24/03/2011 13:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
כשאת כותבת שאנחנו לא מצליחות להתמודד עם בעית ההשמנה אני מסכימה איתך אבל זה משהו שאנחנו עושות לעצמנו ולא מישהו שמאכיל אותנו בכוח. פה מדובר על מישהו חיצוני שפוגע בך ועושה רע ובזה צריך להילחם. אני יכולה להגיד לך על עצמי שגם אם לא הייתי מצליחה להתמודד עם בעיית ההשמנה שלי אם מישהו היה מזיק לי היתי מעיפה אותו לכל הרוחות. אשירה כתב:
האמת שאני לגמרי מרגישה כמוך לגבי עצמי, בחיים לא הייתי משלימה עם התעללות והשפלה. יש לי חברה שספגה זאת שנים רבות ולא יכולתי להבין אותה. אבל מצד שני בדברים אחרים, כמו למשל בעית ההשמנה, אני לא מצליחה להתמודד, אז לכן אני חושבת שצריך לתמוך ולא לשפוט. מה בעצם אנחנו יודעים עליה? באיזה בית היא גדלה? לפעמים יש נשים שגדלו באוירה מסויימת בתור ילדות ובאיזשהו מקום משכתבות את ההיסטריה של עצמן. ישנו משפט שאומר "להרגיש בנעלי בית" ומשמעותו שכשאתה נמצא בסיטואציה שמוכרת לך מעברך, אפילו אם היא לא טובה ומזיקה, אתה מרגיש בה נוח כי את זה אתה מכיר. חברתי גדלה בבית של אב שתלטן ומדכא וגם היא וגם אחותה בחרו בגברים משפילים ומתעללים נפשית. קשה באמת להבין זאת. שאפתנית כתב: אני עדיין חושבת שגם אם היא לא חזקה ודעתנית יש לה בנות וכלות שאפשר לשתף אותן בחיי הטרור שהיא עוברת (אם היא עברה כאלה) וגם לא חסרים ארגונים שמעניקים סיוע לנשים מוכות ומושפלות. גם אם את מפורסמת את צריכה לדאוג לעצמך ולא להכנס מתחת לענן האפור הזה ולשבת בשקט. אני אישית לא יכולה לראות נשים כאלו שנוקטות בסנדרום האישה המוכה זה מוציא אותי מדעתי, לא טוב לך, משפילים אותך, פוגעים בך. קומי ותעשי מעשה מצידי שישרף העולם אף אחד לא היה מתנהג אלי בצורה כזו. אשירה כתב: אני בכל זאת ליבי על גילה, לדעתי היא חיה כל חייה תחת סוג של התעללות וטרור, הבן אדם הוא חולה שליטה.
אולי היא באמת לא אשה חזקה ודעתנית, אבל מי אנחנו כי נשפוט???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:05
 dany Posts: 19819
|
אתן נוגעות בנושא כל כך כאוב וקשה ואני לא שופטת את גילה אני כואבת את מצבה. נראית לי כמו אילה מסונוורת ע"י זרקור ולא יודעת לאן לפנות. הבנים כמו האבא מאד דומיננטיים ולא נראה לי שיתנו לה לעשות צעד או מעשה שיראה כלפי חוץ כמו שבירת המוסכמות. וכפי שאשירה כתבה אנחנו לא יודעים מה קורה בחדרי חדרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 12:39
 אשירה Posts: 4292
|
האמת שאני לגמרי מרגישה כמוך לגבי עצמי, בחיים לא הייתי משלימה עם התעללות והשפלה. יש לי חברה שספגה זאת שנים רבות ולא יכולתי להבין אותה. אבל מצד שני בדברים אחרים, כמו למשל בעית ההשמנה, אני לא מצליחה להתמודד, אז לכן אני חושבת שצריך לתמוך ולא לשפוט. מה בעצם אנחנו יודעים עליה? באיזה בית היא גדלה? לפעמים יש נשים שגדלו באוירה מסויימת בתור ילדות ובאיזשהו מקום משכתבות את ההיסטריה של עצמן. ישנו משפט שאומר "להרגיש בנעלי בית" ומשמעותו שכשאתה נמצא בסיטואציה שמוכרת לך מעברך, אפילו אם היא לא טובה ומזיקה, אתה מרגיש בה נוח כי את זה אתה מכיר. חברתי גדלה בבית של אב שתלטן ומדכא וגם היא וגם אחותה בחרו בגברים משפילים ומתעללים נפשית. קשה באמת להבין זאת.
