26/03/2011 08:31
 קרנושה Posts: 3420
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
קרנושה איזה איזה כיף לקרוא את זה! את מהווה השראה :-)
תודה רבה חגיתי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 07:29
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
קרנושה איזה איזה כיף לקרוא את זה! את מהווה השראה :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 05:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
טלי היא הכי אם לא ה........... קרנושה כתב: אקורדיאון כתב: קרנושה,שאפתניתי אתן מחוננות באמת!!! שבת שלום. איזה בוקר נפלא!!!תודה יקירתי. תודה יקירתי, גם את מחוננת אמיתית..מלכה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 05:57
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: קרנושה,שאפתניתי אתן מחוננות באמת!!! שבת שלום. תודה יקירתי, גם את מחוננת אמיתית..מלכה! תודה רבה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 04:49
 dany Posts: 19819
|
קרולין מוכיחה שבשקט ושלווה ללא צילצולים עושים ועושים ומצליחים........ קרנושה כתב:
קרולין כתב: ועל כך יפה שלי מגיע לך ים של קולולוווווווו וריקודים אינדיאניםםםםםםםםםםם! את מ ד ה י מ ה !!!! רק ככה מ צ ל י ח י ם!!!!!!! שתהיה לך שבתתתת נהדרתתתתתת, רגועההההה, נעימההההההההה ובשליטה!!!! איו מחיר להרזייה !!! פשוט אין!!!!!! נשיבוקים חמיםםםםםםםםם יקרה שלי, קרולין.  תודה אהובה!!! מתה עלייך נשיבוקים חמיםםםםם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 04:48
|
טלי היא הכי אם לא ה........... קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: קרנושה,שאפתניתי אתן מחוננות באמת!!! שבת שלום. תודה יקירתי, גם את מחוננת אמיתית..מלכה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 04:47
|
זו פשוט עליית מדרגה ממש לא מובנת מאליה!!!!!! קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: בגלל שאת לא נוגעת בכיבוד את נראית כמו שאת נראית ולא כמו פח זבל. אנחנו לא פח זבל ולא זקוקות לכיבוד הזה. כל הכבוד על האופי והכוח. אין ספק שההקרבה שווה בשביל להגיע לקייץ עם עוד כמה קילוגרמים פחות. אתמול במקום העבודה שלי הביאה חברה עוגה לכבוד יום הולדתה. ביקשה שאתכבד, אמרתי לה שאני חותכת והיא מחלקת לכולם אבל אני לא מעונינת לטעום כי אני מכירה את העוגה ויודעת בדיוק איזה טעם יש לה אז לא תודה. היא לא התווכחה איתי והרגשתי נהדר כולם אכלו עוגה ואני פרשתי בסוף ההילולה למשרדי ואכלתי יוגורט עם תפוח. יותר טעים ומזין מעוגה. איזה כיף תחושת השליטה הזו ושבאמת לא אכפת לך מהעוגות..כיף גדול!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 18:31
|
dany כתב:
קרן מתוקה אכן את מבינה את כל הסוד הנפלא............ ולא מוותרת יישר כוח יקירה. 
דניאלה היפה תודה רבה! נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 18:30
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה,שאפתניתי אתן מחוננות באמת!!! שבת שלום.
תודה יקירתי, גם את מחוננת אמיתית..מלכה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 18:30
|
שאפתנית כתב:
בגלל שאת לא נוגעת בכיבוד את נראית כמו שאת נראית ולא כמו פח זבל. אנחנו לא פח זבל ולא זקוקות לכיבוד הזה. כל הכבוד על האופי והכוח. אין ספק שההקרבה שווה בשביל להגיע לקייץ עם עוד כמה קילוגרמים פחות. אתמול במקום העבודה שלי הביאה חברה עוגה לכבוד יום הולדתה. ביקשה שאתכבד, אמרתי לה שאני חותכת והיא מחלקת לכולם אבל אני לא מעונינת לטעום כי אני מכירה את העוגה ויודעת בדיוק איזה טעם יש לה אז לא תודה. היא לא התווכחה איתי והרגשתי נהדר כולם אכלו עוגה ואני פרשתי בסוף ההילולה למשרדי ואכלתי יוגורט עם תפוח. יותר טעים ומזין מעוגה.
איזה כיף תחושת השליטה הזו ושבאמת לא אכפת לך מהעוגות..כיף גדול!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 18:29
|
קרולין כתב:
ועל כך יפה שלי מגיע לך ים של קולולוווווווו וריקודים אינדיאניםםםםםםםםםםם! את מ ד ה י מ ה !!!! רק ככה מ צ ל י ח י ם!!!!!!! שתהיה לך שבתתתת נהדרתתתתתת, רגועההההה, נעימההההההההה ובשליטה!!!! איו מחיר להרזייה !!! פשוט אין!!!!!! נשיבוקים חמיםםםםםםםםם יקרה שלי, קרולין. 
