הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוששת לקבוע בליינדייט

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/03/2011 00:47

avi_i
avi_i
היי מותק, גם אני מתה עלייך!!!! אצלי בהחלט משתפר למרות שנפרדתי מהצעיר..כן הוא התגלה כטיפוס קנאי וזה הוריד לי לגמריי ממנו! בן 28 צעיר מדיי בשבילי (במיוחד שמנטלית הוא היה בן 15) אבל אני מרגישה מצויין, חזרתי ממיאמי ואני בדרך לסקי בסופ"ש הזה, בפסח המשפחה שלי מגיעה לכאן לשבוע ומייד אחר כך אני נוסעת למדריד לסופ"ש ארוך עם חברה שלי מהארץ. החלטתי שאם כבר לגור בארץ כזאת קרה לפחות אנצל את הקירבה לאירופה ואסע לי לטייל בזול עם איזי-ג'ט!!
חוץ מזה היתה לי שיחת מוטיבציה עם מירי בשבת בבוקר, כך שהתחלתי את הסופ"ש בהרגשה טובה וברכות ממירי שתמיד עוזרות (וחוץ מזה גם ארוחת בוקר עם החבר שלך...כן את יודעת בדיוק למי אני מתכוונת - בלי שמות ועוד זוג שהוא הכיר לי), היה כיף, שמש, עשר מעלות, ישבנו בחוץ, צחקנו מלא - וחשבנו כמה החיים שלנו טובים בסך הכל....לעומת העולם המשוגע והחדשות המזוויעות מהארץ.
זהו בנתיים אני אכתוב לך באישי
דש לגיתי ונשיקות
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/03/2011 11:13

מיכל שרון
מיכל שרון
אביטלי אני מתה עליך!!!
תודה על המחמאות.. מודה בפה מלא ולא מכחישה לרגע שזכיתי ואני כל כך שמחה לשמוע בכתיבה שלך אנרגיות אחרות מאלו שהיו בפוסטים הקודמים.
כנראה זה המיני אביב שהגיע ללונדון שבהחלט הצליח לשפר לך את המצב רוח wink

שמחתי לקרוא.. ושיהיה לך אחלה שבוע מותק hug
avi_i כתב:
קודם כל יפה לך שאת משתפת אותנו בחששות שלך, קשה להיות רווקה וקשה עוד יותר להיות רווקה שמנמודה! אני מסכימה עם חלק ממה שכתבו שאר משתתפי הפורום...אמנם לא קל להפגין בטחון עצמי כשאנחנו לא מרגישים מעולה עם עצמנו (ולא לכולנו יש מזל למצוא מישהו כמו גיתי של מיכלי...כן גברת את יודעת שזכית בפייס...).
אני ממליצה לך לחשוב מחשבות טובות ואופטימיות, לזכור את הדברים הטובים בחיים שלך ולצאת לדייטים..אם תחכי לעשרה קילו האלו סתם תוספי על עצמך לחצים מיותרים ומי יודע - אם תזכי ותכירי מישהו מקסים ומבין שיתמוך בך וישתתף בתהליך...יעידו עליי משתתפי החוג של יום שני בערב שמכירים אותי שכשיצאתי עם האקס שלי היה לי הרבה יותר קל, הוא תמך, בישל והקפיא, הפך מתכונים צמחוניים מהאינטרנט לדייאטטים והלך איתי לצעדות (אני בהליכה מהירה והוא רץ קדימה וחזרה אליי...), אין ספק שבן זוג תומך ומעודד עוזר בתהליך.
חוץ מהמראה החיצוני שלנו יש לנו כל כך הרבה – לי לדוגמא יש עוד יותר מעשרים קילו לרדת אבל זה לא מונע ממני לחייך, להתלבש יפה, (וכן להבליט את הפומלות כמו שמיכלי אומרת, זה נכס לא נטל).. ובלי שחצנות אני מודיעה לך שבחורים מתחילים איתי כל הזמן! חתיכים והורסים עד מאד (כן אני נורא שטחית אני יודעת). וזה למה? כי אופטימיות, שמחת חיים ואושר הם מגנט והבחורה הכי רזה, יפה ומהממת לא תהיה מושכת עם היא תסתובב כל היום בפרצוף חמוץ ומעוצבן....
אז קדימה, צאי לך לפגישות, תכירי אנשים ותהני ואני בטוחה שמשקל יירד בהדרגה, אחרי הכל את עושה משהו בשביל עצמך כל יום, מטפלת ומאפשרת לגוף שלך להבריא.
בהצלחה
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 19:09