שאפתנית כתב:
אני עדיין חושבת שגם אם היא לא חזקה ודעתנית יש לה בנות וכלות שאפשר לשתף אותן בחיי הטרור שהיא עוברת (אם היא עברה כאלה) וגם לא חסרים ארגונים שמעניקים סיוע לנשים מוכות ומושפלות. גם אם את מפורסמת את צריכה לדאוג לעצמך ולא להכנס מתחת לענן האפור הזה ולשבת בשקט. אני אישית לא יכולה לראות נשים כאלו שנוקטות בסנדרום האישה המוכה זה מוציא אותי מדעתי, לא טוב לך, משפילים אותך, פוגעים בך. קומי ותעשי מעשה מצידי שישרף העולם אף אחד לא היה מתנהג אלי בצורה כזו. אשירה כתב: אני בכל זאת ליבי על גילה, לדעתי היא חיה כל חייה תחת סוג של התעללות וטרור, הבן אדם הוא חולה שליטה.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 11:01
|
אני עדיין חושבת שגם אם היא לא חזקה ודעתנית יש לה בנות וכלות שאפשר לשתף אותן בחיי הטרור שהיא עוברת (אם היא עברה כאלה) וגם לא חסרים ארגונים שמעניקים סיוע לנשים מוכות ומושפלות. גם אם את מפורסמת את צריכה לדאוג לעצמך ולא להכנס מתחת לענן האפור הזה ולשבת בשקט. אני אישית לא יכולה לראות נשים כאלו שנוקטות בסנדרום האישה המוכה זה מוציא אותי מדעתי, לא טוב לך, משפילים אותך, פוגעים בך. קומי ותעשי מעשה מצידי שישרף העולם אף אחד לא היה מתנהג אלי בצורה כזו. אשירה כתב:
אני בכל זאת ליבי על גילה, לדעתי היא חיה כל חייה תחת סוג של התעללות וטרור, הבן אדם הוא חולה שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 09:52
 אשירה Posts: 4292
|
אני בכל זאת ליבי על גילה, לדעתי היא חיה כל חייה תחת סוג של התעללות וטרור, הבן אדם הוא חולה שליטה.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חיים בהכחשה איומה והיא לא היחידה אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: אכן הצדק נעשה אבל את הנעשה אין להשיב וליבי ליבי על אשתו שחיה לידו שנים בעיוורון מוחלט ללא יכולת לראות ולהרגיש מי ומה ישן לצידה. ליבי על א' שנהרסו חייה ועל כל שאר הבנות. הצדק נעשה ולו רק למען יראו ויראו כל אלה שמרשים לעצמם מתוקף תפקידם וחושבים שהכל מגיע אליהם... האמיני לי שידעה גם ידעה מי ישן לידה במהלך הרבה מאוד שנים ובחרה לחיות עם זה. אמת ויציב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:54
|
לפי דעתי היא עושה צחוק מעצמה ואם היא חושבת שהיא יוצאת מכל הסיפור הזה בכבוד אז היא טועה. בעיני היא מצטיירת כאישה קטנה, חסרת כוח ועצמאות שלא מוכנה לקום ולעשות מעשה. לא משנה כמה ילדים ונכדים יש לך כי יש לך גם כבוד עצמי ואחרי שאת מבינה שאת נשואה לגועל שכזה רצוי שתקומי, תארזי, תקחי את עצמך ותלכי. לדעתי היא חסרת עמוד שדרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 05:39
|
חיים בהכחשה איומה והיא לא היחידה
אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: אכן הצדק נעשה אבל את הנעשה אין להשיב וליבי ליבי על אשתו שחיה לידו שנים בעיוורון מוחלט ללא יכולת לראות ולהרגיש מי ומה ישן לצידה. ליבי על א' שנהרסו חייה ועל כל שאר הבנות. הצדק נעשה ולו רק למען יראו ויראו כל אלה שמרשים לעצמם מתוקף תפקידם וחושבים שהכל מגיע אליהם... האמיני לי שידעה גם ידעה מי ישן לידה במהלך הרבה מאוד שנים ובחרה לחיות עם זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 23:50
|
דרך המלך כתב:
אכן הצדק נעשה אבל את הנעשה אין להשיב וליבי ליבי על אשתו שחיה לידו שנים בעיוורון מוחלט ללא יכולת לראות ולהרגיש מי ומה ישן לצידה. ליבי על א' שנהרסו חייה ועל כל שאר הבנות. הצדק נעשה ולו רק למען יראו ויראו כל אלה שמרשים לעצמם מתוקף תפקידם וחושבים שהכל מגיע אליהם... האמיני לי שידעה גם ידעה מי ישן לידה במהלך הרבה מאוד שנים ובחרה לחיות עם זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 19:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
