18/03/2011 19:30
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה! בראבו!!!! רק ככה מ צ ל י ח י ם!!!!
חג שמייח ושבת שלום.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 14:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הוכחה ניצחת שגם כשאנחנו בשליטה ניתן בהחלט להינות ואולי יותר מאשר כשמאבדים שליטה. שבת שלום וחג שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 11:04
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד ככה זה שנופל האסימון. חג שמח ובהצלחה
יולי כתב:
היי לכולם,
אתמול הייתי עם בעלי בארומה כדי לאכול ארוחת ערב, זה היה בסביבות שמונה בערב. בעלי שלא שומר על דיאטה או משקל הזמין סנדוויץ' עם גבינת חלומי, ואני שחזרתי למוטב הזמנתי סלט יווני בלי לחם ועם שמן זית לימון (בצד) ותה עם עלי נענע(מים חמים ועלי נענע) וזה מה שאני אכלתי סלט יווני (עם גבינה בולגרית 5% ותה) בלי לחם , בלי פחמימה ובלי ייסורי מצפון. אני ממש מרגישה גאה בעצמי שלא התפתיתי לכריך וגם לא ללחם (שאני ממש לא צריכה). אם זה היה לפני חודש או חודשיים, קרוב לוודאי שהייתי טועמת מהלחם או משהו בסגנון, אבל אני החלטתי שזהו, אני חוזרת למסלול ואין קיצורי דרך שרוצים לרזות צריך לעשות לפי הכללים ולא לחפף. בהצלחה לכל הנשקלים והנשקלות שבוע הבא יעל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 10:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
בראבו יעלי, כל הכבוד על המעשה הנכון. אנחנו כבר בליגה אחרת ומגיע לגוף שלנו טיפול ויחס הולם. הרווח כולו שלך, לא צריך את הלחם. הסלט מספיק טוב. המשך הצלחה וחג שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 10:18
 יולי Posts: 754
|
היי לכולם,
אתמול הייתי עם בעלי בארומה כדי לאכול ארוחת ערב, זה היה בסביבות שמונה בערב. בעלי שלא שומר על דיאטה או משקל הזמין סנדוויץ' עם גבינת חלומי, ואני שחזרתי למוטב הזמנתי סלט יווני בלי לחם ועם שמן זית לימון (בצד) ותה עם עלי נענע(מים חמים ועלי נענע) וזה מה שאני אכלתי סלט יווני (עם גבינה בולגרית 5% ותה) בלי לחם , בלי פחמימה ובלי ייסורי מצפון. אני ממש מרגישה גאה בעצמי שלא התפתיתי לכריך וגם לא ללחם (שאני ממש לא צריכה). אם זה היה לפני חודש או חודשיים, קרוב לוודאי שהייתי טועמת מהלחם או משהו בסגנון, אבל אני החלטתי שזהו, אני חוזרת למסלול ואין קיצורי דרך שרוצים לרזות צריך לעשות לפי הכללים ולא לחפף. בהצלחה לכל הנשקלים והנשקלות שבוע הבא יעל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|