16/03/2011 08:37
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי ממש מסקנות נכונות מהמצב!!!!!!!!!!! אשרינו שאנחנו לא מוותרים וממשיכים לעשות זאת בצורה שפויה עד לקבלת תוצאות טובות תוך כדי למידה ושינוי.
אשירה כתב:
dany כתב: אתן לא מאמינות הייתי עכשיו בביקורת אחרי הניתוח שעברתילפני חמישה שבועות ב"ה הכל בסדר אך זה לא הסיפור אני רואנה מצעד של גברים נשים ילדים שמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה זה? יש היום בידיוק ועדה של קופת חולים מכבי לאנשים שרוצים לעבור קיצור קיבה.... לא יאומן זה הפך להיות כמו לשים פלסטר על אצבע........ עוד ועוד זורמים אנשים......... חיכיתי כמעט שעה לתור שלי ובאותו הזמן הגיעו אנשים לחדר לידי ששם ישבה עובדת סוציאלית .............. כמו גרעינים. בסוף דיברתי עם בחורה צעירה יפהפיה............... בת 25 שמנה חבל"ז ושאלתי אותה למה????? למה לא לנסות להתמודד, סיפרה שרזתה ועלתה והיתה פה והיתה שם ובקיצור כל הסיפורים של כולנו............ השמנמודים..... ולא אין לה כוח לעשות לבד, מה אומר מפחיד.......... מפחיד הגדלים ומפחיד קלות הדעת של הניתוחים............... כפי שכתבה חגית זה ניתוח למען השם.......... עם כל ההשלכות של ניתוח, ובסופו של עניין אם לא עושים שינוי בחשיבה ובהרגלים מה יואילו חכמים בתקנתם??????????? נאדה............... איזה סיפורים שמעתי באמת הייתי המומה............. היתה שם נערה נראית לי בת 16 לא יותר היתה עם אבא........... פשוט כל כך שמנה שזה היה מפחיד........... למה??????????? למה אנשים עושים זאת לעצמם???????? הרגשתי את עצמי ממש קטנה וצנומה , וכל כך שמחתי שאני מצליחה להיות בשליטה ובסדר בחיי, למרות נפילות קטנות פה ושם ממש אין מה להשוות את השפיות לעומת הטירוף הזה. אני פשוט מזועזעת. דני יקרה, ראשית שמחתי לשמוע שהביקורת לאחר הניתוח היא תקינה. וכעת לסיפור שסיפרת, אני מסכימה איתך שהסיטואציה שנכחת בה פשוט מזעזעת, וזאת מכמה היבטים. ראשית לראות מסה של אנשים שמנים זה בפני עצמו מבהיל, מזכיר לי שהרבה פעמים כאשר אני נמצאת במקום ציבורי ומסתכלת סביבי נדמה לי שכולם היום רזים ורק אני שמנה. ומאחר ואני יודעת שלא כולם רזים באמת זה אומר שכולם מצליחים לשמור ורק אני לא. מצד אחד זה מבאס אך מצד שני זה נותן תקווה. אני רק מדמיינת לי תור של אנשים שמנים במיוחד וזה מחריד אותי. השאלה המתבקשת היא האם הניתוחים לא ניתנים בקלות רבה מידי? מה זה צריך להיות? האם עצם האופציה שאתה צריך רק להגיע למשקל מסוים כדי שיאשרו לך ניתוח???!!! האם כל אותם אנשים לא היו מטפלים בעצמם יותר טוב לו לא הייתה להם האופציה ה"קלה" כביכול. ואנחנו הרי יודעים שבתקופות של אכילה רבה ולא נכונה הכל נחלש, גם הגוף, גם הנפש וגם המחשבה ושיקול הדעת!!! ובגלל ששיקול הדעת שלהם נחלש הם לא נותנים את הדעת למה שמצפה להם לאחר מכן, רוצים רק סיפוק מיידי ובמקרה הזה זאת תוצאה מהירה בהרזיה. זה סיפור קשה ועלינו רק ללמוד מזה ולהוקיר ולהעריך את כל מה שיש לנו כאן במסגרת של מירי ושל הפורום הנדיר הזה. אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 07:57
 יעלי Posts: 589
|
