הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני מוכנה ליום הראשון של האביב...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/03/2011 17:30

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן הצבת מטרות לתווך קצר מסייעות מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 12:08

dany
dany
שאפתנית יקרה כל מילה בסלע
באמת לקחת יעדים קצרים ולעמוד בהם

בהצלחה
נשיבוקים

שאפתנית כתב:
נחושה אני שוב קוראת את הפוסט היפה שלך ונפעמת. כל הכבוד על הירידה המדהימה הזו. איזה תענוג החלפת קידומת.
גם אני מצפה ומקווה להספיק להחליף קידומת עד פסח ואני נעולה על המטרה ובנתיים מתקדמת יפה.
יולי, קראתי את דבריך ואני מבינה לליבך, היום ימים ושנים שהייתי במצב הזה. את חייבת להיות חזקה ולדבר לעצמך. ההלקאה העצמית הזו מובילה רק לשנאה פנימית וחוסר אמונה שגוררת אי עשייה. את חייבת לצאת מזה ומהר!!! את צריכה להאמין בעצמך, להבין שאת באמת עוברת גמילה (כמו כולנו) ויש ימים שאת מנצחת ויש ימים שאת מנוצחת. אסור לוותר ולהרים ידיים. אם תשדרי לעצמך שאת עדיין בתהליך ואת עושה את תראי שתצליחי להתגבר על הימים שבהם את מנוצחת. תכניסי לעצמך לראש שאת עומדת לנצח את השומנים ולא הם מנצחים אותך, תהיי נחושה בהחלטה להגיע לפסח (היעד הכי קרוב) עם כמה קילוגרמים פחות ולאט לאט תכבשי עוד יעד ועוד יעד ורק ככה אפשר להילחם בשומנים ולנצח. זו דרכי ואני ממליצה לך עליה בחום. כל פעם להציב יעד קרוב להשגת מטרה ולהשתדל להשיג כמה שיותר אם לא את כל המטרה עד לתאריך היעד. תאמיני בעצמך ותראי שעם כל קילו שיורד את תאהבי את עצמך יותר. אל תוותרי בקלות זה קשה לכולנו אבל אנחנו מדברים עם עצמנו וגם אם האוכל ותאמיני לי שאנחנו לא משוגעים, רק ככה מצליחים.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/03/2011 10:12

שאפתנית
שאפתנית
נחושה אני שוב קוראת את הפוסט היפה שלך ונפעמת. כל הכבוד על הירידה המדהימה הזו. איזה תענוג החלפת קידומת.
גם אני מצפה ומקווה להספיק להחליף קידומת עד פסח ואני נעולה על המטרה ובנתיים מתקדמת יפה.
יולי, קראתי את דבריך ואני מבינה לליבך, היום ימים ושנים שהייתי במצב הזה. את חייבת להיות חזקה ולדבר לעצמך. ההלקאה העצמית הזו מובילה רק לשנאה פנימית וחוסר אמונה שגוררת אי עשייה. את חייבת לצאת מזה ומהר!!! את צריכה להאמין בעצמך, להבין שאת באמת עוברת גמילה (כמו כולנו) ויש ימים שאת מנצחת ויש ימים שאת מנוצחת. אסור לוותר ולהרים ידיים. אם תשדרי לעצמך שאת עדיין בתהליך ואת עושה את תראי שתצליחי להתגבר על הימים שבהם את מנוצחת. תכניסי לעצמך לראש שאת עומדת לנצח את השומנים ולא הם מנצחים אותך, תהיי נחושה בהחלטה להגיע לפסח (היעד הכי קרוב) עם כמה קילוגרמים פחות ולאט לאט תכבשי עוד יעד ועוד יעד ורק ככה אפשר להילחם בשומנים ולנצח. זו דרכי ואני ממליצה לך עליה בחום. כל פעם להציב יעד קרוב להשגת מטרה ולהשתדל להשיג כמה שיותר אם לא את כל המטרה עד לתאריך היעד. תאמיני בעצמך ותראי שעם כל קילו שיורד את תאהבי את עצמך יותר. אל תוותרי בקלות זה קשה לכולנו אבל אנחנו מדברים עם עצמנו וגם אם האוכל ותאמיני לי שאנחנו לא משוגעים, רק ככה מצליחים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 20:44

