28/03/2011 14:16
 רבקה Posts: 8411
|
זה הדדי גם את לי מתוקה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 13:48
 dany Posts: 19819
|
יופי שמחה שאת שוב כאן חסרת לי
רבקה כתב:
דני'לה הכל בסדר אני שוב כאן עם כוחות מחודשים ותודה על הברכה אמן שכך יהיה הערב מאחלת לכולנו שבוע מדהים מכל הבחינות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 12:37
|
דני'לה הכל בסדר אני שוב כאן עם כוחות מחודשים ותודה על הברכה אמן שכך יהיה הערב מאחלת לכולנו שבוע מדהים מכל הבחינות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 12:35
|
קרנושקה יקרה שיהיה לך אנרגיות רבות במשך כל השבוע זה נפלא להרגיש את מצב רוחך הנהדר והשמחה שבלב חיזקי ואמצי וחיבוק גדול להמשך נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 12:19
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
הידד לכל השומרות ואלו שקצת מתקשות אנחנו קוראות להן להצטרף אלינו זה ממש כייף!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי שוב הבוקר את היורדת בגדול אצל נעמה קסרי.......... כמה מתיקות בבחורה. גם היא קרן................. ממש קרן אור כמוך קרנושה. נשיבוקים תודה רבה דנושקההההההההההה! איזה מתוקה...העלית חיוך ענקי על הפרצוף שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 11:58
|
הידד לכל השומרות ואלו שקצת מתקשות אנחנו קוראות להן להצטרף אלינו זה ממש כייף!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי שוב הבוקר את היורדת בגדול אצל נעמה קסרי.......... כמה מתיקות בבחורה. גם היא קרן................. ממש קרן אור כמוך קרנושה. נשיבוקים
קרנושה כתב:
איזה כיף חברות, אכן השליטה ממשיכה כל יום ביומו ועל כן תבוא ההרזיה ובגדול! על הכיפ כיופאק!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 08:42
|
איזה כיף חברות, אכן השליטה ממשיכה כל יום ביומו ועל כן תבוא ההרזיה ובגדול! על הכיפ כיופאק!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 08:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
אקו בהצלחה בשקילה היום. אני בטוחה שתהיה מרוצה. אל דאגה, נאזכר את כולן להגיע ב-6.4 למפגש. עוד יומיים את נוסעת, אני מקווה שאת מכינה הכל ומוכנה נפשית (בטוח מתרגשת) נסיעה טובה. תדווחי על המפגש היום, אני מחכה לשמוע. יום טוב, שאפתנית תודה יקירתי,כן אני ועוד איך מוכנה נפשית. כן כרגיל אדווח אחרי השקילה וההרצאה היום.
יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 08:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו בהצלחה בשקילה היום. אני בטוחה שתהיה מרוצה. אל דאגה, נאזכר את כולן להגיע ב-6.4 למפגש. עוד יומיים את נוסעת, אני מקווה שאת מכינה הכל ומוכנה נפשית (בטוח מתרגשת) נסיעה טובה. תדווחי על המפגש היום, אני מחכה לשמוע. יום טוב, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 05:50
|
dany כתב:
נכון לרגע זה כל הכוונות והתכניות שלי הן להגיע לתל אביב ב-6 לחודש אפריל. תמיד אני נותנת פתח למצב שלא אוכל אבל.............. רוצה ושואפת להגיע. בוקר טוב ונשיבוקים הצלחה בשקילה אני בטוחה שתיהיה לך עוד ירידה.......... גיבוי לחופשה אקורדיאון כתב: תודה רבה ,אני סקרנית ממש למרות שאני שלמה עם עצמי,מצפון נקי . עוד יום ואני נוסעת איך הזמן טס לו.
אני שוב מתזכרת את השישה באפריל ,דני ויתר הבנות תתזכרו שוב לקראת התאריך כי
אני חוזרת רק בארבעה באפריל וזה כבר רגע אחרון לדעת.
