24/03/2011 15:13
 bFresh Posts: 29
|
ועוד דבר חשוב! גם מירי זה הרבה לנפש, היא לא עוד אחת ... היא האחת! היא מעבירה לנו השראה רבה מנסיונה הרב חכמת חייה הוא ערך יקר אז גם זה לנשמה וגם לבריאות נפש בריאה בגוף בריא כי זה קיים אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 15:11
 bFresh Posts: 29
|
אתן כל כך מקסימות ! תמשיכו לפנק את עצמכן זה בריא לנפש בתור אחת שמפנקת לקוחות ומעבירה להם את המסר הברור שזה לא רק טיפולי : מניקור פדיקור , טיפולי פנים ועוד.... זה הרבה מעבר לטיפול זה לנפש! כשמסתיים טיפול והלקוחה מרגישה שהיא נקייה, הכל חדש , זוהר זה הרגשה של "ירידה של כמה קילו טובים" וכשטוב לנו אישית נוכל להעניק מעצמנו לאחרים! כי רואים את הכל אצלנו בחיוך הפנים אל תוותרו על הדברים "הקטנים" שעושים העצמה ענקית!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 14:36
 קרולין Posts: 6651
|
המשך יום מקסים לכולםםםםם ואחילה סופ"ש. וכן... בנות האינטרנט היקרות!
מחכה לכם הרצאה סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, כמו תמיד.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה נחושה על הברכות. תהנו מסוף השבוע. תעבירו את הזמן עם אהוביכם ויקירכם. תהנו מהגשם והאוויר הנקי שיש עכשיו בחוץ. נשיבוקים חמים, שאפתנית.
 נחושה כתב:
היי לכולם, אכן יום חמישי הגיע, גשם יורד ויש סיבות למסיבות. מזל טוב לבן ה -8 של שאפתנית ואיחולי אושר וכושר לכולםםםםםםםםםם נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:38
 נחושה Posts: 6982
|
היי לכולם, אכן יום חמישי הגיע, גשם יורד ויש סיבות למסיבות. מזל טוב לבן ה -8 של שאפתנית
ואיחולי אושר וכושר לכולםםםםםםםםםם
 נשיבוקים
נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:09
|
תודה דניאלוש!! dany כתב:
המון המון מזל טוב אושר ונחת עד אין קץ שאפתנית כתב: יום מפנק ונעים לכולכן יקירותי. אני נרטבתי קצת הבוקר אבל זה בסדר. אנחנו צריכים עוד קצת גשם וביום ראשון כבר תזרח השמש אז עוד כמה טיפות לא יזיקו לנו. הערב אני חוגגת לבני יום הולדת עם חבריו לכיתה. מחר בני בן 8 (ואין לי מושג איך עברו השנים והגענו לגיל 8) נקווה שיהיה שמח ושכולם יהנו. יום חמישי שמח לכולנו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:08
 dany Posts: 19819
|
המון המון מזל טוב אושר ונחת עד אין קץ
שאפתנית כתב:
יום מפנק ונעים לכולכן יקירותי. אני נרטבתי קצת הבוקר אבל זה בסדר. אנחנו צריכים עוד קצת גשם וביום ראשון כבר תזרח השמש אז עוד כמה טיפות לא יזיקו לנו. הערב אני חוגגת לבני יום הולדת עם חבריו לכיתה. מחר בני בן 8 (ואין לי מושג איך עברו השנים והגענו לגיל 8) נקווה שיהיה שמח ושכולם יהנו. יום חמישי שמח לכולנו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 10:57
|
בלונדה ואשירה תודה על הברכות!!! ריגשתן אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 10:17
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אני לא מאמינה ששוב יום חמישי זה נראה ממש לא שפוי........... והזמן רץ.............. אני בשמירה טוטאלית מיום ראשון ומקווה להמשיך גם כך עד פסח!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 10:14
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית יקרה, המון המון מזל טוב לך ולכל משפחתך ליום הולדתו של הבן, התפוח בודאי לא נפל רחוק מהעץ, ואני כלל לא מתפלאה שהוא כה מקסים!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 09:49
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
יום מפנק ונעים לכולכן יקירותי. אני נרטבתי קצת הבוקר אבל זה בסדר. אנחנו צריכים עוד קצת גשם וביום ראשון כבר תזרח השמש אז עוד כמה טיפות לא יזיקו לנו. הערב אני חוגגת לבני יום הולדת עם חבריו לכיתה. מחר בני בן 8 (ואין לי מושג איך עברו השנים והגענו לגיל 8) נקווה שיהיה שמח ושכולם יהנו. יום חמישי שמח לכולנו!!!
