11/03/2011 22:49
 קרנושה Posts: 3420
|
EFF כתב:
אכן...הצעידה על שפת הים - אושר גדול. בעלי ואני יוצאים כפעמיים בשבוע לצעוד לאורך חוף הים, ממש על שפת המים מחוף ראשון ועד בת ים...הגלים מלחכים את הרגליים, הכחול עושה נפלא לעיניים - והאויר צלול נקי וממלא את הריאות בכל טוב... ואספר לכם קוריוז..בשבוע שעבר הים היה בנסיגת מה והחוף היה מוצף בצדפים וקונכיות. אספנו לנו כמה יפות והבאנו הביתה. פתאום בני הצעיר (לא ממש ילד, סטודנט באוניברסיטת ת"א..)קורא לי "אמא - יש סרטן קטן בתוך קונכיה..." מיד טפלנו בקונכיה (כמובן לאחר איפיון הסרטן באינטרנט וההתיחסות בדיוק ל"מה שהוא אוהב"..)
לפנות ערב החלטי הבן שזהו - הסרטן רוצה הביתה...הוא לא התעצל ובאמצע הכנה לבחינה - הוא קם, לקח את המכונית ואת חברתו ונסעו לשפת הים להחזיר את הסרטן לסביבתו הטבעית...
ולעניננו - ולמה אנחנו צועדים?? כדי להנות מהתועלת הרבה בצעדה ובפעילות גופנית ( כמו שמירי שלנו מטיפה..)וכתוספת לפעמיים בשבוע ריקודי עם...יופי לגוף ונהדר לנפש....
שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפוש,
העלית חיוך גדול על פניי ... אני בת מזל סרטן קלאסית (עם אופק בעקרב שזה טוטאלי מים) ובהחלט יכולה לומר שמזל מים אוהב את הים, זו סביבתו הטבעית, סרטנים אוהבים את הקונכיה שלהם, על יד הים כמובן.. את השקט והרוגע. וזה מקסים מה שכתבת..אהבתי. ואם יכולתי גם אני הייתי יושבת כל היום בים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 19:47
 EFF Posts: 6417
|
אכן...הצעידה על שפת הים - אושר גדול. בעלי ואני יוצאים כפעמיים בשבוע לצעוד לאורך חוף הים, ממש על שפת המים מחוף ראשון ועד בת ים...הגלים מלחכים את הרגליים, הכחול עושה נפלא לעיניים - והאויר צלול נקי וממלא את הריאות בכל טוב... ואספר לכם קוריוז..בשבוע שעבר הים היה בנסיגת מה והחוף היה מוצף בצדפים וקונכיות. אספנו לנו כמה יפות והבאנו הביתה. פתאום בני הצעיר (לא ממש ילד, סטודנט באוניברסיטת ת"א..)קורא לי "אמא - יש סרטן קטן בתוך קונכיה..." מיד טפלנו בקונכיה (כמובן לאחר איפיון הסרטן באינטרנט וההתיחסות בדיוק ל"מה שהוא אוהב"..)
לפנות ערב החלטי הבן שזהו - הסרטן רוצה הביתה...הוא לא התעצל ובאמצע הכנה לבחינה - הוא קם, לקח את המכונית ואת חברתו ונסעו לשפת הים להחזיר את הסרטן לסביבתו הטבעית...
ולעניננו - ולמה אנחנו צועדים?? כדי להנות מהתועלת הרבה בצעדה ובפעילות גופנית ( כמו שמירי שלנו מטיפה..)וכתוספת לפעמיים בשבוע ריקודי עם...יופי לגוף ונהדר לנפש....
שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 18:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הוא שאמרתי ,ההחלטה או התובנה שצריך לטפל היא אך ורק שלה.
אולי יבוא יום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 17:04
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
הדסוש כל כך מוכר ,הדחקה,תירוצים בשפע,זכרי את ההרצאה של מירי בנושא. אני דווקא הייתי מציעה לך להזמין את חברתך לצפות יחדיו.
יחד עם זאת את רואה שמים באבן עושים חור ואולי מאחרוחת הבוקר יבוא
המשך ורצון לדעת יותר על השיטה.
