08/03/2011 19:57
 קרולין Posts: 6651
|
יעלי יקרה, כולנו בשאיפה להקטין את עודף משקלנו להיות במקום טוב יותר, בריא יותר ומאוזן יותר.
שיהיה לכולנו ים של הצלחה בתהליך....
המשך ערב נעים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2011 16:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
המטרה היא להגיע לעודף משקל קטן יחסית. גם אני לא מעוניינת להיות רזה לפי טבלאות משרד הבריאות (ולא נראה לי שזה גם יקרה) אבל אני כן שואפת להיות בריאה ובמשקל תקין כדי למנוע מחלות (חלילה וחס) בעתיד וכמובן להראות מיליון דולר שזה הרבה יותר טוב ממה שהיה בשיא המשקל. זהו, זו כל הבקשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2011 05:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברור שמשקל עודף של עשרות קילוגרמים גורר אחריו מחלות שונות וממש מסוכן.
יעלי לכן חייבים לשמור על ההישגים שלנו,לא מדובר רק במראה החיצוני אלא בבריאות.
נסיוני האישי מעיד על כך חד משמעית,סוכר ולחץ דם עם ערכים בשמים,הסוכר נעלם כליל
והלחץ דם סביר ביותר שהרי חלק מהתופעות עוברות בתורשה.
בריאות!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2011 04:46
 dany Posts: 19819
|
יעלי יש הרבה מחקרים שאומרים שעודף משקל קטן עדיף על היו-יו ואם מישהו יכול להיות בעודף משקל קטן ולא לעלות יותר וגם לא להיכנס לנדנדה הרצחנית של למעלה ולמטה בעשרות קילוגרמים הרי זה טוב. אך אני מכירה את הבעיה מהצד של שעודף קטן תמיד הופך לגדול................... לגן אני תמיד בשאיפה להגיע למשקל הנכון............האמת מה זה נכון זו גם שאלה סובייקטיבית, כי גם טבלאות משתנות מפעם לפעם. אז בואי נגיד למקום שבו אני מרגישה טוב בתוך הגוף שלי. מאחלת לכולנו להרגיש טוב בתוך עצמנו ולהקרין את זה החוצה. יום נהדר ומוצלח. יעלי כתב:
בדרכי הביתה הערב, שמעתי הרצאה מרתקת בנושא בריאות ברשת ב'. אחד הדברים שנאמרו, וקשורים אלינו השמנמודות, זה שנערך מחקר על מליון!!!!אנשים מדרום אסיה (סין, בנגאלדש, הודו וכו'), במחקר עלה שמצב בריאותם של אנשים שמנמודים שה- BMI שלהם היה בין ה- 25 ל-27, (מצב שנחשב למשקל עודף), הבריאות שלהם היתה תקינה לחלוטין. רק בעודפי משקל גגבוהים יותר, התגלו בעיות בריאותיות כתוצאה מעודף המשקל. אותי זה עודד מאד!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2011 21:19
 יעלי Posts: 589
|
בדרכי הביתה הערב, שמעתי הרצאה מרתקת בנושא בריאות ברשת ב'. אחד הדברים שנאמרו, וקשורים אלינו השמנמודות, זה שנערך מחקר על מליון!!!!אנשים מדרום אסיה (סין, בנגאלדש, הודו וכו'), במחקר עלה שמצב בריאותם של אנשים שמנמודים שה- BMI שלהם היה בין ה- 25 ל-27, (מצב שנחשב למשקל עודף), הבריאות שלהם היתה תקינה לחלוטין. רק בעודפי משקל גגבוהים יותר, התגלו בעיות בריאותיות כתוצאה מעודף המשקל. אותי זה עודד מאד!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|