14/03/2011 05:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן חיוך מהלב לכולנו היה סוף שבוע קשה ורק ראינו מה אנחנו מול איתני הטבע. כמובן את הרצח הנוראי הזה קשה לעכל וליבי ליבי על הנרצחים ואלה שנותרו אך ברור
לי שבכוח האמונה הכל כך חזקה שלהם יקומו וימשיכו.
כל כך אכזרי לומר אבל עם הכל החיים ממשיכים ומכאן שצריך להכנס לפרופורציות.
יום נפלא.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 05:00
 dany Posts: 19819
|
את כה צודקת הכל משפיע עלינו גם בפן האישי וגם בפן הציבורי......... אך לשקוע לא יעזור לאף אחד, ולחיות בפחד גורם לנו רק להתנהג באופן שלילי כלפי עצמנו, וזה אנחנו לומדים כאן אצל מירי איך להפסיק!!!!!!!!!!!! חיוך, מקווה שתעלי את המורל, ותוכלי להתגבר על המכשלות. שיהיה לך יום קל יותר ואמונה בכוחך תתחזק. חיבוק
חיוך מהלב כתב:
יום א' - לא קל כפי שאת אומרת מירי. אפשר לומר גם יום קשה. מי יכול לעמוד בפני משפחה שנרצחו בה 5 - מהם 3 ילדים רכים? קצרה ידינו מלהושיע. להם שם באיתמר יש להם אמונה חזקה. אמונה זה דבר חשוב, אך גם לי יש אמונה. אמנם בצורה אחרת... אך גם אני מאמינה בבורא עולם. תודה לכל מי שהתעניין לגבי יום שישי ואיך שמרתי ... היום היה פחות מוצלח. בכל יום יש "סיבה" למה קשה לי לשמור. אני מודה שהחדשות מכאן מקרוב וגם אלה מרחוק יפן, הכל משפיע עלי, אולי מכיון שהייתי ביפן פעמיים ומה שקרה שם, גרם לאייים לזוז 2.5 מ' וכן לכדור הארץ לסטות ממסלולו. מכאן שכולנו משופעים ממה שקורה כל כך רחוק מכאן, בל נשלה את עצמנו. יתכן שיהיו לכך השפעות על מזג אויר העולמי אולי כבר ואולי בעתיד. ומה בדבר השפעות כלכליות? אנו לא מנותקים... הרי היום כולנו כפר אחד גדול מסביב לגלובוס. אבל יחד עם זאת לא ויתרתי לעצמי ויצאתי לצעדה נמרצת. נקווה לטוב למחר. הרי כל יום הוא יום חדש ויש בו הבטחה !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 04:57
|
חיבוק ונשיקה
1103 כתב:
תודה לכולן על התגובות החמות קבלו ממני חיבוק ענק באהבה רבה נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נילוש תודה. חיבוק גדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 21:47
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יום א' - לא קל כפי שאת אומרת מירי. אפשר לומר גם יום קשה. מי יכול לעמוד בפני משפחה שנרצחו בה 5 - מהם 3 ילדים רכים? קצרה ידינו מלהושיע. להם שם באיתמר יש להם אמונה חזקה. אמונה זה דבר חשוב, אך גם לי יש אמונה. אמנם בצורה אחרת... אך גם אני מאמינה בבורא עולם. תודה לכל מי שהתעניין לגבי יום שישי ואיך שמרתי ... היום היה פחות מוצלח. בכל יום יש "סיבה" למה קשה לי לשמור. אני מודה שהחדשות מכאן מקרוב וגם אלה מרחוק יפן, הכל משפיע עלי, אולי מכיון שהייתי ביפן פעמיים ומה שקרה שם, גרם לאייים לזוז 2.5 מ' וכן לכדור הארץ לסטות ממסלולו. מכאן שכולנו משופעים ממה שקורה כל כך רחוק מכאן, בל נשלה את עצמנו. יתכן שיהיו לכך השפעות על מזג אויר העולמי אולי כבר ואולי בעתיד. ומה בדבר השפעות כלכליות? אנו לא מנותקים... הרי היום כולנו כפר אחד גדול מסביב לגלובוס. אבל יחד עם זאת לא ויתרתי לעצמי ויצאתי לצעדה נמרצת. נקווה לטוב למחר. הרי כל יום הוא יום חדש ויש בו הבטחה !
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 21:35
 1103 Posts: 5022
|
תודה לכולן על התגובות החמות קבלו ממני חיבוק ענק באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 20:48
 רבקה Posts: 8411
|
נילי יקרה זה הפורום האמיתי שמקרין לך הרבה חום ואהבה קבלי אותם בשפע ושאףפעם לא יחסר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 18:53
 קרולין Posts: 6651
|
נילי יקרה, אוהבים אותך מאד.
נשיבוקים חמים ושבוע נהדר.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 18:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
מתקבל באהבה ובכייף. זה גם נעים וגם לא משמין. dany כתב:
התחלנו משלוח מנות בנשיקות וחיבוקים טעים חמים ולא משמין 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 16:49

נקווה שנצליח להסתפק בזה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 15:33
|
התחלנו משלוח מנות בנשיקות וחיבוקים טעים חמים ולא משמין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 15:10

גם אני מצטרפת למשלוח הנשיבוקים המפורסמים של הפורום הזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 13:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
נילי גם אני מחזירה לך נשיקות וחיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 12:42
|
נשיבוקים
1103 כתב:
Avigail Harel░░(¯ `·.\|/.·´¯)░♥(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯)░°¤,¸.•*´¯)˜.•°*•.¸¤¸¸.•´¯`•.♥˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°♥░░(¯ `·. ░(¯`♥:´¯)░ ♥¸.•*´¯)░***░░(¯`♥:´░░***♠░░(¯`:´¯)♥░░(¯░░(¯ `·.\|/.·´¯)░♥(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯)░°¤,¸.•*´¯)˜.•°*•.¸¤¸¸.•´¯`•.♥˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°♥░░(¯ `·. ░(¯`♥:´¯)░ ♥¸.•*´¯)░***░░(¯`♥:´░░***♠░░(¯`:´¯)♥░░(¯░░(¯ `·.\|/.·´¯)░♥(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯)░°¤,¸.•*´¯)˜.•°*•.¸¤¸¸.•´¯`•.♥˜.•°°בוקר זורח תחילת יום שמח ,,, אור ואהבה לכול חברי היקרים אוהבת אותכם נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 11:52
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
אוהבים אותך גם שבוע נהדר חיבוקים ♥♥♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 11:50
 1103 Posts: 5022
|
Avigail Harel░░(¯ `·.\|/.·´¯)░♥(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯)░°¤,¸.•*´¯)˜.•°*•.¸¤¸¸.•´¯`•.♥˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°♥░░(¯ `·. ░(¯`♥:´¯)░ ♥¸.•*´¯)░***░░(¯`♥:´░░***♠░░(¯`:´¯)♥░░(¯░░(¯ `·.\|/.·´¯)░♥(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯)░°¤,¸.•*´¯)˜.•°*•.¸¤¸¸.•´¯`•.♥˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°°¤,¸.•*´¯)˜.•°♥░░(¯ `·. ░(¯`♥:´¯)░ ♥¸.•*´¯)░***░░(¯`♥:´░░***♠░░(¯`:´¯)♥░░(¯░░(¯ `·.\|/.·´¯)░♥(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯)░°¤,¸.•*´¯)˜.•°*•.¸¤¸¸.•´¯`•.♥˜.•°°בוקר זורח תחילת יום שמח ,,, אור ואהבה לכול חברי היקרים אוהבת אותכם נילי
-- וסרהולץ
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|