16/03/2011 08:07
 יעלי Posts: 589
|
דניל'ה, כל הכבוד!!!1 תלמידה מחוננת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 07:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה זה ממש לא מובן מאליו ואת התעליית על עצמך וכמו שכתבו לך איזהו הגיבור הכובש את יצרו!!! ממש כל הכבוד על העשיה ההתמדה וכח הרצון והנחישות תמשחכח ככה ומאמינה שגם בשבוע הבא יהיו תוצאות מדהימות כל הכבוד! סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 06:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש המחוננת כל הכבוד לך. כל הכבוד על השליטה אתמול בלילה. שחזרת לפלפל ולקוטג' שהמתינו בסבלנות רבה. כל הכבוד על הקילו שירדת, תשמעי זה לא מובן מאליו. כל הכבוד על העשייה, ההתמדה והאהבה לתהליך. בהצלחה גם בשבוע הבא!! נשיבוקים, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 06:01
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, תהיי כל כך גאה בעצמך, צלחת שבוע שלם בהצלחה והתוצאה מדברת בעד עצמה, ובמיוחד לשבת אחרי יום, שהיה מורט עצבים בודאי,
ולא להיכנע,
באמת כל הכבוד!!!!
אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 05:40
 dany Posts: 19819
|
אני אעשה את כל המאמצים היתר זה כבר ממש לא בידי..................איך שהגוף יגיב.
אקורדיאון כתב:
איזהו גיבור הכובש את יצרו!!!! ממש שמחתי לקרוא ,נו עד הפגישה את מחזירה את כל החוב.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזהו גיבור הכובש את יצרו!!!! ממש שמחתי לקרוא ,נו עד הפגישה את מחזירה את כל החוב.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 05:24
 dany Posts: 19819
|
כבר סיפרתי לכן בזעזוע על מה שראיתי אתמול בפרוזדור המרפאה.............. שסיימתי בעלי המתין לי שעה ארוכה כי התור שלי התעכב מאד, והיות והוא סכרתי כבר היה במצב ממש לא טוב והיינו חייבים לשבת לאכול בחוץ. הוא לא בן אדם של ארומה או כאלו אלא יותר פאלפל וחומוס....... אז הולכים לאגף האוכל............ יושבים והוא מזמין לו חומוס ותוספות ומה לי? אז השעה היא כבר 6.3 בערב ברור שאין מצב של פחמימות ובטח לא חומוס שמן... תודה רק שתיה, למה? אדוני יש לי קוטג' ופלפל אדום בבית שמחכים לי בשמחה.......... אם אני אתחיל עם פיתה אגמור עם כל המזווה ומהקרר...... אתן יודעות רק צריך לתת פתח.......... וכמו גדולה הגעתי הביתה, פלפל אדום, קוטג' וכוס תה צמחים.... אושר גדול שיש שמירה ושליטה. והיום בשקילה החזרתי חלק מהחוב שצברתי......... קילו שלם. תודה לאל!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|