נחושה
נחושה
יעלי כתב:
נחושתנו היקרה,
כל הכבוד!!!!!!!!!!
אם רוצים אין זו אגדה....
חזקי ואמצי והמשיך בדרך המבורכת, ותראי עוד קידומות רבות מתחלפות!
נישבוקים

אינשאללללללללללה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 20:33

בלונדה....
בלונדה....
וואווו כל הכבוד! איזו ירידה מדהימה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 19:34

יעלי
יעלי
נחושתנו היקרה,
כל הכבוד!!!!!!!!!!
אם רוצים אין זו אגדה....
חזקי ואמצי והמשיך בדרך המבורכת, ותראי עוד קידומות רבות מתחלפות!
נישבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 14:41

נחושה
נחושה
תודה יקירתי
אוהבת מליוניםםםםםםםם
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 07:40

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי!
קולולו ענק על הירידה הנפלאה שלך!!!!

את י כ ו ל ה מאד!!

לחיי ההצלחות שבדרך.........

אכן כן...האביב כבר כאן. וכולנו בהשתדלות לקבלו הכי הכי ש א פ ש ר !

יום מקסים והמשך שבוע נהדר.

נשיבוקים

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 07:27

נחושה
נחושה
מיכל שרון כתב:
נחושה את פשוט אלופה!!!!!

כל הכבוד מהממת וברכות על חציית הקווים... ApplauseApplauseApplause

אחלה פוסט, אחלה אנרגיות ויאללה... תמשיכי ככה לעוד שבוע של עשייה כמו שרק את יודעת.
נתראה בשבוע הבא... (או שלא? טוב נו.. תלוי בבוטניקו...) smile

מיכלי תראי את מה שפירגנתי לקבוצת יום ראשון.
את בהחלט מהווה מודל לחיקוי, אני זוכרת את ההריונות שלי (בואי לא נרחיבwink)
ואני הולכת עם בוטניקו וממתינה לו בסבלנות
בהצלחה יקירתי
אוהבתתתתתתתתת
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 07:23

נחושה
נחושה
תודה בנות יקרות ויולי אנא קיראי את תגובתי:
את כבר גדולה, את חייבת להחליט שהמנעות ממתוק זה לא עונש ובעלך הוא לא גננת.
יקירתי גם אני עליתי 1.5 אחרי שתיים ירידה וגם אני דישדשתי במקום יותר מדי קילוגרמים ויותר מדי זמן.
לעשות שינוי זאת החלטה שלך- נכון מירי ביקשה רישום בשבילה כי היא ראתה שאני בשבילי עוד לא ממש מתמידה, אבל כשהגיע ההחלטה לכבד אותה ולהראות לה שאם אני מתחייבת אני אעמוד בהבטחתי, הדרך לביצוע קלה יותר.
תאמיני לי שהיו לילות כמו מוצ"ש שכולם הלכו לישון ואחרי כוס תה צמחים אמרתי לעצמי, יאללללללללה תפרגני לך איזו עוגיה/אוזן/משהו המוגדר פחמימות
אבל הייתי מחוייבת, אמרתי לעצמי שכבר מחר נשקלים ודי את ילדה גדולה את לא צריכה "פראסים" (..אי אפשר לנקדwink, את יכולה להתגבר.

מירי אחרי שלושים שנה אומרת לנו שהשדון הזה של "תאכל אותי לא תאכל אותי" עדיין מקנן שם, אז פשוט תלמדי להתנהל נכון:

לכתוב, להסיח את דעתך מפרסומות/מתוקים/אויבים/קניות להזכיר שזה לא האויב זה פשוט לא בשבילך, לך אסור, לך זה מזיק

בחירות מודעות זוכרת?

