21/03/2011 06:08
 dany Posts: 19819
|
יולי יקרה עשית את אשר הרגשת צורך לעשות וכל הכבוד שעמדת כך בגבורה והכי חשוב שלא נפלת לפיצוי לאחר מכן............. אכן קצת ניקוי לא מזיק לאף שמנמוד.......... אך צריך לדעת לנהוג בזהירות ולא "לחסוך" יותר מידי כי בסופו של עניין זה חוזר אלינו כבומרנג. הכי טוב זה לאכול שפוי ובהתאם לתכנית, אז לא נוצרים חסכים והוריקנים ובולמוסים נשארים כלואים ולא מתפרצים. מאחלת לך המשך קל ושפי והצלחה בשקילה. חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
צריך מאוד להזהר מהחסך הפיצוי יכול להגיע אחרי ואז הוא הוריקן אמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 23:11
 נחושה Posts: 6982
|
יולי יקרה, קודם כל את נראית מדהים ויפה שעה אחת קודם לשנס מתניים ולחזור לתהליך ובגדול בהצלחה יקירה
נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 22:46
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יולי יקרה תיכנסי לתיבת דואר האישית שלך כתבתי לך כמה מילים אישיות. תמשיכי לשתף את מדהימה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 22:30
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יולי כל הכבוד שהחלטת להיכנס שוב לתלם ואת עומדת בזה בכבוד וכל הכבוד שהכנסת את בעלך לעניין והוא שם איתך.. תומך ב - 100%, מעודד ועוזר.. זה ממש לא מובן מאליו ורבות הנשים בחוגים שיעידו על כך בגוף ראשון. לגבי האוכל.. אני אומרת שפעם ב.. כשיש כזה אירוע או משהו ממש גדול ומרובה פיתויים אני מעדיפה להיות בקיצוניות העיזתית ולא בשנייה.. ולפעמים עדיף להיות במקום של חסכנות באכילה על גבול המסכנות כאשר מרגישים שיצר הרע מחכה רק לפתח הקטן ביותר... בכל זאת זה לא שאת נוהגת כך על בסיס יומיומי נכון? אז פעם ב.. ניקוי מערכות בעזרת חסה ומים עוד לא הרג אף אחד.. בטח אם אף אחד הזה הוא שמנמוד... 
שיהיה המון בהצלחה בשקילה השבועית ותעדכני אותנו גם הא?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 16:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי נכון שמגיע לך איזהו גיבור הכובש את יצרו אבל תוך הזדהות מוחלטת עם כתיבתה של נחושה. חובה עלינו להנות מהתהליך ובשום פנים ואופן לא להרגיש עיזים,כמובן שתוך כדי התהליך לומדים
כיצד לתמרן כשאנחנו לא שולטים על המוגש לשולחן.
יישר כח לבעלך על התמיכה והחשוב ביותר אכן הרישום.
מאחלת לך המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 15:25
 1103 Posts: 5022
|
יולי ברצוני להצטרף לדבריה של נחושה, שכדאי ללמוד להנות מאוכל טעים
ולא להחמיר כל כך עם עצמנו.
חג פורים שמח
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 15:17
 נחושה Posts: 6982
|
יולי יקרה, כל הכבוד על הרישום והשליטה אבל את לא עז וחסה ומים הם לא תפריט רצוי ושפוי אנא לימדי להנות מאוכל טעים, מה שאפשר ובלי פחמימות מחמש וכמובן בלי מתוקים כך הירידה וההנאה בצידה יתעצמו. המון בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 12:06
 אשירה Posts: 4292
|
יעל יקרה, תודה גם לך שחלקת איתנו את חוויתך בצורה כל אמיתית ומשעשעת, את באמת ראויה לכל תשבחת מצויה על העמידה בפיתויים, ובמיוחד על כך שכשחזרת הבייתה לא הרגשת צורך לפצות את עצמך, באמת כל הכבוד!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 11:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי כל הכבוד, עמדת כל כך יפה אל מול כל הפיתויים שהיו פרוסים לפניך והחלטת שאת נשארת נאמנה לתכנית, לשליטה ולגופך. הרווח כולו שלך ואין דבר המשתווה לתחושת השליטה העילאית הזו. אני בטוחה שתראי ירידה יפה בשקילה השבוע. בהצלחה וחג שמח!! שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 11:35
 יולי Posts: 754
|
היי לכולם,
