15/03/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
מישמיש ברוכה הבאה לפורום!!! את מקרה קלאסי כמו שמירי מתארת, יש אנשים שבאים, יושבים, מקשיבים ולוקח להם זמן להפנים ולהבין שזו הדרך אבל מה שחשוב זה שבסוף מגיעים לתובנה הזו והנה את כבר עושה. את עלית על דרך המלך ועכשיו הקילוגרמים פשוט יעופו וזה מה שחשוב. לא מה שיהיה עד עכשיו אלא מה שיהיה. בהצלחה בתהליך!! שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 06:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מישמיש יקרה,ברוכה הבאה לפורום. בטוחני שלאחר שניסית הכל הבנת שאין קסמים ואין קוסמים.
הגעת למסקנה שבית הספר של מירי הוא המקום לעשות מעשה ולהגיע לתוצאות.
כאן כולנו משנים דרך חיים וגם כשלא קל וכולנו באותה סירה זוכים לעידוד,פירגון ותמיכה.
מקווה שאכן תאמצי את השיטה תתמידי לשמוע את ההרצאות ולהשקל כל שבוע וההצלחה מובטחת.
המון הצלחה והשארי עימנו שהרי גם הפורום המדהים הזה מחזיק אותנו במהלך השבוע בשליטה ותומך בשעת משבר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 00:24
 tutit Posts: 2431
|
ברוכה הבאה מישמיש יקרה! אף פעם לא מאוחר מידי העיקר שהתחלת ובקרוב תראי ירידה במשקל שתהיה לך הרבה הצלחה בהמשך ותמשיכי לכתוב בפורום..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 23:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מישמיש יקרה גם מים באבן עושים חור..... תלמידתי היקרה גאה בך על ההתמדה והעשיה, תמשיכי לשתף בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 20:52
 קרולין Posts: 6651
|
מימיש יקרה! ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו!
גאה בך שבחרת להתמיד עם מירי בתהליך......
סבלנות, נחישות, התמדה הם סוד ההצלחה.
אין על מירי שלנו בעולם!!!!
שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך התהליך וכולנו כאן תמיד בשבילך.
קרולין...חניכה של מירי 23 שנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 20:08
 מישמיש Posts: 5
|
תודה בנות על התגובה המהירה. אמשיך לדווח לכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 19:34
 dany Posts: 19819
|
מישמיש יקרה עד מאד כפי שנילי כתבה לך אין טעם לחפור ולדוש מה היה למה וכמה........ סוף סוף נפל האסימון אז תרוצי עם זה הלאה. לא חשוב מתי העיקר שזה קורה. תנצלי את המומנטום. המון הצלחה ותמשיכי לכתוב לנו כאן בפורום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 18:52
 1103 Posts: 5022
|
מישמיש יקרה אין להצטער על חלב שנשפך,אין להחזיר את העבר,את הנעשה אין להשיב. אל תכי על חטא איפוא היית ולמה לא עשית כלום במשך כל השנה שעברה. ראשית בזכות כרטיס הזהב לא עלית במשקל, הרווח כולו שלך.כנראה שהיה לך קשה להסיר התנגדויות וסוף סוף עשית זאת, היפנמת את כל הכללים,
עלית על דרך המלך.
אני מאחלת לך הצלחה שליטה והשגת היעדים.
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 18:26
 מישמיש Posts: 5
|
שלום לפורום אני כותבת כאן פעם ראשונה. אוליי כי רק עכשיו באמת אני מרגישה ראויה להשתתף בו.אני שנים אצל מירי הולכת ובאה לפעמים רזה לפעמים רזה יותר ובפעם האחרונה שהגעתי , שמנה, שמנה אמיתית כזאת עם עודף משקל של 20 קילו לפחות. שנה ושלושה חודשים עם כרטיס זהב ולא עושה כלום. למה? לא יודעת. מנסה מסבנת את עצמי, מתנגדת הולכת לעוד דיאטקנים וקוסמים קונה כדורים ומדמיינת את הניתוח שבחיים לא יהיה לי אומץ לעשות.שנה ושלושה חודשים לא זז. עד לפני שבועיים. פתאום ואין לי סיבה מדוייקת איך זה קרה ולמה עכשיו. פתאום נהייה לי הסוויץ במוח. לא פחממות מ 17:00 והאמת שאפילו מ 15:00 לא סוכר. לא מתוק לא בצק לא קמח לבן. לא לחם לא פתית לא פירכית. רק קוואקר בבוקר עם תפוח ואפילו בלי סוכרזית ואוכל בריא מזין וכמו שמירי אומרת. ופתאום הקינוח נראה לי כמו פלסטלינה ואין סיכוי שאגע בזה. ולא אקלק לעצמי לא בשישי ולא בשבת ויש לי המון כח. אז מה זה אומר??.איפה לעזעזל הייתי עד עכשיו?? למה בזבזתי כל כך הרבה זמן?? אני לא יודעת. אבל דבר אחד אני כן יודעת. האהבה האמיתית , החמלה האמפתיה הסבלנות שקיבלתי ממירי ושבזכותה נשארתי לעוד כרטיס זהב אפילו שלא ירדתי גרם שנה, הם הרגשה של בית ומירי היא הבית שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|