12/03/2011 09:11
 dany Posts: 19819
|
שמחה שאת כבר לא נתקלת בהם לדאבוני אצלי הם עדיין מבקרים וכמו צונאמי אמיתי תוקפים והורסים אל אין ברירה צריך לקום ולהתמודד ולא ליפול לתוך הבור......... שם אפשר רק ללכת לאיבוד. המון הצלחה לכולנו. נשיקות קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: רצוי להיות באמת באיזון ולא בשום קיצון. אקורדיאון כתב: דני את צודקת אבל יחד עם זאת אלה שנדחסות בבוקר פחות הרסניות ושלא תהיה לך אי הבנה, לא לנסות את זה בבית.....
ערב נהדר ובשליטה. אכן ,ללא ההוריקנים הקיצוניים לא הייתי כאן. אבל תודי שהם הולכים ונפסקים לגמריי נכון?  אצלי אין כאלו תודה לאל..אבל יש חטאים קטנים וגם הם נגמרו...ואני בהחלט בשליטה! וזה כיף גדול!!! המון הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2011 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרונושה ,כן אני מודה שלולא המסגרת הם היו השיגרה היום יומית. כיום אכן תוקפים מידי פעם,שמחה שאת לא חווה אותם כי הם פשט הרסניים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 23:07
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: רצוי להיות באמת באיזון ולא בשום קיצון. אקורדיאון כתב: דני את צודקת אבל יחד עם זאת אלה שנדחסות בבוקר פחות הרסניות ושלא תהיה לך אי הבנה, לא לנסות את זה בבית.....
ערב נהדר ובשליטה. אכן ,ללא ההוריקנים הקיצוניים לא הייתי כאן.
אבל תודי שהם הולכים ונפסקים לגמריי נכון? אצלי אין כאלו תודה לאל..אבל יש חטאים קטנים וגם הם נגמרו...ואני בהחלט בשליטה! וזה כיף גדול!!! המון הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 05:16
|
dany כתב:
רצוי להיות באמת באיזון ולא בשום קיצון. אקורדיאון כתב: דני את צודקת אבל יחד עם זאת אלה שנדחסות בבוקר פחות הרסניות ושלא תהיה לך אי הבנה, לא לנסות את זה בבית.....
ערב נהדר ובשליטה. אכן ,ללא ההוריקנים הקיצוניים לא הייתי כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:53
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
חמודה לעיתים הפחמימות נעצרות בחמש אין בעייה השאלה כמה פחמימות נדחסו עד אז....... ממש שאלה לפסיכומטרי.........חחחחחחחחחחח קרנושה כתב: תודה יקרות ואהובות שלי! סופ"ש מקסים לכולם, בשמירה בלי פחחחחח מחמש! 
טוווווווווב דניאלוש צחקתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:53
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה! כל הכבוד על הקילו שירד,כן ירבו עד ליומהולדת ישר כח וסופשבוע מקסים ומוצלח שיהיה לכולנו מחכה כבר להרצאה של היום...אראה אותה רק בלילה נשיקות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:42
|
רצוי להיות באמת באיזון ולא בשום קיצון.
אקורדיאון כתב:
דני את צודקת אבל יחד עם זאת אלה שנדחסות בבוקר פחות הרסניות ושלא תהיה לך אי הבנה, לא לנסות את זה בבית.....
ערב נהדר ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:41
|

קרנושה כתב:
dany כתב: חמודה לעיתים הפחמימות נעצרות בחמש אין בעייה השאלה כמה פחמימות נדחסו עד אז....... ממש שאלה לפסיכומטרי.........חחחחחחחחחחח קרנושה כתב: תודה יקרות ואהובות שלי! סופ"ש מקסים לכולם, בשמירה בלי פחחחחח מחמש!  דניאלה, את גדולה מהחיים..ואת חושבת יותר ממני בחיי...אני מורידה בפנייך את הכובע בענין הרחבת הדעת..  הרגת אותי מצחוק!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 17:20
|
דני את צודקת אבל יחד עם זאת אלה שנדחסות בבוקר פחות הרסניות ושלא תהיה לך אי הבנה, לא לנסות את זה בבית.....
