הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לאן נעלמה השליטה...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/03/2011 13:14

dany
dany
יולי
היות וכולנו חולים פה באותה המחלה......... הרי שהתשובות הן ממש טובות לכל אחת מאיתנו......... לרשום, להיות קפדנים, לדייק, לא להגזים עם הדיאטה...... כי גם הרבה דיאטה משמין או לא נותן לרזות.
ולהקפיד על התכנית של פחמימות עד חמש זה בהחלט עוזר לבלום את ההשתוללות.
יום נהדר וסופ"ש רגוע ושקט.

יולי כתב:
מרסי יקרה,

כולנו באותה סירה. גם אני מתמודדת עם עודף משקל. אני חושבת של 8-10 קילו. אבל המספרים לא חשובים. (האמת אני גם יכולה לרדת 15-20 קילו, ולהיות מקל אבל אני לא רוצה ממש) בקיצור, העניין הוא לא מה הק"ג שצריכים לרדת. מה שחשוב זו ההתנהגות שלנו עם האוכל. אני דווקא היתי רוצה לפרט. אני בחודשים האחרונים, או בגדול, אני אצל מירי 6 שנים. וגם אם את חדשה/וותיקה זה לא חשוב ממש. לקח לי 3 בשנים לרזות כ- 30 קילו. מ96 קילו בשיא (על 1.62 מ', מבנה בינוני) ירדתי לאט ובטוח למשקל (בשיא הירידה 65 אבל לרוב 67-68 קילו, כך היה "בי אני נשבעת") וזה , אל תתפסי אותי בחשבון כ- 30 קילו. טוב, אז שמרתי שנתיים. ואז זה יוצא שאני אצל מירי 5 שנים. עכשיו אני בשנה השישית אצל מירי. ואקרא לה שנת הירח. ולמה? כי כמו שלירח יש מצבים כמו בננה ולעיתים עגול ומלא כך גם אני. אז עליתי ביחד עם מירי והמסגרת ואני עכדיו כל הזמן בטווח של 72-75 קילו. והאמת אני לא מרוצה בכלל מהעלייה. אני כן מרוצה שאני במסגרת ושבאופן כלשהו אני לא מעלה יותר מזה אבל זה לא ממש מנחם (אני מנסה לשכנע את עצמי, ולא עוזר לי ממש). טוב, אז אחרי שחפרתי. מה אני עושה? איך אני יורדת מזה? טוב, אז אני בתקופה של המון נסיויים ונסיונות. ניסתי לעבור מחטיף יומי לחטיף שבועי. זה עבד ובתקופה קצרה יחסית אני הצלחתי לרסות חזרה ל69. שזה יורד מ70 אבל מה? זה היה בתקופת ראש השנה ולא נשמר לאורך זמן. כבר אחרי יום כיפור עליתי 3 קילו ("צמתי" ביום כיפור, כלומר צמתי ואח"כ אחרי הצום אכלתי כמו ברמדן, לא מומלץ....) אח"כ יצאתי מזה ושוב הצלחתי לרזות ל69 לכמה שבועות . כלומר כמה שבועות שמרתי על ההישג ולאט לאט שוב עליתי ל- 75. כלומר אני משחקת על כמה קילו ולא יודעת איך לשמור על המשקל. בגלל זה אני פה. הדבר החדש- אני כותבת כמה חודשיים מה אני מכניסה לפה. כותבת, ויש לי המון פספוסים, אי דיוקים, טעיות חישוב, פספוסי כמויות, אם כי- לבשל אני מבשלת דיאטה. כלומר- אני כן אוכלת טעים, אבל לפעמים אוכלת יותר מידי דיאטה (+יותר מידי אוכל. מירי אמרה לי שאני פשוט אוכלת כמויות מוגזמות של אוכל). טוב, אז מה עושים? דיברתי עם מירי. ייצא מבים השורות כי אני מרחמת על עצמי ("אני אוכלת מעט מידי ורעבה.." טוב, נו אני צינית, אני רוצה לאכול הרבה וזה לא מסתדר עם ירידה ושמירה על משקל תקין) טוב, אז מה עושים? במסגרת הנסיינות. אני לא מוותרת בקלות- עברתי לתפריט של ילדים ונוער- עצה של מירי. אבל פחות יחידת פחמימה אחת. מה זה אומר?< עד 600 קק"ל פחמימות כולל החטיף . נו, טוף, שיהיה, אני מנסה. וכך יצא אבל שהשבוע בגלל פורים, בסוף התחזרתי ורכלתי קצת שוקולד ואוזן המן (ספרתי ומדדתי+ 630 קק"ל אבוי לי בראשון בלילה - אחרי השקילה הכ"כ "מוצלחת" שלי, ואני לא ממליצה לנהוג כמוני!!!) ועכשיו כל יום אני סופרת עד 600 קק"ל ביום (של פחמימה כמובן) ורואה לפי תפריט ילדים שאני לא מגזימה בחלבונים ושאר ירקות. אני לא בדיוק אוכלת כרובית וטונה, אבל תחליפים לזה כמו שעויעית ירוקה וטונה-= כן. בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה- בדיאטה כל הזמן נופלים וקמים. יש המון דרכים להתמודד. 1. רישום. 2. אם רישום לא עוזר- אז פשוט לעקוב אחרי תפריט- רגיל/מקופל/ ילדים- לא חשוב- התפריט עוזר לנו להיכנס למשמעת. זה נותן לנו אומדן על כמויות. כמה מותר לי לאכול.זה ממש עונה לי למשל, אם מותר לי יוגורט בערב או לא (יוגורט ללא סוכר, אגב, של 3%). זה אומר לי עד כמה פרוסות לחם קל מותר לי ביום. (עד 4 לא יותר). כמה פירות (עד 2) מה הפחמימה של הצהריים וכמותה. למשל- אם זה תפוח אדמה גדול וזה כמו 2 קטנים זה 200 קק"ל. וא אם אני מרמה, זה רק את עצמי. כי 2 זה קטנים. מרק- זה 2 מצקות פעם 1 ביום. ירק מבושלים- פעם 1 ביום/ אם אכלנו מרק שיש בו ירק מבושל אז לא לאכול ירק מבושל בערב. וגם- לא יותר מפעמיים בשבוע ירק מבושל בערב- יש אנשים שזה תוקע אותם בדיאטה. ובנוסף ירקות שורשיים (מכילים הרבה סוכר) הם לא מתאימים לערב. למשל לא מומלץ לאכול ירק כתום כמו גזר או דלורית/דלעת- הם אומנם לא פחמימה אבל מכילים יותר סוכר אז הם "חצי " פחמימה, אם נתייחס לזה ככה. בנוסף. פחמימות עד 600 קק"ל עד השעה חמש. לא להגזים בשומנים ושמנים . לא יותר מ2 כפות שמן בסלט ליום (וגם שמבשלים עם שמן לא לשים בסיר יותר מכף 1 או 2 סה"כ אנו לא אוכליםאת כל הסיר אבל לשים לב שמבשלים, שאוכלים, להיות כל הזמן עם היד על הדופק. זהו זה- שמשחררים את הרסן פשוט עולים במשקל. בקיצור- השליטה לא נעלמת. היא באה וחוזרת כי אנחנו שמנמודים וכל הזמן בתהליך של למידה . בעיקרון, אם נשמור- נצליח.

בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 13:07

יולי
יולי
מרסי יקרה,

כולנו באותה סירה. גם אני מתמודדת עם עודף משקל. אני חושבת של 8-10 קילו. אבל המספרים לא חשובים. (האמת אני גם יכולה לרדת 15-20 קילו, ולהיות מקל אבל אני לא רוצה ממש) בקיצור, העניין הוא לא מה הק"ג שצריכים לרדת. מה שחשוב זו ההתנהגות שלנו עם האוכל. אני דווקא היתי רוצה לפרט. אני בחודשים האחרונים, או בגדול, אני אצל מירי 6 שנים. וגם אם את חדשה/וותיקה זה לא חשוב ממש. לקח לי 3 בשנים לרזות כ- 30 קילו. מ96 קילו בשיא (על 1.62 מ', מבנה בינוני) ירדתי לאט ובטוח למשקל (בשיא הירידה 65 אבל לרוב 67-68 קילו, כך היה "בי אני נשבעת") וזה , אל תתפסי אותי בחשבון כ- 30 קילו. טוב, אז שמרתי שנתיים. ואז זה יוצא שאני אצל מירי 5 שנים. עכשיו אני בשנה השישית אצל מירי. ואקרא לה שנת הירח. ולמה? כי כמו שלירח יש מצבים כמו בננה ולעיתים עגול ומלא כך גם אני. אז עליתי ביחד עם מירי והמסגרת ואני עכדיו כל הזמן בטווח של 72-75 קילו. והאמת אני לא מרוצה בכלל מהעלייה. אני כן מרוצה שאני במסגרת ושבאופן כלשהו אני לא מעלה יותר מזה אבל זה לא ממש מנחם (אני מנסה לשכנע את עצמי, ולא עוזר לי ממש). טוב, אז אחרי שחפרתי. מה אני עושה? איך אני יורדת מזה? טוב, אז אני בתקופה של המון נסיויים ונסיונות. ניסתי לעבור מחטיף יומי לחטיף שבועי. זה עבד ובתקופה קצרה יחסית אני הצלחתי לרסות חזרה ל69. שזה יורד מ70 אבל מה? זה היה בתקופת ראש השנה ולא נשמר לאורך זמן. כבר אחרי יום כיפור עליתי 3 קילו ("צמתי" ביום כיפור, כלומר צמתי ואח"כ אחרי הצום אכלתי כמו ברמדן, לא מומלץ....) אח"כ יצאתי מזה ושוב הצלחתי לרזות ל69 לכמה שבועות . כלומר כמה שבועות שמרתי על ההישג ולאט לאט שוב עליתי ל- 75. כלומר אני משחקת על כמה קילו ולא יודעת איך לשמור על המשקל. בגלל זה אני פה. הדבר החדש- אני כותבת כמה חודשיים מה אני מכניסה לפה. כותבת, ויש לי המון פספוסים, אי דיוקים, טעיות חישוב, פספוסי כמויות, אם כי- לבשל אני מבשלת דיאטה. כלומר- אני כן אוכלת טעים, אבל לפעמים אוכלת יותר מידי דיאטה (+יותר מידי אוכל. מירי אמרה לי שאני פשוט אוכלת כמויות מוגזמות של אוכל). טוב, אז מה עושים? דיברתי עם מירי. ייצא מבים השורות כי אני מרחמת על עצמי ("אני אוכלת מעט מידי ורעבה.." טוב, נו אני צינית, אני רוצה לאכול הרבה וזה לא מסתדר עם ירידה ושמירה על משקל תקין) טוב, אז מה עושים? במסגרת הנסיינות. אני לא מוותרת בקלות- עברתי לתפריט של ילדים ונוער- עצה של מירי. אבל פחות יחידת פחמימה אחת. מה זה אומר?< עד 600 קק"ל פחמימות כולל החטיף . נו, טוף, שיהיה, אני מנסה. וכך יצא אבל שהשבוע בגלל פורים, בסוף התחזרתי ורכלתי קצת שוקולד ואוזן המן (ספרתי ומדדתי+ 630 קק"ל אבוי לי בראשון בלילה - אחרי השקילה הכ"כ "מוצלחת" שלי, ואני לא ממליצה לנהוג כמוני!!!) ועכשיו כל יום אני סופרת עד 600 קק"ל ביום (של פחמימה כמובן) ורואה לפי תפריט ילדים שאני לא מגזימה בחלבונים ושאר ירקות. אני לא בדיוק אוכלת כרובית וטונה, אבל תחליפים לזה כמו שעויעית ירוקה וטונה-= כן. בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה- בדיאטה כל הזמן נופלים וקמים. יש המון דרכים להתמודד. 1. רישום. 2. אם רישום לא עוזר- אז פשוט לעקוב אחרי תפריט- רגיל/מקופל/ ילדים- לא חשוב- התפריט עוזר לנו להיכנס למשמעת. זה נותן לנו אומדן על כמויות. כמה מותר לי לאכול.זה ממש עונה לי למשל, אם מותר לי יוגורט בערב או לא (יוגורט ללא סוכר, אגב, של 3%). זה אומר לי עד כמה פרוסות לחם קל מותר לי ביום. (עד 4 לא יותר). כמה פירות (עד 2) מה הפחמימה של הצהריים וכמותה. למשל- אם זה תפוח אדמה גדול וזה כמו 2 קטנים זה 200 קק"ל. וא אם אני מרמה, זה רק את עצמי. כי 2 זה קטנים. מרק- זה 2 מצקות פעם 1 ביום. ירק מבושלים- פעם 1 ביום/ אם אכלנו מרק שיש בו ירק מבושל אז לא לאכול ירק מבושל בערב. וגם- לא יותר מפעמיים בשבוע ירק מבושל בערב- יש אנשים שזה תוקע אותם בדיאטה. ובנוסף ירקות שורשיים (מכילים הרבה סוכר) הם לא מתאימים לערב. למשל לא מומלץ לאכול ירק כתום כמו גזר או דלורית/דלעת- הם אומנם לא פחמימה אבל מכילים יותר סוכר אז הם "חצי " פחמימה, אם נתייחס לזה ככה. בנוסף. פחמימות עד 600 קק"ל עד השעה חמש. לא להגזים בשומנים ושמנים . לא יותר מ2 כפות שמן בסלט ליום (וגם שמבשלים עם שמן לא לשים בסיר יותר מכף 1 או 2 סה"כ אנו לא אוכליםאת כל הסיר אבל לשים לב שמבשלים, שאוכלים, להיות כל הזמן עם היד על הדופק. זהו זה- שמשחררים את הרסן פשוט עולים במשקל. בקיצור- השליטה לא נעלמת. היא באה וחוזרת כי אנחנו שמנמודים וכל הזמן בתהליך של למידה . בעיקרון, אם נשמור- נצליח.

בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 09:54

בלונדה....
בלונדה....
מרסי באינטרנט כתב:
תודה לכם בנות יקרות,
ואכן אתן צודקות ברגע שאיבדתי שליטה שוב עם האוכל הרגשתי שאיבדתי שליטה על חיי, שמחה שלא ויתרתי על מעמד השקילה והחגיגה הגדולה עלתה לי בקילו עליה, לא מתבכיינת מחליטה להחזיר לחיי את השליטה ושוטפת מעלי את כל האנרגיות השליליות.
שוב המון תודה על החיזוקים ומירי באמת שאין עלייך, ההרצאות מרתקות ומצחיקות מצליחה כל פעם להזדהות, את כל כך אמיתי ובגובה העניים שזה פשוט תענוג, עוזר לי להרגיש אנושית ושהפעם אני אצליח, כי אני באמת יכולה.
תודה ובהצלחה smile
שלכם - מרסי

מרסי יקרה,
ברור שאת יכולה !!!!
ראית הלכת לשקילה וזה לא היה כל כך נורא,
יאלה תמונה על המקרר , הרבה כח רצון וכל פעם שאת עוברת ליד התמונה
תדברי לעצמך ותגידי לעצמך בתמונה "אני בדרך אלייך"...חחח(כן כן התחלתי לדבר לעצמי)
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 09:01

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 09:00

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
יום חדש ושוב סופ"ש בדרך אז שליטה ושפיות והמון הצלחהsmile

אמן ,לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 05:42

dany
dany
יום חדש ושוב סופ"ש בדרך אז שליטה ושפיות והמון הצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 05:02

אקורדיאון
אקורדיאון
מרסי בוקר טוב.
מקווה שהשליטה חזרה.

