25/03/2011 09:54
 קרנושה Posts: 3420
|
נכון כל כך ..השבוע מישהי עזבה אצלנו ועשתה "פריסה" של עוגות..אני הוזמנתי אבל לא הגעתי. כי אני לא נפרדת באמת מאנשים והמעמד הזה עצוב לי והעוגות בכלל לא מענינות אותי. מענין אותי אותו אדם שאני אוהבת שעוזב את החברה ושם אני משמרת את החברות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 20:13
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרולין כתב:
אפי יקירתי! מצטרפת אלייך גם אני אוהבת את ה"קוצי-מוצי" שיש לנו כאן בשפעעעעעעעעעעע בפורום, ים של אנרגיות טובות, תמיכה ועידוד, אנשים טובים וים של פירגון ,חום , נתינה ואהבה. שתמיד נפרגן, נתמוך ונאהב. א מ ן. בנות יקרות אני לא חושבת שזה קוצי מוצי! זה פשוט אנחנו !!! מה לא??? מי שנותן מקבל.... נשיקות עם המון אהבה ופירגון נשיבוקים חמיםםםםם אוהבת אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 18:59
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי! מצטרפת אלייך גם אני אוהבת את ה"קוצי-מוצי" שיש לנו כאן בשפעעעעעעעעעעע בפורום, ים של אנרגיות טובות, תמיכה ועידוד,
אנשים טובים וים של פירגון ,חום , נתינה ואהבה.
שתמיד נפרגן, נתמוך ונאהב. א מ ן.
נשיבוקים חמיםםםםם אוהבת אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:15
 dany Posts: 19819
|
נעימי זה תמיד טוב
EFF כתב:
מירי וקרולין - זה עושה לי עונג וכבוד להחמיא לכן.....ובודאי תודה על המחמאות..
אני דווקא אוהבת את ה-"קוצי מוצי" שכאן בפורום...הכל מתוך אהבה ופירגון גדול..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:14
 EFF Posts: 6417
|
מירי וקרולין - זה עושה לי עונג וכבוד להחמיא לכן.....ובודאי תודה על המחמאות..
אני דווקא אוהבת את ה-"קוצי מוצי" שכאן בפורום...הכל מתוך אהבה ופירגון גדול..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 12:56
|
אני מאמינה שהכל בחירה למרות שלעיתים זה לא נראה כך.
שאפתנית כתב:
עכשיו עשיתן לי פרומו להרצאה של היום בערב. הבנתי שמדובר על בחירה ולא על ויתור. נשמע מעניין, נשמע משכנע ונכון יותר. הכל עניין של גישה בחיים ובאיזו דרך אנחנו בוחרים להגיב ולנהוג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 09:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
צודקת, בזה מסתכמים חיינו בכל אשר נלך ובכל אשר נעשה. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: עכשיו עשיתן לי פרומו להרצאה של היום בערב. הבנתי שמדובר על בחירה ולא על ויתור. נשמע מעניין, נשמע משכנע ונכון יותר. הכל עניין של גישה בחיים ובאיזו דרך אנחנו בוחרים להגיב ולנהוג. תירגול ותירגול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
עכשיו עשיתן לי פרומו להרצאה של היום בערב. הבנתי שמדובר על בחירה ולא על ויתור. נשמע מעניין, נשמע משכנע ונכון יותר. הכל עניין של גישה בחיים ובאיזו דרך אנחנו בוחרים להגיב ולנהוג. תירגול ותירגול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
עכשיו עשיתן לי פרומו להרצאה של היום בערב. הבנתי שמדובר על בחירה ולא על ויתור. נשמע מעניין, נשמע משכנע ונכון יותר. הכל עניין של גישה בחיים ובאיזו דרך אנחנו בוחרים להגיב ולנהוג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 05:40
|
בידיוק הבוקר אני כל הזמן עם מחשבות עד כמה צריך לשתף את האחרים בכדי לבלום את עצמי................
אקורדיאון כתב:
אכן נפלא וכשאני במצב של שליטה ושפיות ,גם כרגע כשאומרים לי מה יקרה אם תקחי פרוסת עוגה אני משיבה בעיקרון לא יקרה כלום אבל מכיוון שמכירה את עצמי זו תהה יריית פתיחה לעוד עוגה ועוד כל מיני
אוייבים אחרים ולכן בוחרת שלא להתחיל.סיגלתי לעצמי לומר בקול רם שאני אשמע וכך גם הסובבים אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 00:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה כפי שציינתי לא פעם אחת, מחמאה מימך אחרי כ23 שנים רצוף ביחד, זה לא מובן מאליו, תודה רבה יקירתי אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 23:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן נפלא וכשאני במצב של שליטה ושפיות ,גם כרגע כשאומרים לי מה יקרה אם תקחי פרוסת עוגה אני משיבה בעיקרון לא יקרה כלום אבל מכיוון שמכירה את עצמי זו תהה יריית פתיחה לעוד עוגה ועוד כל מיני
אוייבים אחרים ולכן בוחרת שלא להתחיל.סיגלתי לעצמי לומר בקול רם שאני אשמע וכך גם הסובבים אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 19:55
|
אכן שמצליחים לבחור בטוב זה אושר גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 19:24
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יפה שלי, איזה כיף היה לי לראותך היום את נראית נ פ ל א!!!!
אהבתי מאד עדיף להגיד אני בוחר ...זה נותן לנו הרבה כוח ועוצמה גם ככה לא קל לנו.....
אין כמוך.
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 19:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
אני יכולה לומר שהשבוע בהחלט אמרתי שאני מוותרת על התענוג באכילת סלט פרות עם קצפת (אירוח אצל חברים) ובמקום זה שתיתי נס קפה.... ענין הבחירה הוא שלנו בלבד והרווח שבחרנו להיות בפקולטה של מירי הוא רק שלנו. ערב טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 18:05
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה יקירתי את צודקת באלף אחוזים בחירתינו היתה מ צויינת וזכינו ברווח הבעייה הקשה היא שכאשר מציעים לנו מאכל מגרה לא תמיד יוצאות לנו המילים מהפה לא לזה ולא לזה אלא הפה נפתח ואופס נבלע אבל המסגרת שנו בחרנו שומרת עלינו נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 17:59
 EFF Posts: 6417
|
ואיזה אושר ורווח עצום הוא לבחור בך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל בחירה בחיים היא בעצם מאזן של רווח והפסד - וכמה נפלא שצד הרווח הוא הזוכה...
חשבתי על זה שכאשר מציעים לנו מאכל מגרה - עדיף לנו לאמר "אני בוחר שלא לאכול מאשר" "אני לא רוצה לאכול"..כי האמת שרוצים - אך הבחירה גוברת על הרצון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|