23/03/2011 16:33
 dany Posts: 19819
|
איזה שירשור נפלא  כמה כוח יש כאן בנות יקרות לייק עד מאד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 14:16
 רבקה Posts: 8411
|
נחושה כתב:
רבקה כתב: אקורדיון יקרה לי אני רוצה לומר לך שלש מילים את גדולה מהחיים אוהבת שתיכן
תודה מתוקה קיבלתי באהבה ומחזירה לך אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
רבקה כתב: אקורדיון יקרה לי אני רוצה לומר לך שלש מילים את גדולה מהחיים אוהבת שתיכן תודה אין כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:54
|
רבקה כתב:
אקורדיון יקרה לי אני רוצה לומר לך שלש מילים את גדולה מהחיים אוהבת תודה ,מליון נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:53
|
1103 כתב:
אקו יקרה
אין כיף גדול מההרגשה שאנו שוחים בתוך הבגדים,התכשיטים והנעלים,
לצערינו ישנם אנשים לא רק שלא משתתפים בשמחתנו על מראינו החדש אלה,
לא מפרגנים וזה נובע מצרות עין וקינאה.בסתר ליבם גם הם היו רוצים להראות אחרת,
אך אינם מוכנים לעשות כל מאמץ ןברגע שהם מבינים שאנחנו לא מתכוונים לחזור לאחור {להשמנה}
הם לא מסתירים את אכזבתם.וראיה לכך אותה תכשיטנית שמנמודה שציפתה לשמוע מפיך תשובה
שונה בקשר להצרת הטבעת.
שיהיה לך יום נפלא
נילי מאוד חבל עבור אותם אנשים אני מרחמת עליהם. תודה יקירה על הפירגון האין סופי.
באהבה גדולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:52
|
שאפתנית כתב:
באהבה גדולה אקורדיאון כתב: אכן הכל הופך גדול וזו תחושה שזר לא יבין זאת. האמת שלמעט ביגוד והנעלה שגם בימי "הזוהר "שלי הקפדתי לקנות בגדים ולהראות
מטופחת ומסודרת כי גם שמנה וגם לא מטופחת ולבושה,אוי ואבוי.
באשר לתכשיטים למשל ויתרתי בדרך כלל .
אני מעלה את הנושא כי רואה בו כחשוב ביותר לכל השמנמודים גם במהלך התהליך לא לוותר על המראה,
הביגוד ובשום פנים ואופן לא לומר ארזה ואקנה ועד אז אלבש מה שיש.
שאפתניתי תודה על העידוד והתמיכה. חזרה מתוקה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:51
|
אשירה כתב:
אקו יקרה, ראשית שוב ברכות על ההצלחה, על הירידות השבועיות, ועל כל מה שאת מייצגת. סיפור הטבעת כל כך אופייני לקנאה וחוסר פירגון של אנשים רבים, אשר במקום להתרכז בשיפור חייהם רק מחפשים מגרעות אצל אחרים.
היום, ממקום של כוח את יכולה רק לרחם על אשה כזאת, למרות שאינה ראויה לרחמים.
אנחנו כולנו גאים בך על ההצלחה ועל השליטה!!! אוי אשירה ,בול קליעה ואני הכל פעם מופתעת מחדש כאחת שהיא ההפך הגמור. תודה רבה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:31
 נחושה Posts: 6982
|
רבקה כתב:
אקורדיון יקרה לי אני רוצה לומר לך שלש מילים את גדולה מהחיים אוהבת
שתיכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 13:07
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקרה לי אני רוצה לומר לך שלש מילים את גדולה מהחיים אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 12:27
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה, ראשית שוב ברכות על ההצלחה, על הירידות השבועיות, ועל כל מה שאת מייצגת. סיפור הטבעת כל כך אופייני לקנאה וחוסר פירגון של אנשים רבים, אשר במקום להתרכז בשיפור חייהם רק מחפשים מגרעות אצל אחרים.
היום, ממקום של כוח את יכולה רק לרחם על אשה כזאת, למרות שאינה ראויה לרחמים.
אנחנו כולנו גאים בך על ההצלחה ועל השליטה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 11:46
 1103 Posts: 5022
|
אקו יקרה
אין כיף גדול מההרגשה שאנו שוחים בתוך הבגדים,התכשיטים והנעלים,
לצערינו ישנם אנשים לא רק שלא משתתפים בשמחתנו על מראינו החדש אלה,
לא מפרגנים וזה נובע מצרות עין וקינאה.בסתר ליבם גם הם היו רוצים להראות אחרת,
אך אינם מוכנים לעשות כל מאמץ ןברגע שהם מבינים שאנחנו לא מתכוונים לחזור לאחור {להשמנה}
הם לא מסתירים את אכזבתם.וראיה לכך אותה תכשיטנית שמנמודה שציפתה לשמוע מפיך תשובה
שונה בקשר להצרת הטבעת.
