הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל הכבוד...7 שנות מאסר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/03/2011 13:14

שאפתנית
שאפתנית
כשאת כותבת שאנחנו לא מצליחות להתמודד עם בעית ההשמנה אני מסכימה איתך אבל זה משהו שאנחנו עושות לעצמנו ולא מישהו שמאכיל אותנו בכוח. פה מדובר על מישהו חיצוני שפוגע בך ועושה רע ובזה צריך להילחם. אני יכולה להגיד לך על עצמי שגם אם לא הייתי מצליחה להתמודד עם בעיית ההשמנה שלי אם מישהו היה מזיק לי היתי מעיפה אותו לכל הרוחות.
אשירה כתב:
האמת שאני לגמרי מרגישה כמוך לגבי עצמי, בחיים לא הייתי משלימה עם התעללות והשפלה. יש לי חברה שספגה זאת שנים רבות ולא יכולתי להבין אותה.
אבל מצד שני בדברים אחרים, כמו למשל בעית ההשמנה, אני לא מצליחה להתמודד, אז לכן אני חושבת שצריך לתמוך ולא לשפוט.
מה בעצם אנחנו יודעים עליה? באיזה בית היא גדלה? לפעמים יש נשים שגדלו באוירה מסויימת בתור ילדות ובאיזשהו מקום משכתבות את ההיסטריה של עצמן.
ישנו משפט שאומר "להרגיש בנעלי בית" ומשמעותו שכשאתה נמצא בסיטואציה שמוכרת לך מעברך, אפילו אם היא לא טובה ומזיקה, אתה מרגיש בה נוח כי את זה אתה מכיר. חברתי גדלה בבית של אב שתלטן ומדכא וגם היא וגם אחותה בחרו בגברים משפילים ומתעללים נפשית. קשה באמת להבין זאת.

שאפתנית כתב:
אני עדיין חושבת שגם אם היא לא חזקה ודעתנית יש לה בנות וכלות שאפשר לשתף אותן בחיי הטרור שהיא עוברת (אם היא עברה כאלה) וגם לא חסרים ארגונים שמעניקים סיוע לנשים מוכות ומושפלות. גם אם את מפורסמת את צריכה לדאוג לעצמך ולא להכנס מתחת לענן האפור הזה ולשבת בשקט.
אני אישית לא יכולה לראות נשים כאלו שנוקטות בסנדרום האישה המוכה זה מוציא אותי מדעתי, לא טוב לך, משפילים אותך, פוגעים בך. קומי ותעשי מעשה מצידי שישרף העולם אף אחד לא היה מתנהג אלי בצורה כזו.
אשירה כתב:
אני בכל זאת ליבי על גילה,
לדעתי היא חיה כל חייה תחת סוג של התעללות וטרור,
הבן אדם הוא חולה שליטה.

אולי היא באמת לא אשה חזקה ודעתנית, אבל מי אנחנו כי נשפוט???
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 13:05

dany
dany
אתן נוגעות בנושא כל כך כאוב וקשהupset
ואני לא שופטת את גילה אני כואבת את מצבה. נראית לי כמו אילה מסונוורת ע"י זרקור ולא יודעת לאן לפנות.
הבנים כמו האבא מאד דומיננטיים ולא נראה לי שיתנו לה לעשות צעד או מעשה שיראה כלפי חוץ כמו שבירת המוסכמות.
וכפי שאשירה כתבה אנחנו לא יודעים מה קורה בחדרי חדרים.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 12:39

