26/03/2011 19:43
 אשירה Posts: 4292
|
אריאל יקרה, אני מסכימה עם כל מילה שנאמרה כאן לך ועלייך, את בוגרת ומחוננת, נבונה ונחושה, וגם מצליחה כל כך יפה.
כל הכבוד לך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 18:53
 מישמיש Posts: 5
|
אריאל יקרה, הלוואי שאני הייתי אצל מירי בגיל 15. אבל במקום זה הייתי בולמית בלי להקיא רק מערכת יחסים לקויה וכפייתית עם אוכל. מירי עושה סדר בראש. ובתור מי שירדה פעמיים 25 קילו והיום הכי שמנה שהייתי איי פעם אני ממליצה לך לא לעזוב לעולם. כל מאבק עם עוגת שמרים וניצחון זה עתיד בטוח יותר. כל הכבוד על ה 18 קילו את בוגרת וזה ישתלם לך בעתיד שבוע מוצלח והמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 17:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וואו אריאל מחוננת אמיתית!!!!! המון הצלחה עד אוגוסט להגיע למשקל היעד,אין ל מחיר לתחושה הנפלאה הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 13:49
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אריאל יקרה תספרי לפורום המדהים שלנו איזה תלמידה מחוננת את 18 קילו פחות משקיענית, מתמידה ויפיפיה..... אני בטוחה שעד הקיץ למסיבת אוגוסט שלנו בחוגים, תגיעי למשקל היעד שלך. גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 08:31
 קרנושה Posts: 3420
|
ברוכה הבאה אריאל. (איזה שם מקסים..) את מחוננת אמיתית וזה לא קשור לגיל...וכאן ביחד תוכלי להרגיש איך האוכל זה משהו נשלט והמלחמות ייעשו כלא היו מעולם עבורך. ענין של זמן ותרגול והתמדה כמובן לצד מירי כל שבוע במעמד השקילה וההרצאות הכי טובות שאפשר לקבל. את במקום הנכון, לצד הרשת החברתית הנכונה-וזה הכל מתכון להצלחה. מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 08:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבת שלום אריאל וברוכה הבאה לפורום שנלו. אם לא היית מציינת את העבודה שאת בת 15 לא הייתי מנחשת. כתבת בבגרות ושלמות של אישה ולא של נערה וזה מראה כמה אופי ובגרות יש בך. אני חושבת שאת כן צריכה להיות גאה בזה שבחרת להתעלם מהעוגה ולא לטעום. דרכנו לא קלה אך בהחלט אפשרית, אפשר לקצור יותר הצלחות מכשלונות כי אין מושלם. אנחנו נאבקות יום יום בעיניים שרואות ורוצות לאכול אבל אי אפשר כל דבר להכניס לפה. יש תקופות שקל יותר ויש תקופות שממש צריך להתווכח עם האני העצמי שלנו ולהסביר לו שזה לא טוב לנו לאכול את הדברים האלה. אצל מירי אנחנו לומדות לאזן, לדעת מה טוב ונכון לגוף שלנו ולכן מספר המקרים כבר פוחת ואנחנו מתמודדות טוב יותר. אני רוצה לאחל לך בהצלחה בתהליך ותמשיכי לכתוב בפורום. שבת שלום, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 08:20
 קרולין Posts: 6651
|
אריאל יקרה ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! ברשותך אוסיף "משתמשת חדשה צעירה וח כ מ ה !
וואו, כמה ריגשת אותי כאלה תובנות ובגילך...את פשוט מ ח ו נ נ ת.
בחרת נכון הלכת לפי מה שההגיון אמר לך. בראבו!
מאחלת לך לעשות תמיד את הבחירות הנכונות לך.
יקירתי, מידי פעם תרשי ותפרגני לעצמך משהו מתוק וטוב שאת מאד מאד אוהבת ורוצה , במינון הנכון כמובן , זה לנ ש מ ה שלנו.
בטוחה שאת מצליחה ותמשיכי להצליח בדיאטה ובכלל בחיים.
