27/03/2011 12:26
 dany Posts: 19819
|
מקסימה, ואני מקווה שאתן תעבירו לה את כל הפירגון כאן בפורום. קרנושה כתב:
הבחורה הזו עם התמונה היפה שלה לא יוצאת לי מהראש. היא ממש מקור השראה לכולנו..איך מגיע לה שאפו גדול!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 10:23
 קרנושה Posts: 3420
|
הבחורה הזו עם התמונה היפה שלה לא יוצאת לי מהראש. היא ממש מקור השראה לכולנו..איך מגיע לה שאפו גדול!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 08:06
 אשירה Posts: 4292
|
אני מסכימה אתכן לגמרי, כל הכבוד לכן על התגובות!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 07:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אשירה יקירתי אני ממש חושבת כמוך אך רצינו לאזן את מידת הרוע וחוסר הפרגון. אשירה כתב: פאני עשתה שינוי גדול ונראית נפלא, אני מקווה שהיא נכנסת לפורום וקוראה את התגובות המפרגנות מבית.
בקשר לתגובות המופיעות בסוף הכתבה שמתפרסמת באינטרנט אינני חושבת שצריך לתת להן מידת חשיבות מופרזת. אנחנו יודעים הרי שהאינטרנט הוא פתוח לכל, לטוב ולרע, זאת גם הסיבה שאנחנו דואגים להזהיר את ילדינו לא להתפתות חלילה לקשרים דרך האינטרנט כי מופיעים שם גם אנשים לא טובים. לראיה נוכחנו לאחרונה עד כמה גדולה הנגישות לאינטרנט, עד כדי כך שגם במדינות של שלטון דיקטטורי כל אחד יכול להביע את דעתו ובמקרה הזה זה דווקא לטובה כי זה נותן לאנשים כוח לעשות שינויים לטובתם, מהפכות רציניות קורות בזכות זה.
לסיכום ובקיצור, מה שרציתי להגיד הוא שלא צריך יותר מידי להתרגש מכל תגובה שמתפרסמת, כי בטוח שהתגובות הרעות, הציניות והלא מפרגנות מקורן בקנאה וצרות עין, ומירי, את כאדם מצליח בודאי נחשפת, למרבה הצער, לא מעט לתגובות כאלה. מירי, את ואנחנו יודעים בדיוק כמה את שווה ומעריכים אותך, מכבדים אותך ואוהבים אותך. וכנ"ל מפרגנים לפאני עם כל הלב, היא לא צריכה אישור מכל ארחי פרחי. יש לה קבלות על הצלחתה והן נראות לעין באופן ברור ביותר. אכן חשוב היה לאזן ולפרגן לפאני ולמסגרת שאנחנו כולנו נכללים בה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2011 05:42
|
אשירה יקירתי אני ממש חושבת כמוך אך רצינו לאזן את מידת הרוע וחוסר הפרגון. אשירה כתב:
פאני עשתה שינוי גדול ונראית נפלא, אני מקווה שהיא נכנסת לפורום וקוראה את התגובות המפרגנות מבית.
בקשר לתגובות המופיעות בסוף הכתבה שמתפרסמת באינטרנט אינני חושבת שצריך לתת להן מידת חשיבות מופרזת. אנחנו יודעים הרי שהאינטרנט הוא פתוח לכל, לטוב ולרע, זאת גם הסיבה שאנחנו דואגים להזהיר את ילדינו לא להתפתות חלילה לקשרים דרך האינטרנט כי מופיעים שם גם אנשים לא טובים. לראיה נוכחנו לאחרונה עד כמה גדולה הנגישות לאינטרנט, עד כדי כך שגם במדינות של שלטון דיקטטורי כל אחד יכול להביע את דעתו ובמקרה הזה זה דווקא לטובה כי זה נותן לאנשים כוח לעשות שינויים לטובתם, מהפכות רציניות קורות בזכות זה.
לסיכום ובקיצור, מה שרציתי להגיד הוא שלא צריך יותר מידי להתרגש מכל תגובה שמתפרסמת, כי בטוח שהתגובות הרעות, הציניות והלא מפרגנות מקורן בקנאה וצרות עין, ומירי, את כאדם מצליח בודאי נחשפת, למרבה הצער, לא מעט לתגובות כאלה. מירי, את ואנחנו יודעים בדיוק כמה את שווה ומעריכים אותך, מכבדים אותך ואוהבים אותך. וכנ"ל מפרגנים לפאני עם כל הלב, היא לא צריכה אישור מכל ארחי פרחי. יש לה קבלות על הצלחתה והן נראות לעין באופן ברור ביותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 20:44
|
dany כתב:
אני תגובה 56 יישר כח ,גם אני הגבתי נדמה לי 51
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 19:31
 אשירה Posts: 4292
|
פאני עשתה שינוי גדול ונראית נפלא, אני מקווה שהיא נכנסת לפורום וקוראה את התגובות המפרגנות מבית. בקשר לתגובות המופיעות בסוף הכתבה שמתפרסמת באינטרנט אינני חושבת שצריך לתת להן מידת חשיבות מופרזת. אנחנו יודעים הרי שהאינטרנט הוא פתוח לכל, לטוב ולרע, זאת גם הסיבה שאנחנו דואגים להזהיר את ילדינו לא להתפתות חלילה לקשרים דרך האינטרנט כי מופיעים שם גם אנשים לא טובים. לראיה נוכחנו לאחרונה עד כמה גדולה הנגישות לאינטרנט, עד כדי כך שגם במדינות של שלטון דיקטטורי כל אחד יכול להביע את דעתו ובמקרה הזה זה דווקא לטובה כי זה נותן לאנשים כוח לעשות שינויים לטובתם, מהפכות רציניות קורות בזכות זה.