אשירה
אשירה
האמת שאני לגמרי מרגישה כמוך לגבי עצמי, בחיים לא הייתי משלימה עם התעללות והשפלה. יש לי חברה שספגה זאת שנים רבות ולא יכולתי להבין אותה.
אבל מצד שני בדברים אחרים, כמו למשל בעית ההשמנה, אני לא מצליחה להתמודד, אז לכן אני חושבת שצריך לתמוך ולא לשפוט.
מה בעצם אנחנו יודעים עליה? באיזה בית היא גדלה? לפעמים יש נשים שגדלו באוירה מסויימת בתור ילדות ובאיזשהו מקום משכתבות את ההיסטריה של עצמן.
ישנו משפט שאומר "להרגיש בנעלי בית" ומשמעותו שכשאתה נמצא בסיטואציה שמוכרת לך מעברך, אפילו אם היא לא טובה ומזיקה, אתה מרגיש בה נוח כי את זה אתה מכיר. חברתי גדלה בבית של אב שתלטן ומדכא וגם היא וגם אחותה בחרו בגברים משפילים ומתעללים נפשית. קשה באמת להבין זאת.

שאפתנית כתב:
אני עדיין חושבת שגם אם היא לא חזקה ודעתנית יש לה בנות וכלות שאפשר לשתף אותן בחיי הטרור שהיא עוברת (אם היא עברה כאלה) וגם לא חסרים ארגונים שמעניקים סיוע לנשים מוכות ומושפלות. גם אם את מפורסמת את צריכה לדאוג לעצמך ולא להכנס מתחת לענן האפור הזה ולשבת בשקט.
אני אישית לא יכולה לראות נשים כאלו שנוקטות בסנדרום האישה המוכה זה מוציא אותי מדעתי, לא טוב לך, משפילים אותך, פוגעים בך. קומי ותעשי מעשה מצידי שישרף העולם אף אחד לא היה מתנהג אלי בצורה כזו.
אשירה כתב:
הבן אדם הוא חולה שליטה.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 11:01

שאפתנית
שאפתנית
אשירה כתב:
הבן אדם הוא חולה שליטה.

0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 09:52

אשירה
אשירה
הבן אדם הוא חולה שליטה.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 08:58

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
חיים בהכחשה איומה והיא לא היחידהupset

אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב:
אכן הצדק נעשה אבל את הנעשה אין להשיב וליבי ליבי על אשתו שחיה לידו שנים בעיוורון מוחלט ללא יכולת לראות ולהרגיש מי ומה ישן לצידה.
ליבי על א' שנהרסו חייה ועל כל שאר הבנות.
הצדק נעשה ולו רק למען יראו ויראו כל אלה שמרשים לעצמם מתוקף תפקידם וחושבים שהכל מגיע אליהם...

האמיני לי שידעה גם ידעה מי ישן לידה במהלך הרבה מאוד שנים ובחרה לחיות עם זה.

אמת ויציב.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 08:54

שאפתנית
שאפתנית
לפי דעתי היא עושה צחוק מעצמה ואם היא חושבת שהיא יוצאת מכל הסיפור הזה בכבוד אז היא טועה. בעיני היא מצטיירת כאישה קטנה, חסרת כוח ועצמאות שלא מוכנה לקום ולעשות מעשה. לא משנה כמה ילדים ונכדים יש לך כי יש לך גם כבוד עצמי ואחרי שאת מבינה שאת נשואה לגועל שכזה רצוי שתקומי, תארזי, תקחי את עצמך ותלכי.
לדעתי היא חסרת עמוד שדרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2011 05:39

dany
dany
חיים בהכחשה איומה והיא לא היחידהupset

אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב:
אכן הצדק נעשה אבל את הנעשה אין להשיב וליבי ליבי על אשתו שחיה לידו שנים בעיוורון מוחלט ללא יכולת לראות ולהרגיש מי ומה ישן לצידה.
הצדק נעשה ולו רק למען יראו ויראו כל אלה שמרשים לעצמם מתוקף תפקידם וחושבים שהכל מגיע אליהם...

