22/03/2011 09:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד מצטמצמת השליטה בהחלט השתלמה - חצי קילו פחות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:16
 קרולין Posts: 6651
|
מיצי יקרה! את אלופה! כל הכבוד לך על השליטה!
שיהיה לך יום מקסים והמשך שבוע נהדר.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:06
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד אלופה על גילויי השליטה והבגרות!!! ואיזה כיף לקבל עוד חיזוק לאגו בצורת ההכרזה של מירי על ירידה הא? שיהיה לך המשך שבוע נפלא, בשליטה ומודעות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 05:25
 dany Posts: 19819
|
מיצי יקרה כל הכבוד והנה הוכחת כי אין דבר העומד בפני הרצון.........כל הכבוד!!!!!!!!!!! המשך שבוע נפלא ועוד ועוד הצלחות. מצטמצמת כתב:
חייבת לשתף שהאמת פורים לא כל כך הפחיד אותי יותר מכל שבוע אחר, את משלוח המנות המושקע שחברה שלי הכינה לי העברתי ישירות להורים שלי שהאחיינים יאכלו..... יותר הלחיצה אותי ארוחת יום שישי בערב שידעתי שהולך להיות בה קיטריניג של "מתוקה" עם דברים שווים שווים, ועוד מסעדה בשבת, אז תרשו לי להתגאות בעצמי ולומר שלא אכלתי פחממות בערב הזה, ואפילו לא קצת, אכלתי ירקות ואנטי פסטי, שתתי הרבה מים ובסוף הפוך, והיה כיף, יותר מזה בלילה עוד יצאנו למסיבת פורים אצל חברים בבית והיו שם כמויות של ממתקים וחטיפים שאין דברים כאלה, ואני אכלתי לי רק 2 מלפפונים חמוצים וכמה זיתים, אפילו לא שתתי אלכוהול כמו שציפיתי.... חוץ מזה אני הייתי אחראית להביא משהו טעים והכנתי כדורי שוקולד, הכדורי שוקולד שלי זה הדבר הכי טעים ומובחר שיש, וידעתי שאם אני אשיר אפילו טיפה בבית המצב יהיה רע, עשיתי כמות לא קטנה בכלל אבל אפילו אחד לא נשאר אצלי במקרר ואפילו אחד לא טעמתי.....
-לי הרבה יותר קל לא לאכול דברים שאני עושה כי אני יודעת איך הם אמורים לצאת ואם אני ארצה אי פעם אני תמיד אוכל להכין אותם שוב.
ובאמת ירדתי חצי קילו, ואני שמחה מאד....
מקווה שגם השבוע יעבור עם תוצאות טובות.
מה שלומכם?
איך עבר? שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 04:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מצטמצמת כתב:
תודה רבה.... רבה....רבה..... את יודעת כמה חיזוקים כאלה נותנים לך כוחות להמשיך... אני יודעת וזה באמת מכל הלב,שמעת גם את רונית. נשיקות. אקורדיאון כתב: מצטמצמת כרגיל מחוננת ונראית מקסים וגם אמרתי לך הערב ממש היית שונה. ההתוצאה ממש נראית בעין בלתי מזויינת.
המשיכי,כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 00:05
 מצטמצמת Posts: 135
|
תודה רבה.... רבה....רבה..... את יודעת כמה חיזוקים כאלה נותנים לך כוחות להמשיך...
אקורדיאון כתב:
מצטמצמת כרגיל מחוננת ונראית מקסים וגם אמרתי לך הערב ממש היית שונה. ההתוצאה ממש נראית בעין בלתי מזויינת.
המשיכי,כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 21:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מצטמצמת כרגיל מחוננת ונראית מקסים וגם אמרתי לך הערב ממש היית שונה. ההתוצאה ממש נראית בעין בלתי מזויינת.
המשיכי,כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 20:42
 נחושה Posts: 6982
|
כל ירידה בפורים מבורכת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 20:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד!!! איזו נחישות כשרוצים הכל אפשרי!!! שבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 20:02
 מצטמצמת Posts: 135
|
חייבת לשתף שהאמת פורים לא כל כך הפחיד אותי יותר מכל שבוע אחר, את משלוח המנות המושקע שחברה שלי הכינה לי העברתי ישירות להורים שלי שהאחיינים יאכלו..... יותר הלחיצה אותי ארוחת יום שישי בערב שידעתי שהולך להיות בה קיטריניג של "מתוקה" עם דברים שווים שווים, ועוד מסעדה בשבת, אז תרשו לי להתגאות בעצמי ולומר שלא אכלתי פחממות בערב הזה, ואפילו לא קצת, אכלתי ירקות ואנטי פסטי, שתתי הרבה מים ובסוף הפוך, והיה כיף, יותר מזה בלילה עוד יצאנו למסיבת פורים אצל חברים בבית והיו שם כמויות של ממתקים וחטיפים שאין דברים כאלה, ואני אכלתי לי רק 2 מלפפונים חמוצים וכמה זיתים, אפילו לא שתתי אלכוהול כמו שציפיתי.... חוץ מזה אני הייתי אחראית להביא משהו טעים והכנתי כדורי שוקולד, הכדורי שוקולד שלי זה הדבר הכי טעים ומובחר שיש, וידעתי שאם אני אשיר אפילו טיפה בבית המצב יהיה רע, עשיתי כמות לא קטנה בכלל אבל אפילו אחד לא נשאר אצלי במקרר ואפילו אחד לא טעמתי.....
-לי הרבה יותר קל לא לאכול דברים שאני עושה כי אני יודעת איך הם אמורים לצאת ואם אני ארצה אי פעם אני תמיד אוכל להכין אותם שוב.
ובאמת ירדתי חצי קילו, ואני שמחה מאד....
מקווה שגם השבוע יעבור עם תוצאות טובות.
מה שלומכם?
איך עבר? שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|