הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בחגיגות יומולדת...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/03/2011 19:20

יעלי
יעלי
מיכלי יקרה,
ראשית הרבה מזל טוב לגיתי. (יהיו לכם 2 ימי הולדת קרובים הלא כן?)...
ושנית כל כך כייף לקרוא את הפוסט שלך. כל כך נבון ומלא תובנות, וסתם פשוט כתיבה יפה ומעניינת.
תודה ושבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2011 19:17

אקורדיאון
אקורדיאון
מזל טוב לגיתי ולך יקירה כבר אמרתי מגיעה צל"ש ואכן את מודל לחיקוי.
המשיכי בדרכך זו.

שבת נהדרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2011 19:15

Hotchick
Hotchick
כתיבה מדהימה וחודרת. כל פעם אני מופתעת מחדש לגלות אילו כמויות אנשים זוללים וסובאים בלילה - וכמה רבים מהם נשארים רזים!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2011 17:53

miribelkin
miribelkin
Administrator
מזל טוב לגיתי היקר והאהוב ברכות מקרב לב
ולך מיכלי המדהימה והמחוננת שרק ימשיך לך ולכם ככה טפו טפו טפו
את מפנימה ומצליחה ומשמשת מודל לחיקוי חיובי גאה בך ואוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2011 17:48

dany
dany
ראשית מזל טוב והמון המון איחולים לגיתי ליום ההולדתsmile
היה כל כך כייף לקרוא את הפוסט שלך מלא אופטימיות ובטחון. ממש שפע של אור וחיוניות קפצו מהאותיות אל הנשמה.
אהבתי כל מילה
ותודה לך על ההארות הנפלאות שכולנו כאן צריכות/ים לחלוק. כל כך נכון ואמיתי.
חג שמח יקירה
שבת שלום
ושוב פעם המון מזל טוב וכל טוב ונחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2011 17:39

קרנושה
קרנושה
מיכליק,
כתבת מדהים, אני מזדהה איתך בכל מילה יקירה! את נראית מקסים ואני מאחלת לשניכם את כל האהבה שאפשר..אתם פשוט מתיקות של זוג ואנשים נפלאים ואין עלייך יקירה! אני רואה שלכולנו היה סופר כיף אתמול, בכלל צפרה זו מסעדה שאני מאד אוהבת עד כדי כך שמאד משתדלת לא להגיע לשם...בגלל שכל כך טעים לי שזה מטורף..
שבת שלום אהובה ונשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2011 16:11

מיכל שרון
מיכל שרון
פורום יקר... אחרי העדרות ממושכת שנבעה מעומס רב בלו"ז היום סוף סוף נמצא לי חלון של הזדמנות ושקט ופנאי לכתוב לכם...

וכפי שהפוסט מציין זהו מעשה בחגיגות יומולדת... של מי? של גיתי שלי שאתמול חגג יומולדת בששון ובשמחה In Love

אז לרגל החגיגות הוחלט שניפגש עם המשפחה של גיתי לארוחת ערב חגיגית במסעדה לבחירתו אז ככה שידעתי מראש שיום חמישי הוא יום שנדרשת בו שליטה רצינית והידוק חגורות.. כאילו שזה לא הספיק קיבלנו הזמנה למסיבת פורים/חנוכת בית שלא יכולנו לסרב לה אז ידעתי שהנזק עוד יכול להתעצם לתוך הלילה.. בשעות שבדר"כ הפה שלי ישן ממזמן...

אז מה עושים תגידו? זה התחיל בזה שלצהריים הכנתי לי סלט גדול עם טונה עם תוספת פחמימות קטנה בצורת 2 פרוסות לחם, כל היום הקפדתי שלא ליפול על פחמימות (כי ידעתי שאני אוכל פחמימות בערב.. למה לשקר? יש ימים שבהם מבחירה מודעת אנחנו שוברים את הצפירה נכון? אז אם לשבור, אז לפחות לקמץ בפחמימות במהלך היום) והגעתי למסעדה מוכנה נפשית לארוחה מעולה מתוך ידיעה שאני מסתכלת על התפריט בשפיות ובוחרת בקפידה.