את יודעת אפשר רק להמליץ להסביר וברור שהתוצאות מראות לעין.
ההחלטה שצריך לטפל ורוצים בכך תלוי באופן אישי בכל אדם.
מתוקה את כמובן תמשיכי באדיקות בדרכנו ואולי בסופו של דבר תסחפי את חברתך.
שבת שלום וסוף שבוע רגוע.
נשיבוקים.
תודה אקול'ה מקסימה! ניסיתי כמה פעמים לשכנע אותה לצפות איתי אך לשוא אולי זה יגיע מתישהו.... מה שכן היא לא גר כ"כ קרוב ולכן הצעתי שתצטרף גם ואז תתאים תפריט אישי,ושקילה אישית זה עדיף.... אבל כרגע זה עוד לא שם...כשתחליט בעצמה זה יקרה... כי בדיאטה זה מצליח רק כשהבן אדם מחליט בעצמו שהוא רוצה. אז ניתן לזמן לעשות את שלוץ שיהיה סופ"ש מוצלח וקל לכולנו. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 16:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיפרתי לחבר טוב שלנו שהוא מדריך טיולים איזה חויה נהדרת הייתה לנו בשקיעה בשפת הים והוא שהוא ירושלמי ממש קינא ואמר, איזה כף לכם. חברה שגרים באזור תל אביב צאו לצעדות בלי להתעצל, הירקון והטיילת מקומות קסומים..... גם מתחטבים ובעיקר נהנים. אמרתי לכם איכות חיים. שבת נפלאה לכולנו נשיקות וחיבוק גדול מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 16:19
|
כן כן בנות ,הכל בזכות המסגרת. יישר כח ושבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 15:13
 מימי Posts: 117
|
מירי, את האחת והיחידה אני מרגישה מליון דולאר בזכות השתתפותי הקבועה בחוג של פתח-תקווה! למעט נסיעות לחו"ל, אינני מחמיצה אף פגישה, ללא קשר למצב הדיאטה שלי באותה התקופה. לימדת אותי שדיאטה זה אורך חיים! דיאטה זה לפעמים נחמד, יש המון סיפוק כאשר אני בשליטה! ותמונה אחת שווה אלף מילים כך אני מרגישה אליך!!!!! שתהיה לכולנו שבת שלום בלי רעידות אדמה ובלי צונאמי בכל תחומי חיינו!!! אז ממני אליך:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 15:01
 טרי Posts: 168
|
מירוש יקרה אנחנו זכינו במסגרת מושלמת ואני רוצה לומר לך שדיאטה ומסגרת עושה טוב לנשמה. אתמול הינו אמורים ללכת לסרט נאום המלך מהעבודה שלי,כל כך התלהבנו אני ובעלי שנשנה קצת שגרה, ואז הבן הבכור שלי בן 3 וחצי היה נראה לא טוב מדדנו לו חום והיה לו 39 
כמובן שביטלתי את הסרט ואת הביבי סיטר ונשארנו בבית.
הבוקר מרתון בבית,לקחתי אותו לרופא בעלי נשאר עם הקטנה,לא יכלתי לעשות קניות כי כך מקום עמוס וירד כל הזמן גשם.
חזרתי הביתה מייד נתתי לו אנטביוטיקה ונורפן והתחלתי לסדר את הבית,לנקות ולבשל..
והדבר שאני הכי שפויה בו זה עכשוו הדיאטה לקחתי לי 2 דקות הפסקה מהבלאגן בבית וישבתי לאכול יוגורט עם קוואר.
מה שאני רוצה להסביר זה שמצבים שונים שהבן בבית בשישי ולא בישלתי ולא ניקיתי את הבית דופקת איזה בגט להירגע מהלחץ.
(אני נורא נלחצת שהבית מבולגן).
בקיצור אין כמו הדיאטה והמסגרת.
