18/03/2011 12:17
 קרנושה Posts: 3420
|
בוקר טוב פורום יקר ואהוב. הייתה אתמול קרחנה גדולה והרגשתי ונראיתי בהחלט פורימית..הזמנתי חברה שהיא מאפרת בטלויזיה ובהפקות אופנה וכלות ומה לא, אלופה בתחומה והיא ממש השקיעה משהו כמו שעתיים על העיניים שלי ובכלל על הפנים והכל. שילמתי אבל לא היה מישהו שלא החמיא ופרגן על התוצאה הסופית. כיף גדול.
במהלך המסיבה היה אוכל (כל מסיבת חברה שלנו מושקעת) אהמהמה האוכל היה פחממות. ואני חניכה של מירי בלקין, חניכה שמתה להיות רזה יותר, שלמה יותר ובמקום שבו אני רוצה להיות. כמה ק"ג פחות. וזה לא בשמיים אבל זה גם לא פשוט. זה מסע התמודדות כמו כל דבר בחיים רק שפה הוא הרבה יותר עוטף, מחבק וחם ומה אני אגיד?-רקדתי ערב שלם. לא נגעתי באוכל מהצהריים בערך...שתיתי מים והרגשתי נפלא. הייתי כל כך עסוקה במחשבות על מי התחפש והשקיע, עם מי כיף לי במחיצתו ומי הם האנשים שאני רוצה על "האוטובוס שלי".
היה כיף גם לשבת מהצד ולהסתכל כמה החברים שלי הם משהו שאני כל כך מעריכה ואוהבת. כמה כיף וצחוק היה ובאמת, מי הוא זה שגורם לנו ללכת בעקבותיו..באיזה אוטובוס כדאי להיות ועם מי..קלטתי שאני יושבת במסיבה שלמה ולא אוכלת כלום. וכיף לי ואני אפילו לא רעבה, שהזמן עף כשנהנים - חזרתי בסביבות 3 וחצי לפנות בוקר הבית מיום שאני משעה 6 על הרגליים, אבל חזרתי עם חיוך גדול. פורים במלואו.
אז מאד חשוב לדעת איפה "לשבת" ולצד איזה אנשים להיות. בלי ספק אני בחרתי את המקום הזה עם מירי המלכה האהובה שלי, אתכם, האנשים שיושבים באוטובוס ונהנים מהדרך, מהנוף ומהמסלולים..גם אם לא קל לפעמים כי קשה יש רק בלחם וגם הוא לא שווה לנו נכון? אז אחרי שבוע ארוך ומסיבה פצצה של אתמול ועוד בדרך, ובשמירה הדוקה אפשר להתחיל שבת ברצינות ועם המון מרחק ממה שלא מומלץ, בשפיות, בשליטה ובאמת ממקום שמייח.
נשיקות וסופש מהמם לכולם.
|