מחריד! ולחשוב שהמוטיבציה לכל זה היתה - חתונה! אפשר לחשוב. מילא הבריאות, אבל חתונה? לא בבית סיפרי. הייתי שמנה ומאושרת מאוד בחתונות של הבנות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 07:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דרך המלך כתב:
וואו סיפור עצוב מאוד... יש אנשים שאוהבים לבחור בדרך "הקלה" שבעקיפין היא ארוכה מסובכת וקטלנית אנחנו נמצאים באוניברסטיה של החיים ולומדים לסגל לעצמנו הרגליי אכילה נכונים ומזלנו שלנו שבחרנו בדרך "הקשה" הנכונה הבטוחה שאינה מסובכת ואינה קטלנית מאחלת לכולם בריאות והצלחה סיגל מסכימה עם כל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 07:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
וואו סיפור עצוב מאוד... יש אנשים שאוהבים לבחור בדרך "הקלה" שבעקיפין היא ארוכה מסובכת וקטלנית אנחנו נמצאים באוניברסטיה של החיים ולומדים לסגל לעצמנו הרגליי אכילה נכונים ומזלנו שלנו שבחרנו בדרך "הקשה" הנכונה הבטוחה שאינה מסובכת ואינה קטלנית מאחלת לכולם בריאות והצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
המדיניות כיום של קופות החולים היא לנתח כמה שיותר אנשים שמנים. במקום להשקיע בחינוך לאכילה נכונה הם פשוט מעדיפים את הדרך המהירה שיוצרת כל כך הרבה בעיות אבל מהם כבר מתעלמים. כל מנותח ישא בתוצאות לבדו. עצוב וחבל, כנראה שזו המגמה בעולם. מציירים להם תמונה יפה של רזון ללא כל מאמץ ובסוף הם סובלים מסיבוכים, הקאות, אי יכולת לאכול ובמקרה הגרוע מוות. חבל שאנשים נכנעים ללחצים ולגופם ולא נלחמים על עצמם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 06:31
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אתן לא מאמינות הייתי עכשיו בביקורת אחרי הניתוח שעברתילפני חמישה שבועות ב"ה הכל בסדר אך זה לא הסיפור אני רואנה מצעד של גברים נשים ילדים שמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה זה? יש היום בידיוק ועדה של קופת חולים מכבי לאנשים שרוצים לעבור קיצור קיבה.... לא יאומן זה הפך להיות כמו לשים פלסטר על אצבע........ עוד ועוד זורמים אנשים......... חיכיתי כמעט שעה לתור שלי ובאותו הזמן הגיעו אנשים לחדר לידי ששם ישבה עובדת סוציאלית .............. כמו גרעינים. בסוף דיברתי עם בחורה צעירה יפהפיה............... בת 25 שמנה חבל"ז ושאלתי אותה למה????? למה לא לנסות להתמודד, סיפרה שרזתה ועלתה והיתה פה והיתה שם ובקיצור כל הסיפורים של כולנו............ השמנמודים..... ולא אין לה כוח לעשות לבד, מה אומר מפחיד.......... מפחיד הגדלים ומפחיד קלות הדעת של הניתוחים............... כפי שכתבה חגית זה ניתוח למען השם.......... עם כל ההשלכות של ניתוח, ובסופו של עניין אם לא עושים שינוי בחשיבה ובהרגלים מה יואילו חכמים בתקנתם??????????? נאדה............... איזה סיפורים שמעתי באמת הייתי המומה............. היתה שם נערה נראית לי בת 16 לא יותר היתה עם אבא........... פשוט כל כך שמנה שזה היה מפחיד........... למה??????????? למה אנשים עושים זאת לעצמם???????? הרגשתי את עצמי ממש קטנה וצנומה , וכל כך שמחתי שאני מצליחה להיות בשליטה ובסדר בחיי, למרות נפילות קטנות פה ושם ממש אין מה להשוות את השפיות לעומת הטירוף הזה. אני פשוט מזועזעת.