קרולין
קרולין
מצטרפת לבנות המקסימות....
תרימי ראש את שווה המוןןןןןן ! בטוחה שקיבלת כאן כ"כ הרבה חיזוקים שמיפלס הבטחון העצמי שלך כבר בעלייה....

תשקיעי בעצמך והתוצאות יגיעו. אם אין אני לי מי לי ?! זוכרת???!!!

שיהיה לך רק טוב וב ה צ ל ח ה בהכללללללללללל.

שבוע נהדר.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 18:17

שאפתנית
שאפתנית
דגי אני חושבת שקודם כל את צריכה לדאוג לעצמך. תעמידי את עצמך במקום הראשון. תטפלי בעצמך מבחינת דיאטה ומבחינת בניית האני. אל תזניחי את הנפש. את בהחלט יכולה להשתנות ולטעת בך אהבה עצמית ואמונה עצמית. עם כל קילו שירד הביטחון העצמי שלך יצמח לשמיים. תטפחי את עצמך, אל תזניחי גם אישה מלאה צריכה להראות טוב, עדיין אנחנו בני אדם.
תראי שעם טיפוח חיצוני, עבודה על האמונה שאת מסוגלת להגיע רחוק ומגיע לך כמו שמגיע לכולם והקילוגרמים שינשרו יעשו את העבודה.
את בהחלט יכולה לחכות מספר חודשים כדי לחזק את הנפש שבך לפני שאת יוצאת לדייט נוסף.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 17:21

dany
dany
דגי יקרה תחיי את החיים ואל תחכי עד שתרדי במשקל או שעד יקרה משהו כזה או אחר , איך אומרים כל יום שעובר אינו חוזר......... אז שוב תחיי את החיים בלי היסוס ובלי פחד .
צריך לחיות בהווה כי העבר כבר היה ואילו העתיד עוד נעלם .............. וחבל להפסיד את ההווה בגלל החששות.
בינתיים תעשי את מה שאת צריכה למענך בכל הכוח. ובוודאי אל תתני לביקורת לנטוע בך רגשות שליליים.
בהמון הצלחה
חיבוק
כי מגיע לך

דגי כתב:
כל כך חיממתם לי את הלב כולכם. התגובות כל כך מושקעות ומלאות תובנות. אני אשתדל לזכור את כל מה שכתבתם לי כדי לשנות את הגישה ולעשות את התפנית המתבקשת ביחס שלי לעצמי ולחיים בכלל.
אגב... למי שחשב שאני רווקה... למען האמת אני גרושה + 2 ויש לי שני ילדים נהדרים, בני 6 ו-4. אחת הסיבות לכך שנישואיי התפרקו, היא משום שלדברי האקס "לא ידעתי להיות אישה". נכון, לא הצלחתי לשמור אותו אצלי כי לא שמרתי על עצמי. היה לי שפם של עמיר פרץ, זקן של בנימין זאב הרצל, גבות של יצחק שמיר והכרס... של שאול יהלום. את השיער הסרתי בלייזר מכל הגוף, סידרתי את השיניים וכעת אני בדיאטה. היה לי שיער קצר והארכתי אותו והנה תלתלי קסם צמחו לי. ואני יודעת, לפחות ממה שאומרים לי (ואין הנחתום מעיד על עיסתו), שיש אצלי פה ושם כמה דברים טובים (הצניעות פתאום הופכת לערך זניח wink), אבל מה, כל הכול טוב הזה נמצא בתוך האריזה שבגלל המעטפת שלה, שהיא לא הכי-הכי, עדיין לא הכרתי מישהו שירצה לפתוח ולגלות מה יש שם.
כל-כך מטריד אותי העניין הזה ואני לא פעם חושבת לו יכולתי לברוח מעצמי... וכל כך חבל לי שבפנים מתחבאת מישהי אחרת לגמרי מהליצנית שרק עושה צחוק מעצמה, מהמוקיונית שמרשה לכל העולם להתבדח על חשבונה ובד בבד לא מפסיקה להתנצל על קיומה המעיק, הכבד והטורדני...

