28/03/2011 15:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
עם שמן בלי שמן עם רסק בלי רסק אם היינו יודעים לאכול חתיכה ודי דיינו לצערינו זה לא בכוחותינו אז עדיף לא להתחיל ואז אשריינו וגופינו יתחדד כרצוננו אם היינו יודעות לעשות זאת לא היינו כאן אבל.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 13:47
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחחחח חד וחלק
רבקה כתב:
עם שמן בלי שמן עם רסק בלי רסק אם היינו יודעים לאכול חתיכה ודי דיינו לצערינו זה לא בכוחותינו אז עדיף לא להתחיל ואז אשריינו וגופינו יתחדד כרצוננו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 13:34
 רבקה Posts: 8411
|
עם שמן בלי שמן עם רסק בלי רסק אם היינו יודעים לאכול חתיכה ודי דיינו לצערינו זה לא בכוחותינו אז עדיף לא להתחיל ואז אשריינו וגופינו יתחדד כרצוננו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 05:36
 dany Posts: 19819
|
הרי אנחנו לא מחדשות כאן דבר........ הכל ידוע ומוכר....... רק מחדדות!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן שאנחנו בתקופה טובה הרי גם אם יניחו לנו לפני הפרצוף את המטעם הכי הכי נסרב בנימוס ובאלגנטיות....... ושאנחנו שם בדאון........ אז גם כל "זבלה" מרגישה כמו מעדן מלכים מחלהההההההההההההההה מאחלת לכולנו להיות כל הזמן למעלה למעלה כי זה הכי כייף בעולם. שאפתנית כתב: את צודקת בהחלט אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שהעולם לא סובב סביבי והגיע הזמן שאני אתנהג כמו אדם מבוגר ואדע להתחשב בצרכים של אחרים ולדאוג גם לעצמי. אז אני מכינה בתבנית ממש קטנה, לפעמים בגודל חצי אינגלישקיק וזהו, הם נהנים ואני מדברת לעצמי שזה עבורם ולא עבורי. וככה נלחמת בשדים. אם אני בתקופה טובה אז אין שום בעיה ואין צורך בשכנוע עצמי. dany כתב: יש תקופות שיותר קל לי עם העניין ויש תקופות השם ישמור!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: לפעמים אין ברירה וצריך להכין עוגה ולכן עדיף שהיא תהיה מורכבת מרכיבים בריאים יותר. יש ילדים, חברים של ילדים, יש משפחה שמבקרת אז הפטנט הוא לעשות עוגה בגודל הנכון ולא להשאיר אחר כך אויבים בבית. כמה זו המציאות דנושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אכן שאנחנו בתקופה טובה הרי גם אם יניחו לנו לפני הפרצוף את המטעם הכי הכי נסרב בנימוס ובאלגנטיות....... ושאנחנו שם בדאון........ אז גם כל "זבלה" מרגישה כמו מעדן מלכים מחלהההההההההההההההה מאחלת לכולנו להיות כל הזמן למעלה למעלה כי זה הכי כייף בעולם. שאפתנית כתב: את צודקת בהחלט אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שהעולם לא סובב סביבי והגיע הזמן שאני אתנהג כמו אדם מבוגר ואדע להתחשב בצרכים של אחרים ולדאוג גם לעצמי. אז אני מכינה בתבנית ממש קטנה, לפעמים בגודל חצי אינגלישקיק וזהו, הם נהנים ואני מדברת לעצמי שזה עבורם ולא עבורי. וככה נלחמת בשדים. אם אני בתקופה טובה אז אין שום בעיה ואין צורך בשכנוע עצמי. dany כתב: יש תקופות שיותר קל לי עם העניין ויש תקופות השם ישמור!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: לפעמים אין ברירה וצריך להכין עוגה ולכן עדיף שהיא תהיה מורכבת מרכיבים בריאים יותר. יש ילדים, חברים של ילדים, יש משפחה שמבקרת אז הפטנט הוא לעשות עוגה בגודל הנכון ולא להשאיר אחר כך אויבים בבית. כמה זו המציאות דנושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 20:18
 dany Posts: 19819
|
אכן שאנחנו בתקופה טובה הרי גם אם יניחו לנו לפני הפרצוף את המטעם הכי הכי נסרב בנימוס ובאלגנטיות....... ושאנחנו שם בדאון........ אז גם כל "זבלה" מרגישה כמו מעדן מלכים מחלהההההההההההההההה מאחלת לכולנו להיות כל הזמן למעלה למעלה כי זה הכי כייף בעולם. שאפתנית כתב:
את צודקת בהחלט אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שהעולם לא סובב סביבי והגיע הזמן שאני אתנהג כמו אדם מבוגר ואדע להתחשב בצרכים של אחרים ולדאוג גם לעצמי. אז אני מכינה בתבנית ממש קטנה, לפעמים בגודל חצי אינגלישקיק וזהו, הם נהנים ואני מדברת לעצמי שזה עבורם ולא עבורי. וככה נלחמת בשדים. אם אני בתקופה טובה אז אין שום בעיה ואין צורך בשכנוע עצמי. dany כתב: יש תקופות שיותר קל לי עם העניין ויש תקופות השם ישמור!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: לפעמים אין ברירה וצריך להכין עוגה ולכן עדיף שהיא תהיה מורכבת מרכיבים בריאים יותר. יש ילדים, חברים של ילדים, יש משפחה שמבקרת אז הפטנט הוא לעשות עוגה בגודל הנכון ולא להשאיר אחר כך אויבים בבית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 13:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
