הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל הכבוד לפאני שהכתבה שלה מופיעה היום ב-YNET

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/03/2011 12:26

dany
dany
מקסימה, ואני מקווה שאתן תעבירו לה את כל הפירגון כאן בפורום.

קרנושה כתב:
הבחורה הזו עם התמונה היפה שלה לא יוצאת לי מהראש. היא ממש מקור השראה לכולנו..איך מגיע לה שאפו גדול!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 10:23

קרנושה
קרנושה
הבחורה הזו עם התמונה היפה שלה לא יוצאת לי מהראש. היא ממש מקור השראה לכולנו..איך מגיע לה שאפו גדול!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 08:06

אשירה
אשירה
אני מסכימה אתכן לגמרי, כל הכבוד לכן על התגובות!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 07:44

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אשירה יקירתי אני ממש חושבת כמוך אך רצינו לאזן את מידת הרוע וחוסר הפרגון.
אשירה כתב:
פאני עשתה שינוי גדול ונראית נפלא,
אני מקווה שהיא נכנסת לפורום וקוראה את התגובות המפרגנות מבית.

בקשר לתגובות המופיעות בסוף הכתבה שמתפרסמת באינטרנט אינני חושבת שצריך לתת להן מידת חשיבות מופרזת.
אנחנו יודעים הרי שהאינטרנט הוא פתוח לכל, לטוב ולרע, זאת גם הסיבה שאנחנו דואגים להזהיר את ילדינו לא להתפתות חלילה לקשרים דרך האינטרנט כי מופיעים שם גם אנשים לא טובים.
לראיה נוכחנו לאחרונה עד כמה גדולה הנגישות לאינטרנט, עד כדי כך שגם במדינות של שלטון דיקטטורי כל אחד יכול להביע את דעתו ובמקרה הזה זה דווקא לטובה כי זה נותן לאנשים כוח לעשות שינויים לטובתם, מהפכות רציניות קורות בזכות זה.

לסיכום ובקיצור, מה שרציתי להגיד הוא שלא צריך יותר מידי להתרגש מכל תגובה שמתפרסמת, כי בטוח שהתגובות הרעות, הציניות והלא מפרגנות מקורן בקנאה וצרות עין, ומירי, את כאדם מצליח בודאי נחשפת, למרבה הצער, לא מעט לתגובות כאלה. מירי, את ואנחנו יודעים בדיוק כמה את שווה ומעריכים אותך, מכבדים אותך ואוהבים אותך. וכנ"ל מפרגנים לפאני עם כל הלב, היא לא צריכה אישור מכל ארחי פרחי. יש לה קבלות על הצלחתה והן נראות לעין באופן ברור ביותר.

אכן חשוב היה לאזן ולפרגן לפאני ולמסגרת שאנחנו כולנו נכללים בה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2011 05:42

dany
dany
אשירה יקירתי אני ממש חושבת כמוך אך רצינו לאזן את מידת הרוע וחוסר הפרגון.
אשירה כתב:

בקשר לתגובות המופיעות בסוף הכתבה שמתפרסמת באינטרנט אינני חושבת שצריך לתת להן מידת חשיבות מופרזת.
אנחנו יודעים הרי שהאינטרנט הוא פתוח לכל, לטוב ולרע, זאת גם הסיבה שאנחנו דואגים להזהיר את ילדינו לא להתפתות חלילה לקשרים דרך האינטרנט כי מופיעים שם גם אנשים לא טובים.
לראיה נוכחנו לאחרונה עד כמה גדולה הנגישות לאינטרנט, עד כדי כך שגם במדינות של שלטון דיקטטורי כל אחד יכול להביע את דעתו ובמקרה הזה זה דווקא לטובה כי זה נותן לאנשים כוח לעשות שינויים לטובתם, מהפכות רציניות קורות בזכות זה.