אין לי גם לא צל של ספק שאם אצליח לרזות ולשפר את כושרי הגופני ולסגל לעצמי מראה צעיר ומשובב זו תהיה תחילת שיקומו, לא-לא שיקומו, אלא בנייתו של הדימוי העצמי שכנראה אף פעם לא היה לי מאז היותי ילדה שמנה ועד עצם ימינו אלה.

הדייט אגב, בוטל. הבחור פשוט לא התקשר ואני מתלבטת, האם לנסות עם מישהו חדש או עד שארד לפחות עשרה ק"ג?

שבוע טוב לכולם, אוהבת,
דגי.
+1 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 17:14

דגי
דגי
כל כך חיממתם לי את הלב כולכם. התגובות כל כך מושקעות ומלאות תובנות. אני אשתדל לזכור את כל מה שכתבתם לי כדי לשנות את הגישה ולעשות את התפנית המתבקשת ביחס שלי לעצמי ולחיים בכלל.
אגב... למי שחשב שאני רווקה... למען האמת אני גרושה + 2 ויש לי שני ילדים נהדרים, בני 6 ו-4. אחת הסיבות לכך שנישואיי התפרקו, היא משום שלדברי האקס "לא ידעתי להיות אישה". נכון, לא הצלחתי לשמור אותו אצלי כי לא שמרתי על עצמי. היה לי שפם של עמיר פרץ, זקן של בנימין זאב הרצל, גבות של יצחק שמיר והכרס... של שאול יהלום. את השיער הסרתי בלייזר מכל הגוף, סידרתי את השיניים וכעת אני בדיאטה. היה לי שיער קצר והארכתי אותו והנה תלתלי קסם צמחו לי. ואני יודעת, לפחות ממה שאומרים לי (ואין הנחתום מעיד על עיסתו), שיש אצלי פה ושם כמה דברים טובים (הצניעות פתאום הופכת לערך זניח wink), אבל מה, כל הכול טוב הזה נמצא בתוך האריזה שבגלל המעטפת שלה, שהיא לא הכי-הכי, עדיין לא הכרתי מישהו שירצה לפתוח ולגלות מה יש שם.
כל-כך מטריד אותי העניין הזה ואני לא פעם חושבת לו יכולתי לברוח מעצמי... וכל כך חבל לי שבפנים מתחבאת מישהי אחרת לגמרי מהליצנית שרק עושה צחוק מעצמה, מהמוקיונית שמרשה לכל העולם להתבדח על חשבונה ובד בבד לא מפסיקה להתנצל על קיומה המעיק, הכבד והטורדני...

אין לי גם לא צל של ספק שאם אצליח לרזות ולשפר את כושרי הגופני ולסגל לעצמי מראה צעיר ומשובב זו תהיה תחילת שיקומו, לא-לא שיקומו, אלא בנייתו של הדימוי העצמי שכנראה אף פעם לא היה לי מאז היותי ילדה שמנה ועד עצם ימינו אלה.

הדייט אגב, בוטל. הבחור פשוט לא התקשר ואני מתלבטת, האם לנסות עם מישהו חדש או עד שארד לפחות עשרה ק"ג?

