11/03/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
כמה מוכר....להיות רזה בגוף ושמן בראש.... גם ההשתחררות מחשיבה הזו היא תהליך לא זריז - אבל יש אור גם בקצה המנהרה הזו..והעיקר - הצלחה בדייטים...  אוהו אוהו כמה מוכר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 00:18
 אשירה Posts: 4292
|
ליאור יקר, ראשית ברכות חמות והמון כבוד על ההשג,
לאט לאט אתה תפנים את ההצלחה ואת המראה החדש שלך, וביחד עם ההרזיה הדימוי העצמי שלך יתחזק, אתה תבין שאתה בן אדם מדהים, ותשדר זאת לכל הסובבים אותך.
סוף שבוע נפלא ותתענג על ההצלחה שלך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 23:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאור תלמידי היקר והמחונן היגעת למשקל היעד, עכשיו נותר החלק הניצחי ללמוד לשמור עליו. אני עושה זאת כבר כמעט 30 שנה.... לא קל אך אפשרי ורצוי ומקנה איכות חיים אז בהצלחה והתמדה גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 19:53
 EFF Posts: 6417
|
כמה מוכר....להיות רזה בגוף ושמן בראש.... גם ההשתחררות מחשיבה הזו היא תהליך לא זריז - אבל יש אור גם בקצה המנהרה הזו..והעיקר - הצלחה בדייטים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:59
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד ספנקיל על העלייה לבמה זה אומר שאתה מחונן גם בעצמך.... לגבי המראה החיצוני-כשקונים בגדים חדשים זה מאוד עוזר להבין כמה ירדנו ואיך אנחנו נראים היום, מבחינת הראש זה רק עם הזמן ובכל הרצאה של מירי מפנימים ולומדים עוד גם על הקטע הנפשי והפסיכולוגי.... בהצלחה בשמירה....וסופשבוע נפלא ישר כח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:51
 רבקה Posts: 8411
|
ספונקיל היה נעים להכירך בחוג ביום שני אני בטוחה שאתה יודע לאן אתה הולך ולכן תגיע לשם הירידה במשקל בטח עשתה לך רק טוב ומירי נתנה לך תעודת הצלחה המשך כך כדי להגיע להגשמת שאיפותיך ערב טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:38
 dany Posts: 19819
|
זה עובר באמת......... מה שמצחיק הוא שאחר כך אפשר לעלות במשקל אבל את התחושה של ההצלחה כבר אף אחד לא יכול לקחת ממך. אולי באמת זו ההכרה שאפשר לעשות זאת. בכל אופן כך זה היה אצלי, שהבטחון העצמי שלי היה באמת בגובה דשא......... והיום גם אם אני משמינה אני לא אוהבת את המצב אך עדיין מאמינה בכוחי. המון הצלחה בשמירה, קיבלת את החותמת !!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חחחחח תנפיק לעצמך תעודה,מגיע לך ב בזכות. את התעודה קבלת ממירי ביום שני כשהעלתה אותך על הבמה ודאגה להכריז
שהגעת למשקל יעד,קבלת חותמת יקירי.
נכון שלשמנמודים ההכרה במושג רזה ואתה ממש רזה קשה לעיכול מהסיבה
הפשוטה שנותרנו שמנמודים בראש ,בטוחה שלאחר תקופה של שמירה על המשקל
תצליח להפנים את המהפך בתדמית.
ערב מצויין והמון הצלחה,הכל בזמנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 16:03
 spunkil Posts: 111
|
היה כיף השבוע אצל מירי והכי כיף היה להיות על הבמה עם כל המחוננים
נעדרתי קצת מהפורום בשבועות האחרונים, לא יודע אם זה הדפוס שלי של לעזוב דברים כמה שבועות אחרי שאני מתחיל (שזה מה שתמיד הרס לי דיאטות) או סתם תקופה לא משהו שאני עובר, בכל מקרה איזה כיף זה להכנס ולקרוא את השיתופים ואת ההתלבטויות של אנשים פה. זה ממש בלתי רגיל שאנשים מוכנים לשתף על הדברים שהכי קשה להם איתם.
כיף גם לראות שכולנו באותה הסירה, ועוזרים אחד לשני בהתמודדויות היומיומיות. אם זה בדיאטות ואם זה בדייטים
ובאמת, הכי מפחיד זה בדייטים או סתם פגישות, כי לפעמים גם אחרי שהשומן קצת יורד, הראש עדיין חושב שידחו אותנו בגלל איך שאנחנו נראים. גם אני בסרט הזה.. מעניין אם הוא עובר מתישהו 
מתי כבר באמת מרגישים שאנחנו נראים סבבה? ??
אחרי שאני אצליח לשמור על המשקל יעד שלי אני רוצה תעודה ממוסגרת וחתומה ממירי שאני אוכל לשים על הקירי שאני נראה עשר ושאני לא צריך לרדת יותר!!
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|