25/03/2011 08:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
הדס קודם כל בריאות לילד וקיבלת כאן עצות חמות מאנשים שעברו והתנסו.. לגבי מידה 50... המשיכי לכתוב בפורום להשקל ללכת בעצת המורה ומבטיחה לך לא לחזור לשם... שימי תמונה על המקרר זה עוזר ותמונה של מידה 50 עוד יותר עוזר כי זה מדכא לראות מה היינו... לי בכל אופן זה עוזר... אפילו הבן שלי הקטן בן 7 שעובר ליד המקרר צועק כל הזמן "אמא תראי איזה דובה היית" ולשמוע אותו אומר לי את זה , זה אפילו לא פוגע בי אלא מעודד אותי לא לחזור לשם... שבת שלום ובהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 05:39
 dany Posts: 19819
|
תודה על העידוד.......... זה מוזר לי כי אני בדרך כלל יורדת ממש בציק והנה הגוף שלי מתחיל לזייף ............... ומאותת לי הגיע הזמן שתשמרי תמיד בצורה שפויה ונורמלית ואל תשחקי עם הגוף.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מפחיד כמו סרט אימה לא לוותר גם ברגעים לא קלים של משבר אמונה אקורדיאון כתב: יישר כח שאפתניתי,כשאת כותבת את המידות זה פשוט הזוי ,איזה שינוי תדמית. אני כרגע חושבת על עצמי וואו כמה מידות מ54 ל38-40אלהים ישמור לחזור לשם. פשוט אין שום סיכוי לוותר,נעבור כל מכשול זמני יחדיו ,נרים ראש ונמשיך בדרך החיים המבורכת הזאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 05:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
מפחיד כמו סרט אימה לא לוותר גם ברגעים לא קלים של משבר אמונה אקורדיאון כתב: יישר כח שאפתניתי,כשאת כותבת את המידות זה פשוט הזוי ,איזה שינוי תדמית. אני כרגע חושבת על עצמי וואו כמה מידות מ54 ל38-40אלהים ישמור לחזור לשם. פשוט אין שום סיכוי לוותר,נעבור כל מכשול זמני יחדיו ,נרים ראש ונמשיך בדרך החיים המבורכת הזאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 05:25
|
מפחיד כמו סרט אימה
לא לוותר גם ברגעים לא קלים של משבר אמונה
אקורדיאון כתב:
יישר כח שאפתניתי,כשאת כותבת את המידות זה פשוט הזוי ,איזה שינוי תדמית. אני כרגע חושבת על עצמי וואו כמה מידות מ54 ל38-40אלהים ישמור לחזור לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 05:15
|
יישר כח שאפתניתי,כשאת כותבת את המידות זה פשוט הזוי ,איזה שינוי תדמית. אני כרגע חושבת על עצמי וואו כמה מידות מ54 ל38-40אלהים ישמור לחזור לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 00:23
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
זה הדבר הכי מפחיד. אני התחלתי את דרכי במידה 54 ותודה לאל אני כבר לא שם ובטח לא מוכנה לחזור יותר לשם בחיים!!! היום אני לובשת מידה 46 וכבר מרגישה שאני מתקרבת ל-44 (ברכישה הבאה) העולם שפוי יותר וזה כייף לא נורמלי. אז בטח שלא חוזרים לאחור. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם.
איזה הישג שאפתנית כל הכבוד מ54 להגיע לכמעט 44 זה ממש שינוי דרסטי........
מזל שאנחנו במסגרת ולא נרים ידיים,
אנחנו לשם לא חוזרותתתתתתתתתת........
אין לנו ברירה חייבות להמשיך בתהליך .........
נשיקות♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2011 00:20
|
שוב תודה לכולכן,יש שיפור מתקרבת חזרה לתפריט ...עדיין לא 1 ל1 אבל ממש קרוב.......
שמחה לקרוא את תגובותיכן זה מחזק ביותר.......
נשיקות וסופשבוע מקסים וחזק בשליטה מול האוכל...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
החובה מוטלת עלי. לעולם לא לחוזר לשם!! dany כתב:
איזה יופי לך כל הכבוד ולעולם לא נחזור למקום ההוא!!!!!!! שאפתנית כתב: זה הדבר הכי מפחיד. אני התחלתי את דרכי במידה 54 ותודה לאל אני כבר לא שם ובטח לא מוכנה לחזור יותר לשם בחיים!!! היום אני לובשת מידה 46 וכבר מרגישה שאני מתקרבת ל-44 (ברכישה הבאה) העולם שפוי יותר וזה כייף לא נורמלי. אז בטח שלא חוזרים לאחור. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 13:07
|
איזה יופי לך כל הכבוד ולעולם לא נחזור למקום ההוא!!!!!!!
שאפתנית כתב:
זה הדבר הכי מפחיד. אני התחלתי את דרכי במידה 54 ותודה לאל אני כבר לא שם ובטח לא מוכנה לחזור יותר לשם בחיים!!! היום אני לובשת מידה 46 וכבר מרגישה שאני מתקרבת ל-44 (ברכישה הבאה) העולם שפוי יותר וזה כייף לא נורמלי. אז בטח שלא חוזרים לאחור. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 12:18
 אשירה Posts: 4292
|
טוב שתפסת את עצמך בזמן וטוב שאת במסגרת, את תצליחי ולא תתני לעצמך (וגם אנחנו לא ניתן לך ) ליפול שוב!!!
