הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לפני כניסת שבת !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/03/2011 09:08

dany
dany
חיוך יקרה
מקווה שעברת את האירוע בהצלחה
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
12/03/2011 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
שבת שלום,מקווה שעברת אתמול את הערב בשלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 23:20

קרנושה
קרנושה
חיוכית, אני מחזיקה לך אצבעות קודם כל! -בטוחה שתעברי את הערב בכיף, בלי בעיות. שנית, ריגשת אותי מאד בדברייך, אכן החיים כל כך שבריריים ואנחנו כבני האדם השחקנים על הבמה הזו ובהחלט שום דבר לא צפוי וצריך להתמיד ולהשתדל למצות ולהנות ולהפיק את המירב מהם כיוון שהם חולפים כל כך מהר...ויש כל כך הרבה מה ללמוד לעשות ולהספיק בשביל להגיע למיצוי, להגיע למקום שעשינו משהו ושנוכל להתבגר בנחת.

הצניעות כדרך חיים היא אבן יסוד שלצערי המר הרבה אנשים שכחו והעולם היה טוב יותר לו...
אבל אנחנו שבאמת מאמינים בדרך ארץ זו יכולים לגרום לשינוי ולתחושה נעימה יותר בקרב מכרנו ורק זה בפני עצמו שווה עולם ומלואו.
אני איתך, בכל מילותייך על היפאנים ובכל תפילה שיהיה שקט..
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 21:53

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברים/ות יקרים תחזיקו לי אצבעות כי אני יוצאת ללילה ארוך אצל חברים ויהיה כיבוד. החלטתי רק לשתות ולהתבונן באוכל, אך לא מעבר לכך, הלואי שאוכל לעמוד בכך... אני מתפללת כל הזמן ומקווה שברגע האמת אזכור, ופשוט אעבור לדברים אחרים שאינם אוכל. יהיה ערב מהנה עם תוכנית וכו'.
בטח נחזור בשעה 2 בערך לפנות בוקר... כוח רצון קדימה לפעולה !!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 18:42

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
ממש ככה,הרמב"ם כתב המון דברים חכמים
וכמו שכתוב בתנ"ך לאדם-מעפר אתה ולעפר תשוב....
גם משפט שמזכיר לנו שאנחנו בעצם זמניים ...ועלינו להנות מכל רגע ורגע שעובר.
לכולם♥

נשיבוקים חזרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 16:57

tutit
tutit
ממש ככה,הרמב"ם כתב המון דברים חכמים
וכמו שכתוב בתנ"ך לאדם-מעפר אתה ולעפר תשוב....
גם משפט שמזכיר לנו שאנחנו בעצם זמניים ...ועלינו להנות מכל רגע ורגע שעובר.
לכולם♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 16:17

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אסון נוראי ושוב לצערי מחזיר אותנו לפרופורציות.
איש לא יודע מה צופן לו העתיד ואפילו בעוד חמש דקות.

מסכימה איתך שמכאן האימרה הנפוצה ,חיים רק פעם אחת,יש רק הצגת בכורה

ובתוכה חייבים לשחק בעונג ולפרגן ולתמוך שאלה תכונות מאוד בולטות בחברי הפורום הזה.

שבת שלום ומבורך.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 15:42

חיוך מהלב
חיוך מהלב
רציתי לחלוק עימכם רגשות קשים אך גם בפרופורציה כפי שכבר כתבתי היום. מה שקורה קרה ביפן זו תזכורת לכולנו בני אדם.
כמה שבריריים אנו, ברגע אחד הכל נמחק ברגע אחד הכל נהרס. בתים פרוייקטים, ומה לא. לכן, מה שאני לוקחת מארוע כל כך גדול בסדר גודל עולמי כזה, הוא שעלי להנות מכל רגע כי לא ידוע לי מה יקרה בעוד שניה. מעבר לכך, המון המון ענווה וצניעות דברים שאני עובדת עליהם בדרך קבע וכדי להזכיר לעצמי קוראת גם דברי הרמב"ם. זה כתוב בתחילת ספר התהילים (כרגע המילים המדוייקות אינן במוחי)... אך צניעות והסתכלות על דברים ממקום של זכירה תמידית כי אני כאדם שברירית ואל לי להתנשא על אף אדם אחר וגם לא חיה. אם היינו מאמצים דברים כאלה על בסיס יומי זה היה עוזר בכל החיים של כל אחד ואחת וכן, גם בנושא דיאטה. כי מי שדרך האמצע היא דרכו בחיים יודע ליישם את זה בכל מצב
נתפלל לשלומם של היפנים. אולם החריצות שלהם תתקן את תוצאות האסון הזה די מהר וביסודיות. את זה יש להם ליפנים.
הלואי שיפסקו אסונות הטבע שכבר החלו בצורה קשה לפני שנה וחצי בהאיטי... שבת שלום

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לפני כניסת שבת !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!