בוקר חדש, שני את הדיסקט בראש, תעשי את זה בשביל יולי, כדי שביולי תהיי חתיכה ובריאה יותר

נשיבוקים
נחושה
edited by נחושה on 3/21/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 07:04

מיכל שרון
מיכל שרון
נחושה את פשוט אלופה!!!!!

כל הכבוד מהממת וברכות על חציית הקווים... ApplauseApplauseApplause

אחלה פוסט, אחלה אנרגיות ויאללה... תמשיכי ככה לעוד שבוע של עשייה כמו שרק את יודעת.
נתראה בשבוע הבא... (או שלא? טוב נו.. תלוי בבוטניקו...) smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 06:16

dany
dany
יולי מתוקה
אל תתייסרי את לא שונה בכלל מאיתנו וכולנו חוות את החויות שאת מתארת כאן בצורה כל כך ציורית.
אז היה עבר נגמר, אין טעם לחפור, אין טעם לשקוע בדיכאון, כל אלו לא מובילים אותנו למקום של עשיה אלא למקום של שקיעה.
קיבלת את התפריט קחי אותו ועשי אותו ככתבו וכלשונו ואני בטוחה שאם תתמידי תראי ירידה יפה.
ובנוגע לאויבים מירי כבר חזרה ואמרה לא להכניס אותם הביתה כי ברגע של טירוף/משבר/ כל שינוי קל במצב הרוח אנחנו נמצא אותם גם אם יהיו קבורים מתחת לערמת מצעים בארון.
יקירתי המון הצלחה
ותאמיני לי שיש עוד כאלו שהם במצב שלך.............גם לי היה שבוע על הפנים ועדיין אני קמה וממשיכה כי אין ברירה אלא להיות טנק ............ וזה אני לא מוכנה!!!!!!!!!!!!!!!

יולי כתב:
כל הכבוד נחושתנו,
עם זאת, הלוואי ויכולי לומר גם על עצמי את אותו הדבר. עליתי 1.5 קילו וזה זוועה כי עד שירדתי שניים. עלו להם קילו וחצי. אחרי שחשבתי לתומי ששמרתי. אממה, מסתבר שחזרתי ממירי שניו גם ימים של 800 פחמימה (חשבון פשוט, טעויות בחישוב וכל זה. במיוחד אי דיוקי כמויות או אי הקפדה מדוקדקת על כמות. + אכילה של הרבה דיאטה. מרוב עצבים, אחרי ארוחת ערב פשוט תקעתי אוזן המן אחת וגם חטיף שוקולד לעיצוב האישיות. האמת היא, לפחות לא נהניתי השבוע, אז פשוט התנחמתי במתוקים בעשר וחצי בלילה (חיפשתי בבית, ומצאתי ת'מחבוא הלא כ"כ מתוחכם של בעלי, אגב, הוא הבטיח למצוא מחבוא אחר, אשרי המאמין) טוב, ממחר דיאטה כולל תפריט מקופל לילדים שמירי נתנה לי. וכעונש- אני, נראה לי לא אוכל בכלל חטיף יומי כל השבוע. לא יודעת, עם כל הפורים הזה והתסכולים שלי פשוט הייתי חייבת שוקולד,כי פשוט הרגשתי שאם לא אוכל את זה אני עוד עלולה לחטוף סעיף נפשי (וזה לא מומלץ אלוהים אדירים, אני נשמעת כמו מכורה ל...סמים, רק שזה סוכרים, אךוהים, עזור לי, אני בסרט רעעעע!) בקיצר, ממחר, שזה כבר היום, אחרי שנרגעתי, עברתי על הרשימה שלי, אני כב תיכננתי לפרטים מה אוכל מחר וכתבתי בדפים את התכנון אכילה למחר. אעמוד בו ויהי מה. טוב נו, אין לי מה להפסיד חוץ מאת הגוף המזעזע שאני כרגע הבעלים שלו. נראה לי שאני בסינדרום של תיעוב עצמי כרגע. אנשים, תסלחו לי על השפה, אבל קשה לי להיות אופטימית שאני כמו יויו ואני מרגישה שיש לי פשוט איפה לפרוק. אשמח לעיצות ושלל טיפים. למירי תודה על התפריט, מקווה מאוד מאוד מאוד שאהיה חזקה ושאוכל לעשות אותו (אין לי ברירה למען האמת אני כבר חבית 75 קילו על 1.60 זה ממש זוועת עולם). אז, בהצלחה לכולם, ובהצלחה גם לי כי אסור להתייאש. נחושתית, שמחתי לפגוש אותך ואני מחזיקה מימך 3 קילו ירידה אחרי שנים במסגרת זה כישרון נדיר חיזקי ואימצי. מגיע לך שאפו!
ולי, אולי שמפו, אבל אחרי שאחפוף טוב,,ואנגב ת'פירורים, מהלילה אני פשוט אמשיך כי מחר יום חדש וזורחת שמש ללא שוקולד. ולא נולדתי עם סוכריה בפה, ואם נחושתיית יכולה גמני יכולה. (את רואה, נחושה עשית לי מוטיבציה, שמחה שישבתי לידך, אשמח לראותך שבוע הבא. אני מקווה ששבוע הבא אני אבוא במצה רוח לא מפוחד וכן אני אשמח גם לבוא בכיף וגם לרזות. האמת, הייתה לי חושה רעה שבאתי הייתה לי תחושה לא טובה של נפיחות ולא ידעתי אם זה עלייה או סתם פחד מעלייה. בקיצור, שבוע חדש הצלחות חדשות ואני שמחה שמירי נתנה לי תפריט ילדים (בחיי שלפי מה שבדקתי אני גם אוכלת יותר מילדים, שאהייה לי בריאה,,,,,) טוב, נו, תמיד לומדים.
בהצלחה
ותודה
יעל
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 06:11