שאפתנית כתב:
תודה אשירה. ההרגשה נהדרת. אני לובשת מידה שלא לבשתי קרוב לשמונה שנים. זלזלתי בעצמי שמונה שנים ועכשיו מגיע התיקון הגדול. אשירה כתב: שאפתנית כתב: זה הדבר הכי מפחיד. אני התחלתי את דרכי במידה 54 ותודה לאל אני כבר לא שם ובטח לא מוכנה לחזור יותר לשם בחיים!!! היום אני לובשת מידה 46 וכבר מרגישה שאני מתקרבת ל-44 (ברכישה הבאה) העולם שפוי יותר וזה כייף לא נורמלי. אז בטח שלא חוזרים לאחור. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם. כל הכבוד, שאפתנית יקרה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 10:56
|
תודה אשירה. ההרגשה נהדרת. אני לובשת מידה שלא לבשתי קרוב לשמונה שנים. זלזלתי בעצמי שמונה שנים ועכשיו מגיע התיקון הגדול. אשירה כתב:
שאפתנית כתב: זה הדבר הכי מפחיד. אני התחלתי את דרכי במידה 54 ותודה לאל אני כבר לא שם ובטח לא מוכנה לחזור יותר לשם בחיים!!! היום אני לובשת מידה 46 וכבר מרגישה שאני מתקרבת ל-44 (ברכישה הבאה) העולם שפוי יותר וזה כייף לא נורמלי. אז בטח שלא חוזרים לאחור. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם. כל הכבוד, שאפתנית יקרה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 10:21
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד, שאפתנית יקרה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 09:00
|
זה הדבר הכי מפחיד. אני התחלתי את דרכי במידה 54 ותודה לאל אני כבר לא שם ובטח לא מוכנה לחזור יותר לשם בחיים!!! היום אני לובשת מידה 46 וכבר מרגישה שאני מתקרבת ל-44 (ברכישה הבאה) העולם שפוי יותר וזה כייף לא נורמלי. אז בטח שלא חוזרים לאחור. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:59
|
שאפתנית כתב:
הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים. אכן אסור ,אסור לחזור לשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 08:46
|
הדסי בריאות לילד. כתבת שהתחלת במידה 50 ואת לא רוצה לחזור לשם וזה מובן וברור. אנחנו לא ניתן לך לחזור ל-50 וביחד נמשיך לשמור על הישגים ולכבוש יעדים חדשים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 07:54
|
בריאות לכל הגוזלים edited by dany on 3/24/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 06:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
הדס יקרה, רק עכשיו ראיתי את הפירסום שלך, אני אישית מבינה לליבך כי הבת שלי בת שנתיים ושלושה חודשים ועברתי איתה שנתיים מאוד קשות עם האזניים , מלא דלקות, כמעט כל הזמן נוזלים, אנטיביוטיקה במשך 8 חודשים באופן יום יומי כטיפול מונע בקיצור סרט. הגעתי לרופא מומחה אף אוזן גרון מצוין עם המלצות שהוא גם עצמו מנתח,הוא יושב בצפון ת"א בבן יהודה והוא אמר לי בביקורת האחרונה בקיץ" מחכה לך עוד חורף אחד קשה ואח"כ הכל יהיה בסדר". מי מלח לאף הם על בסיס קבוע אצלנו של 3 פעמים ביום ומומלץ לקחת את הילד לחוף ים לשבת איתו על החוף כדי שיריח את האויר של הים...עוזר עוזר עוזר!!! במידה ותרצי את שם הרופא בכיף.. הוא לא ממהר להגיע לניתוחים בהצלחה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 05:48
|
חמודה שלי מספר 50 זה כל כך פחיד ממש מעורר פלצות אז ממש אסור אסור לחזור לשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 04:48
|
שלא נדע,פחד מוות באמת,את כותבת ואני רואה את עצמי. הדסוש לעולם לא נחזור לשם!!!!! גם אם נפלנו ואכלנו אכילה ריגשית
ואיך שלא נקרא לה חייבים ,חייבים לחזור למסלול ,כידוע צריך להרוג אותם כשהם קטנים.
יקירה מאחלת לך המון המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 01:13
|
תודה לכן בנות יקרות-איזה כיף היה לקרוא את כל מה שכתבתן.......♥♥♥
שמחה שאתן פה להחזיק אותי מעל המים, היו לי שבועיים וחצי של ירידה טוטאלית מהמסלול,רק השבוע התחלתי לחזור לעצמי באמת חבל לי לקלקל את ההישג וקשה לי לחשוב עליו כשאני בזמן הרס................ ממש אכילה רגשית וטפשית..... מבטיחה להכנס כל יום לעדכן-מה שפחדתי להבטיח עד כה.... חייבת להזהר לא רוצה לחזור למידה 50 אימאלללה...........
נשיבוקים ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|