27/03/2011 20:04
 בלונדה.... Posts: 3603
|
באמת אין בנות! אין עלינו בעולם על הכח , הרצון וההתמדה גם כשלא כל כך הולך... שלא נדבר על מירי שמזלנו שאנחנו יחד איתה בכל הכח הופכות להיות רזות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 19:59
 dany Posts: 19819
|
אכן כך, אין על ההרגשה הנפלאה של שליטה והצלחה. בלונדה.... כתב:
אגב בנות, גיסתי כבר התקשרה על הבוקר להגיד לי שהיא בבאסה היא לא מוצאת שמלה והיא מרגישה שמנה והרגשה מגעילה (ומי כמונו מכירות את ההרגשה הזאת), שתבינו גיסתי מאוד רזה ברגליים מידה 1 במכנסיים הבעיה שלה שבחלק העליון של הגוף יש לה בטן וחזה מאוד גדולים אז זה יותר קשה לה בגלל החוסר פרופורציה ונוסף לכל היא לוקחת קורטיזונים שמנפחים אותה וגורמים לה לרעב כל הזמן. בכל מקרה היא התקשרה "לבכות" והיא לא יודעת מה לעשות ,היא לא יודעת איחך להפסיק לאכול!בכל מקרה התקשרה לבקש כל מיני עצות ואחרי השיחה איתה הבנתי שאני פשוט תלא רוצה לחזור להרגשה המגעילה הזאת של הבאסה הנפיחות והירידה במצב רוח בגלל משקל הרי הייתי שם לפני שבוע ואני לא רוצה עוד. אז זה ככה נתתי לעצמי טפיחה על השכם ואמרתי איזה כיף שאני לא בהרגשה הזאת ואני במקום אחר מהשקילה האחרונה. שום אוכל לא יכול לספק את התחושה של השקט הנפשי שיש כשאת יודעת שאת שומרת ועושה דיאטה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 19:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם שמנים צריכים קצת מזל בחיים לא?!?! ח.. ח.. ח.. קרן אור קטנה לאדם גדול ... אקורדיאון כתב:
שאפתניתי את מאוד צודקת למזלי בשיא משקלי איש לא האמין כי השומן התחלק בפרופורציות אבל זה גם מאוד בעוכרינו כי הולכים על הקצה כי עוד לא רואים כל כך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 18:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתניתי את מאוד צודקת למזלי בשיא משקלי איש לא האמין כי השומן התחלק בפרופורציות אבל זה גם מאוד בעוכרינו כי הולכים על הקצה כי עוד לא רואים כל כך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 18:00
|
בלונדוש כמו שאת יודעת,שאפו ואי אפשר להתעלם מהרגישות של גיסתך שדאגה לך לפשטידה.
בטוחה שבחתונה העיניים לא ירדו מיפיפית הכוכבים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 14:13
|
אין ספק שזו ההרגשה האיומה ביותר שאפשר לחוש ובאמת כייף לנו שאנחנו כבר לא שם. אני מקווה שגיסתך תיישם את הטיפים שנתת לה ושתצליח למצוא בגד לחתונה שיענה על דרישותיה. זו בעיה קשה שאין פרופורציה בגוף. למזלי הרב גם כשהייתי בשיאי לפחות היתה פרופורציה בגוף, הכל שמן ומחולק שווה בשווה. היום עם הדיאטה הכל מתכווץ באופן שווה וכך נשמרת הפרופורציה בגוף. דרך אגב, פרופורציה בגוף גם מטשטשת את המשקל האמיתי אז אף פעם לא ידעו כמה אני באמת גדולה (תודה לאל זה מאחורי). בלונדה.... כתב:
אגב בנות, גיסתי כבר התקשרה על הבוקר להגיד לי שהיא בבאסה היא לא מוצאת שמלה והיא מרגישה שמנה והרגשה מגעילה (ומי כמונו מכירות את ההרגשה הזאת), שתבינו גיסתי מאוד רזה ברגליים מידה 1 במכנסיים הבעיה שלה שבחלק העליון של הגוף יש לה בטן וחזה מאוד גדולים אז זה יותר קשה לה בגלל החוסר פרופורציה ונוסף לכל היא לוקחת קורטיזונים שמנפחים אותה וגורמים לה לרעב כל הזמן. בכל מקרה היא התקשרה "לבכות" והיא לא יודעת מה לעשות ,היא לא יודעת איחך להפסיק לאכול!בכל מקרה התקשרה לבקש כל מיני עצות ואחרי השיחה איתה הבנתי שאני פשוט תלא רוצה לחזור להרגשה המגעילה הזאת של הבאסה הנפיחות והירידה במצב רוח בגלל משקל הרי הייתי שם לפני שבוע ואני לא רוצה עוד. אז זה ככה נתתי לעצמי טפיחה על השכם ואמרתי איזה כיף שאני לא בהרגשה הזאת ואני במקום אחר מהשקילה האחרונה. שום אוכל לא יכול לספק את התחושה של השקט הנפשי שיש כשאת יודעת שאת שומרת ועושה דיאטה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 14:01