dany
dany
נחושה!
מירי היא מיליון דולר,
אך מי שעושה את העבודה הנהדרת זו את ולכן קבלי תשואות רמות וסוערותsmile

נחושה כתב:
היי פורום אהוב ומירי יקרה,

קודם כל לפני הכול, מירי נראית מדהים, יפה וחטובה, ואיזו הרצאה...
לפעמים אני יושבת וחושבת איך את מצליחה להכניס ב 45 דקות חיים שלמים, ים תובנות, סופר מקצועיות וכלים שיעזרו לנו לעבור את השבוע בשלום.
כמובן שאין לתאר את המוטיבציה וחוכמת החיים והכריזמה הנהדרת שלך.

מחכה לכם אחת ההרצאות המשובחות והחשובות ביותר
אחרי הורדת המסכות של פורים ומיד עם תחילתו של האביב רישמית כבר מחר.

אני מוכנה ליום הראשון של האביב, לא מפני שזה התאריך
אלא מפני שכעת אני יודעת שסיימתי את תרדמת החורף
ירדו ממני 3 ק"ג של שומן מיותר, חציתי את קו התשעים סוף סוף והחלפתי קידומת
מירי עשתה לי קולולו והצביעה עליי
אבל הכי חשוב, הבנתי שחור על גבי דף שזה אפשרי
והאלמנטים הכי חשובים בתהליך:
1. את מסוגלת
2. התמדהההההההההה
3. תראי איך שינוי קטן עושה לך אושר גדול
4. תראי איך ירד לך הצמיג
5. הצלחה מביאה הצלחה
6. השליטה באוכל מעיפה אותנו לזרימה ולהתקדמות בכל תחומי החיים
7. המוטיבציה בשמיים

תודה מירי יקרה ותודה לכם פורום אהוב

שתמכתם בי כל השבוע, שהאמנתם בי שאשוב למסלול ואלה לא סתם דיבורים והבטחות כבעבר
שאין תירוצים=מי שעושה מצליח, המשקל לא משקר ומירי רוצה אותנו רזים וחתיכים

לילה טוב וחלומות פז
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 06:10

dany
dany
נחושה!
מירי היא מיליון דולר,
אך מי שעושה את העבודה הנהדרת זו את ולכן קבלי תשואות רמות וסוערותsmile

נחושה כתב:
היי פורום אהוב ומירי יקרה,

קודם כל לפני הכול, מירי נראית מדהים, יפה וחטובה, ואיזו הרצאה...
לפעמים אני יושבת וחושבת איך את מצליחה להכניס ב 45 דקות חיים שלמים, ים תובנות, סופר מקצועיות וכלים שיעזרו לנו לעבור את השבוע בשלום.
כמובן שאין לתאר את המוטיבציה וחוכמת החיים והכריזמה הנהדרת שלך.