לסיכום ובקיצור, מה שרציתי להגיד הוא שלא צריך יותר מידי להתרגש מכל תגובה שמתפרסמת, כי בטוח שהתגובות הרעות, הציניות והלא מפרגנות מקורן בקנאה וצרות עין, ומירי, את כאדם מצליח בודאי נחשפת, למרבה הצער, לא מעט לתגובות כאלה. מירי, את ואנחנו יודעים בדיוק כמה את שווה ומעריכים אותך, מכבדים אותך ואוהבים אותך. וכנ"ל מפרגנים לפאני עם כל הלב, היא לא צריכה אישור מכל ארחי פרחי. יש לה קבלות על הצלחתה והן נראות לעין באופן ברור ביותר.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 14:17
|
אני תגובה 56
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 12:09
 קרנושה Posts: 3420
|
אני תגובה מס' 36. חמיצות ומרירות לא בבית ספרנו..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 10:34
 יעלי Posts: 589
|
אחרי שקראתי את הכתבה ראיתי בפוסטים שמדברים על התגובות, ונכנסתי שוב על מנת לקרוא, בעיקר מה שאפי כתבה. הזדעזעתי לראות כמה רוע וקנאה וחוסר פירגון יש באנשים. אני לא מקוראי הטוקבקים כך שאני כמעט ולא חשופה לזה. הפעם ממש נחרדתי. כמה עצוב וחבל שאנשים מוציאים כל כך הרבה אנרגיה בלהיות רעים! העולם היה יכול להיות כל כך הרבה יותר יפה אם היתה בו יותר אהבה, קבלה ואורך רוח. שבת שלום ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 09:34
|
אכן יש הרבה מאוד טוקבקים מפרגנים וזה אכן מגיע לפאני שעשתה זאת בענק,לך חגית וכמובן למירי .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2011 07:39
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
חבר'ה - אנחנו מאמינות במסגרת המעולה שלנו, ומסתכלות רק על חצי הכוס המלאה! פאני רזתה מהמם, היא העבירה את המסר שלה מצוין ועשתה שירות נפלא לקהילה. יש טוקבקיסטים מפרגנים וזה מה שמעניין אותנו. אני תגובה 27.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 16:18
|
שלחתי תגובה מקווה שיפרסמו. אקורדיאון כתב:
כמה אפשר להיות רעים,צרי עין,רבותי צריכים להגיב ,לא יעלה על הדעת שהמסגרת הזאת ששינתה את איכות החיים לכל כך הרבה אנשים תותקף ללא תגובה שלנו.
ממליצה לכולם להכנס לכתבה ולהגיב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 08:32
|
כמה אפשר להיות רעים,צרי עין,רבותי צריכים להגיב ,לא יעלה על הדעת שהמסגרת הזאת ששינתה את איכות החיים לכל כך הרבה אנשים תותקף ללא תגובה שלנו.
ממליצה לכולם להכנס לכתבה ולהגיב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 08:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד לפאני ולחגית.. שאפו גדול!! שבת שלום סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 08:08
 יעלי Posts: 589
|
איזו כתבה נחמדה. פאני נראית מדהים, וכותבת כל כך פשוט ויפה, וכל התורה נמצאת שם בתמצות. תלמידה מחוננת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 05:42
|
,
יפה הגבת אפי צרות עין זו כזו מחלה איומה עוד יותר קשה מההשמנה
EFF כתב:
הגבתי ב-YNET....תגובה מס' 43
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 05:17
|
miribelkin כתב:
חברה אני נרגשת, איזה כף שכולם רואים באינטרנט את פאני המלכה ואת חגית המלכה שהופיעו בכבוד במנטה ובYNET אני גאה בהן מאד, אני אפילו לא קוראת מה כותבים לא מעניין, אנחנו רק רוצים אנרגיות טובות, ובכל מקום של הצלחה יש קנאה... אנחנו לא שם. שיהיה סוף שבוע מקסים אוהבת מירי אמת ויציב יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 00:15
 tutit Posts: 2431
|
תודה חגית על הקישור... כל הכבוד לפאני וכמובן למירי שעזרה לה לרדת.....
באמת נראית מדהים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 21:27
 EFF Posts: 6417
|
הגבתי ב-YNET....תגובה מס' 43
|
|