לסיכום ובקיצור, מה שרציתי להגיד הוא שלא צריך יותר מידי להתרגש מכל תגובה שמתפרסמת, כי בטוח שהתגובות הרעות, הציניות והלא מפרגנות מקורן בקנאה וצרות עין, ומירי, את כאדם מצליח בודאי נחשפת, למרבה הצער, לא מעט לתגובות כאלה. מירי, את ואנחנו יודעים בדיוק כמה את שווה ומעריכים אותך, מכבדים אותך ואוהבים אותך. וכנ"ל מפרגנים לפאני עם כל הלב, היא לא צריכה אישור מכל ארחי פרחי. יש לה קבלות על הצלחתה והן נראות לעין באופן ברור ביותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 20:44

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אני תגובה 56

יישר כח ,גם אני הגבתי נדמה לי 51
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 19:31

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 14:17

dany
dany
אני תגובה 56
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 12:09

קרנושה
קרנושה
אני תגובה מס' 36. חמיצות ומרירות לא בבית ספרנו..
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 10:34

יעלי
יעלי
אחרי שקראתי את הכתבה ראיתי בפוסטים שמדברים על התגובות, ונכנסתי שוב על מנת לקרוא, בעיקר מה שאפי כתבה.
הזדעזעתי לראות כמה רוע וקנאה וחוסר פירגון יש באנשים.
אני לא מקוראי הטוקבקים כך שאני כמעט ולא חשופה לזה. הפעם ממש נחרדתי.
כמה עצוב וחבל שאנשים מוציאים כל כך הרבה אנרגיה בלהיות רעים!
העולם היה יכול להיות כל כך הרבה יותר יפה אם היתה בו יותר אהבה, קבלה ואורך רוח.
שבת שלום ונשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 09:34

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יש הרבה מאוד טוקבקים מפרגנים וזה אכן מגיע לפאני שעשתה זאת בענק,לך חגית
וכמובן למירי .
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2011 07:39

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
חבר'ה - אנחנו מאמינות במסגרת המעולה שלנו, ומסתכלות רק על חצי הכוס המלאה! פאני רזתה מהמם, היא העבירה את המסר שלה מצוין ועשתה שירות נפלא לקהילה. יש טוקבקיסטים מפרגנים וזה מה שמעניין אותנו.
אני תגובה 27.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 16:18

dany
dany
שלחתי תגובה מקווה שיפרסמו.

אקורדיאון כתב:
כמה אפשר להיות רעים,צרי עין,רבותי צריכים להגיב ,לא יעלה על הדעת שהמסגרת הזאת ששינתה את איכות החיים
לכל כך הרבה אנשים תותקף ללא תגובה שלנו.

ממליצה לכולם להכנס לכתבה ולהגיב.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 08:32

אקורדיאון
אקורדיאון
כמה אפשר להיות רעים,צרי עין,רבותי צריכים להגיב ,לא יעלה על הדעת שהמסגרת הזאת ששינתה את איכות החיים
לכל כך הרבה אנשים תותקף ללא תגובה שלנו.

ממליצה לכולם להכנס לכתבה ולהגיב.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 08:12

דרך המלך
דרך המלך
כל הכבוד לפאני ולחגית..
שאפו גדול!!
שבת שלום סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 08:08

יעלי
יעלי
איזו כתבה נחמדה.
פאני נראית מדהים, וכותבת כל כך פשוט ויפה, וכל התורה נמצאת שם בתמצות.
תלמידה מחוננת!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 05:42

dany
dany
,

יפה הגבת אפי
צרות עין זו כזו מחלה איומה עוד יותר קשה מההשמנה

EFF כתב:
הגבתי ב-YNET....תגובה מס' 43
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 05:17

אקורדיאון
אקורדיאון
miribelkin כתב:
חברה אני נרגשת, איזה כף שכולם רואים באינטרנט את פאני המלכה ואת חגית המלכה שהופיעו בכבוד במנטה ובYNET אני גאה בהן מאד, אני אפילו לא קוראת מה כותבים לא מעניין, אנחנו רק רוצים אנרגיות טובות, ובכל מקום של הצלחה יש קנאה...
אנחנו לא שם.
שיהיה סוף שבוע מקסים אוהבת מירי

אמת ויציב יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2011 00:15

tutit
tutit
תודה חגית על הקישור...smile
כל הכבוד לפאני וכמובן למירי שעזרה לה לרדת.....

באמת נראית מדהים...
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 21:27

EFF
EFF
הגבתי ב-YNET....תגובה מס' 43
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל הכבוד לפאני שהכתבה שלה מופיעה היום ב-YNET

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!