21/03/2011 06:41
 dany Posts: 19819
|
הדסי קבלי תשואות רמות ונשיקות חמות כי את ענקית בעשיה ובתוצאות................. וקטנה במראה..........מידה 42 זה נפלא. המשיכי כך כי את יכולה ואל תתני למשברון זה או אחר לקלקל לך. אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 23:05
 נחושה Posts: 6982
|
ואימרו אמן, על כל מה שמיכלי כתבה לך!!! מרוב שהתעסקנו בילדים שכחנו לפרגן לך ובגדול
 נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 22:43
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הדסי אני פשוט לא מאמינה שב - 9 חודשים ירדת 5 מידות שלמות ולא זכור לי שציינת את זה כאן בפורום... יקירתי האם את לא חושבת שראוי להכריז על כזה הישג?! שמגיע לך קולולולו רבתי?! את קולטת איזה מדהימה את?!
ובכן יקירתי.. עכשיו ממש אין לך ברירה.. אחרי כזה הישג וכאלו תוצאות.. אוזניים, כפתורים... לא מעניין אותי כלום.. החיים והשגרה והבעיות שצצות.. תמיד יש משהו... המידה מכאן והלאה רק יורדת!!! (מקסימום - נשארת!!) וזה סוף פסוק יקירתי...
אם הצלחת ככה עד עכשיו הכל ואני מתכוונת - הכל!!! - קטן עליך... יקירתי אנחנו כאן לתמיכה ועידוד אבל יותר מהכל כל פעם שקשה והאוכל קורא לך למנת ניחומים מהירה תסתכלי במראה ותגידי לעצמך: "9 חודשים - 5 מידות" ותיזכרי מה היכולות האמיתיות שלך וכמה שליטה כבר הוכחת שאת יכולה לגלות מול האוכל והפיתויים והאכילה הרגשית... שום דבר לא השתנה... את אותה אישה חזקה ומודעת ובשליטה שהיית גם לפני שבועיים ושלושה!!!
תמשיכי ככה בדרך המדהימה הזאת שלך ואל תישברי יקירתי.. וגם אם כן.. אנחנו כאן לתפוס אותך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 11:37
 אשירה Posts: 4292
|
הדס חמודה, בקשר לכפתורים אין לי נסיון והבנות היקרות כבר יעצו לך, לעומת זאת בקשר למידת המכנסיים, יש לי מה לאמר וזה כל הכבוד!!!!
וגם אם קצת לא קל לך עכשיו אסור לך לקלקל את זה!!!
תהיי חזקה, תשמרי על עצמך כמו שאת שומרת על הילדים,
בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 07:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בוקר טוב, אני כותבת לך קצת באיחור ורואה שהבנות כבר הרגיעו את ליבך מלחצים ופחדים מיותרים. גם אני כילדה סבלתי מאוד מאוד מאוזנים ומה שמיכל תיארה היה אצלי, אטמים, נזהרים ממים אבל זה עובר והחיים חוזרים למסלולם אפילו בצורה טובה יותר כי אין כאבים, הצקות, טיפולים וכל ההתעסקות עם האוזנים. מבטיחה שזה יעבור ובנך ירגיש הרבה יותר טוב. ומה עם אמא שלו? למה לאמא שלו לא מגיע להרגיש טוב. כתבת שירדת למידה 42 אז למה לקלקל? לא עבדת והזעת בשביל המידה הזו. את לא רוצה לחזור למידות ה-50 אז תאמיני לי שזה שאת לא דואגת לעצמך לא משפר את מצב בריאות אוזניו של בנך. את חייבת להמשיך ולדאוג לעצמך בדיוק כמו שאת עושה את זה עם בנך. זה לא בא על חשבון זה. את חזקה ושולטת בכל החזיתות!! שיהיה לך שבוע נפלא !!! נשיבוקים חמים, שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 04:34
 אקורדיאון Posts: 16382
|
באמת כולנו בשביל כולנו כאן בבית החם הזה ולא רק למען הדיאטה ואכן זה לא מובן מאליו אבל מכיוון שהכל בסופו של דבר קשור לדיאטה,הדסילה את במקום טוב
באמצע לאחר ירידה ענקית ומיותר לומר איזה מבצע זה עבורנו,הגעת בזכות ההתמדה והנחישות
ולכן גם כשקשה והאכילה הריגשית שולטת בנו זכרי מהיכן באת ואני משוכנעת שאינך רוצה להיות שם
יותר אלא להישאר במידה 42 ולכן לא קל אבל בהחלט אפשרי ובדוק משפר כל מצב רוח.
יקירה מעומק ליבי המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 00:19
 tutit Posts: 2431
|
תודה לכל המגיבות המדהימות אוהבת כל אחת ואחת מכן קראתי לבעלי שיקרא איתי (משהו שלא קורה בדר"כ)את תגובותיכן ואמרתי כמה אתן מקסימות ודואגות ותומכות ועוזרות
והוא ממש הסכים ואמר כל הכבוד...וממש ישב וקרא איתי תגובה תגובה.....