דני יקרה,
ראשית שמחתי לשמוע שהביקורת לאחר הניתוח היא תקינה.
וכעת לסיפור שסיפרת, אני מסכימה איתך שהסיטואציה שנכחת בה פשוט מזעזעת, וזאת מכמה היבטים. ראשית לראות מסה של אנשים שמנים זה בפני עצמו מבהיל, מזכיר לי שהרבה פעמים כאשר אני נמצאת במקום ציבורי ומסתכלת סביבי נדמה לי שכולם היום רזים ורק אני שמנה. ומאחר ואני יודעת שלא כולם רזים באמת זה אומר שכולם מצליחים לשמור ורק אני לא. מצד אחד זה מבאס אך מצד שני זה נותן תקווה.
אני רק מדמיינת לי תור של אנשים שמנים במיוחד וזה מחריד אותי.
השאלה המתבקשת היא האם הניתוחים לא ניתנים בקלות רבה מידי? מה זה צריך להיות? האם עצם האופציה שאתה צריך רק להגיע למשקל מסוים כדי שיאשרו לך ניתוח???!!! האם כל אותם אנשים לא היו מטפלים בעצמם יותר טוב לו לא הייתה להם האופציה ה"קלה" כביכול. ואנחנו הרי יודעים שבתקופות של אכילה רבה ולא נכונה הכל נחלש, גם הגוף, גם הנפש וגם המחשבה ושיקול הדעת!!! ובגלל ששיקול הדעת שלהם נחלש הם לא נותנים את הדעת למה שמצפה להם לאחר מכן, רוצים רק סיפוק מיידי ובמקרה הזה זאת תוצאה מהירה בהרזיה.
זה סיפור קשה ועלינו רק ללמוד מזה ולהוקיר ולהעריך את כל מה שיש לנו כאן במסגרת של מירי ושל הפורום הנדיר הזה.
אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 05:36
|
dany כתב:
עדיין לא נרגעתי.................. אקורדיאון כתב: פשוט מחריד אתי. האמונה שבניתוח זה הופ וגמרנו הופכים לרזים .
להכנס עם ראש בריא למיטה חולה. מאמינה לך .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 05:15
|
עדיין לא נרגעתי..................
אקורדיאון כתב:
פשוט מחריד אתי. האמונה שבניתוח זה הופ וגמרנו הופכים לרזים .
להכנס עם ראש בריא למיטה חולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2011 04:39
|
פשוט מחריד אתי. האמונה שבניתוח זה הופ וגמרנו הופכים לרזים .
להכנס עם ראש בריא למיטה חולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 20:56
|
אתן לא מאמינות הייתי עכשיו בביקורת אחרי הניתוח שעברתילפני חמישה שבועות ב"ה הכל בסדר אך זה לא הסיפור אני רואנה מצעד של גברים נשים ילדים שמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה זה? יש היום בידיוק ועדה של קופת חולים מכבי לאנשים שרוצים לעבור קיצור קיבה.... לא יאומן זה הפך להיות כמו לשים פלסטר על אצבע........ עוד ועוד זורמים אנשים......... חיכיתי כמעט שעה לתור שלי ובאותו הזמן הגיעו אנשים לחדר לידי ששם ישבה עובדת סוציאלית .............. כמו גרעינים. בסוף דיברתי עם בחורה צעירה יפהפיה............... בת 25 שמנה חבל"ז ושאלתי אותה למה????? למה לא לנסות להתמודד, סיפרה שרזתה ועלתה והיתה פה והיתה שם ובקיצור כל הסיפורים של כולנו............ השמנמודים..... ולא אין לה כוח לעשות לבד, מה אומר מפחיד.......... מפחיד הגדלים ומפחיד קלות הדעת של הניתוחים............... כפי שכתבה חגית זה ניתוח למען השם.......... עם כל ההשלכות של ניתוח, ובסופו של עניין אם לא עושים שינוי בחשיבה ובהרגלים מה יואילו חכמים בתקנתם??????????? נאדה............... איזה סיפורים שמעתי באמת הייתי המומה............. היתה שם נערה נראית לי בת 16 לא יותר היתה עם אבא........... פשוט כל כך שמנה שזה היה מפחיד........... למה??????????? למה אנשים עושים זאת לעצמם???????? הרגשתי את עצמי ממש קטנה וצנומה , וכל כך שמחתי שאני מצליחה להיות בשליטה ובסדר בחיי, למרות נפילות קטנות פה ושם ממש אין מה להשוות את השפיות לעומת הטירוף הזה. אני פשוט מזועזעת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 17:53
|
אסתילה ודני ניצלתן כשחזרתם מהר לשפיות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 16:16
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אנשים לא מבינים שניתוח קיצור קיבה זה ניתוח! הלו! ניתוח: צום, חוקן, הרדמה מלאה, לפעמים גם חותכים ותופרים, התאוששות מהרדמה, אשפוז, סיכונים - ניתוח!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 12:26
|
אסתי גם אני הייתי במקום הזה.......... אפילו הייתי צריכה לעלות עוד כמה בכדי להגיע לקריטריון מזל שברגע האחרון נצטללה עלי דעתי................