היינו במסעדת צפרה המעולה.. מנה ראשונה קטנה ודלת פחמימות (יחסית) חלקתי ועל המנה העיקרית התענגתי עד שיצא לי מהאוזניים וככה בכלל לא נשאר מקום להתלבטות לגבי הקינוח (תרתי משמע).

יצאנו מהמסעדה לקראת תשע בערב ובעשר וחצי כבר התייצבנו במסיבה מחופשים ובעיקר מפוצצים!!!
והאמת? מזל שהגענו מפוצצים... ועוד יותר מזל שאני בהריון ולא יכולה לשתות.. כי הבר שהעמידו במסיבה לא היה מבייש חתונה מפוארת ועמוסת אורחים במגוון ובאיכות...

לא תאמינו לי אבל במשך כמעט 3 שעות לא הפסקתי לרקוד ולפזז (ובוטניקו איתי.. הרגיש את כל הבסים) עד שבשתיים בלילה הרגשתי שעוד דקה ואני קורסת ורגליי בוגדות בי...
בקיצור היה נפלא, תחושת הקלה מסויימת על קיזוז פוטנציאלי הורגשה כשחזרנו הביתה (בכל זאת לא בכל לילה אנחנו כל כך פעילים בשעות הקטנות שלו) והיום - חזרה לשגרה!!!

אבל מה באמת גיליתי במסיבה בזמן שאני והבטן הגדולה שלי רקדנו במרץ... הסתכלתי על נשים מסביבי.. שהיו רזות ומדהימות מהסוג שאת רק רוצה לשנוא על הגנים המבורכים..
ותוך כדי הסתכלות ראיתי איך הן לא ניגשות לרקוד.. וגם אלו שכן לא משתחררות באמת... כל הזמן נמצאות באובר מודעות לעצמן...
ניגשות שוב ושוב לבר למזוג עוד צ'ייסר לחזק/לשחרר את מה שאצור שם בפנים...
רצות כל 10דקות לשירותים להסתכל שוב במראה...

ואז הפניתי מבט וראיתי את בעלי היקר... רוקד איתי... בטן לבטן wink נהנה מעצמו וחוגג לו וחשבתי לעצמי שאיזה מזל גדול יש לי... כמה אהבה יש באין מרווח הזה בין הגופים שלנו.. כמה בטחון עצמי שקט שמלא בידיעה ומודעות על האנשים שאנחנו... ידיעה שנתנה לנו את החופש והשחרור לרקוד ולחגוג ולא לתהות לשניה מה חושבים עלינו או אומרים עלינו ולהרגיש הכי יפים שיש...
ונמלאתי רחמים על כל אותן בחורות שפתאום ראיתי אותן באור אחר לגמרי... שתמיד הייתי עסוקה בלקנא בהן, להרגיש לידן רגשי נחיתות.. שאף פעם לא באמת הבנתי והפנמתי שהגוף שיש לך הוא לא הבטחון שאת נושאת, הבטחון טמון בדימוי הגוף שיש לך!!!

אז זו התובנה המשמעותית שלי מחגיגות אמש... סתם רציתי לחלוק ואולי על הדרך להזכיר לכל הנשים המדהימות שכאן (וגם לקצת גברים שמדי פעם מפציעים) שאת הקילוגרמים שאנחנו סוחבות אנחנו גם נוריד, כל אחת בקצב שלה... אבל אסור לנו לעשות את המסע הזה עם עצמנו מתוך תחושת נחיתות ואשמה ובושה... כי היופי האמיתי הוא מה שהאדם משדר ולא המידה שהוא לובש!!!!
וכאן בפורום הזה יש כמה מהנשים היותר יפות ומדהימות שהכרתי בחיי... וזה כל מה שמשנה!!!

שתהיה לכולנו שבת שלום וחג פורים שמח smile

edited by מיכל שרון on 3/18/2011
edited by מיכל שרון on 3/18/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בחגיגות יומולדת...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!