שבוע טוב לכולם, אוהבת,
דגי.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 15:08

וכל מילה מיותרת
הכל בעיני המתבונן
וכמו שאמרו לך כאן לפני
אם הוא לא רוצה אותך כמו שאת כנראה שהוא לא כזה נחמד
לדעתי תזרמי לפגישה
ומה שיהיה יהיה
אם לא הוא
יבואו אחריו המונים ויעמדו עוד בתור
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 14:12

avi_i
avi_i
קודם כל יפה לך שאת משתפת אותנו בחששות שלך, קשה להיות רווקה וקשה עוד יותר להיות רווקה שמנמודה! אני מסכימה עם חלק ממה שכתבו שאר משתתפי הפורום...אמנם לא קל להפגין בטחון עצמי כשאנחנו לא מרגישים מעולה עם עצמנו (ולא לכולנו יש מזל למצוא מישהו כמו גיתי של מיכלי...כן גברת את יודעת שזכית בפייס...).
אני ממליצה לך לחשוב מחשבות טובות ואופטימיות, לזכור את הדברים הטובים בחיים שלך ולצאת לדייטים..אם תחכי לעשרה קילו האלו סתם תוספי על עצמך לחצים מיותרים ומי יודע - אם תזכי ותכירי מישהו מקסים ומבין שיתמוך בך וישתתף בתהליך...יעידו עליי משתתפי החוג של יום שני בערב שמכירים אותי שכשיצאתי עם האקס שלי היה לי הרבה יותר קל, הוא תמך, בישל והקפיא, הפך מתכונים צמחוניים מהאינטרנט לדייאטטים והלך איתי לצעדות (אני בהליכה מהירה והוא רץ קדימה וחזרה אליי...), אין ספק שבן זוג תומך ומעודד עוזר בתהליך.
חוץ מהמראה החיצוני שלנו יש לנו כל כך הרבה – לי לדוגמא יש עוד יותר מעשרים קילו לרדת אבל זה לא מונע ממני לחייך, להתלבש יפה, (וכן להבליט את הפומלות כמו שמיכלי אומרת, זה נכס לא נטל).. ובלי שחצנות אני מודיעה לך שבחורים מתחילים איתי כל הזמן! חתיכים והורסים עד מאד (כן אני נורא שטחית אני יודעת). וזה למה? כי אופטימיות, שמחת חיים ואושר הם מגנט והבחורה הכי רזה, יפה ומהממת לא תהיה מושכת עם היא תסתובב כל היום בפרצוף חמוץ ומעוצבן....
אז קדימה, צאי לך לפגישות, תכירי אנשים ותהני ואני בטוחה שמשקל יירד בהדרגה, אחרי הכל את עושה משהו בשביל עצמך כל יום, מטפלת ומאפשרת לגוף שלך להבריא.
בהצלחה
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2011 06:50

שאפתנית
שאפתנית
דגי בוקר טוב,
הבנות כתבו לך כל כך יפה ובכל מילה חוכמה.
אני מקווה שכן נפגשת עם הבחור וגם אם לא צלח אז יהיו פגישות נוספות ואם כן צלח אז בראבו. לכולנו מגיע להיות מאושרים בחיים וכל אחד מגיע לזה בדרכו שלו.
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/03/2011 23:32

tutit
tutit
דגי יקרה!
קודם כל כל הכבוד על השיתוף והפתיחות ,
מצטרפת לכל מה שכתבו לך כאן גם לדעתי הכי חשוב שתצאי ותפגשי כמובן אחרי שדיברת עם הבחור בטלפון
והוא מצא חן בעינייך,חבל למשוך את הזמן ורק לדבר בטל' כי זה יהפוך לסתמי וכל הכיף של ההתחלה יעלם

אני אומרת שתצאי ותהיי אופטימית שאם זה לא זה אז לא קרה שום אסון...
מקסימום תמשיכי לצאת ותהיי עם בטחון עצמי ושמחת חיים ובטוח תמצאי את האחד...
הרבה הצלחה...
ותעדכני אותנו♥מחזיקים אצבעות.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/03/2011 09:06

dany
dany
דגי חמודה

מקווה שכל התמיכה שקיבלת כאן אכן מגבירה אצלך את תחושת הביטחון.
עלי והצליחי יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2011 23:12

