הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום חמישי סופשבוע ועוד דברים טובים !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/03/2011 07:06

שאפתנית
שאפתנית
חיוך מהלב סוף השבוע כבר מאחוריך והשבוע החדש מתחיל. אני מאחלת לך המשך שליטה באוכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 17:26

רבקה
רבקה
חיוך מהלב יקירה
הנה את מחייכת לעצמך ואומרת את הדברים
שעלייך לעשות כדי לא להתפתות
אז בואי ותיישמי את דברייך כדי להצליחה במשימה
ושוב מזל טוב לבעלך
תהנו תחגגו וכל זאת עם שליטה קלה
ערב טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 17:23

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב,מאחלת לך המון הנאה ונחת ,תהני יותר מהאווירה השמחה,
מהנכדות ואכן אם תגיעי עם החלטה מראש לגבי האוכל ההצלחה מובטחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 14:38

dany
dany
חיוך,
כפי שתעמידי את הדברים כך הם יקרו.
מאחלת לך בהצלחה
הנאה באירועים
ונחת עם הנכדות
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 14:30

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברות/ים, יש לי סופשבוע עמוס בארועים. לכן עלי להיזהר בקטנות כמו גם בגדולות. למה אני מתכוונת? מחר אנו מוזמנים לח'ברה שלנו. לבעלי יש יום הולדת ואני אקנה עוגה ואביא לחברים. למה? כי לאפות זה להכניס כל מיני אוייבים ולטעום ואני לא יכולה להתמודד עם זה וגם אין צורך ואין זמן. אבל, אני מתבוננת בעצמי, לצעוד לא יכולתי כבר כמה ימים בשל מזג האויר ואם כי לא גשום עתה בכ"ז יש רוח ואני לא אוהבת לצעוד במצב זה. מחר אעשה מאמץ לבטח יהיו יותר הפוגות. להשתדל זו מילת המפתח. אפשר גם להישבע אבל זה לא עוזר יותר. לעיתים יש לי כוח ואני גאה בעצמי ולעיתים הכוח נמס מול איזו עוגה. אבל אני לא כמוך מירי, פעם בעלי היה צובט אותי מתחת לשולחן כבר לא. האם אני לא מספיק חזקה? יתכן, אבל אני מקבלת את עצמי כפי שאני ואוהבת את חנה על כל חולשותיה. לא להלקות את עצמי. ובשבת אנו מוזמנים לארוחת צהריים אצל בני. אשתדל מאד להיות עסוקה עם הנכדות שלנו הם מקור שמחה ואושר אינסופי. וכן, אני מציעה לכם, כשמגיע הקינוח לקחת אויר ולחכות איזה 20 דקות. זה עוזר ואחרי התקופה הזו, בדרך כלל התשוקה למתוק נעלמת כמעט, אפשר לנסות. הרי אין מה להפסיד. את המתוק תמיד אוכל לאכול. אז זהו, כל רגע וכל שעה הם טובים לכתיבה שלבטח יותר נעימה מאשר להתנפל על איזה חטיף או קינוח. ולפני שמספיקים לומר "ג' ק רובינס" כבר מגיעה השעה 17.00. אז כבר יש פחות אפשרויות אך לבטח יש עדיין רבות ואין סיבה להרגיש פחות טוב להיפך. נקווה שהערב יעבור בשלום ושישי כבר בפתח

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום חמישי סופשבוע ועוד דברים טובים !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!