22/03/2011 20:01
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: בלונדוש בוקר טוב. מקווה שהכל חזר לשיגרה.
בהצלחה!!! טלוש בוקר טוב... אני אומרת לך הגמילה משוקלדים זה בדיוק כמו הגמילה של המכורים ... זה לא קל! אך יום שני מאחרי השקילה עבר בהצלחה והיום אני ממשיכה להאבק! הימים הראשונים יהיו לא קלים אך אני מרגישה שהפעם אני מוכנה. כמו כל העצות של מירי לקחתי תמונה שלי מלפני ההריון ששם אני רזה אמיתית!!!!! הדפסתי אותה הסתכלתי עליה כל הלילה וקמתי בתחושה ובנחישות שככה אני רוצה להיראות!!!!!! נשיקות ויום טוב.... רעיון נהדר ולא שאת היום ענקית לא להגזים,כמה קילוגרמים ואת שוב שם ילדה יפה. כן מי כמוני יודעת אודות התמכרות למתוקים ולהגמל לא יכולה לומר שנגמלתי,המלחמה היא ממש יום יומית. יחד עם זאת מתמודדת לא רע.
לוקחת דוגמא (: .... היום היה יום נהדר וכבר מסמנת עליו וי....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 17:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: בלונדוש בוקר טוב. מקווה שהכל חזר לשיגרה.
בהצלחה!!! טלוש בוקר טוב... אני אומרת לך הגמילה משוקלדים זה בדיוק כמו הגמילה של המכורים ... זה לא קל! אך יום שני מאחרי השקילה עבר בהצלחה והיום אני ממשיכה להאבק! הימים הראשונים יהיו לא קלים אך אני מרגישה שהפעם אני מוכנה. כמו כל העצות של מירי לקחתי תמונה שלי מלפני ההריון ששם אני רזה אמיתית!!!!! הדפסתי אותה הסתכלתי עליה כל הלילה וקמתי בתחושה ובנחישות שככה אני רוצה להיראות!!!!!! נשיקות ויום טוב.... רעיון נהדר ולא שאת היום ענקית לא להגזים,כמה קילוגרמים ואת שוב שם ילדה יפה. כן מי כמוני יודעת אודות התמכרות למתוקים ולהגמל לא יכולה לומר שנגמלתי,המלחמה היא ממש יום יומית.
יחד עם זאת מתמודדת לא רע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 12:09
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
בהצלחה רבקה כתב: בלונדה מתוקה שתיינו השבוע חולקות אותה משימה בואי וניישם אותה כראוי ממשיכים קדימה בראש מורם חיבוק גדול
אמן ואמן עם הרבה כח רצון אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 11:59
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה רבקה כתב:
בלונדה מתוקה שתיינו השבוע חולקות אותה משימה בואי וניישם אותה כראוי ממשיכים קדימה בראש מורם חיבוק גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 11:55
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה שתיינו השבוע חולקות אותה משימה בואי וניישם אותה כראוי ממשיכים קדימה בראש מורם חיבוק גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 11:12
|
תודה בנות יקרות !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה אני מבינה לליבך אך שמחה שהלכת להישקל ולא ויתרת (כל הכבוד לבעל התומך והמסור!!!) עכשיו את לפחות יודעת כמה עלה לך המשלוח ומה עליך לעשות בשביל להזדכות עליו. אני בטוחה שבשבוע הבא את כבר מחזירה את החוב כי את שלב ההרס העצמי עברת ועכשיו את מתחילה שוב לצמוח ולדאוג לעצמך. בהצלחה יקירה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:33
|
איזה יופי כך מחזקים את הנחישות כל הכבוד והמשיכי כך ואכן הגמילה לא קלה................. בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: בלונדוש בוקר טוב. מקווה שהכל חזר לשיגרה.
בהצלחה!!! טלוש בוקר טוב... אני אומרת לך הגמילה משוקלדים זה בדיוק כמו הגמילה של המכורים ... זה לא קל! אך יום שני מאחרי השקילה עבר בהצלחה והיום אני ממשיכה להאבק! הימים הראשונים יהיו לא קלים אך אני מרגישה שהפעם אני מוכנה. כמו כל העצות של מירי לקחתי תמונה שלי מלפני ההריון ששם אני רזה אמיתית!!!!! הדפסתי אותה הסתכלתי עליה כל הלילה וקמתי בתחושה ובנחישות שככה אני רוצה להיראות!!!!!! נשיקות ויום טוב....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 08:23
|
אקורדיאון כתב:
בלונדוש בוקר טוב. מקווה שהכל חזר לשיגרה.