כנסי ושתפי אותנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 19:25

דרך המלך
דרך המלך
מרסי יקריתי
אמרו כבר הכל ולא נותר לי לאחל לך בהצלחה
כנסי לפורום לא רק כדי לקרוא גם להגיב זה מאוד עוזר להכנס לשליטה בחזרה
מחזיקה לך אצבעות והכי חשוב המון מזל טוב ליום ההולדת
בהצלחה סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 16:38

dany
dany
מרסי המון המון הצלחה והתאוששות..............
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 10:32

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד שהלכת למעמד השקילה מרסי, קילו יותר זה כלום. עולה מהר ויורד מהר.
אני מאחלת לך שתצליחי לעבור את היום בהצלחה וכן, תמשיכי לחייך ולהרגיש שאת שולטת באוכל ולא האוכל בך.
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 10:23

tutit
tutit
למרסי היקרה!
שמחה שחזרת לשליטה ,גם לי היתה נפילה סביב פורים

ורק עכשיו חזרתי לעצמי ,מקווה שאעבור את היום כמו שצריך.

עשית בשכל שהלכת להשקל ואם זה רק קילו את מחזירה אותו בצ'יק..........סומכת עלייך

בהצלחה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 09:36

מרסי באינטרנט
מרסי באינטרנט
תודה לכם בנות יקרות,
ואכן אתן צודקות ברגע שאיבדתי שליטה שוב עם האוכל הרגשתי שאיבדתי שליטה על חיי, שמחה שלא ויתרתי על מעמד השקילה והחגיגה הגדולה עלתה לי בקילו עליה, לא מתבכיינת מחליטה להחזיר לחיי את השליטה ושוטפת מעלי את כל האנרגיות השליליות.
שוב המון תודה על החיזוקים ומירי באמת שאין עלייך, ההרצאות מרתקות ומצחיקות מצליחה כל פעם להזדהות, את כל כך אמיתי ובגובה העניים שזה פשוט תענוג, עוזר לי להרגיש אנושית ושהפעם אני אצליח, כי אני באמת יכולה.
תודה ובהצלחה smile
שלכם - מרסי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 05:17

dany
dany
אני מסכימה עם כך שלעיתים אחרי הנפילות הגדולות והעליות באיזה מקום מאבדים את הבטחון בהצלחה ובאפשרות לעשות זאת שוב...... כאילו מאבדים את היכולת. ובנקודה הזו חייבים להשאר מאד חזקים ונטועים חזק בתוך האמונה שאפשר !!!!!!!!!!!!!!!
אז להמשיך ולא להביט אחורה אל מה שהיה ולהאמין כי בעזרת שמירה ועשיה נכונה התוצאה הטובה בוא תבוא.
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!
edited by dany on 3/23/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 22:24

miribelkin
miribelkin
Administrator
מרסי יקרה יפה ששיתפת, והאמת שמזמן לא היית איתנו בפורום
מנסיוני בתקופות לא קלות זה מאד עוזר.
אני למשל עכשיו קוראת וכותבת ולא אוכלת.
רק עם כוס תה צמחים.
כתבו לך הכל, והעיקר שתהיי אופטימית ותיכנסי שוב לשיטה,
כמובן לצעוד כל יום ולשתות מים.
תהני באילת ותחזרי לכתוב כל יום יהיה בסדר.
נשיקות ומזל טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 22:18

קרולין
קרולין
מרסי יקרה!
כולנו מכירים היטב ומקרוב את התחושה של איבוד שליטה באוכל...ואת כל ההשלכות שאחרי....

