24/03/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
מחשבות חיוביות וכך יהיה
hadasosh1 כתב:
תודה מקסימות  לילה טוב ומחר יום חדש .......ומוצלח בע"ה. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2011 01:01
 tutit Posts: 2431
|
תודה מקסימות לילה טוב ומחר יום חדש .......ומוצלח בע"ה. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 16:36
|
לא קל להיות אמא לילדים קטנים אך לא ניתן לזה להרוס מאמץ ואתגר!!!!!!!!!!! יחי הג'ינס
hadasosh1 כתב:
dany כתב: מתוקה מאחלת לך חזרה מהירה לעניינים בתקווה שלא תחרבי הרבה  ............. הג'ינס זה כזה כייף חבל להפסיד!!!!!!!!!!!!!!!! hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: הדשוס בוקר טוב,שבוע טוב וחג פורים שמח. מקווה שמפלס מצב הרוח עלה והאמיני לי הכל יבוא על מקומו בשלום.
שמרי על עצמך. תודה אקו אהובה♥ יש לנו התיעצות עם מומחה בסוף השבוע ואז בטח יתבהרו העניינים.... בכל מקרה באוכל עדיין לא חזרתי לעצמי מקווה שיהיה טוב בקרוב אעדכן בהמשך נשיקות הג'ינס הוא מקסטרו יש להם ג'ינסים סקיני כחול כהה מבד שהוא נמתח והוא די דק ועם מגפיים סוףףףףףףף אז ממש חבל לי להרוס ...(ועוד אחרי ירידה של 4 מידות) היום התחיל הרבה יותר טוב מקוה לצלוח אותו אדווח בסוף היום, הקטן עם שלשולים,לא נותנים שקט בזמן האחרון אבל עברתי את הוירוס הזה עם הגדול ומתנחמת בזה שאין חום -אז אני כבר מתורגלת. יהיה טוב בע"ה נשיבוקים♥♥♥ אוהבת את הפורום הזה........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 11:47
 אשירה Posts: 4292
|
הדס חמודה, לא קל לנו כשילדינו חולים והכי אנחנו רוצים להתנחם, ואצלנו להתנחם זה לאכול, אבל אחרי הצלחה כה גדולה, האם לא חבל לקלקל???
הצלחת לרדת כל כך יפה בזמן קצר, תחשבי שאם חס וחלילה תעלי חזרה בפעם הבאה זה יהיה הרבה יותר קשה להוריד!!!
תעזרי בכל מי שאת רק יכולה, ובמיוחד במירי ובפורום התומך הזה כדי לשמור על השגייך!!!
בהצלחה וחיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 10:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי רק בריאות לילדים!!! באשר לג'ינס, אי אפשר להתעלם מג'ינס סקיני ומגפיים. אני בטוחה שאת לא תהרסי תוצאה יפה כל כך. תהני ושוב, החלמה מהירה לילד. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 10:19
|
dany כתב:
מתוקה מאחלת לך חזרה מהירה לעניינים בתקווה שלא תחרבי הרבה  ............. הג'ינס זה כזה כייף חבל להפסיד!!!!!!!!!!!!!!!! hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: הדשוס בוקר טוב,שבוע טוב וחג פורים שמח. מקווה שמפלס מצב הרוח עלה והאמיני לי הכל יבוא על מקומו בשלום.
שמרי על עצמך. תודה אקו אהובה♥ יש לנו התיעצות עם מומחה בסוף השבוע ואז בטח יתבהרו העניינים.... בכל מקרה באוכל עדיין לא חזרתי לעצמי מקווה שיהיה טוב בקרוב אעדכן בהמשך נשיקות
הג'ינס הוא מקסטרו יש להם ג'ינסים סקיני כחול כהה מבד שהוא נמתח והוא די דק ועם מגפיים סוףףףףףףף
אז ממש חבל לי להרוס ...(ועוד אחרי ירידה של 4 מידות)
היום התחיל הרבה יותר טוב מקוה לצלוח אותו
אדווח בסוף היום,
הקטן עם שלשולים,לא נותנים שקט בזמן האחרון אבל עברתי את הוירוס הזה עם הגדול ומתנחמת בזה שאין חום -אז אני כבר מתורגלת.
יהיה טוב בע"ה
נשיבוקים♥♥♥
אוהבת את הפורום הזה........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 08:55
 מימי Posts: 117
|
בלי מילים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הדסוש הכל יבוא על מקומו בשלום. שיהיה לך יום קל ושקט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2011 05:13
|
מתוקה מאחלת לך חזרה מהירה לעניינים בתקווה שלא תחרבי הרבה ............. הג'ינס זה כזה כייף חבל להפסיד!!!!!!!!!!!!!!!!