קרנושה
קרנושה
דגי יקרה,
אני לא מכירה אותך, את לא מכירה אותי. אבל אני יכולה לומר לך בבטחון מלא, שאדם היודע להעריך שיחה טובה, כנות, שמחת חיים והמון ענין אינטלקטואלי, לא ימהר לשפוט אותך איך וכיצד את נראית. את קודם כל בן אדם. ואני חושבת שאת בן אדם טוב..ועם האמת שלך תלכי ועם הטוב שבך תנצחי, אף אחד לא צריך לעמוד בדרכך ובמוקדם או במאוחר יבוא האחד שיאהב אותך עם כמה קילוגרמים יותר וגם כמה פחות. אבל הוא יאהב אותך. כפי שהנך.

בהצלחה ותספרי לנו איך התפתחו הדברים - ותמיד תזכרי, כשדלת אחת נסגרת, נפתחות כמה..כולל חלונות. wink
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 23:54

miribelkin
miribelkin
Administrator
דגי יקרה אין ספק שהעלית נקודה חשובה
אני מחזקת את דברי חברי לפורום החכמים והמפרגנים
ותומכת ב100 אחוז בכל מה שנכתב כאן.
תתמידי איתנו בהרזיה ובפורום ואיכות החיים שלך
תשתפר רק מעצם העשיה, השאר יגיע לבד עם
חיזוק הביטחון העצמי, הצלחה מביאה הצלחה
ורגשות טובים מביאים טוב חאדם וסביבתו.
מאחלת לך בהצלחה ותעדכני אותנו, כולנו איתך
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 21:41

מיכל שרון
מיכל שרון
ובכן.. למקרה שלא פיספסתי את המועד.. אני רוצה להגיד לך דגי יקרה שאני הייתי בדיוק בנקודה שלך לפני בערך 4 שנים...
ואז נמאס לי מהלבד, ומזה שהחיים שלי סובבים רק סביב עבודה ולימודים ושגרה ועוד שגרה וקצת.. אה.. כן.. שגרה!!!
אז נכנסתי לאינטרנט והחלטתי שלא משנה מה הפעם אני לא נכנסת עם עצמי לסרטים שנובעים מהפחד שלי מדחייה, מהבטחון העצמי הנמוך שלי, מחוויות העבר שלי עם בחורים יותר שטחיים... והעיקר מתייחסת לעניין בקלילות...
גם כששקלתי מעל 80 ק"ג תמיד ידעתי מה נקודות החוזק שלי (כמעט כמו כל שמנמודה... הפומלות יקירתי.. מעטים הגברים שיגידו שזו לא נקודת חוזק משמעותית אצלנו wink) והחלטתי להתמקד בהן ולא בתחת הגדול או בבטן שנופלת...
החלטתי להתלבש יפה, לזרום, לחייך ולהחליט שאני נהנית.. מי יודע... יכול להיות שייפלו לרגליי ואני זו שלא אהיה מעוניינת.. העיקר החלטתי שלא משנה מה לצאת מהבית ושתהיה לי סיבה להתלבש בערב יפה ולשנות אווירה זה כבר שווה הכל ובמקרה הכי גרוע.. לא תצא אהבה גדולה או רומן מסעיר.. מקסימום שמעתי עוד סיפור, הכרתי עוד אדם... שילמו לי על קפה.. מה רע?!

