13/03/2011 18:58
 רעותה Posts: 869
|
לביאה יקרה , באמת שזה לא מובן מאליו , המרחק שלך ועדיין ההתמדה על הקשר שלך איתנו ושלך במסגרת הזאת. עם ההריון בשנה שחלפה והלידה.
מה אפשר להגיד - ככה זה שבאמת נהנים. אז תמשיכי ובכיף גדול כי זה כל הסוד.
רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 18:56
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקירתי! את מ ר ג ש ת !
כמה תובנות וכמה חוכמה יש לך.
תמשיכי להתמיד ולהצליח!!!!!!!!!!!!!!
נשיבוקים חמים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
לביאה בוקר טוב, ממש מרגש לקרוא את מילותיך. ברכות על 10 ק"ג פחות ויותר איכות חיים. מאחלת לך עוד שנים רבות ומוצלחות תחת כנפיה של מירי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2011 09:04
 dany Posts: 19819
|
לביאה את ממש מחוננת. הצלחה אדירה. המשיכי כך ובקיץ ניפגש רזות וחתיכות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 23:05
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה יופי! מזל טוב והמוןןןןןןן הצלחה בהמשך הדרך. נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 17:26
 oriti Posts: 5
|
mazaltov
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 17:00
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד לביאה על ה10 קילו פחות, גם לי אם היו אומרים לפני פחות משנה שאשקול כמו שהיום לא הייתי מאמינה. פשוט נס רפואי.... נשיבוקים וסופשבוע מוצלח ומקסים לכולנו......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 16:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה כיף לראותך כאן,היית חסרה לי. לביאה מחוננת,עשרה קילו פחות ועוד היד נטויה כאן במסגרת
ובבית הספר של מירי.הנחישות והרצון יביאו אותך לחוף מבטחים.
אנחנו תמיד כאן לאהוב,לפרגן ולתמוך בגובה העיניים ,שהרי כולנו באותה סירה.
שתהה לך שבת נהדרת יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 13:08
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירתי מזדהה עם כל מה שכתבת למירי היקרה שלנו מגיע לה באהבה ולך יקירתי כל הכבוד על עשייתך למען עצמך והירידה הנפלאה שבוודאי תורמת לך הרבה לאיכות חיים ובטחון המשיכי כך ויתווספו לעשירייה הפותחת עוד קילוגרמים שינשרו בזכות השליטה באוכל שתהיה לך שבת קסומה ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 12:25
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לביאה יקרה תודה רבה את מרגשת מאד.. תמשיכי להיות איתנו בקשר ולשתף, כי כולנו אוהבים אותך וגאים בך מאד בהצלחה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 09:14
 לביאה Posts: 402
|
חברות יקרות המחשב שלי בפרפורי גסיסה אחרונים ולכן כל יום שבו המחשב עובד, אני אומרת תודה. שיניתי את הכינוי שלי לאותיות לועזיות כדי שאוכל להמשיך לכתוב במחשב של בן זוגי (אין עברית במחשב שלו) ירדתי 1.2 ק"ג ואני יום לפני מחזור !!! 
אני חוגגת שנה מדהימה וקודם כל ת-ו -ד-ה ע-נ-ק-י-ת למירי היקרה, המורה, המדריכה, האהובה, המדהימה, המנערת, המחבקת, העוטפת, המשפיעה.... מה אוכל לומר? חיי, ברוך השם, מלאים בשפע רב. ועם זאת (ואולי דווקא בגלל) היו לי שנים של תרדמה והשמנה ועצבות והתכנסות. והנה החודש אני חוגגת שנה אצל מירי, כולל הריון ולידה תודה לאל, ו-10 ק"ג פחות. אם מישהו היה אומר לי את זה לפני שנה, הייתי מרימה גבה ספקנית ואולי גם הייתי מגחכת בהתנשאות קלה.
מה אני לוקחת בנקודת הזמן המשמעותית הזו? את שפע האהבה והקבלה והנתינה והחוכמה שזורמים בפורום. אין עליכן חברות יקרות. לבד אני לא יכולה. תודה תודה. את השיעורים המדהימים שאני לומדת כל שבוע בהרצאותיה המרתקות של מירי את התחושה המדהימה הזו, כן, אופוריה במלוא מובן המילה שמלווה אותי כשאני רזה ובריאה יותר את ההבנה שאני בכל זאת בתחילת הדרך ועליי להמשיך ולהתמיד ולהתמיד ולהתמיד - אין עדיין גלולת פלאים (כמו שמירי אומרת...) את המכנסיים שחיכו לי כל כך הרבה זמן ואני מצליחה לחיות בתוכם יום שלם, בלי קשיי נשימה...
לכל החברות היקרות תודה וחיבוק גדול, ניפגש בקרוב ונחבר מילים לפנים... הדרי התעוררה, רוצה לאכול... שבת שלום מלאה באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|