שיהיה לך יום נפלא
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 11:30
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקרה, זוהי אכן מעשיה אחת בתוך מעשיות רבות וחוסר פירגון של אנשים להצלחה בהרזיה ובכלל לא מאמינים שאפשר לעשות את זה נוכח המאמץ הכרוח בתהליך ויוצאים בביטול באיזו אמירה אומללה מהי טבעת נוכח הרגשתך המעולה. כל הכבוד על התובנות שאין כמו עכשיו גם לגבי תכשיטים ובכלל
אין כמוך, גאה בך
נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 09:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
באהבה גדולה
 אקורדיאון כתב:
אכן הכל הופך גדול וזו תחושה שזר לא יבין זאת. האמת שלמעט ביגוד והנעלה שגם בימי "הזוהר "שלי הקפדתי לקנות בגדים ולהראות
אני מעלה את הנושא כי רואה בו כחשוב ביותר לכל השמנמודים גם במהלך התהליך לא לוותר על המראה,
שאפתניתי תודה על העידוד והתמיכה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 08:54
|
אכן הכל הופך גדול וזו תחושה שזר לא יבין זאת. האמת שלמעט ביגוד והנעלה שגם בימי "הזוהר "שלי הקפדתי לקנות בגדים ולהראות
שאפתניתי תודה על העידוד והתמיכה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 08:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
התגובות שמקבלים מאנשים באמת מצחיקות. אני שמחה שנמצא פתרון להקטנת הטבעת שאת כל כך אוהבת. אין סיכוי שתשמיני, את שומרת על עצמך ואנחנו שומרות עליך. התחושה של דברים גדולים על הגוף היא מוזרה בהתחלה. טבעת הנישואין שלי נשרה מהאצבע, זה די הלחיץ אותי בהתחלה כי זו טבעת נישואין ואני אוהבת אותה מאוד אבל אחר כך הבנתי שזה מסיבות טובות ושמחתי. גם מספר הנעלים ירד מ-41 ל-39. פשוט פלא שאין להאמין. בגדים אני משתדלת להעביר הלאה אבל לפעמים אנשים מגיבים באולי תשמרי, אולי תזדקקי להם שוב אז אני פשוט מעדיפה לשים את הבגדים במכולות בגדים לתרומה וכך אני חוסכת את צרות העיין של האנשים. במקום להגיד תודה עוד מאחלים לי להשמין שוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:49
|
hadasosh1 כתב:
אקול'ה יקרה! אני כ"כ שמחה בשבילך זאת הרגשה עילאית לראות את הטבעת שלך שהיום כ"כ גדולה עלייך זה רק מראה איזה דרך עברת ואני גאה בך עליה ומקוה להגיע גם למשקל היעד שלי בשנה הקרובה, יש לי ימים לא קלים מבחינת האכילה אך אני ברישום ומשתדלת וזה יגיע אני מקווה שבקרוב. אני גם בשבוע שעבר התחדשתי בג'ינס ולא האמנתי שהוא יעלה עליי...
ולשתיכן כל הכבוד על המסירה של הבגדים והנעליים למי שבאמת צריך...יש לכן ♥זהב......... נהדר הדסי לכיף הזה אין מחיר ולכן שמרי מה שנקרא בשיניים על ההישג וגם אם תצופי זה בסדר כרגע. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:47
|
dany כתב:
סיפור מקסים עם לקח חשוב ביותר........... אקו קירתי מאחלת לך רק צימצומי טבעות ובגדים ולא עוד לעולם הגדלה. יום נהדר ומאושר אמן ואמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:47
|
קרנושה כתב:
זה מזכיר לי את עצמי עם בגדים שגדולים עליי (ויש לי בגדים איכותיים, אני לא מצטנעת) ואני מוסרת אותם הלאה.. כי הם כבר לא טובים לי אבל יהיו טובים לאחר. אז למה לא לפרגן? ולמה לא בכיף?-יש כאלו שאין להם כסף לקנות! בחודשיים האחרונים מסרתי מגפיים שאני כבר לא רוצה, עוד כמה סווטצ'רים של הנס שגדולים עליי ושתביני שהכל שמור אצלי טיפ-טופ, יש לי ערך לכסף וכמו שאני שורפת אני יודעת גם לשמור. ואם לתת-אז לתת למסכנים שאין להם. במקרה שלי זו המנקה שלנו המסכנה בחברה, היא מקבלת ממני המון ואין לה למסכנה הזו כמעט איך לחיות. אז גם לתרום וגם להיות שמחה שדברים גדוליםםםםםםםםםם עלי, אין יותר כיף מזה!
ותמשיכי לצחוק כל הדרך להרזיה, כי זה שווה את זה מאד מאד. אוי קרנושה כמה אני מסרתי במהלך השנים ,תמיד הותרתי את הבגדים במידות הקטנות ואת הגדולים הייתי מוסרת במיידי ושתי מצוות במכה.
נראה לי שאני נהנית יותר מעצם הנתינה וגרימת אושר למי שאין.
שתמיד נהיה בצד הזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:43
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי! הכי טוב כמובן , זה תמיד להגיב ב צ ח ו ק ובקלילות...לתגובות של אנשים... למרות שלפעמים זה לא קל בכלל....  אבל גם כאן אנחנו מתרגלים שינוי גישה ומחשבה. שתמיד תצחקי ותהני    לילה טוב קרולין. תודה ואמן שרק נצחק !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:42
|
miribelkin כתב:
אקו יקרה כשמרזים זה כף גדול, כי פתאום הכל ענק בגדים תכשיטים וגם נעליים. שהיא תירגע התכשיטנית.... את לא מעלה יותר במשקל, תתקני את הטבעת ותהני ממנה. לילה טוב אוהבת מירי ברור!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|