ואז יקירתי.. אחרי חודש כזה של 2-3 דייטים בשבוע יצאתי עם בחור אחד שמנמוד אמיתי בעצמו.. ממש לא הטעם שלי.. אבל נשמה גדולה ואישיות מקסימה וביישנית שכבשה אותי בענק... והבחור הזה היה גיתי שלי...
ואחרי 3 דייטים כבר היה לנו ברור שזה שזה.. ואחרי 4 חודשים עברנו לגור יחד ואחרי שנה בדיוק הוא הציע לי נישואין והיום יותר מ - 3.5 שנים אחרי אנחנו תיכף מביאים לעולם את בוטניקו שלנו...
וזה כשאני בכלל לא הייתי בקטע והוא זה שלא עשה לי את זה בתחילה והוא דווקא היה משוגע עלי מהרגע הראשון...

ומה הכי יפה בסיפור הזה דגי?
שאחרי 6 חודשים ביחד הגענו שנינו יחד למירי ומאז גיתי ירד 15 ק"ג ואני ירדתי 13 ק"ג (שעכשיו עשו עלייה זמנית wink)...

אז אני מקווה שמוסר ההשכל ברור לך ואין צורך להכביר עוד במילים...

שיהיה בהצלחה יקירתי.. אל פחד וחשש... הנסיך יגיע.. העיקר שאת לא מוותרת על החיפוש.

מחזיקה לך אצבעות וכמובן מתה לשמוע עדכונים.. smile
10/03/2011 17:16

אקורדיאון
אקורדיאון
דגי יקירה קבלת כאן שפע של המלצות קחי לך את המתאימות לך
ולכי איתן.

המון בהצלחה.
10/03/2011 15:53

spunkil
spunkil
דגי, הקטע עם בחורים נחמדים שלא משנה אם יש לך עוד עשר קילוגרמים להוריד, הם רואים מעבר לזה.ומה שמעניין אותם זה העובדה שאת עושה עם עצמך משהו ומתאמצת לעשות שינוי, וזה מה שחשוב.
לעומת אחרות שאולי הן רזות יותר אבל לא עושות עם עצמן כלום, לא מפתחות את עצמן בשום צורה ושטוחות גם מבפנים.
ואם הוא לא באמת רואה את זה אז אולי הוא לא באמת כזה נחמד כמו שחשבת והוא נחמד רק לרזות וחטובות
ואז, עדיף לך כבר לעלות על זה עכשיו
בהצלחה

--
רזיתי אצל מירי smile
10/03/2011 13:15

טרי
טרי
נחושה את תותחית אהבתי כל מילה!!!
אני בעד כנות ולא סטרס לרדת עכשוו עשרה קילו בגללו.
תעשי את זה בדרך שלך ובלי לחץ.
בהצלחה....
10/03/2011 11:29

dany
dany
וואו נחושה את תותחית!!!!!!!!!!!!!

נחושה כתב:
לדעתי המלומדת...wink

להגיד את האמת!!!

"אני שמנמודה הורסת, אני מאוד אשמח להיפגש

אני לא מאלה שיושבות בבית ומחכות לאביר

בוא נצא לסרט/באולינג/לרקוד (רק לא לקפה) טוב טוב...לא טוב, שיהיה לך המון בהצלחה..."

או משהו בסיגנון...

והעיקר להיות חייכנית וחיונית בשבילך קודם כל ואח"כ בשביל כל השאר!!!

ב-ה-צ-ל-ח-ה

נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2011 11:27

נחושה
נחושה
לדעתי המלומדת...wink

להגיד את האמת!!!

"אני שמנמודה הורסת, אני מאוד אשמח להיפגש

אני לא מאלה שיושבות בבית ומחכות לאביר

בוא נצא לסרט/באולינג/לרקוד (רק לא לקפה) טוב טוב...לא טוב, שיהיה לך המון בהצלחה..."

או משהו בסיגנון...

והעיקר להיות חייכנית וחיונית בשבילך קודם כל ואח"כ בשביל כל השאר!!!

ב-ה-צ-ל-ח-ה

נחושה
10/03/2011 11:22

dany
dany
חמודה קשה לי לייעץ לך כי אני כמו שאשירה כתבה רחוקה מזה מאד מאד............
תעשי מה שהלב שלך אומר לך .......... והצלחה גדולה גדולה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוששת לקבוע בליינדייט

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!