תודה אהובה!!! מתה עלייך נשיבוקים חמיםםםםם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 18:29
|
miribelkin כתב:
קרנושה היפה איזה פוסט מרגש וכמה הכל נכון. לא כתבת אם הבחור רווק, אולי ייצא משהוא טוב התפוח והיוגורט אולי יעשו שידוך..... אני אוהבת אותך ומאחלת לך שבת נפלאה ובשליטה שלך מירי
תודה מירי אהובה שלי. לא הוא לא רווק, האמת חבל..כי יש אחלה כימיה אבל לא נורא דברים טובים קורים למי שמחכה נכון? נשיקות, אוהבת אותך בחזרה ים ומאחלת שבת נפלאה. השבוע אני מביאה עוד ירידה...!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 16:24
|
קרן מתוקה אכן את מבינה את כל הסוד הנפלא............ ולא מוותרת יישר כוח יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 15:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה איזה פוסט מרגש וכמה הכל נכון. לא כתבת אם הבחור רווק, אולי ייצא משהוא טוב התפוח והיוגורט אולי יעשו שידוך..... אני אוהבת אותך ומאחלת לך שבת נפלאה ובשליטה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 15:14
|
קרנושה,שאפתניתי אתן מחוננות באמת!!! שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 14:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
בגלל שאת לא נוגעת בכיבוד את נראית כמו שאת נראית ולא כמו פח זבל. אנחנו לא פח זבל ולא זקוקות לכיבוד הזה. כל הכבוד על האופי והכוח. אין ספק שההקרבה שווה בשביל להגיע לקייץ עם עוד כמה קילוגרמים פחות. אתמול במקום העבודה שלי הביאה חברה עוגה לכבוד יום הולדתה. ביקשה שאתכבד, אמרתי לה שאני חותכת והיא מחלקת לכולם אבל אני לא מעונינת לטעום כי אני מכירה את העוגה ויודעת בדיוק איזה טעם יש לה אז לא תודה. היא לא התווכחה איתי והרגשתי נהדר כולם אכלו עוגה ואני פרשתי בסוף ההילולה למשרדי ואכלתי יוגורט עם תפוח. יותר טעים ומזין מעוגה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 13:09
 קרולין Posts: 6651
|
ועל כך יפה שלי מגיע לך ים של קולולוווווווו וריקודים אינדיאניםםםםםםםםםםם! את מ ד ה י מ ה !!!! רק ככה מ צ ל י ח י ם!!!!!!!
שתהיה לך שבתתתת נהדרתתתתתת, רגועההההה, נעימההההההההה ובשליטה!!!!
איו מחיר להרזייה !!! פשוט אין!!!!!!
נשיבוקים חמיםםםםםםםםם יקרה שלי,
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 09:49
|
לפני זמן מה שיתפתי אתכם במהללי יום חמישי אצלנו בחברה..וכמובן את עמדתי בנושא ומעשיי. בכל מקרה תזכורת קצרצרה- אצלנו בחברה בכל יום חמישי יש מתוקים לפני שבת. זה סוג של דרך לפתוח את הסופ"ש במתוק. מי שמזמין אותם היא גם מי שכותבת כעת וזה מדהים אותי איך כל פעם מחדש כשמגיע המייל ממני בו אני מברכת את כולם לסופשבוע מקסים ושייש מתוקים כולם כולם יוצאים מהחדרים שלהם כמו עכברים ובאים לראות מה הגיע.
השבוע "נתפסתי על חם" באחד הבקרים ע"י אחד העובדים החדשים שנקלט בשבוע שעבר חותכת תפוח עץ ושופכת אקטיביה וקוואקר לתוך הקערית שלי, והוא מייד אמר "וואו קרן איזו השקעה", אז פתחתי וסיפרתי לו מנין זה מגיע ואיפה אני מקבל חיזוקים כל שבוע כמו שעון כבר כמה שנים. ואז, הוא התוודה בפניי הרזה הזה לכל דבר שלפני כמה שנים הוא היה 20 ק"ג יותר ושהוא מאד מעריך אותי על ההשקעה הזו, שזה לא מובן מאליו.. ואתמול כששלחתי את המייל לכולם אז הוא רשם לי בחזרה-"וואו איזו השקעה ואיזה כיף לפתוח ככה את הסופשבוע" כי הוא הריי חדש ולא מכיר את זה, אז רשמתי לו תודה רבה, אני כמובן לא נוגעת בפירור..והוא השיב-"כל הכבוד לך, אני גאה בך" והסברתי מייל חוזר שאת המתוק האמיתי אני אוכלת בשישי או שבת וזה כל מה שאני רוצה (בדר"כ גלידה טובה) ושלמדתי שליטה מהי וזה כיף גדול.
כל ההרגלים שלי השתנו, אני מפוקסת על ההרזייה למרות מצד הנופל וקם נופל וקם, עם הפנים קדימה ועם מחשבות שחבל על כל דקה עם עודף משקל מציק ומפריע. והכי יפה שאני רואה אנשים רזים ולעולם לא אדע מי היה פעם שמנמוד, כולם מתמודדים על הגזרה, בין אם הם רזים וחתיכים ולשמנמודים מתוקים..וזה נפלא כשמיהו מבחין בהשקעה הזו ורואה אותי כל בוקר חותכת תפוח בקפיטריה ויודע כמה השקעה וכמה כח רצון יש וקיים בשביל לעשות שינוי.
זהו, רק רציתי לשתף אתכם שכל יום חמישי אני מניחה כיבוד ומסתובבת אחורה פנה ואנשים לא מאמינים שאני לא נוגעת בכלום. אבל כלום. כי זה לא מזיז לי. כן מזיז לי להיות כמה קילוגמים פחות, לחיות איכות חיים אחרת, שמחה יותר, רזה יותר ועם בגדים קטנים יותר בארון. ועוד קצת אסגור 10 ק"ג פחות וזה כיף בלתי רגיל ששום גלידה לא תעניק לי...
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! נשיבוקים ואחלה סופשבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|