אסתי ברוך כתב:
שלא נדע מצרות יו מפחיד לחשוב שאני לפני 10 שנים חשבתי על זה מזל שיש לנו את מיי אחת ויחידה יום טוב בשורות טובות אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 11:57
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
שלא נדע מצרות יו מפחיד לחשוב שאני לפני 10 שנים חשבתי על זה מזל שיש לנו את מיי אחת ויחידה יום טוב בשורות טובות אמן
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 11:48
 קרנושה Posts: 3420
|
במילה אחת-עצוב.
כמה חבל...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 10:53
|
עצוב מאד
שאפתנית כתב:
ראיתי ב-YNET את הכתבה על מותה הטרגי. שלא נדע מצרות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 10:19
|
ראיתי ב-YNET את הכתבה על מותה הטרגי. שלא נדע מצרות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 09:56
|
זה אשר אמרתי, אם לא עושים עבודה על הראש בעצם לא עשינו כלום!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
בנות יש לי כמה חברות שביצעו את הניתוח ואני רואה מה עובר עליהן, נכון שחלקן רזו אבל חוסר היכולת לאכול כרגיל וסליחה לרוץ להקיא במידה ואוכלים
סוג מזון שאינו מתעכל.יש לי חברה שנהגתי לצעוד איתה בירקון ,כל רבע שעה היתה רצה
להקיא וממשיכה .האמינו לי את השגעון למתוק לא העלימו לה וכיום היא מתמודדת שלא לעלות במשקל
מכיוון שאת ראשה לא ניתחו וכאמור הרצון למתוק נותר ולכן עוגות קרם ומילקשייק מתחלקים לה נפלא.
כמה כולנו ברי מזל במסגרת השפויה שלנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 06:45
|
פשוט מזעזע. מסכנה אותה כלה שצריכה להתחתן ועכשיו אמא שלה מתה משטות. פשוט עצוב לשמוע דברים כאלה. לכל מי שחושב שיש שיטת זבנג וגמרנו (ואני לא מדברת על אנשים שזקוקים לזה בריאותית) אז הגיע הזמן שידעו שאין קיצורי דרך!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2011 06:25
|
בנות יש לי כמה חברות שביצעו את הניתוח ואני רואה מה עובר עליהן, נכון שחלקן רזו אבל חוסר היכולת לאכול כרגיל וסליחה לרוץ להקיא במידה ואוכלים
סוג מזון שאינו מתעכל.יש לי חברה שנהגתי לצעוד איתה בירקון ,כל רבע שעה היתה רצה
להקיא וממשיכה .האמינו לי את השגעון למתוק לא העלימו לה וכיום היא מתמודדת שלא לעלות במשקל
מכיוון שאת ראשה לא ניתחו וכאמור הרצון למתוק נותר ולכן עוגות קרם ומילקשייק מתחלקים לה נפלא.
כמה כולנו ברי מזל במסגרת השפויה שלנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|