מחכה לכם אחת ההרצאות המשובחות והחשובות ביותר
אחרי הורדת המסכות של פורים ומיד עם תחילתו של האביב רישמית כבר מחר.

אני מוכנה ליום הראשון של האביב, לא מפני שזה התאריך
אלא מפני שכעת אני יודעת שסיימתי את תרדמת החורף
ירדו ממני 3 ק"ג של שומן מיותר, חציתי את קו התשעים סוף סוף והחלפתי קידומת
מירי עשתה לי קולולו והצביעה עליי
אבל הכי חשוב, הבנתי שחור על גבי דף שזה אפשרי
והאלמנטים הכי חשובים בתהליך:
1. את מסוגלת
2. התמדהההההההההה
3. תראי איך שינוי קטן עושה לך אושר גדול
4. תראי איך ירד לך הצמיג
5. הצלחה מביאה הצלחה
6. השליטה באוכל מעיפה אותנו לזרימה ולהתקדמות בכל תחומי החיים
7. המוטיבציה בשמיים

תודה מירי יקרה ותודה לכם פורום אהוב

שתמכתם בי כל השבוע, שהאמנתם בי שאשוב למסלול ואלה לא סתם דיבורים והבטחות כבעבר
שאין תירוצים=מי שעושה מצליח, המשקל לא משקר ומירי רוצה אותנו רזים וחתיכים

לילה טוב וחלומות פז
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 04:59

אקורדיאון
אקורדיאון
יולי יקירה את כותבת מקסים ובהומור אבל חייבת לומר כי בתיאורים אני רואה את עצמי ועכשיו ברצינות.
אל לך לבוא בטענות למחבוא הלא מוצלח כי אוייבים לא מכניסים הביתה ,בשעת טירוף תמיד תמצאי אותם.

כן זו בהחלט התמכרות וקשה יותר מסמים,זה בסך הכל אוכל טעים המוצג מולנו יום יום ולא אחת בשם

"הבריאות" ,לא עוצרים את אף אחד כשהוא קונה אוכל.

תחושת היויו או כפי שאני מכנה את עצמי אקורדיאון גם היא מוכרת ולא חביבה אבל גדולתנו היא להודות שקיימת

בעיה כרונית וכולנו דואגים לטפל בה ולמרות התחושה המאכזבת והכעס העצמי לאחר נפילות קמים מרימים ראש

לבוקר חדש וממשיכים במאבק.

יקירה הציבי לך מטרה נעלה,לקבל את הקיץ בפחות קילוגרמים,הקפידי על רישום שמסייע לא לאכול הרבה דיאטה,

אני חייבת לסיים במשפט הידוע של מירי,אם אני יכולה גם את יכולה אז קדימה זינוק לעבר היעד.

המון בהצלחה!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 04:37

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה קולולו איזו ירידה ולאיזה משקל.
אכן מדובר בכללי ברזל שגם במידה ונפנים ונדע ליישם את דרך החיים

כולל סטיות פה ושם השורה התחתונה תהה ידנו על העליונה.

בוקר נהדר.