ערב נהדר ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 15:13
|
dany כתב:
חמודה לעיתים הפחמימות נעצרות בחמש אין בעייה השאלה כמה פחמימות נדחסו עד אז....... ממש שאלה לפסיכומטרי.........חחחחחחחחחחח קרנושה כתב: תודה יקרות ואהובות שלי! סופ"ש מקסים לכולם, בשמירה בלי פחחחחח מחמש! 
דניאלה, את גדולה מהחיים..ואת חושבת יותר ממני בחיי...אני מורידה בפנייך את הכובע בענין הרחבת הדעת.. הרגת אותי מצחוק!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 13:29
 טרי Posts: 168
|
קרנושה יקירתי אני מאודשמחה בשבילך ובהחלט מגיע לך חופש ומנוחה וניורק זה חלום. תהני ותמשיכי לשמור על המוטיבציה והעשייה בתהליך ההרזיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 11:18
|
חמודה לעיתים הפחמימות נעצרות בחמש אין בעייה השאלה כמה פחמימות נדחסו עד אז....... ממש שאלה לפסיכומטרי.........חחחחחחחחחחח
קרנושה כתב:
תודה יקרות ואהובות שלי! סופ"ש מקסים לכולם, בשמירה בלי פחחחחח מחמש! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 08:56
|
תודה יקרות ואהובות שלי! סופ"ש מקסים לכולם, בשמירה בלי פחחחחח מחמש!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2011 06:38
|
קרנושה אהובה, קילו פחות..........הידד כן ירבו!!!!!!!!!!!! וניו יורק ליום ההולדת איזה כייף תמשיכי לפרגן לעצמך כי נאמר כבר אם אין אני לי מי לי. יום נהדר וסופ"ש נפלא חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2011 23:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יקרה כל הכבוד על המוטיבציה והעשיה, ואכן יש למה לחכות.... החיים יפים והעיקר הבריאות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2011 21:38
|
אתן ממיסות לי את הלב עם כל המחמאות האלו..כל כך אוהבת אתכן ומעריצה, כל כך מאושרת שיש עוד אנשים מפרגנים ושפה כל הטוב מנצח. תודה על כל מילה שכתבתן. ריגשתן. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2011 18:53
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה היפה והמהממתתתתתתת אני רואה שאת מגשימה את כל חלומותייך אחד לאחד - שאפו ענקי!!! מפרגנת לך על היכולת לארגן לך ניו יורק באמצע החיים, איזה כיףףףףףף מחכה כבר לדיווחים המשיכי כך ילדה יפה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2011 16:57
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושההההה יפה שלי, בראבו על הירידה הנהדרת שלך!!!,וכן בטח שמגיע לך חופש ועוד בניו יורק וואו איזה יופי.
מאחלת לך להגשים את כל החלומות שלך....
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2011 16:52
|
איזה יופי,יישר כח על הירידה ועל המטרה. לנסוע לניו יורק רזה,איזה כיף אמיתי.
בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2011 12:18
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה כתב:
היתה אתמול אחלה הרצאה שבעולם, מירי מהממת ויפה כמו תמיד ונתנה לנו תפריד וורוד  אני הרגשתי כאילו באתי לתדלק את המח ולהפנים את החומר, זה כל שבוע כמו מילוי מצברים כזה, בחיי שזה כיף ועושה נפלאות. ירדתי קילו, מבסוטה ומתכננת את הקילו הבא בשבוע הבא, הקיץ בפתח ואני רוצה לחגוג השנה את היומולדת שלי רזה יותר בניו-יורק. ויזה - כבר יש, מצברוחה יש, כמה קילוגרמים פחות-יש ועוד יהיו...ואיזה כיף!!! עכשיו אני מתחילה לתכנן לאן אנסע, ואני בהחלט מתרגשת מהענין.. זה יהיה חופש בן שלושה שבועות-חודש, אחרי הסמסטר, אחרי החגים ואחרי הכל. אחרי המון זמן של עבודה, לימודים, עבודה, לימודים והמון המון תיזוזים, צריך גם לדעת לקחת חופש, נכון? אחלה יום נפלא לכולם, הצלחה לנשקלים, יש לכם הרצאה סוףףףףףףףףף הדרך כמו תמיד ומורה מהממת. נשיבוקים ויומצויין!
קרן יקרה, מגיעה לך בהחלט חופשה ובטח היא תהיה נהדרת כמוך, שאפו על הקילו שירד ועל אלה שעוד ירדו!!!
חיבוקי,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|