23/03/2011 05:02
 dany Posts: 19819
|
סיפור מקסים עם לקח חשוב ביותר........... אקו קירתי מאחלת לך רק צימצומי טבעות ובגדים ולא עוד לעולם הגדלה. יום נהדר ומאושר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:54
 tutit Posts: 2431
|
אקול'ה יקרה! אני כ"כ שמחה בשבילך זאת הרגשה עילאית לראות את הטבעת שלך שהיום כ"כ גדולה עלייך זה רק מראה איזה דרך עברת ואני גאה בך עליה ומקוה להגיע גם למשקל היעד שלי בשנה הקרובה, יש לי ימים לא קלים מבחינת האכילה אך אני ברישום ומשתדלת וזה יגיע אני מקווה שבקרוב. אני גם בשבוע שעבר התחדשתי בג'ינס ולא האמנתי שהוא יעלה עליי...
ולשתיכן כל הכבוד על המסירה של הבגדים והנעליים למי שבאמת צריך...יש לכן ♥זהב.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה כשמרזים זה כף גדול, כי פתאום הכל ענק בגדים תכשיטים וגם נעליים. שהיא תירגע התכשיטנית.... את לא מעלה יותר במשקל, תתקני את הטבעת ותהני ממנה. לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:26
 קרנושה Posts: 3420
|
זה מזכיר לי את עצמי עם בגדים שגדולים עליי (ויש לי בגדים איכותיים, אני לא מצטנעת) ואני מוסרת אותם הלאה.. כי הם כבר לא טובים לי אבל יהיו טובים לאחר. אז למה לא לפרגן? ולמה לא בכיף?-יש כאלו שאין להם כסף לקנות! בחודשיים האחרונים מסרתי מגפיים שאני כבר לא רוצה, עוד כמה סווטצ'רים של הנס שגדולים עליי ושתביני שהכל שמור אצלי טיפ-טופ, יש לי ערך לכסף וכמו שאני שורפת אני יודעת גם לשמור. ואם לתת-אז לתת למסכנים שאין להם. במקרה שלי זו המנקה שלנו המסכנה בחברה, היא מקבלת ממני המון ואין לה למסכנה הזו כמעט איך לחיות. אז גם לתרום וגם להיות שמחה שדברים גדוליםםםםםםםםםם עלי, אין יותר כיף מזה!
ותמשיכי לצחוק כל הדרך להרזיה, כי זה שווה את זה מאד מאד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:21
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי! הכי טוב כמובן , זה תמיד להגיב ב צ ח ו ק ובקלילות...לתגובות של אנשים... למרות שלפעמים זה לא קל בכלל....
אבל גם כאן אנחנו מתרגלים שינוי גישה ומחשבה.
שתמיד תצחקי ותהני   
לילה טוב
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי! את הגעת ליעד שלך בעבודה מאומצת , במודעות ובהתמדה רבה ועל כך מגיע לך שאפו ,בראבו וקולולו ענק! טבעת ,בגד לא משנה מה !!!! את נשארת ושומרת על ההישג המדהיםםםםם שלך! אנשים תמיד יגיבו פעם לטובה ופעם לא.... זה שלהם לא שלך! נשיבוקיםםםםם חמיםםםםם וגאה בך על ה ה ת מ ד ה רק ככה מצליחים! קרולין.  ברור לכן התגובה פשוט הצחיקה אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:11
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי! את הגעת ליעד שלך בעבודה מאומצת , במודעות ובהתמדה רבה ועל כך מגיע לך שאפו ,בראבו וקולולו ענק!
טבעת ,בגד לא משנה מה !!!! את נשארת ושומרת על ההישג המדהיםםםםם שלך! אנשים תמיד יגיבו פעם לטובה ופעם לא....
זה שלהם לא שלך!
נשיבוקיםםםםם חמיםםםםם וגאה בך על ה ה ת מ ד ה רק ככה מצליחים!
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 21:36
|
EFF כתב:
באמת סיפור נחמד... צוחק מי שצוחק אחרון..ונקווה שנהיה אנחנו אלו שצוחקים צחוק של סיפוק ואהבה לעצמנו.....ושאף אחד לא יצפה מאיתנו שנשמין...נשיקות♥♥♥♥ אמן ואמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 21:11
 EFF Posts: 6417
|
באמת סיפור נחמד... צוחק מי שצוחק אחרון..ונקווה שנהיה אנחנו אלו שצוחקים צחוק של סיפוק ואהבה לעצמנו.....ושאף אחד לא יצפה מאיתנו שנשמין...נשיקות♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 17:18
|
אני מרגישה נכון לשתף אתכן במקרה מצחיק. לאחר שהגעתי למשקל היעד אחת מהטבעות שאני מאוד אוהבת הפכה לענקית ומסרתי אותה להקטנה.
מכיוון שהטבעת מאוד מיוחדת והמעצב שלה נמצא באיטליה הטבעת נשלחה אליו.
המוכרת בחנות שמכירה אותי נדהמה מהבדלי הגדלים ומיד גם הבהירה לי שיכולה להיווצר בעיה.
עברו כחודשיים והיום הגברת שהיא עצמה שמנמודה ומודיעה לי שההקטנה צריכה להתבצע בשיטה מסויימת
ולפני שהתקשרה חשבה לעצמה וציפתה שאומר לה כי שמנתי ואפשר להחזיר ללא תיקון את הטבעת.
אמרתי לה שאני כל כך מודה לה על הקללה! והיא קצת נדהמה ואמרה אז רק אל תאמרי לי שרזית עוד...
מה אומר לכם ,לא נותר לי אלא לצחוק.....
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|