27/03/2011 11:22
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי! מזל טוב לכל החוגגים....איזה כיףףףףףףף.
כל הזמן אנחנו מתמודדים עם אוכל:חתונות, מסיבות, אירועים, התארחויות, שבתות, חגים ועוד ועוד....וטוב שכך, ושיהיו לנו רק שמחות והתרגשויות . אמן.
מאחלת לך קודם כל לה נ ו ת ,להתלבש מיליון דולרררררררררררררררר, להרגיש נ ס י כ ה, לקבל ים של מחמאותתתתתת
ואם כבר לאכול...אז את ה טוב ביותרררררר וקצת.....
שיהיה לך א ח ל ה שבוע, מרגש ומלא בשמחה בלב.
נשיבוקים חמיםםםם
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני נאמנה למקור ובמקור הופיע פגז אז אני מפרגנת!! אני אוהבת לפרגן ומכל הלב. תהני מהמראה שהשגת ותשמרי עליו, זה יותר חשוב מאוכל. בלונדה.... כתב:
שאפתנית כתב: רק בשמחות בלונדה. מזל טוב לרגל החתונה ומזל טוב ליום הולדתך הממשמש ובא. את בגיל היפה של החיים ואת נראית כבר פגז (שמעתי כי עדיין לא הכרתי אותך) אז אל תתני לאוכל בארועים להרוס את הישגיך, צאי, תבלי, תרקדי ותצחקי ואת האוכל תאכלי בכמות הנכונה. את כבר יודעת ממה להתרחק ומה מותר לאכול. סומכת עליך שתעשי את הבחירה הנכונה. מזל טוב!!! תודה שאפתנית.. איזה כיף לשמוע מחמאה כזאת"פגז"..חחחח שבוע טובבבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:29
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
רק בשמחות בלונדה. מזל טוב לרגל החתונה ומזל טוב ליום הולדתך הממשמש ובא. את בגיל היפה של החיים ואת נראית כבר פגז (שמעתי כי עדיין לא הכרתי אותך) אז אל תתני לאוכל בארועים להרוס את הישגיך, צאי, תבלי, תרקדי ותצחקי ואת האוכל תאכלי בכמות הנכונה. את כבר יודעת ממה להתרחק ומה מותר לאכול. סומכת עליך שתעשי את הבחירה הנכונה. מזל טוב!!!
תודה שאפתנית.. איזה כיף לשמוע מחמאה כזאת"פגז"..חחחח שבוע טובבבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:28
 קרנושה Posts: 3420
|
רק בשמחות!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:27
|
dany כתב:
שיהיה במזל לכל החגיגות והחוגגים  ותשתדלי ללכת בין טיפות............... האוכל......... בהצלחה יקירה
תודה דני.. אני מרגישה בתקופה זו שאני חזקה אז אני מאמינה שאשרוד את השבוע הכיפי הזה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:26
|
אקורדיאון כתב:
שיהיה לך שבוע נהדר ורק בשליטה,אפשר גם כך להנות. איך גדלת לא יאומן.
מזל טוב לכל החוגגים.
תתודה טלוש... כן הזמן עובר. הנגעתי ממש ילדה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 09:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
רק בשמחות בלונדה. מזל טוב לרגל החתונה ומזל טוב ליום הולדתך הממשמש ובא. את בגיל היפה של החיים ואת נראית כבר פגז (שמעתי כי עדיין לא הכרתי אותך) אז אל תתני לאוכל בארועים להרוס את הישגיך, צאי, תבלי, תרקדי ותצחקי ואת האוכל תאכלי בכמות הנכונה. את כבר יודעת ממה להתרחק ומה מותר לאכול. סומכת עליך שתעשי את הבחירה הנכונה. מזל טוב!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 05:33
 dany Posts: 19819
|
שיהיה במזל לכל החגיגות והחוגגים ותשתדלי ללכת בין טיפות............... האוכל......... בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 20:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שיהיה לך שבוע נהדר ורק בשליטה,אפשר גם כך להנות. איך גדלת לא יאומן.
מזל טוב לכל החוגגים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 20:13
|
וואי וואי כמה חגיגות השבוע ואמן רק בשמחות. הולך להיות שבוע מאוד שמח ומאוד קשה מבחינת אוכל. השבוע גיסי מתחתן והחגיגות מתחילות כבר מהמקווה אני יודעת שהולך להיות המון המון אוכל סביב כל הארועים ואני החלטתי שבכל הארועים אני פשוט לא הולכת לאכול ולקלקל,אבל אני יכולה לומר שבחתונה אני אוכל קינוח כי יהיה שם בר וינאי עם כל טוב ואני אקח את האחד הכי טעים ואוכל בהנאה. נוסף על כך אני יחגוג בעזרת השם יום הולדת 27 ביום שבת הקרוב וואי איך הזמן עף זה אומר שאני אצל מירי ללא הפסקה כבר 9 שנים הייתי ממש ילדה כשהתחלתי, עשיתי איתה צבא, התחתנתי,ילדתי והיד עוד נטויה... אז בשבוע כיפי זה מאחלת לכולכם שבוע טוב עם בשורות טובות והמון המון אהבה... נשיקות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|