אז אני רוצה לומר תודה ושאני מאוד מאוד אוהבת אתכן
ואני שמחה ששיתפתי אתכן,לגבי האוכל עדיין לא משהו,אבל לקחתי את מה שכתבתן לי ובאמת חבל להרים ידיים ולוותר במיוחד אחרי שקיבלתי היום המון מחמאות.................. התחדשתי השבוע בג'ינס חדש ועברתי ממידה 50 ל42 ב9 החודשים האחרונים...פשוט אסור לי לוותר אני מנסה לשנן את זה לעצמי ,יקח כמה שיקח אני פה ולא מתכוונת לוותר.......... שולחת לכן את אהבתי הרבה בריאות והצלחה לכולנו.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 18:10
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הדסי גם אני וגם אחותי עברנו ניתוח כפתורים כילדות... באמת כמו שנחושה רשמה.. היינו צריכות בהתחלה להתקלח עם אטמים וכו' ולהימנע מבריכה אבל זה עבר. אצל אחותי בהמשך התגלה באמת קרע בעור התוף (רק בתיכון) והיא מהתיכון עם אטמי סיליקון מיוחדים אבל לא נמנעת מבריכה או ים.. פשוט צריכה יותר להיזהר ולהיות במודעות לאוזניים וכמובן בדיקת שמיעה כל שנה... שיהיה בהצלחה ותזכרי שבכל מקרה זה לא ניתוח חירום, אפשר לקבל החלטה גם עוד יום ועוד יומיים.. ולהתייעץ עוד קצת ולקבל החלטה שאת שלמה איתה ובכל אופן, האכילה והלחץ לא ישנו את מצב האוזניים ולא את הטיפול ולא את התוצאות שלו... אז חבל על כל ביס ולחץ מיותר.. מה שלא תחליטי זה יהיה מעולה לילד שלך ובשום דבר בחיים אין 100% בטחון.. אז תורידי מעצמך את הררי החרדה והדאגות, תתייעצי עוד קצת והכל יהיה בסדר יקירתי. שיהיה אחלה שבוע ותעדכני אותנו בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 16:42
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הדס יקרה תתיעצו עם הרב פירר בכל מיקרה אל תתני לעצמך ליפול, את חזקה נחושה ויהיה בסדר, תסמכי על הרופאים. תשתפי ותספרי לנו איך מתקדם, אנחנו איתך בהצלחה בבריאות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 16:21
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי אני יודעת על הניתוח הזה מנכד של חברים שזה עזר לו מאוד ועכשיו הכל בסדר גמור עוד התייעצות ועוד התייעצות אף פעם לא מזיקה ורצוי הכל יעבור בשלום ואת גם במקרים כאלה זיכרי שהאוכל לא יפתור את הבעייה חישבי גם על זה הרבה בריאות וחג שמח מאוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 16:13
 דרך המלך Posts: 5707
|
הדס אין לי מושג אבל נחושה כבר ענתה לך , מה שנותר לי לומר לך זה להיות חזקה ולהיות בשליטה.. הכל יעבור אל דאגה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 15:07
 נחושה Posts: 6982
|
הדסי יקרה, ילדיי עשו, הנושא של המים הוא לשנה הראשונה מאז הניתוח ואז בשביל בריכה וכאלה מתאימים לילד לפי האוזן אטמי סיליקון אישיים לכל אוזן. היום יש לי בת בת 13 ובן בן 10 בריאים ואי אפשר להוציא אותם מהבריכה בקיץ אגב עור התוף לא נקרא אלא יש נקב של מילימטר אולי ומוכנסת צינורית לניקוז הנוזלים בעובי ובאורך של ראש עט פיילוט סטנדרטי. הבעיה היא שהרופאים לא מסבירים ואז נוצרת חרדה. לי היה רופא מצויין שגם עשה מעקבים וגם השתדל להוריד את החרדה לאפס. כמובן שצריך להיות בידיים טובות ולבדוק אם לא צריך קלינאות/בדיקת שמיעה אחרי זה. ולהקפיד לאחר הניתוח על כל ההנחיות אחת לאחת. אם את צריכה רופא טוב רישמי לי בפרטי. המון בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 11:07
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקירתי, גם לי אין נסיון עם הניתוח הזה....אבל אני מאמינה שהכל יהיה לו בסדר , שיהיו לכם רק בשורות טובות. אמן.
ולך יקירתי, זכרי: " מסביב יהום הסהר ואני חותכת סלט".... עלית 2 קילו...לא נורא תמשיכי הלאה בתהליך....
המשך שבת נהדרת.
נשיבוקים.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 06:10
 dany Posts: 19819
|
אני יודעת שהנכד שלי היה צריך לעבור משהו כזה והומאופט הציע לדחות ולא עשו ובינתיים הכל בסדר........ אז אולי כדאי לעשות עוד בירורים. וזה שאנחנו משלמים על מתח במשקל זה דבר ידוע......... העיקר שאת לא מוותרת זו כבר נקודת שינוי בחשיבה. בהצלחה יקירה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 04:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הדסוש שבת שלום. הרבה מושג אין לי אבל מכירה ילד שהיום הוא כבר חייל שעבר את זה
בילדותו וכאילו לא היה.
האמיני שהכל יעבור בהצלחה וכך יהיה.
לחשוב חיובי יקירה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 03:03
 tutit Posts: 2431
|
רציתי לשמוע אולי מנסיון שיש לכן על ניתוח כפתורים להוצאת נוזלים באוזניים ופוליפים צריכים לנתח את בני ואני די בלחץ מכך שכל חייו יצטרך להזהר שטיפת מים לא תכנס לאוזן מאחר ועור התוף נקרע בניתוח שכזה.... מיותר לציין שמאז אנחנו רצים בין מומחים והדיאטה נבלמה,עליתי 2 ק"ג אבל בניגוד למה שהיה קורה בעבר אני לא מרימה ידיים וממשיכה להשאר במסגרת....מקווה שבקרוב אחזור לעצמי נשיבוקים לכולם,חג פורים שמח....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|