הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מבט אחר על דיאטה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/03/2011 10:07

שאפתנית
שאפתנית
חיוך מהלב אני קוראת את דבריך שמהם אפשר לראות שאת עוברת תהליך, רואים שאת לומדת ומפנימה וזה מה שחשוב יקירה. זה תהליך ועוברים בו הרבה שינויים מלבד השינוי במשקל. תהני מהתהליך לי אישית הוא עושה רק טוב.
בהצלחה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/03/2011 05:46

dany
dany
חיוך יקרה
תמיד מעניין לקרוא את אשר את כותבת, וכן לראות את חצי הכוס המלאה זוהי תכונה נפלאה.
לחפש ולמצוא את הדברים הטובים בחיינו מאשר את השלילי והשחור.
בנוגע להתנהגות בני אדם, תמיד יהיו כאלו שיפגעו ולא יכבדו, ולכן מירי אומרת ובצדק להתרחק מכל אלו...... למצוא לנו את הסביבה הבונה החמה האוהבת והתומכת .
מאחלת לך הצלחה כי מגיע לך.
חיבוק חזק
0 קישור קבוע (Permalink)
09/03/2011 05:05

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב תודה על שיתוף הפורום.
נחזור ונאמר שאין מחיר למסגרת שלנו,לתובנות שכל אחת

מגיעה בזכות משפט,הרצאה,מילה של מירי.

כאן טמונה ההצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2011 23:52

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה ויפה תודה על השיתוף את בהחלט כח חזק בשיתןף בפורום
וזה מאד מאד עוזר לקרא את דברייך החמים וכל כך נכונים.אני בטוחה שתצליחי כי את כבר מצליחה בהתמדה והפנמה של הדברים. אוהבת וגאה בך מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2011 19:40

קרולין
קרולין
חיוך מהלב יקרה!
אחלה תובנות. תודה על השיתוף והכנות.

תמיד צריך לראות את החצי כוס מלאה שיש לנו ויש, ועל כך תודה לאל ותודה למירי שמחזקת ומעודדת אותנו כל הזמן.

המשך ערב נעים וכן....בלי פחמימות....

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2011 19:32

יעלי
יעלי
חיוך מהלב יקרה.
אילו תובנות נפלאות!
כל הכבוד לך על היכולת והאומץ להעמיד את הדברים על מקומם.
אין ספק שבגישה זאת וקו מחשבהזה תצליחי בסוף בגדול.
אני מורידה בפניך את הכובע!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2011 19:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מירי היקרה, אני לא מאלה שקובלים על כך שאני צריכה להיות אצלך וגם לא סובלת בשל העובדה שאני צריכה לרדת ובכלל, אני רואה בכך אתגר ואין לי היכולת או האפשרות ל"רדת מהעגלה" מפני שאני שמנה כרונית ואני מאד רוצה לשמור על בריאותי ואין לי דרך אחרת.
יחד עם זאת ישבתי היום די עגומת פנים כי לא הצלחתי להחזיר את הק"ג שעלו בשבוע שעבר. נכון שעודדת אותי אך נראה לי שבעתיד ירידה בכל מקרה גם אם איטית תפגע קצת במרקם הפנים ותודה על מחמאותייך. מה לעשות? אבל תמיד אפשר אחר כך קצת לשפץ ... אם אין ברירה וגם הגיל עושה את שלו. מבט אחר על הדיאטה זה לא שאני צריכה מבט אחר כי אני לעולם איני מרגישה מקופחת או סובלת הגעתי למסקנה כבר לפני שנים שאני לא כמו אחרים, ואני לא יכולה לאכול א' ב' וגם ד'. אז מה? אבל אני יכולה לעשות דברים אחרים והאל הטוב נתן לי כל כך הרבה מתנות בחיי שאני רוצה רק להתמקד בהן ולא במה שחסר. זה נכון מירי שאני צריכה להרגיש כאילו יש מצלמה עלי והיא מתעדת את מה שאני עושה בעניין האוכל, אז אולי אכניס לחיי יותר את נושא הכמויות שהוא בעוכרי. תאמיני לי אני משתדלת ומורידה כמויות אבל לעיתים אני מרגישה רעב וגם הרעב שבא מכל מיני דברים נפשיים - כן פגעו בי ואני מריגשה פגיעה כאדם בכבודי, והיום זה בא בכפולות. פשוט אי כיבוד אדם אחר לא משנה מי הוא או מה הוא... וזה מעכיר את האוירה.
ההרצאה שלך היתה מאד חשובה היום ונתנה לי מחשבה על מה בעצם חשוב ונכון שיש אצל רבים מאיתנו ואני נכללת בזה יציאה מפרופורציה. אחרי שנרגעים וחושבים על הדברים מסתבר שהדברים אינם כה גרועים.
שיהיה לכולנו ערב נפלא ללא פחמימות ולא חסר מה לאכול
!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מבט אחר על דיאטה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!