שוב יולי מדווחת מהשטח. והפעם. רציתי לדווח שהתארחתי אתמול במסבת יומולדת של אחייניתי המתוקה עד מאוד בת הארבע. חגגנו לחמודה הזו מסיבת יומולדת (בת אחותו של בעלי) . אז נסענו לנו שוב לנצרת עילית בצפון, שם הם גרים בבית חמוד ויפה, וחגגו לביתם המתוקה עד מאוד מסיבה . ובמסיבה היה מגוון גדול מאוד של פחמימות ריקות עד דלא- ידע. (להבחין בין פחמימה לירקות כמו בין המן הרשע = העוגה, לבין מרדכי=החסה) והיו מכל טוב ארץ מצריים: עוגות, גלידה ביתית, רביולי, סלט חסות טעים עם גבינה בולגרית, סלט חסות עם מעט גרגרי רימונים, פיצות שגיסתי מיטיבה להכין עם כל מיני טונה למעלה או גבינה וזיתים לעיצוב האישיות, וכן שבאקייה מרוקנית למהדרין, וכן עוד כהנה וכהנה חטיפים ומתוקים ופיצוחים ככל היעלה על דעתכם וכן שתייה במסווה בריאותי כגון מיים ממותקים במסווה של מיים בטעמים וכן ספרייט או משו בסגנון ללא צבעי מאכל. כן, גיסתי עמלה והכינה הכל. כולל, תבורך גם מיים חמים עם נענע. וכמו כן, תבורך ותיבדל לחיים ארוכים סלטי חסות. ומה היה לנו? כווולם אכלו נהנו ציקצקו בלשונם מרוב הנאה. ואני? אני אכלתי חסה ועוד חסה ועוד חסה. משל הייתי מינימום עיזה קטנה בלב פארק היורה. הרגשתי כמו יעלת חן המפזזת לה בין ההרים בקלילוץ יחסית. שתיתי גם המון מיים (ביקשתי קנקן מ"תמי 4" שיש להם (שיבורכו - לא אמרתי כבר?) ואכלתי לי פטריות ממולאות ב..פטריות וגבינה (מוזר קצת, אך אכיל...אפילו טעים קצת, אם ממש מתעקשים להפעיל את הדמיון) וחסות, שהיו דווקא רעננות, טריות מאוד וטעימות (כנראה חשבו על השומרים על משקלם, כמוני, ו..גם גיסי מנסה לשמור, אם כי הפעם הקרב שלו היה אבוד מראש, הוא אכל ואכל עד דלא ידע. ואני? כבר אמרתי שהצטרפתי לחוגגי העיזים בראש חוצות. חזרתי הבייתה בחצות מעט רעבה , אך מפוצצת משתיית מיים כמו אחרי אולטרא סאונד. (מה החזיק אותי שפוייה בארוע, הרבה מיים קרים ותה. במשך 3 שעות 4 כוסות- 2 מיים קרים + 2 תה נענע וסוכרא. ) חזרתי הבייתה רעבה אז שתיתי קפה נמס עם מעט חלב, ואכלתי גביע של גבינה לבנה 5% . נרגעתי, ראיתי סרט (שידור חוזר בטלוויזיה בערוץ הסרטים, יחד עם בעלי) ואז הלכתי לישון מאושרת וגאה. לפחות אחרי שאמרתי לבעלי בערך 300 פעם כמה שני מאושרת וגאה בעצמי. בנוסף, את משלוח המנות היפה שקיבלתי מתלמידה חודה שחשבה עליי שלחתי עם בעלי לעבודה שלו (כי הם מחליפים שם משלוחי מנות ) ובעלי הוסיף לו קצת אוזני המן שקנה וקצת שוקולדים שקנה (האיש אדיב ורוצה לתת משלוח מנות גדול במקרה שיקבל משלוח מנות ממש גדול וייצא שהוא יביא יותר קטן, נו טוב, נגד תחרותיות אין מה לעשות...) ואתץ השוקולדים ואוזני ההמן שקנה החביא לבקשתי במקום אחר פן תגלה אותם המכשפה השמנמונת (זאת אני) ותבלע אותם בתאוות אין קץ עד- דלא- ידע. כבר בעלי יודע שאין טעם לשים דברים במקום גלוי כי אין לדעת מתי ומה יגרום להם להתחסל באין מפריע. כן, הכרזתי על דיאטה ואני עומדת בזה אבל אני לא צריכה מסיחי דעת. ולכן, הוא נרתם למשימת המחבואים (עדיין אין לי אופי לראותם ולא לגעת בהם) טוב, אז עד כאן חפירותיי בנידון. מאחלת לכולם חג פורים נטול פחמימה ואוזנית המן (זה רק יומיים, אפשר להתעלם וחוצמיזה זה חג לילדים, לא בשבילנו ה"גדולים") ירידות קלות ונפלאות במשקל, מקווה שהשקילה שלי גם תהייה מוצלחת כי שמרתי שחבל לי על הזמן אם לא וגם, הבטחתי למירי כי אראה לה רישום שבועי ואני בשבועת צופה אומרת כן המפקדת ועושה. אז הבצלחה לכולם וגם לי אוהבת אתכם ואת הפורום וכאן תודה למירי הנהדרת, לפורום וגם לבעלי (שלא קורא את השורות ההזויות-משהו שכתבתי)אבל הודיתי לו באופן אישי על העידוד והתמיכה, שחזרנו אתמול באוטו. ואילו הוא טוען שקצת רתחתי עליו שהציע לי לנסות קצת מפשיטדה מסויימת (מלאת קמח תירס, אך הוא עדיין לא מבחין בין פחמימה לפחמימה) אך התרכך לו שאמרתי לו שאני בכ"ז מודה לו ומעריכה את העזרה.(הוא תומך ברישומים ומעודד אותי להראות למירי כל שבוע, למרות שאני לפעמים מתביישת בהם)
אז תודה לחברות הפורום תודה גם למירי ולבעלי ובאופן עקיף לגיסתי (שאינה קוראת שורות הזויות אילו)
בהצלחה לכל מי שנשקל השבוע אף על פי ולמרות פורים יעל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|