בהצלחה!!!
טלוש בוקר טוב... אני אומרת לך הגמילה משוקלדים זה בדיוק כמו הגמילה של המכורים ... זה לא קל! אך יום שני מאחרי השקילה עבר בהצלחה והיום אני ממשיכה להאבק! הימים הראשונים יהיו לא קלים אך אני מרגישה שהפעם אני מוכנה. כמו כל העצות של מירי לקחתי תמונה שלי מלפני ההריון ששם אני רזה אמיתית!!!!! הדפסתי אותה הסתכלתי עליה כל הלילה וקמתי בתחושה ובנחישות שככה אני רוצה להיראות!!!!!! נשיקות ויום טוב....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 08:20
|
dany כתב:
בלונדה יקרה לא נותר לי אלא לאחל לך שבוע קל יותר ללא הוריקנים וצונאמים רק שקט ושלווה וירידה במשקל. חיבוקי
תודה דניל'ה חיבוקים והצלחות בחזרה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 08:20
|
קרולין כתב:
בלונדה יקירתי! כולנו מכירים היטב ומקרוב את התחושה הזאת ואת "הנפילות" באוכל...זה חלק בלתי נפרד מהתהליך. העיקר וזה מה שחשוב שאת במודעות , במסגרת ובעשייה. שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההההה בתהליך תודה קרולין, נכון הנפילות הן חלק מחיינו .... נופלים וממשיכים הלאה... שבוע טוב יום מקסים קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 08:19
|
מצטמצמת כתב:
תיהיה חזקה, שבוע חדש, העיקר שתחושת השליטה תחזור.... אני בטוחה שתצלחי ותראי תוצאות....
תודה תודה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:47
|
בלונדוש בוקר טוב. מקווה שהכל חזר לשיגרה.
בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 07:22
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי! כולנו מכירים היטב ומקרוב את התחושה הזאת ואת "הנפילות" באוכל...זה חלק בלתי נפרד מהתהליך.
העיקר וזה מה שחשוב שאת במודעות , במסגרת ובעשייה.
שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההההה בתהליך
יום מקסים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 05:31
|
בלונדה יקרה לא נותר לי אלא לאחל לך שבוע קל יותר ללא הוריקנים וצונאמים רק שקט ושלווה וירידה במשקל. חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 00:11
 מצטמצמת Posts: 135
|
תיהיה חזקה, שבוע חדש, העיקר שתחושת השליטה תחזור.... אני בטוחה שתצלחי ותראי תוצאות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 21:19
|
בלונדוש מכיוון שאני מכירה אותך אני משוכנעת שחלף לו הוריקן ומה שעלה ירד בשבוע הבא ובאמת כמו שאת יודעת חזרה לשיגרה.
המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 21:15
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה חמודה כאשר הגבתי למה שכתבת התכוונתי שעליך להחליט שמהיום והלאה, לא משנה מה קורה מסביב את נשארת במסגרת כדי להשיג את המטרה,
אין דרך אחרת.וכמה שמירי אומרת "מסביב יהום הסהר ואנו חותכים סלט"
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 20:24
|
miribelkin כתב:
לונדה יפה וחכמה הכל בסדר העיקר שהיגעת למעמד השקילה והתחלת שוב לכתוב בפורום. דרך אגב זכית בבעל מדהים..... בהצלחה אוהבת מירי
מירי אהובה! אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה איתי אם לא הייתי במשפחת מירי בלקין. אוהבת אותך מאוד מאוד ותודה על הפירגון התמידי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 20:21
|
נחושה כתב:
בלונדה יקרה, את רואה שלא היה שווה לקחת את הביס הראשון? העיקר שבאת להישקל!!! ומהרגע לשוב ולתרגל נחישותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בהצלחה יקירה נחושה נחושה יקרה, כמה שאת צודקת לא שווה לקחת את הביס הראשון אבל לצערי החשיבה שלי עדיין מעוותת..בגלל זה אני פה לא? לא נורא אני ממשיכה הלאה... שבוע טוב ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|