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 13:51
|
שאפתנית כתב:
הם ירחיבו את השמלות ובלונדה תקנה שמלה דקיקה דקיקה ותגיע לארוע מלאה בשמחה וגאווה. כל הכבוד בלונה על העמידה האיתנה מול צונאמי של אוכל. dany כתב: עכשיו צריכים להרחיב את השמלות..............חחחחחחחחחח בלונדה.... כתב: שאפתנית כתב: מקווה ששרדת את הגמר עם בטן שטוחה יקירתי. בלונדה.... כתב: גם אצלי!! בנות יקרות השבת עברה מעולה ובשליטה!!! עכשיו הולכת לראות את הגמר אצל גיסתי אני כבר מתארת לעצמי מה יהיה שם מבחינת אוכל ושטויות ואני אמשיך בשלי... שבוע טוב ובשורות טובות... יקרה עברתי כמו גדולה!!!! כל השולחן היה מכל טוב החל מאוכל ממש משמין שהביאו מבחוץ עד לקינוחים עוגות עוגיות פיצוחים....... ואז גיסתי שואלת אותי מה קורה ?? למה את לא אוכלת אז אמרתי לה שדי אני מתגעגעת למירי ה"ישנה".... סיפרתי לה תוך כדי שהחלטתי שזהו ואני לא נוגעת בכלום ואז הגיסה המדהימה הזאת אמרה לי "נראה לך שאת תראי את כולנו אוכלים ותסתכלי???" הלכה למטבח ותוך 45 דקות היתה לי פשטידת ברוקולי ללא פחמימות עם סלט ירקות קטן והיה מעדן. אח"כ כוס תה ומסטיק כל הערב...את האמת שהשאר לא עיניין אותי כלום בלסו ובלסו ולפחות עלו 2 קילו לפני החתונה...
השימלה כבר קנויה בתקווה שהיא תיהיה מונחת
על הגוף יותר יפה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 12:59
|
הם ירחיבו את השמלות ובלונדה תקנה שמלה דקיקה דקיקה ותגיע לארוע מלאה בשמחה וגאווה. כל הכבוד בלונה על העמידה האיתנה מול צונאמי של אוכל. dany כתב:
עכשיו צריכים להרחיב את השמלות..............חחחחחחחחחח בלונדה.... כתב: שאפתנית כתב: מקווה ששרדת את הגמר עם בטן שטוחה יקירתי. בלונדה.... כתב: גם אצלי!! בנות יקרות השבת עברה מעולה ובשליטה!!! עכשיו הולכת לראות את הגמר אצל גיסתי אני כבר מתארת לעצמי מה יהיה שם מבחינת אוכל ושטויות ואני אמשיך בשלי... שבוע טוב ובשורות טובות... יקרה עברתי כמו גדולה!!!! כל השולחן היה מכל טוב החל מאוכל ממש משמין שהביאו מבחוץ עד לקינוחים עוגות עוגיות פיצוחים....... ואז גיסתי שואלת אותי מה קורה ?? למה את לא אוכלת אז אמרתי לה שדי אני מתגעגעת למירי ה"ישנה".... סיפרתי לה תוך כדי שהחלטתי שזהו ואני לא נוגעת בכלום ואז הגיסה המדהימה הזאת אמרה לי "נראה לך שאת תראי את כולנו אוכלים ותסתכלי???" הלכה למטבח ותוך 45 דקות היתה לי פשטידת ברוקולי ללא פחמימות עם סלט ירקות קטן והיה מעדן. אח"כ כוס תה ומסטיק כל הערב...את האמת שהשאר לא עיניין אותי כלום בלסו ובלסו ולפחות עלו 2 קילו לפני החתונה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 12:54
|
עכשיו צריכים להרחיב את השמלות..............חחחחחחחחחח בלונדה.... כתב:
