

בטוחה שמיד לאחר הלידה המשקל ירד זה יקרה אבל אל תשכחי להתאזר בסבלנות........ובאופטימיות גם אח"כ

♥♥♥נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 20:14

dany
dany
למיכלי וגיתי היקרים
מזל טוב והמון אושר ושמחה ליום הנישואים.
יהיו לכם ימי שמחה למכביר אחד אחרי השני.............
ממש משתה המלך אחשוורוש........
מקווה שבוטן יגיע לעולם בהקדם ובקלות.
חיבוק חזק
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 19:09

שאפתנית
שאפתנית
מיכלי את מדהימה!!!
אני מאחלת לך לידה קלה ושבוטניקו יצא מהר מהבטן.
את תהיי אמא נהדרת!!
ברכות גם לגיתי לרגל יום הנישואים.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 18:27

קרולין
קרולין
מיכל יקרה,
מצטרפת לאקו שלנו את פשוט מודל לחיקוי.

שיהיה לך הכל בקלות ובשעה טובה ומוצלחת. אמן.

בראבו!

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 17:47

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלוש כבר כתבתי לך שאת מודל לחיקוי .
את מצויה כל כך בתוך התהליך שזה מדהים כי כרגע לכאורה יש לך את כל התירוצים

לפצות ,להתפנק ואת נמצאת בשפיות מוחלטת וממשיכה במלחמה מול האוכל.

שאפו ושוב שהכל יהיה בקלות.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 16:58

מיכל שרון
מיכל שרון
פורום יקר... הנני כאן.. בוטניקו עוד לא יצא לאוויר העולם (אתמול היה התאריך המשוער.. אבל הוא לא ממש שם על תאריכים.. ) וכמה סיפורים יש לי סביב העניין הזה...

אז הכל מתחיל מיום שישי שארבע בבוקר התעוררתי בתחושה שמשהו שונה בגוף שלי.. איזה "שיפט" של הורמונים, בחילות שחזרו פתאום + הקאה אחת רצינית, שוב נהיה לי קר בטירוף, הכאבים בגב התחתון שחזרו.. בקיצור קמתי כמו סמרטוט רצפה וההרגשה נשארה ככה עד שבת בצהריים.. והרעב הושפע גם מהמצב.. או יותר נכון לומר היעדרו של הרעב...
כל יום שישי ניקרתי ממש כמו ציפור.. אבל מה שכבר כן אכלתי היה רק פחמימות, מלא סוכרים ואנרגיה (וכל זה מתוך מחשבה שלי ושל גיתי שאוטוטו הבוטן מסיים את הקלייה ואני צריכה כמה שיותר אנרגיה לגוף הסמרטוטי שנהיה לי)...
אז בלי רעב.. חצי מתה ובלי להרגיש ממש סיימתי את יום שישי עם רישום מדוייק של כל פירור שהגיע ליותר מ - 1000 קלוריות פחמימות.. מה שבא להראות לכולכם שגם מכל הקטן קטן הזה נהיה גדול גדול מאוד בסוף...
כי זה היה רק 2 דבלים ועוד חופן צימוקים ורק כוס אורז ורק שתי פרוסות לחם עם דבש (כדי לזרז את בוטניקו לתת לנו קצת תנועות עובר שלרגע היה נדמה שנעלמו והכניסו אותי להיסטריה) ורק ורק ורק...
שנאמר - זה הקטן גדול יהיה ואכן גדול הוא היה... ואם לא הייתי רושמת לא הייתי מאמינה שככה נראה יום של חלושס אמיתי שבקושי הצלחתי לפתוח בו את הפה ולבלוע משהו (במיוחד בגלל התחושה המגעילה בגרון שהקאה משאירה).

ואז הגיע שבת... עדיין לא במיטבי אבל כבר קצת יותר מאוששת אחרי יום שלם של שינה טרופה במיטה.. והאמת נראה לי שההתרגשות סביב העובדה שבשבת גם חגגנו יום נישואים 2 שלנו וגם הגיעו לקיצם 39 שבועות מלאים של הריון, רק היא לבדה הצליחה להרים אותי קצת...
ומה יש לי לספר לכם על שבת - 2 נקודות מאוד חשובות... שימו לב בבקשה:

1. המתכונים של מירי ושל הפורום מתכונים המהולל - גיתי הביא מהשוק סלומון טרי בחמישי ואחרי שאימצנו את הראש מה לעשות איתו.. פתחתי את הפורום מתכונים ומצאתי מתכון מעולה של אפי (איך לא?!) לסלומון בתנור שמהרגע שהתחלתי בהכנה ועד הרגע שהתיישבתי לאכול נשבעת לכם - 35 דקות על השעון והטעם - גן עדן!!! ליקקנו את הצלחות והאצבעות ושנינו היינו בשוק שיש כל כך הרבה טעימות בכל כך מעט השקעה!!!
אז לכל העצלנים כאן, לכל המתבכיינים כאן, לכל אלופי התירוצים - המתכונים כאן הם רובם פשוטים, מהירים, דורשים מינימום השקעה ומקבלים מהם מקסימום הנאה וטעימות וגיוון ... רק צריך להחליט לעשות... לא להתעצל, לגוון, להשקיע, לקנות ולהכין!!!
בקיצור - עשה לנו את השבת הצהריים הנהדר הזה וכבר השבוע אנחנו מתכננים לעשות שידור חוזר כי כל כך נהננו.