מזל טוב!!! המון שנים של אושר ובריאות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 09:02
|
תודה אהובתי, אכן התברכתי בילד מקסים, מלאך עלי אדמות. רק שאלוהים ישמור עליו כל הזמן!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: יום מפנק ונעים לכולכן יקירותי. אני נרטבתי קצת הבוקר אבל זה בסדר. אנחנו צריכים עוד קצת גשם וביום ראשון כבר תזרח השמש אז עוד כמה טיפות לא יזיקו לנו. הערב אני חוגגת לבני יום הולדת עם חבריו לכיתה. מחר בני בן 8 (ואין לי מושג איך עברו השנים והגענו לגיל 8) נקווה שיהיה שמח ושכולם יהנו. יום חמישי שמח לכולנו!!! המון מזל טוב והמון נחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב... איזה כיף סופ"ש הגיע,הגשם לא מפסיק לרדת ואני מרגישה שטוחה מתמיד. היום מבחינתי הוא יום כיף ,יום הפסים,הצבע הפדיקור... מאחלת לכן יום מקסים ... נשיקות תהני מתוקה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:55
|
שאפתנית כתב:
יום מפנק ונעים לכולכן יקירותי. אני נרטבתי קצת הבוקר אבל זה בסדר. אנחנו צריכים עוד קצת גשם וביום ראשון כבר תזרח השמש אז עוד כמה טיפות לא יזיקו לנו. הערב אני חוגגת לבני יום הולדת עם חבריו לכיתה. מחר בני בן 8 (ואין לי מושג איך עברו השנים והגענו לגיל 8) נקווה שיהיה שמח ושכולם יהנו. יום חמישי שמח לכולנו!!! המון מזל טוב והמון נחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:55
|
dany כתב:
אני לא מאמינה ששוב יום חמישי זה נראה ממש לא שפוי........... והזמן רץ.............. אני בשמירה טוטאלית מיום ראשון ומקווה להמשיך גם כך עד פסח!!!!!!!!!!!! באמת הזוי. כל הכבוד דנושה !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:50
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 07:52
|
יום הפינוק איזה כייף מזמן לא עשיתי כזה יום..........
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב... איזה כיף סופ"ש הגיע,הגשם לא מפסיק לרדת ואני מרגישה שטוחה מתמיד. היום מבחינתי הוא יום כיף ,יום הפסים,הצבע הפדיקור... מאחלת לכן יום מקסים ... נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 06:25
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב... איזה כיף סופ"ש הגיע,הגשם לא מפסיק לרדת ואני מרגישה שטוחה מתמיד. היום מבחינתי הוא יום כיף ,יום הפסים,הצבע הפדיקור... מאחלת לכן יום מקסים ... נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 05:43
|
אני לא מאמינה ששוב יום חמישי זה נראה ממש לא שפוי........... והזמן רץ.............. אני בשמירה טוטאלית מיום ראשון ומקווה להמשיך גם כך עד פסח!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 05:00
|
לכל היקרים בוקר יום חמישי ,מריח סוף שבוע. בנות האינטרנט מחכה לכן היום הרצאה חזקה.
למי שנשקל המון בהצלחה,יום מתאים לשקילה ,היה המון זמן לאזן את פורים.
שיהיה לכולנו יום נפלא ,קל ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|