22/03/2011 12:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקוש איזה יחס אישי לכל אחת ואחת מאיתנו. אנחנו אוהבות אותך ובטוחות שתחזרי חובות בשקילה הקרובה. אנחנו כולנו יחד בתהליך ונצליח להוריד במשקל. נשיבוקים, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 12:08
 dany Posts: 19819
|
גם לך רבקה כתב:
מתוקה בהחלט וכמובן אחרי החזר חוב ואולי אפילו עוד ירידה יום נפלא מלא אור ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 12:07
 רבקה Posts: 8411
|
מתוקה בהחלט וכמובן אחרי החזר חוב ואולי אפילו עוד ירידה יום נפלא מלא אור ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 12:00
|
איזה יופי חמודה אכן נפגש רבקה כתב:
חברות יקרות ואהובות תודה על העידוד שכמובן יש לו חלק נכבד בהצלחה מירי - לי יש המון נחת ממך יקרה ושואבת ממך הרבה כח להמשך אקורדיון אהובה - אני בהחלט עומדת מאחורי מה שכתבתי את מהווה לי דוגמה אישית וכמובן איתנה בהחזרת החוב במהרה
דני'לה - 2 מילים שמבטאות הכל " מקלקלים ומקללים " אהבתי וזה בדיוק הדבר שיצא מפי כשירדתי מהמשקל "למה היה אתמול פורים " ח ח ח
מיכלי - החיוך והמורל נלמד שנים רבות בפקולטה של מורתינו היקרה וזאת הדך להצלחה מיכלי את נראית נפלא לקראת סיום הריונך עמדת לדעתי בגבורה במהלך ההריון ושמירה על עצמך מאחלת לכם הורים לעתיד אושר גדול בשעה טובה ואושר גדול קרולינה - תודה על הפרגון מילותייך תמיד חודרות ללב
בלונדה מתוקה - ההחזר יבוא במהרה ושוב מתגעגת אלייך
קרנושקה - אני עדין החנונית את תואר המחוננת אקבל כשהקילו יירד
שאפתנית - אכן כן שינוי גדול נעשה בי במשך שנים רבות
בהשתתפותי בשיעורים המרתקים
אבל כנראה קשה לקבל את תעודת הגמר
נ חושתי - הנחישות זורמת כרגע גם בעורקי והשמירה להחזר חוב בעיצומה
אוהבת את כולכן ומקווה לראותכן ב-6 באפריל בפגישת מחזור נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 11:50
|
חברות יקרות ואהובות תודה על העידוד שכמובן יש לו חלק נכבד בהצלחה מירי - לי יש המון נחת ממך יקרה ושואבת ממך הרבה כח להמשך אקורדיון אהובה - אני בהחלט עומדת מאחורי מה שכתבתי את מהווה לי דוגמה אישית וכמובן איתנה בהחזרת החוב במהרה דני'לה - 2 מילים שמבטאות הכל " מקלקלים ומקללים " אהבתי וזה בדיוק הדבר שיצא מפי כשירדתי מהמשקל "למה היה אתמול פורים " ח ח ח מיכלי - החיוך והמורל נלמד שנים רבות בפקולטה של מורתינו היקרה וזאת הדך להצלחה מיכלי את נראית נפלא לקראת סיום הריונך עמדת לדעתי בגבורה במהלך ההריון ושמירה על עצמך מאחלת לכם הורים לעתיד אושר גדול בשעה טובה ואושר גדול קרולינה - תודה על הפרגון מילותייך תמיד חודרות ללב
בלונדה מתוקה - ההחזר יבוא במהרה ושוב מתגעגת אלייך
קרנושקה - אני עדין החנונית את תואר המחוננת אקבל כשהקילו יירד
שאפתנית - אכן כן שינוי גדול נעשה בי במשך שנים רבות בהשתתפותי בשיעורים המרתקים אבל כנראה קשה לקבל את תעודת הגמר
נ חושתי - הנחישות זורמת כרגע גם בעורקי והשמירה להחזר חוב בעיצומה
אוהבת את כולכן ומקווה לראותכן ב-6 באפריל בפגישת מחזור נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:58
 נחושה Posts: 6982
|
רבקוש, סומכת עלייך שאת כבר שומרת במרץ
נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקלה אני סומכת עליך שבשבוע הבא את כבר מעדכנת אותנו בירידה. אכלת, נהנית ועכשיו את מחזירה חוב כי מה שעלה מהר יורד מהר. כמו שכתבת טוב להסתכל על חצי כוס מלאה, אין ספק שקילו יותר עדיף על 3 קילו יותר. כבר עברת שינוי וזה נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 08:56
 קרנושה Posts: 3420
|
את כבר מחוננת. כי זה רק קילו עליה וזה שבוע הבא יימחק. נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 08:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רבקוש קטן עלייך, את יורדת את זה בשבוע הבא , כמו תמיד ישר מחזירה חובות. לא פשוט להיות כל כך הרבה שנים במסגרת ועל זה את מחוננת אמיתית!!! וטלוש מלכת הכיתה אין עלייך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חברותי היקרות עד מאד כן זהו סיפור חיינו לפעמים ברגע האחרון מקלקלים ומקללים............ רבקלה קילו יותר זה הרבה פחות משלושה יותר אז כבר יש שיפור!!!!!! ואקו מתוקה המשיכי להיות מחוננת כי את ממש על הגל. ולא לוותר להמשיך להיות במסגרת למרות הקשיים ואי הנחת........ ולעיתים הצלחות אדירות. תודה למירי על המסגרת הנהדרת שאת נותנת לנו יישר כוחך. נשיקות ואהבה ביום אחרי פורים................ פסיעה מפסח. תודה רבה חברתי היעקרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:37
|
קרולין כתב:
רבקה יקרה! את מ ח ו נ נת ! וכל הכבוד לך על ההתמדה בתהליך!!!! קטן עלייך הקילו ....בטוחה שתחזירי החוב כמו גדולה! נשיקות ויום מקסיםםםםם. קרולין. ולך אקו יקירתי המחוננת שלנו! מחכה כבר לפגוש אותך....מקווה שבקרוב.... יום מקסים. נשיבוקים קרולין.  גם אני מאוד רוצה לפגוש אותך,אולי תבואי בשישה באפריל בבוקר .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:20
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה! את מ ח ו נ נת ! וכל הכבוד לך על ההתמדה בתהליך!!!!