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: הדשוס בוקר טוב,שבוע טוב וחג פורים שמח. מקווה שמפלס מצב הרוח עלה והאמיני לי הכל יבוא על מקומו בשלום.
שמרי על עצמך. תודה אקו אהובה♥ יש לנו התיעצות עם מומחה בסוף השבוע ואז בטח יתבהרו העניינים.... בכל מקרה באוכל עדיין לא חזרתי לעצמי מקווה שיהיה טוב בקרוב אעדכן בהמשך נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 23:16
|
dany כתב:
בוקר טוב הדס מתוקה חג שמח ויום ראשון חדש מלא תקווה אצל הבת שלי התשובה היתה בנוגע לכפתורים שרופא הילדים שלה שהיא מאד סומכת עליו אמר שהילד עוד קטן אז היה בין פחות משנתיים וכדאי להמתין ואכן הם ממתינים ועברה כמעט שנה והמצב כרגע הוא טוב.
תודה דניל'ה יקרה♥רק עכשיו ראיתי את תגובותיכן גם אצלנו אמרו להמתין אבל הבדיקות הראו נוזלים באוזניים ירידה בשמיעה ושקדים גדולים אז כבר המליצו על התערבות.... מקווה לטוב אעדכן נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 23:13
|
אקורדיאון כתב:
הדשוס בוקר טוב,שבוע טוב וחג פורים שמח. מקווה שמפלס מצב הרוח עלה והאמיני לי הכל יבוא על מקומו בשלום.
שמרי על עצמך.
תודה אקו אהובה♥ יש לנו התיעצות עם מומחה בסוף השבוע ואז בטח יתבהרו העניינים.... בכל מקרה באוכל עדיין לא חזרתי לעצמי מקווה שיהיה טוב בקרוב אעדכן בהמשך נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 07:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי בוקר טוב, אף פעם לא מאוחר להצטרף למברכים וגם אני מאחלת מזל טוב ענקי לגיתי שאוטוטו הופך להיות אבא. שתזכו לעוד שנים רבות של אושר ואהבה וזוגיות מדהימה (כמו שיש לכם עכשיו) שתזכו לעוד בוטניקים קטנטנים שיקיפו אתכם במהלך החיים. את כותבת מדהים והתובנה שלך יפה וכל כך צודקת. שיהיה לך שבוע מקסים!!! שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 05:16
|
בוקר טוב הדס מתוקה חג שמח ויום ראשון חדש מלא תקווה אצל הבת שלי התשובה היתה בנוגע לכפתורים שרופא הילדים שלה שהיא מאד סומכת עליו אמר שהילד עוד קטן אז היה בין פחות משנתיים וכדאי להמתין ואכן הם ממתינים ועברה כמעט שנה והמצב כרגע הוא טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 04:26
|
הדשוס בוקר טוב,שבוע טוב וחג פורים שמח. מקווה שמפלס מצב הרוח עלה והאמיני לי הכל יבוא על מקומו בשלום.
שמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 04:26
|
שמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 01:17
|
תודה דנדוש ♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 06:11
|
הדסי מתוקה מקווה שיגיעו אליך ימים קלים יותר ובריאות לילד אברר אצל הבת שלי היום מה בעצם קרה ואולי אוכל לתת לך יותר פרטים.
hadasosh1 כתב:
מיכלי יקרה! מאוד נהנתי לקרוא ,כמעט לא כותבת לאחרונה אך משתדלת לקרוא הפוסט שלך מרגש ומשדר אופטימיות שאני כ"כ זקוקה לה עכשיו, תקופה לא הכי קלה,אבל אני לא מוותרת בניגוד לפעם...... מזל טוב לגיתי ,שיהיה לכם תמיד כיף ביחד... ופורים שמח.. נשיקות 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 02:51
|
מיכלי יקרה! מאוד נהנתי לקרוא ,כמעט לא כותבת לאחרונה אך משתדלת לקרוא הפוסט שלך מרגש ומשדר אופטימיות שאני כ"כ זקוקה לה עכשיו, תקופה לא הכי קלה,אבל אני לא מוותרת בניגוד לפעם...... מזל טוב לגיתי ,שיהיה לכם תמיד כיף ביחד... ופורים שמח.. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 22:16
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקרה, איזה פוסט מרגש. מזל טוב לגיתי ושאפו לשניכם חג פורים שמח ושבת שלום נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 19:36
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, מזל טוב ליום הולדתו של גיתי היקר.
את מ ח ו נ נ ת!!! שיהיה לכם הכי טוב שיש.
חג פורים שמייח ושבת שלום.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|