יום נפלא והצלחה לכל הנשקלים היום. תודה רבה.ברור שהכל פתוח כרגע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 05:35
|
נכון לרגע זה כל הכוונות והתכניות שלי הן להגיע לתל אביב ב-6 לחודש אפריל. תמיד אני נותנת פתח למצב שלא אוכל אבל.............. רוצה ושואפת להגיע. בוקר טוב ונשיבוקים הצלחה בשקילה אני בטוחה שתיהיה לך עוד ירידה.......... גיבוי לחופשה אקורדיאון כתב:
תודה רבה ,אני סקרנית ממש למרות שאני שלמה עם עצמי,מצפון נקי . עוד יום ואני נוסעת איך הזמן טס לו.
יום נפלא והצלחה לכל הנשקלים היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 05:23
|
תודה רבה ,אני סקרנית ממש למרות שאני שלמה עם עצמי,מצפון נקי . עוד יום ואני נוסעת איך הזמן טס לו.
יום נפלא והצלחה לכל הנשקלים היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 05:19
|
יום שני כבר כאן הצלחה לכל הנשקלים/ות וכל אלו שמשום מה לא נראות בפורום.......... ענת? רבקה? אשירה? מה קורה בנות??????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 23:34
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה! מאחלת לך שתמיד תהיה שמחה בלבך והמון הצלחה בתהליך
♥
נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 18:08
|
קרנושה כתב:
והנה מתחיל לו אחלה אחלה של שבוע.. אז המוןןןןןןן הצלחה לכולנו בשליטה, בשלווה ובהנאה בדיאטה ובשמירה על איזון, אורח חיים בריא ועם המון קילוגרמים מתעופפים  טוב..קמתי היום עם המוןןןןןן אנרגיות. נשיבוקים ושבוע מאגניבבבב לכולם. אמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 12:21
|
שיהיה כך גם בהמשך השבוע רק אנרגיות חיוביות ושמחה אמן!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 11:31
|
קרולין כתב:
קרנושה יפהש לי, שבוע טוב ומבורך שיהיה לך. כיףףף לקרוא אותך, תמיד מלאה באנרגיות טובות וחיובית.... נשיבוקים חמיםםםםם. אוהבת קרולין. 
נשיבוקיםםםםםם חמים בחזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 11:30
|
שאפתנית כתב:
לקום עם אנרגיות זה דבר נהדר ואני אוהבת את זה. מאחלת לך שכל השבוע יהיה מלא באנרגיות טובות ואנחנו ממשיכות לפי ההתחייבות!!! קרנושה כתב: והנה מתחיל לו אחלה אחלה של שבוע.. אז המוןןןןןןן הצלחה לכולנו בשליטה, בשלווה ובהנאה בדיאטה ובשמירה על איזון, אורח חיים בריא ועם המון קילוגרמים מתעופפים טוב..קמתי היום עם המוןןןןןן אנרגיות. נשיבוקים ושבוע מאגניבבבב לכולם.
ברוררררררר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 11:24
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפהש לי, שבוע טוב ומבורך שיהיה לך.
כיףףף לקרוא אותך, תמיד מלאה באנרגיות טובות וחיובית....
נשיבוקים חמיםםםםם.
אוהבת
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
לקום עם אנרגיות זה דבר נהדר ואני אוהבת את זה. מאחלת לך שכל השבוע יהיה מלא באנרגיות טובות ואנחנו ממשיכות לפי ההתחייבות!!! קרנושה כתב:
והנה מתחיל לו אחלה אחלה של שבוע.. אז המוןןןןןןן הצלחה לכולנו בשליטה, בשלווה ובהנאה בדיאטה ובשמירה על איזון, אורח חיים בריא ועם המון קילוגרמים מתעופפים טוב..קמתי היום עם המוןןןןןן אנרגיות. נשיבוקים ושבוע מאגניבבבב לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|