2. רעב ושובע בתהליך ההרזייה - בערב הרגשתי כבר קצת יותר טוב וגיתי שלי הכין לי הפתעה ולקח אותי לטיול רומנטי + מסעדה בנמל קיסריה לכבוד יום הנישואין. הגענו לקראת השקיעה, היה יפה, הים מדהים, האוויר נקי וצלול, הטיילת מהממת והכל היה פשוט מושלם. ואז הגענו למסעדה.. ושנינו יושבים ומסתכלים על התפריט ואשכרה קולטים שאנחנו לא באמת רעבים... וכשהבנו את זה אני אמרתי לגיתי "בוא נלך"... ואז התחיל דיון נוקב ומאוד לא פשוט שהיו בו הרבה אלמנטים מאוד שמנמודיים:
א. אבל נסענו עד קיסריה ונחזור כולה אחרי שעה של טיול בין כמה סרקופגים ושאריות חומות?!
ב. אבל זה יום הנישואין שלנו ויש לנו הצדקה מלאה לחגוג ולהנות ולתקוע ארוחה טובה
ג. זה רק שנינו.. שני שמנמודים שותפים לפשע.. ואף אחד לא חייב לדעת... ואפשר לעשות כאילו לא אמרנו כלום ותקוע כאילו אין מחר.. כאילו אין שובע.. רק עיניים גדולות ושמנמנות
ד. המסכנות והרחמים העצמיים שהתחילו לזלוג למחשבה העצובה שיעבור לו אירוע בלי ארוחה במסעדה לציון חשיבותו

ובכן חברים יקרים.. נדרשה משנינו הרבה בגרות וכנות וקצת אומץ אבל המעשה נעשה - סגרנו את התפריטים, שמנו מעילים ויצאנו כלעומת שבאנו.. נכנסנו לאוטו והתנענו הביתה!!!
בדרך חזרה כדי לא להרגיש תחושת החמצה מוחצת נכנסנו לבית קפה אהוב בהוד השרון מתוך מחשבה שלפחות נציין את האירוע בקפה ועוגה.. ולא סתם עוגה.. מישהו זוכר את טירמיסו החלומות שלי?! אז אותו...
ולא תאמינו.. אבל אני נשבעת הכל אמת לאמיתה... הם הורידו את הטירמיסו החלומי מהתפריט!!! זה כאילו שאלוהי הדיאטה ממש בכוח רצה שאכפר על חטאי הפחמימות מיום האתמול.. ושוב האומץ והבגרות ניצחו ולא התפשרתי על סתם עוד עוגת שוקולד חמה.. שתינו הפוך.. וחזרנו הביתה!!!

ומה המסקנה חבר'ה - יש רעב ושובע ואנחנו רק צריכים להיות קשובים אליהם ולהיות כנים ואמיתיים עם עצמנו ולהכיר במניע האמיתי לאכילה שלנו.. ב - 99% מהמקרים הוא בדר"כ יהיה רגשי. ועוד דבר קטן שהוא לא ממש קשור לרעב ושובע אלא יותר לחטאים הקטנים שאנחנו מרשים לעצמנו - כמו שמירי תמיד אומרת.. אם כבר לתקוע או להרוס.. או לאו דווקא בשלילי.. אם כבר לפנק את עצמנו ולהרשות לעצמנו.. אז שנעשה את זה ממקום של מגיע לי.. לא ליפול סתם על שטויות, לא להסתפק על פחות ממה שאתם הכי רוצים... כי אז החסך לא ממומש באמת.. אלא רק הקלוריות...
וזה מה שהיה אתמול - אני רציתי את הטירמיסו שלי ולא הייתי מוכנה להסתפק בשום תחליף.. מפתה ושוקלדי ומגרה ככל שיהיה..
כי אם כבר לתקוע קינוח בשעה 21:00 בערב ששווה לפחות איזה 350 קלוריות אז לתקוע בדיוק את מה שישתיק לי את השדונים הקטנים ולא מה שיעורר לי מפלצות גדולות יותר!!!

מקווה ששרדתם עד כאן... בכל אופן.. זה הסופ"ש שהיה לנו..
ואחרי סופ"ש כזה אני בשקט וברוגע הולכת להתייצב היום על המשקל.. ולא משנה מה הוא יראה...

שיהיה לכולנו שבוע נפלא smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוויות מהסופ"ש וכמה מסקנות חשובות..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!