דרכנו אכן לא קלה בכלל ומצריכה המון משאבים וכוחות נפש.

הכי הכי חשוב זה לא להתייאש, לא לאבד תקווה ולהמשיך הלאה בתהליך עם מירי שלנו האחת והיחידה, בנחישות באופטימיות , בסבלנות ,ממוקדי מ ט ר ה.

התהליך הזה שווה הכלללללללללללל.

שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך וכולנו כאן תמיד בשבילך.

לילה טוב.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 17:09

אקורדיאון
אקורדיאון
מרסי יקרה אני מאוד מבינה ומכירה מקרוב את התחושה שאחרי ההוריקנים האלה
שמראש ידועה התוצאה וכולנו נופלים לתוכן.

אני כבר הפנמתי ולמדתי ואף לימדתי את סובבי שאני חולה במחלה כרונית ולכן אין מצד

של הכנות מתוקים ,אין ברירה, כך גם לגבי שמחות באסרטיביות הרגלתי את אוהבי שלא מפתיעים אותי

עם אוייבים וגם לא פעם בשנה כי יש לי את הנפילות במהלך התהליך גם בלי זה.

יקירה,זה לעתיד לבוא,כרגע החלב נשפך וגם זה לא אסון כי אנחנו ממשיכים בתהליך,קמים ,הולכים להשקל

ומתמודדים עם המציאות מאותה שניה שראינו את העליה מתחילים מחדש ומחזירים חובות כל עוד הם קטנים

ויורדים כלא היו.

יקירה מאחלת לך המון בהצלחה.

מסכימה שרישום חשוב ביותר ואם את מסוגלת לעבוד שבועיים שלושה לפי תפריט זה פתרון מדהים.

אני עושה זאת לאחר נפילות גדולות והתוצאה לא מאחרת לבוא.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 13:03

מרסי באינטרנט
מרסי באינטרנט
בנות יקרות,
תודה רבה על המילים המעודדות. כל מילה בסלע וגם אם הכל ידוע מראש, תמיד חשוב לקבל תזכורת.
בלונדה את כל כך צודקת, הרגשתי כהרגשתך, אז די לתירוצים והגיע הזמן להחזיר חובות ולהפתר מהעודף הנוראי הזה. נתחיל במסע של שלושה חודשים.
בהצלחה לכונו smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 12:06

dany
dany
מרסי מתוקה
קודם כל מזל טוב ליום ההולדת, באושר שמחה ונחת.
נדמה לי שיש לך את כל התשובות שאתצריכה פשוט לעשות סדר במחשבות, ולהתחיל מהיום מעכשיו בשמירה אמיתית, ללא זיופים, ללא תירוצים,
מה שהיה היה עבר נגמר, אין טעם להמשיך ולחפור בזה, לא יורדים מזה במשקל אלא יכול להיות רק ההיפך............
אז החלטה אמיצה, וכפי שבלונדה כתבה לך קחי שלושה חודשים ועשי אותם מה שנאמר כהילכתו!!!!!!!!!!!!!!
יגיע פסח, ויום העצמאות ושבועות ותמיד תהיה לנו סיבה למסיבה........ ואנא אנו באותupset

המון המון איחולי הצלחה
ובוודאי לא לוותר על מעמד השקילה.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 11:10