קטן עלייך הקילו ....בטוחה שתחזירי החוב כמו גדולה!
נשיקות ויום מקסיםםםםם.
קרולין.
ולך אקו יקירתי המחוננת שלנו!
מחכה כבר לפגוש אותך....מקווה שבקרוב....
יום מקסים.
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:10
 מיכל שרון Posts: 1318
|
רבקה הבנות כבר כתבו לך הכל ולי רק נשאר להגיד שהיה ממש כיף להיפגש אתמול.. תמיד כיף לראות אותך. והכי חשוב - סחתיין על המורל הגבוה והחיוך למרות העלייה... זאת דוגמה לכולם ללקיחת אחריות על הפה שלנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 05:24
|
חברותי היקרות עד מאד כן זהו סיפור חיינו לפעמים ברגע האחרון מקלקלים ומקללים............ רבקלה קילו יותר זה הרבה פחות משלושה יותר אז כבר יש שיפור!!!!!! ואקו מתוקה המשיכי להיות מחוננת כי את ממש על הגל. ולא לוותר להמשיך להיות במסגרת למרות הקשיים ואי הנחת........ ולעיתים הצלחות אדירות. תודה למירי על המסגרת הנהדרת שאת נותנת לנו יישר כוחך. נשיקות ואהבה ביום אחרי פורים................ פסיעה מפסח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 04:41
|
חחחחח האמיני לי ואת בוודאי כחברתי לשורה הראשונה שגם החנונית שאת מדברת עליה נפלה וקמה כל כך הרבה פעמים ולא ויתרה והלא אחת הנפילות היו ביום ראשון כאילו דווקא.
מירי כתבה לך כל כך נכון,צוחק מי שצוחק אחרון,הנחישות ,ההתמדה והמסגרת שלנו זו מתנה
גדולה ושומרת על כולנו מכל משמר ובעיקר נותנת את הרצון וההנאה להמשיך לעשות דיאטה או לשמור על
הקיים ובשום פנים ואופן לא להרים ידיים.
אני יודעת שאת כזו ובשבוע הבא את מחזירה את החוב הקטן,רק אל תאפשרי לו לתפןח.
חיבוק גדול לחיזוק.
בוקר קסום .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 00:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רבקה לה יקרה צוחק מי שצוחק אחרון זה הפתגם הנכון בדיאטת הרזיה, ובנתיים את כבר המון שנים שומרת ביציבות על כ 20 קילו פחות, כך שגם את נחשבת למחוננת, ואקו היא מלכת הכיתה, בלי עין הרע נראית נהדר. בכלל אתם חוג מתמיד ומצליח, תמשיכו כך, יש לי המון נחת. נשיקות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 21:51
|
לידי בשורה הראשונה יושבת המחוננת היפה שמוכיחה זאת מדי שבוע בשבוע אקורדיון שמה ותאמינו לי שיאמר לזכותה היא דוגמה אישית עבורי אבל ..... לא תמיד זה מצליח לי ובכל זאת אני חנונית בזאת שבשנים קודמות בפורים הייתי עולה לפחות 3 קילו כמובן בעבר נכון לעכשיו הייתי חנונית כל השבוע וכבר כתבתי שאת משלוחי המנות פיזרתי לכל עבר אבל הגיע אתמול יום החג עצמו משפחתי בחופשה ואז יצאנו לארוחת בוקר ומרגע זה הפה לא נסגר עד סוף היום וכאן התקלל לחנונית כל התכנון ושלמתי על כך בקילו עלייה ובטוחה שההחזר יבוא במהרה אז טוב שלא כל יום פורים ח ח ח נשיבוקים הרבה ובהצלחה לנשקלי יתר ימות השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|