14/03/2011 08:19
 אשירה Posts: 4292
|
יעלי כתב:
תודה לכולכן חמודות שלי. ואת הדובדבן שבקצפת עדין לא סיפרתי. בני היקר מגיע לארץ, ומה המשפט הראשון שהוא אומר לי? ואוו אמא את רזה!!!!!!!!!!!!!! מה צריך הבן אדם יותר בחיים? נזכרתי בסיפור שמירי ספרה לנו לפני שנה בערך כשרק הצטרפתי לחוגים. היא ספרה על אישה שהמוטיבציה שלה היתה כשביתה שנסעה לטיול גדול בחו"ל אמרה לה שהדבר היחיד שהיא רוצה זה שכשהיא תחזור היא תהייה רזה יותר......
יעלי יקרה, איזה כיף כפול ומכופל, גם לקבל את הבן חזרה וגם להפתיע אותו כל כך, והכי כיף זה שהצלחת לעשות זאת בשביל עצמך!!!
נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וואו יעלוש ,ריגשת אותי. איזו תחושה שאין לה מחיר.
מאחלת לך המון אושר ונחת וטונות של מחמאות.
מגיע לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 18:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
פשוט תענוג. איזה כייף לקבל כזו מחמאה מילד שלא ראית כל כך הרבה זמן ואם הוא אומר אז הוא יודע!!! יעלי כתב:
תודה לכולכן חמודות שלי. ואת הדובדבן שבקצפת עדין לא סיפרתי. בני היקר מגיע לארץ, ומה המשפט הראשון שהוא אומר לי? ואוו אמא את רזה!!!!!!!!!!!!!! מה צריך הבן אדם יותר בחיים? נזכרתי בסיפור שמירי ספרה לנו לפני שנה בערך כשרק הצטרפתי לחוגים. היא ספרה על אישה שהמוטיבציה שלה היתה כשביתה שנסעה לטיול גדול בחו"ל אמרה לה שהדבר היחיד שהיא רוצה זה שכשהיא תחזור היא תהייה רזה יותר......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 17:22
 dany Posts: 19819
|
איזה דובדבן טעים ונעים............ ובכלל לא משמין........ כזה בן צריך לנשק כל היום
יעלי כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 17:20
 יעלי Posts: 589
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 07:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
רק בשמחות יקירתי, נשמע מרגש מאוד לפגוש את הבן אחרי תקופה ארוכה שלא התראתם. מזל טוב לנכד החדש !! יעלי כתב:
שבת נפלאה לכולם. הבוקר לקחתי את בני משדה התעופה אחרי חצי שנה שלא ראיתי אותו, ובצהרים תערך הברית לנכדי החדש. מחר יום הולדת לבת הבכורה. בקיצור- שפע שמחות! שבת נהדרת לכולם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2011 09:01
 dany Posts: 19819
|
יעלי כמה נעים לשמוע על אירועים שמחים ומצב רוח טוב. שתהיינה אך ורק בשורות טובות נחת ואושר. מכל הלב יעלי כתב:
שבת נפלאה לכולם. הבוקר לקחתי את בני משדה התעופה אחרי חצי שנה שלא ראיתי אותו, ובצהרים תערך הברית לנכדי החדש. מחר יום הולדת לבת הבכורה. בקיצור- שפע שמחות! שבת נהדרת לכולם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 13:20
 רבקה Posts: 8411
|
יעלי מזל טוב ושתמיד תדעי רק ואושר ושמחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 13:19
 רבקה Posts: 8411
|
כולם באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 08:35
|
יעלי כתב:
שבת נפלאה לכולם. הבוקר לקחתי את בני משדה התעופה אחרי חצי שנה שלא ראיתי אותו, ובצהרים תערך הברית לנכדי החדש. מחר יום הולדת לבת הבכורה. בקיצור- שפע שמחות! שבת נהדרת לכולם! איזה יופי,כמה נחת ואושר. שתמיד ישכנו בביתך.
המון מזל טוב.
נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 08:34
|
אשירה כתב:
שבת נהדרת לכן אקו וענת, שהשליטה תשכון במעונכן!
ולך יעלי, כמה התרגשויות ושמחה בסוף שבוע אחד, מזל טוב ענק לנכד החדש וליום הולדתה של הבת, והבן שכבר נחת בשלום, איזה כיף!
ולכל חברי הפורום, כולל אלה שרק קוראים, שבת רגועה ושלווה, שבת של אכילה רגילה ונכונה, עם כל האוכל הטעים שמירי מציעה לנו כאן! תודה אישירוש. שבת נהדרת גם לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 07:56
 אשירה Posts: 4292
|
שבת נהדרת לכן אקו וענת, שהשליטה תשכון במעונכן!
ולך יעלי, כמה התרגשויות ושמחה בסוף שבוע אחד, מזל טוב ענק לנכד החדש וליום הולדתה של הבת, והבן שכבר נחת בשלום, איזה כיף!
ולכל חברי הפורום, כולל אלה שרק קוראים, שבת רגועה ושלווה, שבת של אכילה רגילה ונכונה, עם כל האוכל הטעים שמירי מציעה לנו כאן!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 07:40
 יעלי Posts: 589
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 06:55
|
איזה כיף ,אני כבר אחרי בישולים,קניות אחרונות. בחוץ מבול ,בבית חמים נעים וריחות התבשילים האוויר.
מאוהבת באווירה של יום שישי ואכן מקווה שהשליטה תמשך בכל
סוף השבוע.כרגע חשה שכך יהיה.
הצלחה לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 06:12
 ענת Posts: 3849
|
יום קסום גם לך וסוף שבוע בשליטה שבתץ מבורכת לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 05:14
|
חברי היקרים ! שוב הסתיים לו שבוע ולא ברור לי בדיוק איך ומתי חלף לו.
אאחל לנו שבת שלום ושלווה,סוף שבוע רגוע בפינת הדיאטה
ועמוס חוויות טובות בכל היתר.
יום נהדר,נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|