בלונדה....
בלונדה....
מרסי יקרה,
נכון שזה לא קל לאסוף את עצמנו ולקחת שוב כוחות כדי להתחיל דיאטה,
אבל אין לנו ברירה אנו חייבים לעשות את זה למען עצמנו.
תסתכלי על החצי כוס המלאה על זה שאת שבועיים לא בשליטה ולא חודשים.
אני לעומתך כבר חודשים לא עושה דיאטה , שבוע שומרת שבוע אוכלת קילו לפה קילו לפה,
נכון אנחנו במסגרת ואנחנו אומרות כל הזמן שזה העיקר שאנחנו במודעות , אבל על מי אנחנו עובדות???????
רק על עצמינו !!!! זה שאנחנו אצל מירי זה לא אומר כלום בדיוק כמו שמירי אמרה באחת ההרצאות האחרונות מה זה שווה
שאנחנו במסגרת ואנחנו אוכלות כל היום שטויות ולא שומרות זה הרי לא שווה אנחנו פוגעות בעצמנו.
במקום שפעם אחת נעשה מה שמירי אומרת, נעשה וויתורים לשלושה חודשים תמימים ...מה זה שלושה חודשים??????
אנחנו חייבות את זה לעצמנו.
קחי תמונה שלך ופשוט תתלי אותה על המקרר ושימי לעצמך מטרה ויעד ובכל הכוח תתחילי מהיום.
תישקלי מחר כהרגלך,שאי בתוצאות ותתחילי מחדש והפעם כמו שצריך.
כנסי לפורום כל יום , שתפי את כולם גם אם בלעת פיל גדול , תקחי עצות וכוחות מהאנשים היקרים פה
וצאי לדרך חדשה!!!!!!!!
בהצלחה עם המון אהבה והבנה....
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 11:06

שאפתנית
שאפתנית
היי מרסי,
קראתי כל מילה ומילה ממה שכתבת. הבנתי שנשאבת מאוד חזק ועמוק לבור האפל של האכילה ויקירתי, יום הולדת זו לא סיבה למסיבה בכל הקשור לאוכל אצלנו השמנמודים. את יודעת שכשמתחילים אז אי אפשר להפסיק ואם המשפחה אוהבת אותך הם צריכים לדעת שאנחנו השמנמודים לא מחכים ליום ההולדת כדי לחטוא באוכל ולכן משפט כמו "פעם בשנה מגיע לך" לא יושב עלינו בכלל ולא מתאים כי אם זה היה פעם בשנה אז זה היה נפלא, אבל אצלנו לא צריך יום הולדת בשביל לאכול נכון יקירתי?
אני לא רוצה שתחשבי שאני רוצה ברעתך, להפך אני רוצה לנער אותך. יקירתי אני לא יודעת מה עודף המשקל שאת סוחבת אבל אני יכולה להגיד לך שאני התחלתי עם עודף משקל מאוד מאוד גדול ואני עדיין רחוקה מהשמירה אבל הורדתי כבר יותר מ-20 קילו ואני פשוט חייה אחרת, החיים שלי יותר טובים ונוחים ואם הייתי מוותרת לעצמי לא הייתי נמצאת היום במקום שבו אני נמצאת. אז נכון, לפעמים מתכופפים אבל יש שיפור, אני מתכופפת הרבה פחות ונהנית יותר מהירידות וההצלחות של איכות החיים שיש לי עכשיו.
אני רוצה שתדעי שהדבר שיכול לעזור לך זה לחזור לרישום, לדבר עם עצמך לפני כל ביס מיותר שאת מכניסה לפה. לחזור ולאהוב את עצמך ולהבין שאנחנו לא פחי זבל, גם לנו מגיע לחיות באיכות חיים כמו שאר בני האדם ושהפעם אנחנו עושים את זה, לא משנה כמה זמן יקח אנחנו בתוך התהליך.
נגבי פרורים, חייכי לעצמך בראי, תאמרי לעצמך שמעכשיו את עושה את הכי טוב לגוף שלך כי זה מגיע לך. את נוסעת לאילת ושם את שומרת על תזונה לפי התפריט ומחזירה חובות.
זכרי, הכל נאמר מתוך אהבה וכמובן מנסיון אישי. אני מבינה בדיוק באיזה בור את נמצאת ואני רוצה לעזור לך לצאת ממנו.
בהצלחה - את בהחלט מסוגלת!!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לאן נעלמה השליטה...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!