שבת שלום....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 12:36
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי זאת ההוכחה לתירוצים והדחקה אני בטוחה שחברתך רוצה מאוד ובראותה אצלך תוצאות היא תרצה לבד להיכנס למסגרת המועילה שלנו ניתן לה את הזמן בסוף זה יגיע ולך הדסי שתהיה שבת נהדרת ובשליטה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 12:32
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקרה ואהובה כולנו יודעים ומכירים את התחושה כשאנחנו לא בשליטה וכמה זיפט לנו אחרי אכילה לא מבוקרת לעומת כל יום שהשליטה בידינו איזה כיף ואושר שמימי להרגיש נפלא עם עצמינו אנחנו זכינו גם במסגרת תומכת ומפרגנת וגם במורה דגולה ששומרת עלינו מכל את מהווה לנו דוגמא ומופת בכל הקשור לדיאטה, ספורט ואיכות חיים וברור שאנו שואבים זאת ממך איכות החיים שלנו בדיאטה מובילה אותנו לאושר וכל הקשור בכך תודה על הכל ותמיד שנהיה יחד שבת שלום ומבורך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 12:13
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, כל דבר לקחת אותו בפרופורציה. כמובן, לקחת אחריות על חיי, (דרך הדיאטה גם כן), זו ברכה גדולה. ואפשר מכך לגזור עוד שבילים לאחריות בכל מיני תחומים אחרים. לקחת אחריות מה אני אוכלת מתי למה וכמה? זה כמובן ללמד את עצמי שצריך כך בכל שטח בחיים. מי שיכול לעשות זאת בהצלחה לפחות רוב הזמן באוכל יכול גם בתחומים אחרים... ואז הדיאטה הופכת אותנו לאנשים שיודעים לקחת אחריות, שהם ישרים עם עצמם, כי לעיתים כפי שאת אומרת אנו "תחמנים גנבים ושקרנים"....היושר הפנימי מאזן את חיינו והדיאטה היא דרך חיים... לשזור אותה בין כל נתיבי חיינו זו בעצם כל התורה. מכאן שבאמת הדיאטה יכולה להביא אל חיינו אושר גדול. שבת ברוכה של שלווה והרמוניה לכל מי שקורא וכותב כאן
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 10:49
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
מירי כול הכבוד את נהדרת שבת מבורכת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 06:53
|
ענת כתב:
כל הכבוד שלא ויתרתם על הצעידה!!!! אכן זכיתם לראות גם את נפלאות הטבע להיות בשליטה זה מה שעושה לנו את היוםן להרגיש חזקים שסוף סוף אתמול אחרי 3 ימים ומאבק חזרתי לשליטה וקמתי עם בטן שטוחה יישר כח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 06:32
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד שלא ויתרתם על הצעידה!!!! אכן זכיתם לראות גם את נפלאות הטבע להיות בשליטה זה מה שעושה לנו את היוםן להרגיש חזקים שסוף סוף אתמול אחרי 3 ימים ומאבק חזרתי לשליטה וקמתי עם בטן שטוחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 05:01
|
הדסוש כל כך מוכר ,הדחקה,תירוצים בשפע,זכרי את ההרצאה של מירי בנושא. אני דווקא הייתי מציעה לך להזמין את חברתך לצפות יחדיו.
יחד עם זאת את רואה שמים באבן עושים חור ואולי מאחרוחת הבוקר יבוא
המשך ורצון לדעת יותר על השיטה.
את יודעת אפשר רק להמליץ להסביר וברור שהתוצאות מראות לעין.
ההחלטה שצריך לטפל ורוצים בכך תלוי באופן אישי בכל אדם.
מתוקה את כמובן תמשיכי באדיקות בדרכנו ואולי בסופו של דבר תסחפי את חברתך.
שבת שלום וסוף שבוע רגוע.
נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 04:56
|
מירי שאפו על כך שלא ויתרתם ויצאתם לצעדה במזג אוויר סוער שכזה. אכן השינוי בהרגלי החיים שלנו בתוך המסגרת הוא פשוט מהפך.
מודעות כל כך חזקה,גם שאנו זקוקים לטיפול כי המחלה היא כרונית וגם
הרצון להמשיך ,להפנים ללמוד וליישם לפחות חלק מהנאמר מה שנקרא מהבטן
ובגובה העיניים וזאת מידי שבוע מבלי לוותר על ההרצאה והשקילה וגם כשלא
היינו בדיוק על המסלול גם אחרי עשרים שנה.