המשך שבת נהדרתתתתת ותישארי כאן איתנו....זה כיף גדול.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 07:28
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אריאל יקרה, ברוכה הבאה לפורום :-) אנחנו אוכלים עם העיניים, ולכן גם אני תמיד מסתכלת על המאכלים שיש, כאילו זו פעם ראשונה שאני אותם, כאילו אני מורעבת, כאילו זו פעם אחרונה שיציעו לי, כאילו אני אמות אם אני לא אוכל אותם. וזה קורה לי כל פעם מחדש במסיבות ואירועים. החוכמה היא להבין שככה אנחנו בנויים, לא להלקות את עצמך על זה שזה קורה, והחוכמה היא לא להתחיל עם הביס הראשון, כפי שבדיוק עשית! אני גאה בך גם שכתבת כאן על הנושא הזה, וגם שהיית גיבורה שכבשת את יצרה, ועוד בגיל כל כך צעיר! אין ספק שמדובר בתלמידה מחוננת גאונה במיוחד של מירי בלקין :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 06:56
 ענת Posts: 3849
|
ברוכה הבאה וכל הכבוד לך על התובנות יישר כח דרך אגב הקינוח את יכולה להשאיר לך לסוף שבוע ולהנות גם מהעוגה שבת שלום והישארי איתנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 05:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בוקר טוב לך ילדה אולי בגיל אבל מלאה בתובנות לגבי הדרך בה כולנו הולכים כשמנמודים. יישר כח והמון הצלחה שלטעמי מובטחת לך.
שבת שלום והמשיכי לשתף אותנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 04:55
 dany Posts: 19819
|
תודה ילדה מתוקה ואם לך יש תובנות כל כך עמוקות אז מי אנחנו שלא נעשה את הטוב ביותר. המון הצלחה.............. חיבוק חזק כי את ממש גיבורה
ariel1996 כתב:
אז ככה, שמעתי כל כך הרבה דברים טובים וחיוביים על הפורום אז החלטתי שאני חייבת לנסות. אני בת 15 ואני נמצאת אצל מירי כבר שנה ושלושה חודשיים. רציתי לשתף אתכם חברי הפורום בחוויה שקרתה לי בארוחת שישי אצל חברים של המשפחה. הכל היה בסדר עד שהגיע שלב הקינוח, שהביא אחריו קרב מוחות ביני לבין עוגת השמרים המפתה ביותר אני חייבת לציין. לא הורדתי את העניים מהעוגה ומשלל הדברים שעמדו מול עיניי. למה זה היה לי קשה כל כך ? אולי בגלל שלא שמתי וטו על זה מההתחלה ונתתי לעצמי להתחבט ולהתבחש עם עניין הקינוח. שורה תחתונה לא נגעתי בעוגה להגיד לכם שהרגשתי גיבורה, לא, לא ממש. להגיד לכם שזה הרגיש נהדר? לא, אבל זה הרגיש נכון וצודק. ושהרגש והעניים לא משתלטות על ההיגיון הבריא - זה מה שעושה את ההרגשה הטובה. אני רוצה לחזק אתכם - החניכים של מירי והשותפים ל"מאבק", ולהזכיר לכם שאתם עושים עבודה נפלאה. באמת. אני רואה אותכם נאבקים מדי שבוע ואני יודעת שתצליחו. שבת נהדרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 23:51
 ariel1996 Posts: 6
|
אז ככה, שמעתי כל כך הרבה דברים טובים וחיוביים על הפורום אז החלטתי שאני חייבת לנסות. אני בת 15 ואני נמצאת אצל מירי כבר שנה ושלושה חודשיים. רציתי לשתף אתכם חברי הפורום בחוויה שקרתה לי בארוחת שישי אצל חברים של המשפחה. הכל היה בסדר עד שהגיע שלב הקינוח, שהביא אחריו קרב מוחות ביני לבין עוגת השמרים המפתה ביותר אני חייבת לציין. לא הורדתי את העניים מהעוגה ומשלל הדברים שעמדו מול עיניי. למה זה היה לי קשה כל כך ? אולי בגלל שלא שמתי וטו על זה מההתחלה ונתתי לעצמי להתחבט ולהתבחש עם עניין הקינוח. שורה תחתונה לא נגעתי בעוגה להגיד לכם שהרגשתי גיבורה, לא, לא ממש. להגיד לכם שזה הרגיש נהדר? לא, אבל זה הרגיש נכון וצודק. ושהרגש והעניים לא משתלטות על ההיגיון הבריא - זה מה שעושה את ההרגשה הטובה. אני רוצה לחזק אתכם - החניכים של מירי והשותפים ל"מאבק", ולהזכיר לכם שאתם עושים עבודה נפלאה. באמת. אני רואה אותכם נאבקים מדי שבוע ואני יודעת שתצליחו. שבת נהדרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|