0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 23:50

אקורדיאון
אקורדיאון
דרך המלך כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 19:12

דרך המלך
דרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 16:39

dany
dany
הבן אדם חולה
חולה שליטה במובן השלילי והמכוער של המילה

שאפתנית כתב:
זה בדיוק מה שאמרתי אתמול לחברים בעבודה. לבנאדם היה הכל בחיים, משפחה, מעמד, כסף, כבוד אז אם הוא כל כך צריך חיי מין פעילים הוא יכול לשלם עליהם כסף ולהנות מדסקרטיות אז למה ****** לעשות את מה שעשה?
לכו תבינו. הכי מעצבן אותי זה שהוא עדיין מכחיש ומשחק אותה קורבן, לבנאדם הזה יש חוצפה!!!
הדמעות שלו אולי עובדות על גילה (שלפי דעתי היתה צריכה להעיף אותו כבר מזמן לאלף עזאזל) אבל בטח לא עלי.
מתה לראות אותו נכנס כבר לכלא.
בלונדה.... כתב:
אתן יודעות לפעמים אני חושבת לעצמי או זו תמימות שלי ,
מה בן אדם כזה חושב לעצמו בשעת מעשה?????
יש לא הכל בחיים , אישה,ילדים , מעמד וכסף!
איך אפשר להרוס הכל בשביל 2 דקות הנאה בשבילו ו 2 דקות סבל
בשבילה????
מה הראש לא חושב????
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 08:31

שאפתנית
שאפתנית
זה בדיוק מה שאמרתי אתמול לחברים בעבודה. לבנאדם היה הכל בחיים, משפחה, מעמד, כסף, כבוד אז אם הוא כל כך צריך חיי מין פעילים הוא יכול לשלם עליהם כסף ולהנות מדסקרטיות אז למה ****** לעשות את מה שעשה?
לכו תבינו. הכי מעצבן אותי זה שהוא עדיין מכחיש ומשחק אותה קורבן, לבנאדם הזה יש חוצפה!!!
הדמעות שלו אולי עובדות על גילה (שלפי דעתי היתה צריכה להעיף אותו כבר מזמן לאלף עזאזל) אבל בטח לא עלי.
מתה לראות אותו נכנס כבר לכלא.
בלונדה.... כתב:
בשבילה????
מה הראש לא חושב????
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 07:30

בלונדה....
בלונדה....
בשבילה????
מה הראש לא חושב????
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 05:41

אקורדיאון
אקורדיאון
חבל שהוא לא חשב לרגע על גילה ומשפחתו ,היום אנחנו צריכים לרחם עליהם,
הוא היה כל כך בטוח בכוחו שהרס ללא רחם כי אף אחת לא תקום ותצייץ.

הוא טעה ולכן ישלם ונכון איתו בני משפחתו.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2011 05:05

dany
dany
הבנים שלו ממש בהכחשה טוטאלית......... יש שם שלטון פטריאכלי חזק מאד,
את גילה המסכנה אף אחד כבר לא רואה,
ואולי ראיתם את עורך דינו ציון אמיר אתמול באחת מהתחנות..... עוד מעט הוא בכה על אי הצדק של בית המשפט......... אני לא דואגת לו את המליונים שלו הוא מקבל כך או כך.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 23:26

tutit
tutit
לא מספיק בכלל 7 שנים!!!!!
ממש לא ענש שירתיע אנסים
מדאיג ביותר.....................
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 22:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
היי חברים
אני מאד מאד מרחמת על בני משפחתו,
במיוחד על גילה אישתו.
החיים נהרסו להם......
הוא ישלם את עונשו, חבל שהם צריכים כל החיים
לסבול מהכתם שהביא עליהם.
אם זה יימנע אונס בעתיד דיינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 22:32

קרנושה
קרנושה
אני חושבת שהדבר שהיה הכי נחוץ לאדון הזה זו השפלה. והשפלה גדולה. מגיע לו והייתי נותנת לו יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 22:13

קרולין
קרולין
אכן כן, תודה לאל יש צ ד ק !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 21:36

אקורדיאון
אקורדיאון
זה עוד לא נראה לי כל כך פשוט ומהיר.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל הכבוד...7 שנות מאסר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!