שאפתנית כתב: מקווה ששרדת את הגמר עם בטן שטוחה יקירתי. בלונדה.... כתב: גם אצלי!! בנות יקרות השבת עברה מעולה ובשליטה!!! עכשיו הולכת לראות את הגמר אצל גיסתי אני כבר מתארת לעצמי מה יהיה שם מבחינת אוכל ושטויות ואני אמשיך בשלי... שבוע טוב ובשורות טובות... יקרה עברתי כמו גדולה!!!! כל השולחן היה מכל טוב החל מאוכל ממש משמין שהביאו מבחוץ עד לקינוחים עוגות עוגיות פיצוחים....... ואז גיסתי שואלת אותי מה קורה ?? למה את לא אוכלת אז אמרתי לה שדי אני מתגעגעת למירי ה"ישנה".... סיפרתי לה תוך כדי שהחלטתי שזהו ואני לא נוגעת בכלום ואז הגיסה המדהימה הזאת אמרה לי "נראה לך שאת תראי את כולנו אוכלים ותסתכלי???" הלכה למטבח ותוך 45 דקות היתה לי פשטידת ברוקולי ללא פחמימות עם סלט ירקות קטן והיה מעדן. אח"כ כוס תה ומסטיק כל הערב...את האמת שהשאר לא עיניין אותי כלום בלסו ובלסו ולפחות עלו 2 קילו לפני החתונה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 12:38
|
שאפתנית כתב:
מקווה ששרדת את הגמר עם בטן שטוחה יקירתי. בלונדה.... כתב: גם אצלי!! בנות יקרות השבת עברה מעולה ובשליטה!!! עכשיו הולכת לראות את הגמר אצל גיסתי אני כבר מתארת לעצמי מה יהיה שם מבחינת אוכל ושטויות ואני אמשיך בשלי... שבוע טוב ובשורות טובות...
יקרה עברתי כמו גדולה!!!! כל השולחן היה מכל טוב החל מאוכל ממש משמין שהביאו מבחוץ עד לקינוחים עוגות עוגיות פיצוחים....... ואז גיסתי שואלת אותי מה קורה ?? למה את לא אוכלת אז אמרתי לה שדי אני מתגעגעת למירי ה"ישנה".... סיפרתי לה תוך כדי שהחלטתי שזהו ואני לא נוגעת בכלום ואז הגיסה המדהימה הזאת אמרה לי "נראה לך שאת תראי את כולנו אוכלים ותסתכלי???" הלכה למטבח ותוך 45 דקות היתה לי פשטידת ברוקולי ללא פחמימות עם סלט ירקות קטן והיה מעדן. אח"כ כוס תה ומסטיק כל הערב...את האמת שהשאר לא עיניין אותי כלום בלסו ובלסו ולפחות עלו 2 קילו לפני החתונה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 09:20
|
מקווה ששרדת את הגמר עם בטן שטוחה יקירתי. בלונדה.... כתב:
גם אצלי!! בנות יקרות השבת עברה מעולה ובשליטה!!! עכשיו הולכת לראות את הגמר אצל גיסתי אני כבר מתארת לעצמי מה יהיה שם מבחינת אוכל ושטויות ואני אמשיך בשלי... שבוע טוב ובשורות טובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 05:34
|
עבר סופ"ש עבר הגמר ואני מקווה שכולם בשליטה לעוד שבוע נפלא יום ראשון טוב ונפלא לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 20:34
|
כל הכבד,גם אני עד רגע זה שולטת באוכל. הגמר הגדול אראה ללא אוכל וללא אוייבים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 20:01
|
גם אצלי!! בנות יקרות השבת עברה מעולה ובשליטה!!! עכשיו הולכת לראות את הגמר אצל גיסתי אני כבר מתארת לעצמי מה יהיה שם מבחינת אוכל ושטויות ואני אמשיך בשלי... שבוע טוב ובשורות טובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 19:54
|
אמן כן יהי רצון. אקורדיאון כתב:
ושיהיה לנו שבוע חדש של המשך בשליטה. שבוע שקט עם אנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 17:48
|
ושיהיה לנו שבוע חדש של המשך בשליטה. שבוע שקט עם אנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 14:22
|
כנ"ל
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום שקט שלווה ומנוחה תרתי משמע  אמן עד רגע זה עברנו בשלום,נמשיך וננצח. גם אצלי מעולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 07:05
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום שקט שלווה ומנוחה תרתי משמע  אמן עד רגע זה עברנו בשלום,נמשיך וננצח. גם אצלי מעולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 06:37
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שבת שלום שקט שלווה ומנוחה תרתי משמע  אמן עד רגע זה עברנו בשלום,נמשיך וננצח.
גם אצלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|