אכן הצדק נעשה אבל את הנעשה אין להשיב וליבי ליבי על אשתו שחיה לידו שנים בעיוורון מוחלט ללא יכולת לראות ולהרגיש מי ומה ישן לצידה. ליבי על א' שנהרסו חייה ועל כל שאר הבנות. הצדק נעשה ולו רק למען יראו ויראו כל אלה שמרשים לעצמם מתוקף תפקידם וחושבים שהכל מגיע אליהם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 16:39
|
הבן אדם חולה חולה שליטה במובן השלילי והמכוער של המילה
שאפתנית כתב:
זה בדיוק מה שאמרתי אתמול לחברים בעבודה. לבנאדם היה הכל בחיים, משפחה, מעמד, כסף, כבוד אז אם הוא כל כך צריך חיי מין פעילים הוא יכול לשלם עליהם כסף ולהנות מדסקרטיות אז למה ****** לעשות את מה שעשה? לכו תבינו. הכי מעצבן אותי זה שהוא עדיין מכחיש ומשחק אותה קורבן, לבנאדם הזה יש חוצפה!!! הדמעות שלו אולי עובדות על גילה (שלפי דעתי היתה צריכה להעיף אותו כבר מזמן לאלף עזאזל) אבל בטח לא עלי. מתה לראות אותו נכנס כבר לכלא. בלונדה.... כתב: אתן יודעות לפעמים אני חושבת לעצמי או זו תמימות שלי , מה בן אדם כזה חושב לעצמו בשעת מעשה????? יש לא הכל בחיים , אישה,ילדים , מעמד וכסף! איך אפשר להרוס הכל בשביל 2 דקות הנאה בשבילו ו 2 דקות סבל בשבילה???? מה הראש לא חושב????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 08:31
|
זה בדיוק מה שאמרתי אתמול לחברים בעבודה. לבנאדם היה הכל בחיים, משפחה, מעמד, כסף, כבוד אז אם הוא כל כך צריך חיי מין פעילים הוא יכול לשלם עליהם כסף ולהנות מדסקרטיות אז למה ****** לעשות את מה שעשה? לכו תבינו. הכי מעצבן אותי זה שהוא עדיין מכחיש ומשחק אותה קורבן, לבנאדם הזה יש חוצפה!!! הדמעות שלו אולי עובדות על גילה (שלפי דעתי היתה צריכה להעיף אותו כבר מזמן לאלף עזאזל) אבל בטח לא עלי. מתה לראות אותו נכנס כבר לכלא. בלונדה.... כתב:
אתן יודעות לפעמים אני חושבת לעצמי או זו תמימות שלי , מה בן אדם כזה חושב לעצמו בשעת מעשה????? יש לא הכל בחיים , אישה,ילדים , מעמד וכסף! איך אפשר להרוס הכל בשביל 2 דקות הנאה בשבילו ו 2 דקות סבל בשבילה???? מה הראש לא חושב????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 07:30
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אתן יודעות לפעמים אני חושבת לעצמי או זו תמימות שלי , מה בן אדם כזה חושב לעצמו בשעת מעשה????? יש לא הכל בחיים , אישה,ילדים , מעמד וכסף! איך אפשר להרוס הכל בשביל 2 דקות הנאה בשבילו ו 2 דקות סבל בשבילה???? מה הראש לא חושב????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:41
|
חבל שהוא לא חשב לרגע על גילה ומשפחתו ,היום אנחנו צריכים לרחם עליהם, הוא היה כל כך בטוח בכוחו שהרס ללא רחם כי אף אחת לא תקום ותצייץ.
הוא טעה ולכן ישלם ונכון איתו בני משפחתו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:05
|
הבנים שלו ממש בהכחשה טוטאלית......... יש שם שלטון פטריאכלי חזק מאד, את גילה המסכנה אף אחד כבר לא רואה, ואולי ראיתם את עורך דינו ציון אמיר אתמול באחת מהתחנות..... עוד מעט הוא בכה על אי הצדק של בית המשפט......... אני לא דואגת לו את המליונים שלו הוא מקבל כך או כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 23:26
 tutit Posts: 2431
|
לא מספיק בכלל 7 שנים!!!!! ממש לא ענש שירתיע אנסים מדאיג ביותר.....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי חברים אני מאד מאד מרחמת על בני משפחתו, במיוחד על גילה אישתו. החיים נהרסו להם...... הוא ישלם את עונשו, חבל שהם צריכים כל החיים לסבול מהכתם שהביא עליהם. אם זה יימנע אונס בעתיד דיינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:32
 קרנושה Posts: 3420
|
אני חושבת שהדבר שהיה הכי נחוץ לאדון הזה זו השפלה. והשפלה גדולה. מגיע לו והייתי נותנת לו יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 22:13
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן, תודה לאל יש צ ד ק !!!
|
|
0