0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 01:24

EFF
EFF
נחושקה..האלמנטים שציינת הם כללי הברזל של השגת המטרה שלנו..אני כל יום מבטיחה לעצמי לעמוד בכל אלו...יש הצלחות ולפעמים גם פספוסים...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2011 00:25

יולי
יולי
כל הכבוד נחושתנו,
עם זאת, הלוואי ויכולי לומר גם על עצמי את אותו הדבר. עליתי 1.5 קילו וזה זוועה כי עד שירדתי שניים. עלו להם קילו וחצי. אחרי שחשבתי לתומי ששמרתי. אממה, מסתבר שחזרתי ממירי שניו גם ימים של 800 פחמימה (חשבון פשוט, טעויות בחישוב וכל זה. במיוחד אי דיוקי כמויות או אי הקפדה מדוקדקת על כמות. + אכילה של הרבה דיאטה. מרוב עצבים, אחרי ארוחת ערב פשוט תקעתי אוזן המן אחת וגם חטיף שוקולד לעיצוב האישיות. האמת היא, לפחות לא נהניתי השבוע, אז פשוט התנחמתי במתוקים בעשר וחצי בלילה (חיפשתי בבית, ומצאתי ת'מחבוא הלא כ"כ מתוחכם של בעלי, אגב, הוא הבטיח למצוא מחבוא אחר, אשרי המאמין) טוב, ממחר דיאטה כולל תפריט מקופל לילדים שמירי נתנה לי. וכעונש- אני, נראה לי לא אוכל בכלל חטיף יומי כל השבוע. לא יודעת, עם כל הפורים הזה והתסכולים שלי פשוט הייתי חייבת שוקולד,כי פשוט הרגשתי שאם לא אוכל את זה אני עוד עלולה לחטוף סעיף נפשי (וזה לא מומלץ אלוהים אדירים, אני נשמעת כמו מכורה ל...סמים, רק שזה סוכרים, אךוהים, עזור לי, אני בסרט רעעעע!) בקיצר, ממחר, שזה כבר היום, אחרי שנרגעתי, עברתי על הרשימה שלי, אני כב תיכננתי לפרטים מה אוכל מחר וכתבתי בדפים את התכנון אכילה למחר. אעמוד בו ויהי מה. טוב נו, אין לי מה להפסיד חוץ מאת הגוף המזעזע שאני כרגע הבעלים שלו. נראה לי שאני בסינדרום של תיעוב עצמי כרגע. אנשים, תסלחו לי על השפה, אבל קשה לי להיות אופטימית שאני כמו יויו ואני מרגישה שיש לי פשוט איפה לפרוק. אשמח לעיצות ושלל טיפים. למירי תודה על התפריט, מקווה מאוד מאוד מאוד שאהיה חזקה ושאוכל לעשות אותו (אין לי ברירה למען האמת אני כבר חבית 75 קילו על 1.60 זה ממש זוועת עולם). אז, בהצלחה לכולם, ובהצלחה גם לי כי אסור להתייאש. נחושתית, שמחתי לפגוש אותך ואני מחזיקה מימך 3 קילו ירידה אחרי שנים במסגרת זה כישרון נדיר חיזקי ואימצי. מגיע לך שאפו!
ולי, אולי שמפו, אבל אחרי שאחפוף טוב,,ואנגב ת'פירורים, מהלילה אני פשוט אמשיך כי מחר יום חדש וזורחת שמש ללא שוקולד. ולא נולדתי עם סוכריה בפה, ואם נחושתיית יכולה גמני יכולה. (את רואה, נחושה עשית לי מוטיבציה, שמחה שישבתי לידך, אשמח לראותך שבוע הבא. אני מקווה ששבוע הבא אני אבוא במצה רוח לא מפוחד וכן אני אשמח גם לבוא בכיף וגם לרזות. האמת, הייתה לי חושה רעה שבאתי הייתה לי תחושה לא טובה של נפיחות ולא ידעתי אם זה עלייה או סתם פחד מעלייה. בקיצור, שבוע חדש הצלחות חדשות ואני שמחה שמירי נתנה לי תפריט ילדים (בחיי שלפי מה שבדקתי אני גם אוכלת יותר מילדים, שאהייה לי בריאה,,,,,) טוב, נו, תמיד לומדים.
בהצלחה
ותודה
יעל
0 קישור קבוע (Permalink)
20/03/2011 23:35

נחושה
נחושה
grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
20/03/2011 23:34

bFresh
bFresh
כיף כיף כיף המשיכי להצליח
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני מוכנה ליום הראשון של האביב...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!