על כך מודה לך . לידיעה שגם המורה איתנו באותה סירה ומדברת אלינו מנסיון והתמודדות אישית, אין מחיר.
שתהה לנו שבת שלום וסוף שבוע נפלא.
אוהבת מאוד,נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 00:44
 tutit Posts: 2431
|
הי מירי יקרה-♥וואו נשמע ממש מהסרטים.....האוירה והשקיעה עם הים ברקע-מדהים!
רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה היום - אני מחוברת לדיאטה דרך האינטרנט כבר מעל לחצי שנה ויש לי חברה טובה שמידי פעם קופצת לבקר אותנו ואיכשהו תמיד שיש לי קצת פנאי אני ישר נכנסת לפורום וכותבת,והיא מתחילה לקטר אוי שוב את בבלקין, מה יש לך כ"כ הרבה זמן לעשות שם,ונו תצאי בואי נראה סרט או משהו,ואני מנסה לספר לה על הדברים המיוחדים שיש לנו פה ובהרצאות ומה אני אוכלת ושכדאי לה להרשם, אבל אין סיכוי,היא צריכה לרדת אבל עדיין לא בשלה לזה , כי היא לא מסוגלת לעבוד לפי תפריט ובכלל להגיע למצב שהיא רוצה לשמוע,וישר אומרת עזבי זה לא מעניין אותי בכלל תחליפי נושא. בקיצור אחרי המון זמן היום בבוקר היא מתקשרת ואומרת לי תגידי מה זה היוגורט הזה עם מה את אוכלת אותו בבוקר כי כולם אצלה בעבודה החדשה פתאום חותכות פירות ליוגורט (הרבה סוגים של פירות לא נראה לי שזה משלנו) אז נתתי לה את הרכיבים והיא אמרה שתקנה קוואקר ועד עכשיו אני בכלל בשוק מזה שהיא בקשה............ והיא עוד אומרת לי וואו רזית מלא אני לא מאמינה..........כי היא לא האמינה עד היום שזה רציני ועכשיו מבינה שכן. בקיצור כמו שאת תמיד אומרת גם מים באבן................... הידאטה הזאת באמת גורמת אושר,גם המשקל יורד וגם איכות החיים שמשתפרת,המחמאות שאנחנו מקבלים,וההערכה העצמית שגוברת אין לזה מחיר! שיהיה סופשבוע מקסים וקל מול האויבים.......♥♥♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 00:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היום בערב כשקצת נרגע, אריה היציע שנלך לצעוד, 3 ימים לא צעדנו, וכשרגילים לצעוד כמעט כל יום, זה היה ממש חסר. יצאנו לכוון נמל תל אביב ושפת הים בדרך לבריכת גורדון. לא היו כמעט אנשים, הים היה מאד מאד סוער ויפיפה, תיירים שמחים הלכו מולנו והיביע התפעלות עצומה מהנוף והאוירה המדהימה, ופתאום השמש שקעה מבעד לעננים וזה היה מחזה מרהיב, עוצר נשימה.חשבתי לעצמי שאם לא הייתי במודעות ובמחויבות להליכה בזכות הדיאטה, הייתי מפסידה ערב מרגש שכזה. כל פעם אני מבינה איך אני מרויחה איכות חיים בזכות הדיאטה, גם עכשיו כשאני כותבת לכם, בזכותכם אני לא תוקעת פחמימות ושטויות ומרגישה שליטה מלאה....ראיתי קודם את הסדרה המדהימה פלפלים צהובים, ואמרתי לאריה, זה מדהים שאנחנו לא אוכלים מול הטלויזיה. תחשבו כל יום איזה דברים לטובה אנחנו משנים בזכות הדיאטה, אשמח אם תגיבו כל אחד מה עשה לו את היום, השבוע, זה מעודד מחזק ותומך. שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ובשליטה אוהבת אתכם וגאה בכם מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|