את צודקת בהחלט אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שהעולם לא סובב סביבי והגיע הזמן שאני אתנהג כמו אדם מבוגר ואדע להתחשב בצרכים של אחרים ולדאוג גם לעצמי. אז אני מכינה בתבנית ממש קטנה, לפעמים בגודל חצי אינגלישקיק וזהו, הם נהנים ואני מדברת לעצמי שזה עבורם ולא עבורי. וככה נלחמת בשדים. אם אני בתקופה טובה אז אין שום בעיה ואין צורך בשכנוע עצמי. dany כתב:
יש תקופות שיותר קל לי עם העניין ויש תקופות השם ישמור!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: לפעמים אין ברירה וצריך להכין עוגה ולכן עדיף שהיא תהיה מורכבת מרכיבים בריאים יותר. יש ילדים, חברים של ילדים, יש משפחה שמבקרת אז הפטנט הוא לעשות עוגה בגודל הנכון ולא להשאיר אחר כך אויבים בבית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 12:29
 dany Posts: 19819
|
יש תקופות שיותר קל לי עם העניין ויש תקופות השם ישמור!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
לפעמים אין ברירה וצריך להכין עוגה ולכן עדיף שהיא תהיה מורכבת מרכיבים בריאים יותר. יש ילדים, חברים של ילדים, יש משפחה שמבקרת אז הפטנט הוא לעשות עוגה בגודל הנכון ולא להשאיר אחר כך אויבים בבית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 09:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
לפעמים אין ברירה וצריך להכין עוגה ולכן עדיף שהיא תהיה מורכבת מרכיבים בריאים יותר. יש ילדים, חברים של ילדים, יש משפחה שמבקרת אז הפטנט הוא לעשות עוגה בגודל הנכון ולא להשאיר אחר כך אויבים בבית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 07:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
גם אני חושבת כך! תפוחים או לא, עדיין זו עוגה......... ואויבים עדיף שישארו מחוץ לדלת!!!!!!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: את פטנט רסק התפוחים למדתי מאחותי כבר לפני כשנתיים. העוגות באמת יוצאות טעימות, אין טעם של תפוחים וכמובן שחוסכים בשמן. תנסו, האירוח מושלם ואף אחד לא מרגיש שהוא חוסך בקלוריות מיותרות. אכן זה פטנט ידוע. מה אומר לך יקירתי מעדיפה לא להתחיל עם כל מה שקשור לנושא המתוקים כי אין לסמוך עלי. חחח מה שבטוח בטוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 05:37
 dany Posts: 19819
|
גם אני חושבת כך! תפוחים או לא, עדיין זו עוגה......... ואויבים עדיף שישארו מחוץ לדלת!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: את פטנט רסק התפוחים למדתי מאחותי כבר לפני כשנתיים. העוגות באמת יוצאות טעימות, אין טעם של תפוחים וכמובן שחוסכים בשמן. תנסו, האירוח מושלם ואף אחד לא מרגיש שהוא חוסך בקלוריות מיותרות. אכן זה פטנט ידוע. מה אומר לך יקירתי מעדיפה לא להתחיל עם כל מה שקשור לנושא המתוקים כי אין לסמוך עלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
את פטנט רסק התפוחים למדתי מאחותי כבר לפני כשנתיים. העוגות באמת יוצאות טעימות, אין טעם של תפוחים וכמובן שחוסכים בשמן. תנסו, האירוח מושלם ואף אחד לא מרגיש שהוא חוסך בקלוריות מיותרות. אכן זה פטנט ידוע. מה אומר לך יקירתי מעדיפה לא להתחיל עם כל מה שקשור לנושא המתוקים כי אין לסמוך עלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 19:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
את פטנט רסק התפוחים למדתי מאחותי כבר לפני כשנתיים. העוגות באמת יוצאות טעימות, אין טעם של תפוחים וכמובן שחוסכים בשמן. תנסו, האירוח מושלם ואף אחד לא מרגיש שהוא חוסך בקלוריות מיותרות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 14:14
 dany Posts: 19819
|
תודה ניוזלטר מעולה ומלא מידע חשוב וחיוני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 13:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אסתי אשה יפה טובה ומקסימה תודה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 10:37
 יעלי Posts: 589
|
תודה למירי על הטיפים הנפלאים בשיפור הבישול והאפיה. בדיוק אתמול טעמתי (טעמתי!) עוגה בחושה טעימה להפליא, והמארחת אמרה לי שהיא מרסק תפוחים. אמרתי לה היא כל כך רכה וטעימה בטח יש המון שמן. כשהסתכלנו במתכון הסתבר שיש רק 1/4 כוס שמן על כל העוגה, ויתר הלחות באה אכן מרסק התפוחים. ממולץ ביותר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 09:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אגב באשר לאפיה במקום טיגון. הבוקר אפיתי לי קציצות פרסה וממש חסכתי את כמות השמן האדירה במצב של טיגון.
פשוט טעים להפליא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 09:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כרגיל אין כמוך,תודה.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 08:39
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
http://www.miribelkin.co.il/NewsLetter.aspx?ID=65
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|